Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Σάφτενααρ: «Να διπλασιάσουμε τις νίκες μας»

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα με τη νίκη στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό, θέλει το Ρέθυμνο, όπως είπε ο Ρόλαντ Σάφτενααρ.

Σάφτενααρ: «Να διπλασιάσουμε τις νίκες μας»
Πρώτο μέλημα του Ρεθύμνου είναι να προσέξει την άμυνά του στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου, σύμφωνα με τον Ρόλαντ Σάφτενααρ, με τον Ολλανδό φόργουορντ να τονίζει πως η ομάδα της Κρήτης θα κάνει τα πάντα ώστε να διπλασιάσει τις νίκες της στη φετινή Α1.

«Πρόκειται για το πρώτο εκτός έδρας ματς που θα δώσουμε στο πρωτάθλημα. Όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να βγούμε νικητές. Ευτυχώς καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα στην 1η αγωνιστική. Ελπίζω να τις διπλασιάσουμε. Προφανώς θα πρόκειται για ένα εξαιρετικό ξεκίνημα αν καταφέρουμε να επικρατήσουμε για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι αρχικά η άμυνα και στην συνέχεια τις καλές συνεργασίες στην επίθεση, να παίξουμε συγκεντρωμένα και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν», δήλωσε ο Ρόλαντ Σάφτενααρ.

Από την πλευρά, του, ο βοηθός προπονητή, Χάρης Κουλουριώτης, είπε: «Στόχος είναι να κερδίσουμε φυσικά το ματς. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα σκληρά για αυτό. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Γνωρίζουμε την δυσκολία που έχει το παιχνίδι αλλά πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τον στόχο μας. Στα εκτός έδρας παιχνίδια πρέπει να είσαι πιο πολύ συγκεντρωμένος γιατί δεν έχεις τον κόσμο μαζί σου. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Να υποστηρίξουμε τα πράγματα που έχουμε πει μέσα σε αυτή την προπονητική εβδομάδα και από κει και πέρα, ξεκινώντας από την άμυνα να βγάλουμε τον ενθουσιασμό που χρειαζόμαστε στην επίθεση για να κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ραγδαίες εξελίξεις στη δίκη του Noor1!!


Την ένταξη του πελάτη του σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ζήτησε ο συνήγορος του Κωνσταντίνου Καρτσώνη μετά την αποκάλυψη πως συνεργάστηκε με τις Αρχές για να βρεθεί ο ένας τόνος ηρωίνης.

Ραγδαίες εξελίξεις στη δίκη του Noor1
Μπορεί να ξεκίνησε με καθυστέρηση η εκδίκαση της υπόθεσης του Noor1 την Παρασκευή, ωστόσο έφερε εξελίξεις που αλλάζουν τα δεδομένα.

Ως μάρτυρας συνέχισε να δέχεται ερωτήσεις ο αξιωματικός του Λιμενικού, Κωνσταντίνος Αγαπάκης από τον συνήγορο του Κωνσταντίνου Καρτσώνη, του ανθρώπου δηλαδή που κατηγορείται πως μετέφερε με νταλίκα τον ένα τόνο ηρωίνης σε αποθήκη στο Κορωπί.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε κατά πόσο γνώριζε εάν ο Καρτσώνης είχε συνεργαστεί με τις Αρχές ώστε να βρεθούν τα ναρκωτικά, για να λάβει καταφατική απάντηση, ενώ ο αξιωματικός πρόσθεσε ότι περισσότερα για το ρόλο του κατηγορούμενου γνώριζε ο προϊστάμενός του στην υπηρεσία, Γιώργος Κατσούλης που θα καταθέσει και αυτός αργότερα όσα γνωρίζει.

Σε εκείνο το σημείο ο συνήγορος ζήτησε την ένταξη του πελάτη του σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξει την πρόθεση του πελάτη του να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης αλλά και τον κίνδυνο στον οποίο έχει εκτεθεί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μαυροειδής: «Προετοιμαστήκαμε σκληρά για τον ΠΑΟΚ»

Αισιόδοξος πως η Κηφισιά μπορεί να πάρει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, εφόσον παίξει συγκεντρωμένα στην άμυνα, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Μαυροειδής: «Προετοιμαστήκαμε σκληρά για τον ΠΑΟΚ»
Στόχος της Κηφισιάς είναι να μπει συγκεντρωμένα και να μην επιτρέψει τα εύκολα καλάθια στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να έχει ελπίδες για το θετικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Μαυροειδής:

«Ξεκινήσαμε με νίκη το πρωτάθλημα κάτι το οποίο θέλαμε από την αρχή. Το ματς με τον Αρκαδικό ήταν πολύ περίεργο και για τις δύο ομάδες με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση λόγω του ότι είναι η αρχή του πρωταθλήματος και οι ομάδες δεν έχουν δέσει ακόμα όπως θα ήθελαν οι προπονητές. Στο παιχνίδι δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο ειδικά στην άμυνα όπου είχαμε πολλά προβλήματα.

Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και περάσαμε μπροστά με μια σχετικά καλή διαφορά (6-7) πόντων. Στο τέλος κάναμε κάποια λάθη κυρίως λόγω απειρίας επειδή η ομάδα απαρτίζεται από νέα παιδιά και δώσαμε την ευκαιρία στον Αρκαδικό να διεκδικήσει τον αγώνα. Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς πιο νωρίς αλλά σημασία εκ των υστέρων έχει ότι πήραμε τη νίκη.

Αυτή την εβδομάδα είδαμε πολλά βίντεο και δουλέψαμε πολύ ώστε να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα με τραυματισμούς και θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί σκληρά τις τελευταίες μέρες για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Όλοι ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ειδικά στο γήπεδο της μπορεί να δυσκολέψει ακόμα και τον πιο δυνατό αντίπαλο. Γνωρίζουμε ότι βασίζεται πολύ φέτος στην περιφέρεια του και στο τρίποντο. Στην άμυνα είναι η κλασική ομάδα του προπονητή όπου παίζει δηλαδή σκληρά και κλειστά και δε σου επιτρέπει να κάνεις το παιχνίδι σου.

Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και δεν τους αφήσουμε να σκοράρουν εύκολα και να νιώσουν άνετα στο γήπεδο τους νομίζω θα μπορέσουμε να πάρουμε το διπλό
».

Βρήκε χορηγό ο Πλατανιάς!!

Χορηγό στη φανέλα του θα έχει πλέον ο Πλατανιάς. Οι Χανιώτες ανακοίνωσαν επίσημα τη συνεργασία τους με στοιχηματική εταιρεία για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Βρήκε χορηγό ο Πλατανιάς
Συμφωνία για διαφήμιση στη φανέλα του εξασφάλισε ο Πλατανιάς.

Η ομάδα των Χανίων ανακοίνωσε κι επίσημα τη συνεργασία της ως το τέλος της σεζόν με στοιχηματική εταιρεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ και η Stoiximan.gr βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η Stoiximan.gr, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία διαδικτυακού στοιχήματος, που στηρίζει με την προσπάθειά της αρκετές Εθνικές μας ομάδες, συλλόγους και Έλληνες αθλητές με παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις, είναι πλέον ο μεγάλος χορηγός φανέλας της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ».

Δικαίωση για τον Νικόλα Πατέρα από το δικαστήριο!!

Το blog Crimes on Air έχασε τη δικαστική διαμάχη με τον Νικόλα Πατέρα και ζήτησε συγγνώμη για την... παραπληροφόρηση!

Δικαίωση για τον Νικόλα Πατέρα από το δικαστήριο
Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του blog Crimes on Air. Στο δικαστήριο δικαιώθηκε και οι διαχειριστές της ιστοσελίδας προχώρησαν στην παρακάτω ανάρτηση.

«Aποκαθιστούμε την αλήθεια για τον Νίκο Πατέρα

Σχετικά με τα όσα αφορούν στο πρόσωπό σας και αναφέρθηκαν στο ιστολόγιο μας, στο οποίο δημοσιεύθηκαν τα από 10/03/2011, 12/03/2011, 12/03/2011, 12/03/2011, 15/03/2011, 10/02/2012 και 19/11/2012 επτά (7) άρθρα:

Αναγνωρίζουμε ότι υπήρξαν οξύτατα, και κατανοούμε απόλυτα ότι σας έθιξαν σε προσωπικό επίπεδο.

Οι χαρακτηρισμοί που αναφέρονται σε αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τόσο όσον αφορά στην ακεραιότητα του χαρακτήρα σας, στην ηθική σας υπόσταση, στην προσωπικότητά σας εν γένει, και στην επιχειρηματική σας δράση, όσο και στα επιμέρους σημεία τους. Για τον λόγο αυτό θεωρούμε ηθική μας υποχρέωση να αποκαθηλωθούν.

Αναγνωρίζουμε ότι υπήρξε παραπληροφόρηση σχετικά με τα αναγραφόμενα γεγονότα.

Θα θέλαμε, τέλος, να δηλώσουμε ότι, παρά το οξύ, υπερβολικό και σε συγκεκριμένα σημεία -ενδεχόμενα και σίγουρα ακούσια- προσβλητικό ύφος των ύπερθεν αναφερόμενων άρθρων, και ορισμένων ακραίων χαρακτηρισμών, σε καμία περίπτωση δεν είχαμε την πρόθεση να σας προσβάλλουμε, να σας θίξουμε, να σας απαξιώσουμε ή να πλήξουμε την τιμή, την υπόληψη, και την προσωπικότητά σας.

Αντιθέτως, με την παρούσα ανάρτηση, προς αποφυγήν παρεξηγήσεως των προθέσεων του «crimesonair.blogspot.gr», και αποκατάστασης της αλήθειας, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε για την εκτίμηση και τον σεβασμό μας προς το πρόσωπό σας
».

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Συμπληρωματικά στοιχεία για τον Βοσκάκη»!


Συμπληρωματικά στοιχεία για τον Μιχάλη Βοσκάκη κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συνεχίζοντας -όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της- την προσπάθειά της να επέλθει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Συμπληρωματικά στοιχεία για τον Βοσκάκη»
Όχι μόνο δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια στον Παναθηναϊκό στην περίπτωση του Μιχάλη Βοσκάκη, αλλά κατέθεσαν συμπληρωματικά στοιχεία στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Οι «πράσινοι» είχαν εκφράσει τις επιφυλάξεις τους για τον ορισμό του στον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (0-1).

Οι φόβοι τους τελικά επιβεβαιώθηκαν στο ματς με τους Ακρίτες, όπου είχαν σοβαρά παράπονα για συγκεκριμένες αποφάσεις του, όπως ο μη καταλογισμός πέναλτι πάνω στον Μπεργκ.

Η ανακοίνωση:

«Πιστή στην προσπάθεια της να επέλθει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε σήμερα στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές συμπληρωματικά στοιχεία σχετικά με τον διαιτητή Μιχάλη Βοσκάκη».

Θυμίζουμε ότι αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης Ο Τάκης Φύσσας είχε έντονο διάλογο με τον κ. Βοσκάκη.

Φύσσας: «Μας αδίκησες σήμερα. Έχεις δει τι σφύριξες;».
Βοσκάκης: «Δεν σας αδίκησα. Ό,τι είδα σφύριξα».
Φύσσας: «Υπάρχει πέναλτι πάνω στον Μπέργκ που δεν το έδωσες».
Βοσκάκης μαζί με Παππά: «Όχι, όχι, δεν είναι πέναλτι, το είδαμε».
Φύσσας: «Λάθος κάνεις, ήταν πέναλτι. Με τις κάρτες τι έκανες; Έδωσες κίτρινη στον Μπεργκ στο 6ο λεπτό χωρίς να υπάρχει τίποτα, δεν έδωσες κάρτα όταν πήγαν να σπάσουν τα πόδια του Ζέκα».

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη κάποιος άλλος άνθρωπος από την αποστολή του «τριφυλλιού» και είπε στον Βοσκάκη: «Έξι φάουλ έδωσες στην Ξάνθη συνολικά στο παιχνίδι και 16 σε εμάς».
Βοσκάκης (με έκπληξη): «Αποκλείεται».
Παράγοντας Παναθηναϊκού: «Τι αποκλείεται; Τόσα ήταν φάουλ».
Παππάς: «Να ξέρετε ότι το πέναλτι που ζητάει η Ξάνθη στη φάση με τον Τελάντερ είναι περισσότερο από εκείνο που ζήτησε ο Μπεργκ».
Φύσσας (με… απόλυτη έκπληξη): «Δηλαδή ευνοηθήκαμε κιόλας»!

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Βοσκάκης είπε στον Φύσσα: «Αγαπήστε μας. Εμάς τους διαιτητές. Δείξτε μας εμπιστοσύνη», με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκιού να απαντάει: «Τι λες; Εσείς σφυρίζετε αυτά που σφυρίζετε και μας λες να σας δείξουμε εμπιστοσύνη;».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ντούβνιακ: «Δεν υπάρχει χρόνος ούτε να απογοητευτείς, ούτε να πανηγυρίσεις»

Στην ήττα απ’ την ΑΕΚ και τη νίκη στο Eurocup αναφέρθηκε ο Ούρος Ντούβνιακ στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας τα θετικά χαρακτηριστικά που έδειξε ο ΠΑΟΚ και στα δύο παιχνίδια.

Ντούβνιακ: «Δεν υπάρχει χρόνος ούτε να απογοητευτείς, ούτε να πανηγυρίσεις»
Στα στοιχεία που θα κάνουν τον ΠΑΟΚ να συνεχίσει θετικά την πορεία του αναφέρθηκε ο Ούρος Ντούβνιακ στο μπλογκ του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως η προσοχή της ομάδας είναι απόλυτα στραμένη στο ματς με την Κηφισιά.

Αναλυτικά:

«Το Σάββατο έρχεται το δεύτερό μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Έχουμε ήδη ξεχάσει την ήττα από την ΑΕΚ. Καταλάβαμε τα λάθη μας, αναλύσαμε όλες τις λεπτομέρειες και σίγουρα πήραμε ένα μάθημα από αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχει χρόνος για να απογοητευτείς από τις ήττες, ούτε όμως και χρόνος για να πανηγυρίσεις τις νίκες. Κι αυτό ισχύει και για τη νίκη που κάναμε στο πρώτο μας παιχνίδι στο Eurocup. Ήταν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας και ακόμη πιο σπουδαίο το γεγονός ότι δείξαμε πως παίζουμε σαν ομάδα. Κάθε παιχνίδι μετράει και είμαστε έτοιμοι να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο κάθε τρεις ημέρες.

Στο Ευρωπαϊκό μας παιχνίδι αγωνιστήκαμε με μία ροζ κορδέλα στη φανέλα μας, γιατί με αυτό τον τρόπο η ομάδα συμμετέχει και στηρίζει την διεθνή προσπάθεια ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα και ελπίζω ότι με την κίνησή μας αυτή θα βοηθήσουμε έστω και λίγο προς την σωστή κατεύθυνση και κυρίως για να δείξει περισσότερη προσοχή ο κόσμος. Ήταν ένα από τα ωραία που έγιναν στο παιχνίδι της Τετάρτης. Το άλλο ήταν η έκπληξη που ετοιμάσαμε όλη στην ομάδα για τον προπονητή μας. Ήταν πολύ σημαντικό για τον κόουτς Σούλη που συμπλήρωσε 300 παιχνίδια ως προπονητής του ΠΑΟΚ, δεν ήξερε τίποτα για την τούρτα που εμφανίσαμε στη συνέντευξη Τύπου και το πρόσωπό του εκείνη την ώρα, έδειχνε πόσο έκπληκτος ήταν. Και ήταν πολύ καλό που συνδυάσαμε αυτή την στιγμή με νίκη.

Όπως όλοι ξέρετε, το πιο σημαντικό είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι. Ο Darko τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Eurocup, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Ο Απόλλων μάλλον θα είναι και πάλι εκτός, θα είναι μία σημαντική απώλεια για μας, αλλά ελπίζω να είναι σύντομα και πάλι μαζί μας. Το θετικό είναι ότι έχουμε μαζί μας έναν νέο παίκτη, που δεν είναι και τόσο νέος στην ομάδα. Ο Will επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια. Είναι έμπειρος πλέι μέικερ, καλός παίκτης και πάνω από όλα πολύ καλός χαρακτήρας. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ.

Το παιχνίδι με την Κηφισιά θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Έχουν κάνει ορισμένες αλλαγές, αλλά η φιλοσοφία στο μπάσκετ δεν αλλάζει. Ήμουν πέρσι σε αυτή την ομάδα, οπότε γνωρίζω καλά για τι ακριβώς θα αντιμετωπίσουμε. Τους αρέσει να παίζουν γρήγορα, με πολλούς αιφνιδιασμούς και φυσικά έχουν ένα από τα πιο κυρίαρχα πεντάρια, που ξέρει πώς να χρησιμοποιεί το σώμα του. Είναι επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Εάν καταφέρουμε να πάμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό θα είμαστε μία χαρά
».

Δεν πονάει ο Μπεργκ, καλύτερα ο Εσιέν!!

Ο Σουηδός φορ έβγαλε χωρίς καμία ενόχληση το σημερινό ατομικό πρόγραμμα που έκανε, γεγονός που χαροποίησε το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού. Ανεβαίνει ο Γκανέζος.

Δεν πονάει ο Μπεργκ, καλύτερα ο Εσιέν

«Είμαι καλά, δεν πονάω», είπε ο 29χρονος στον Γιάννη Αναστασίου και το τεχνικό τιμ, κάτι που φάνηκε και από την ένταση, με την οποία έβγαλε το πρόγραμμά του. Προληπτικά, πάντως, ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός από το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παρά το γεγονός ότι είναι έτοιμος. Κι’ αυτό γιατί ακολουθεί στη συνέχεια το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εκεί όπου ο Μπεργκ θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της ομάδας.

Ανεβαίνει ο Εσιέν

Ένα θέμα που «καίει» και αναμφισβήτητα έχει κουράσει τον κόσμο είναι αυτό του Μάικλ Εσιέν. Ο Γκανέζος με τα απανωτά προβλήματα στους κοιλιακούς δεν έχει παίξει ούτε σε ένα ματς και γι’ αυτό και η αμφισβήτηση έχει κάνει εδώ και μέρες την εμφάνισή της. Ο ίδιος έχει ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες δυο μέρες, από τη στιγμή, δηλαδή, που τον ανέλαβε ο Φος. Ο Γκανέζος πηγαίνει καλύτερα, νιώθει πιο δυνατός, κάτι που μόνο ευχάριστο είναι.

Το μεγάλο στοίχημα και φυσικά η ελπίδα όλων στον Παναθηναϊκό είναι στα τέλη του μήνα ή στις αρχές του επόμενου να τον δούμε να παίζει ποδόσφαιρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τσιώλης: «Προβάδισμα για νίκη ο Ολυμπιακός»

Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Κωσταβάρα.

Τσιώλης: «Προβάδισμα για νίκη ο Ολυμπιακός»
Τον πρώτο λόγο για τη νίκη στον Ολυμπιακό στο ματς με την ΑΕΚ έδωσε ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Σωτήρη Κωσταβάρα.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσει να χτυπήσει το παιχνίδι η ΑΕΚ, ενώ στάθηκε στις αλλαγές των δύο ομάδων σε σχέση με την περσινή περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 57χρονος τεχνικός:

Για την ΑΕΚ

«Για την ΑΕΚ είναι το πιο δυνατό τεστ μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ώστε να δείξει το που μπορεί να φτάσει αυτή τη χρονιά. Φυσικά αυτό δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα, αλλά με την εμφάνιση που θα κάνει και με την αγωνιστική παρουσία της. Είναι το δυνατότερο τεστ μέχρι στιγμής. Οι παίκτες πήρανε μια γεύση από ντέρμπι στην Τούμπα. Αύριο θα φανεί αν τη φετινή χρονιά και προερχόμενη από μια δύσκολη περίοδο θα μπορέσει να κάνει την απόλυτη ανατροπή»

Για τον Ολυμπιακό

«Έτσι όπως φτιάχτηκε ο Ολυμπιακός η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να δω τόσο γρήγορα να έχει τέτοια βελτίωση σαν ομάδα. Γενικότερα στα παιχνίδια του αλλά ιδιαίτερα στο παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ, η ομάδα έδειξε μεγάλη συνοχή, ταχύτητα στην επίθεση αλλά και πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο αλλά αξίζουν μπράβο και στον προπονητή αλλά και τους παίκτες που καταφέρανε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να βγάλουν αυτή τη φιλοσοφία στον αγωνιστικό χώρο. Αύριο βέβαια παίζουν στο γήπεδο τους και θα πρέπει να είναι πιο επιθετικοί για να κερδίσουν».

Για το αν θα επιχειρήσει η ΑΕΚ να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις με Πλατέλα και Μπαρμπόσα

«Εγώ νομίζω ότι Πλατέλας και Μπαρμπόσα είναι κυρίως γρήγοροι με τη μπάλα στα πόδια και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ. Αν ψάξει αντεπίθεση η ΑΕΚ θα το κάνει κυρίως από τον άξονα με τον Μάνταλο ψάχνοντας τον ταχύτατο Αραβίδη. Αυτό το στόχο νομίζω έχει ο Δέλλας, να κρατήσει τη μπάλα ψηλά».

Πέρσι ο Ολυμπιακός φάνηκε να αιφνιδιάζεται στο παιχνίδι του Κυπέλλου.

«Τώρα ο Ολυμπιακός θα είναι πιο ψαγμένος. Το περσινό παιχνίδι και το πώς εξελίχθηκε ήταν αποτέλεσμα πίεσης και πρέσινγκ της ΑΕΚ. Το αν θα μπορέσει να το κάνει και αύριο, αυτό θα φανεί στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού. Θα πρέπει να βγάλει ενέργεια και τρέξιμο. Η ΑΕΚ είναι μια διαφορετική ομάδα έχει περισσότερη ποιότητα σε σχέση με πέρσι και θα προσπαθήσει να κάνει περισσότερα στη δημιουργία».

Για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού σε σχέση με πέρσι

«Με τον κεντρικό σέντερ φορ πολύ καλύτερο σε σχέση με τον περσινό η ομάδα έχει μεγάλη βελτίωση. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι η μεγάλη άνοδος του Φορτούνη που ξεκουράζει παίρνει ευθύνες και ξεκουράζει τον Τσόρι Ντομίνγκεζ».

Για το αν χωράνε οι δύο τους στην ίδια ενδεκάδα

«Φυσικά και χωράνε στην ίδια ενδεκάδα. Είναι και οι δυο παίκτες που μπορούν να γυρίσουν να βοηθήσουν και ο άλλος να βοηθάει το σέντερ φορ. Αν αποφασιστεί όμως να αγωνιστούν και οι δύο θα πρέπει όμως να θυσιαστεί ο Κασάμι. Δύσκολα πιστεύω θα τους δούμε μαζί από την αρχή, αλλά στην πορεία του παιχνιδιού θα το δούμε πιστεύω. Αν παίξει με δυο επιτελικούς ο Ολυμπιακός , λογικά ο Δέλλας θα βάλει Γιόχανσον και Σιμόες ώστε να έχει αριθμητική υπεροχή στο κέντρο. Αν παίξει με ένα επιτελικό ο Ολυμπιακός θα ανεβάσει κάπως το Γιόχανσον».

Για το αν χωράνε προβλέψεις:

«Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο και λόγω έδρας αλλά θα είναι προς συμφέρον όλων μας να δούμε ένα ανταγωνιστικό ματς».

Εάν ξεκουράστηκε και τη συνέχεια στην καριέρα του μετά την Κέρκυρα:

«Παραξεκουραστήκαμε θα έλεγα, αυτή την περίοδο δεν είμαι πουθενά, αν και υπήρξε ενδιαφέρον, τίποτα το επίσημο . Πολλές ομάδες φέτος είναι σταθερές στους προπονητές τους και αυτό είναι θετικό ακόμα και αν δεν έχω εγώ δουλειά».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου που ακούστηκε το όνομα του

«Με έχουν συνδέσει πολλά γεγονότα με αυτή την ομάδα αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω εκεί».

Για την Εθνική ομάδα και το αν υπάρχει ενδεχόμενο να τον δούμε στον πάγκο της.

«Νομίζω ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν απόλυτος ότι σίγουρα θα πάει σε ξένο προπονητή . Παρά το γεγονός ότι πολύς κόσμος λέει ότι ίσως πρέπει να κοιτάξουμε και σε Έλληνα προπονητή και μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ και αυτό με χαροποιεί. Είναι γεγονός ότι υπό την αιγίδα της ΕΠΟ γίνονται σχολές προπονητών για τα διπλώματα της UEFA και τα ίδια ακριβώς θέματα σπουδάζονται και εξετάζονται όπως και στις σχολές του εξωτερικού άρα θα πρέπει να μην υποτιμούμε τον Έλληνα προπονητή».

Καλαϊτζίδης: «Δεν έχω λόγια...»

Ευγνώμων στον κόσμο της Καβάλας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στην πρεμιέρα με το Λαύριο δήλωσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα εν όψει του αγώνα στα Τρίκαλα.

Καλαϊτζίδης: «Δεν έχω λόγια...»
Αναλυτικά, όσα έγραψε ο έμπειρος γκαρντ στο blog του στο Esake.gr

Την προηγούμενη εβδομάδα αναφέρθηκα κυρίως στην περσινή χρονιά, μια χρονιά γεμάτη πλούσια συναισθήματα και πολλές συγκινήσεις, μα πάνω απ' όλα μια χρονιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου…

Έτσι λοιπόν και το Σάββατο, στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, στο κλειστό γήπεδο της Καλαμίτσας, γίναμε μάρτυρες ενός συγκλονιστικού σε εξέλιξη αγώνα, τον οποίο δύσκολα θα ξεχάσουμε..

Ξέραμε ότι πρόκειται για να ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η ομάδα μας είναι ακόμα ανέτοιμη αλλά έπρεπε πάση θυσία να κερδίσει. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την υπερπροσπάθεια που έγινε έτσι ώστε να κερδίσουμε. Θα ήθελα ακόμα να συγχαρώ την ομάδα του Λαυρίου και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!

Όσον αφορά τον κόσμο, δεν έχω λόγια.... Τους ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και την συμπαράσταση και τους υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε κάθε φορά μέχρι τέλους..

Η εβδομάδα που διανύουμε ενόψει του αγώνα στα Τρίκαλα ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα, αφού στην προπόνηση της Δευτέρας τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο ο Γιάννης Δεμερτζής και σε συνδυασμό με κάποιους μικροτραυματισμούς η ομάδα ενισχύθηκε με την προσθήκη του Μιχάλη Γιαννακίδη. Ο αγώνας απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων είναι πολύ δύσκολος, τα Τρίκαλα προέρχονται από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους, έχουν βρει χημεία με παίκτες που σουτάρουν καλά από μακριά και τρέχουν καλά στον αιφνιδιασμό και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους...καλά να περάσετε. Ότι κι αν κάνετε… σε όποιο γήπεδο κι αν πάτε.. .οποιονδήποτε αγώνα κι αν παρακολουθήσετε!

Λαρεντζάκης: «Με τη βοήθεια του κόσμου για τη νίκη»

Ομάδα δουλεμένη, με καλούς κι αθλητικούς παίκτες χαρακτήρισε το Ρέθυμνο ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αλλά εξέφρασε την πίστη πως ο Κολοσσός μπορεί με τον κόσμο του να πάρει τη νίκη το Σάββατο στη Ρόδο.

Λαρεντζάκης: «Με τη βοήθεια του κόσμου για τη νίκη»
Αναλυτικά όσα έγραψε ο νεαρός σούτινγκ γκαρντ στο blog του στο Esake.gr

Στην πρεμιέρα παίξαμε με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό αντιμετωπίσαμε το συγκεκριμένο παιχνίδι ως ένα δυνατό τεστ ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ανταποκριθήκαμε τόσο, ωστόσο στο δεύτερο είχαμε κάποιες καλές στιγμές και αυτές θέλουμε να κρατήσουμε. Ειδικά στην άμυνα. Από το ματς, βγάλαμε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα και πάνω σ’ αυτά δουλέψαμε όλη την βδομάδα, καθώς αυτό που θέλουμε είναι να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.

Το μόνο κακό για εμάς ήταν πως δεν είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ρεπό μετά το ματς στο ΣΕΦ, γιατί παίζουμε το Σάββατο με το Ρέθυμνο, το οποίο είναι μία καλή και δουλεμένη ομάδα. Όμως, το καλό είναι πως είμαστε όλοι υγιείς και δεν ταλαιπωρούμαστε από τραυματισμούς, έτσι θα είμαστε πλήρεις.

Όσον αφορά το Ρέθυμνο. Είναι μία ομάδα που διαθέτει πολύ αθλητικούς παίκτες που «διαβάζουν» καλά το παιχνίδι και όπως είπα και πριν είναι ένα πολύ καλά δουλεμένο σύνολο. Εμείς καλούμαστε να βγάλουμε πολλή ενέργεια στο παρκέ, αλλά παράλληλα να είμαστε συγκεντρωμένοι στις καταστάσεις «ένας εναντίον ενός».

Αναμφισβήτητα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου, που πιστεύω πως και φέτος θα είναι στο πλευρό μας, θα πάρουμε την απαραίτητη ώθηση και έτσι θα καταφέρουμε να τους αποζημιώσουμε, φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γιαννόπουλος: «Το Ρέθυμνο έχει τους λιγότερους προπονητές του καναπέ»

Με το δικό του διαφορετικό τρόπο, ο Χάρης Γιαννόπουλος μιλά για τη συνήθεια των Ελλήνων να είναι προπονητές του καναπέ, που όμως ΔΕΝ συνάντησε στο Ρέθυμνο.

Γιαννόπουλος: «Το Ρέθυμνο έχει τους λιγότερους προπονητές του καναπέ»
Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο Esake.gr ο 26χρονος φόργουορντ, που δεν αναφέρθηκε καθόλου στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Κολοσσό στη Ρόδο:

Ξεκίνησαν όλα τα πρωταθλήματα (ναι ξέρω το NBA δεν έχει ξεκινήσει ακόμα) κι οι προπονητές του καναπέ ξεκινήσαμε τα συμπεράσματα. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί σαν φίλαθλος των σπορ (μπάσκετ, τένις και Γιούβε) έχω να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Από την τριγωνική επίθεση των Νιού Γιορκ Νικς μέχρι τον Ρότζερ Φέντερερ που δεν λέει να κερδίσει τελικό Γκραντ Σλαμ και μας παιδεύει. Για Αλέγκρι θα μιλήσω σε επόμενο μπλογκ γιατί είναι μια κατηγορία μόνος του. Το θέμα είναι ότι το απολαμβάνουμε. Κάνουμε συζητήσεις για θέματα που τυχόν κατέχουμε, αλλά χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες εντός της ομάδας κι είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε δίκιο. Αυτές οι άσκοπες συζητήσεις όμως είναι που μας ελκύουν περισσότερο. Για πόση ώρα να συζητήσεις ότι δεν υπάρχουν δάσκαλοι στα σχολεία; Τα σπορ είναι αυτά που μας κάνουν να ξεφεύγουμε κι όχι να αδιαφορούμε.

Εδώ λοιπόν στο Ρέθυμνο μέχρι τώρα, μου έχουν μιλήσει πολλοί, που υποστηρίζουν την ομάδα χρόνια, έχουν άποψη κι είναι απολύτως σεβαστή. Θέλουν να δουν την ομάδα ψηλά κι είναι δίπλα μας για να βοηθήσουν. Ε, λοιπόν το Ρέθυμνο έχει τους λιγότερους προπονητές καναπέ. Η γνώμη τους δεν έχει να κάνει με τεχνικά θέματα, αλλά με γενικά σχόλια. Δεν πιστεύω να είναι και στην υπόλοιπη Ελλάδα έτσι. Αυτές οι καλτ φυσιογνωμίες είναι που μου αρέσουν. Μόνο δύο χρονάκια έλειψα, τι έγινε;
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αόρατος στον ΠΑΟΚ, απ' τους καλύτερους στην Ολλανδία!!

Περίφημα τα πηγαίνει με την Χρόνινχεν ο Χέντβινγκες Μαντούρο, κάτι που αναγνωρίζουν και οι συμπατριώτες του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

Αόρατος στον ΠΑΟΚ, απ' τους καλύτερους στην Ολλανδία
Στην Ελλάδα ήταν «αόρατος», αλλά στην Ολλανδία μοιάζει να βρίσκει ξανά τον εαυτό του. Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, από όπου πέρασε και δεν ακούμπησε, ο Χέντβινγκες Μαντούρο φαίνεται πως τα καταφέρνει πολύ καλύτερα με την φανέλα της Χρόνινχεν με αποτέλεσμα ολλανδική ιστοσελίδα να τον περιλαμβάνει στις πιο εντυπωσιακές μεταγραφές.

«Θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ολλανδικού ποδοσφαίρου και μετά από μόλις πέντε παιχνίδια στον Άγιαξ, ο Μάρκο Φαν Μπάστεν τον κάλεσε στην Εθνική. Στο Άμστερνταμ κέρδισε μεταγραφή για την Βαλένθια. Μετά από μια περιπέτεια στη Σεβίλλη, κατέληξε στον ΠΑΟΚ όπου το περασμένο καλοκαίρι λύθηκε το συμβόλαιό του. Τώρα αγωνίζεται στην Χρόνινχεν, όπου προσπαθεί να δώσει να δώσει νέα ζωή στην καριέρα του», αναφέρεται στο δημοσίευμα του «soccernews.nl» που κατατάσσει τον 30χρονο αμυντικό μέσο στην 4η θέση με τις πιο εντυπωσιακές μεταγραφές, όπου πέραν των εμφανίσεών του παίζει ρόλο σαφώς και το βαρύ βιογραφικό του. Έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Άγιαξ, Βαλένθια και Σεβίλλη πριν μεταπηδήσει στον «Δικέφαλο» την περσινή σεζόν, ενώ ήταν διεθνής με τους «οράνιε» (15 συμ.). *Πηγή: sport-fm.gr*

Γουότερς: «Μας κάνουν να νιώθουμε σημαντικοί»

Ο Ντόμινικ Γουότερς εξήρε το έργο της διοίκησης του Άρη μετά και το εντυπωσιακό νέο πούλμαν της ομάδας, ενώ τόνισε πως η νίκη επί του Αρκαδικού είναι αναγκαία για την ομάδα του.

Γουότερς: «Μας κάνουν να νιώθουμε σημαντικοί»
Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ στο blog του στο Esake.gr
Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρώτη αγωνιστική της Basket League νιώσαμε απογοητευμένοι γιατί είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά δεν την αξιοποιήσαμε. Ξεχάσαμε όμως γρήγορα εκείνο το παιχνίδι γιατί είχαμε μπροστά μας το ευρωπαϊκό. Την Τετάρτη παίξαμε στην Τουρκία κόντρα στην Trabzonspor και πρόκειται για άλλον έναν αγώνα που νιώθουμε ότι μπορούσαμε και έπρεπε να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε...

Η Πέμπτη ήταν μια μέρα που χαρακτηρίστηκε από το μακρύ ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίσαμε. Ήταν πολύ κουραστικό το ταξίδι στην Τουρκία και ο καιρός εκεί ήταν κακός. Επιπλέον πολλοί συμπαίκτες μου αρρώστησαν, κάποιοι προπονητές το ίδιο και έπρεπε να είμαστε όλοι λίγο προσεκτικοί. Είναι δύσκολο να ταξιδεύεις όταν είσαι άρρωστος. Τώρα όμως γυρίσαμε στην Ελλάδα και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε ένα ακόμη παιχνίδι για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Όταν προσγειωθήκαμε στην Αθήνα μας περίμενε στο αεροδρόμιο το λεωφορείο της ομάδας. Θέλω να πω ότι το λάτρεψα! Πρέπει να περιμένει πραγματικά πολύ μεγάλα πράγματα από εμάς η διοίκηση, γιατί δίνει πολλά λεφτά για μικρές λεπτομέρειες, που όμως μας κάνουν να νιώθουμε πολύ σημαντικοί. Είναι υπέροχο. Μας παρέχουν κάποιες πολυτέλειες χωρίς να είναι υποχρεωτικό να το κάνουν και το εκτιμάμε ιδιαίτερα. Το καλύτερό μου είναι ότι το λεωφορείο έχει Wi-Fi! Είμαστε ενθουσιασμένοι και θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες που φροντίζουν να έχουμε όλα αυτά τα ωραία πράγματα.

Από κει και πέρα, θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον Αρκαδικό. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για το φετινό πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό, οπότε κάθε νίκη μετράει. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον αγώνα στην Τρίπολη κόντρα σε μια ομάδα που είναι νέα στην λίγκα και περιμένουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Και το Σαββατοκύριακο η δίκη του Noor 1;

Σκέψεις να μην διακόπτεται η δίκη για τα Σαββατοκύριακα κάνουν στον Άρειο Πάγο. Διαβάστε γιατί...

Και το Σαββατοκύριακο η δίκη του Noor 1;
Μια σκέψη υπάρχει στο μυαλό των επικεφαλής του Αρείου Πάγου για τη δίκη του Noor 1.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο να συνεχίζεται η δίκη και το Σαββατοκύριακο, δηλαδή, χωρίς καμία διακοπή.

Προφανώς και πρόκειται για μια σκέψη που έχει να κάνει με τον κίνδυνο να συμπληρωθεί το 18μηνο της προφυλάκισης των κατηγορούμενων και έτσι να αφεθούν ελεύθεροι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλει κανείς από τις Αρχές να συμβεί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το βάρος στην τακτική και τα τελειώματα!

Έμφαση στις ασκήσεις τακτικής αλλά και στα τελειώματα των φάσεων έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στην προτελευταία προπόνηση της Ξάνθης, πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το βάρος στην τακτική και τα τελειώματα
Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Αστέρα Τρίπολης μπήκε η Skoda Ξάνθη.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την προθέρμανση χωρίστηκαν σε ομάδες και έκαναν ασκήσεις τακτικής και τα παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Το τελευταίο μέρος της προπόνησης περιελάμβανε τελειώματα των φάσεων. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η τελευταίο προπόνηση της ομάδας, όπου ο Ρουμάνος τεχνικός της θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα απαρτίσουν την αποστολή της ακριτικής ομάδας για το παιχνίδι στην Τρίπολη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επιστροφή στην… Παναθηναϊκή πραγματικότητα!

Οι Πράνιτς, Πέτριτς και Αμπέντ προπονήθηκαν κανονικά στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Μπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Μόνοι τους οι Εσιέν, Βέμερ.

Επιστροφή στην… Παναθηναϊκή πραγματικότητα
Γέμισε ξανά το Κορωπί, καθώς τέσσερις παίκτες επέστρεψαν σήμερα στο «Γ. Καλαφάτης». Ο λόγος για τους Πράνιτς, Πέτρις, Αμπέντ και Μπεργκ. Οι τρεις πρώτοι προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Σουηδός άσος, που δεν θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω τραυματισμού στον μηρό, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Ο 29χρονος θα συνεχίσει το δικό του πρόγραμμα για λίγες ημέρες, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να είναι έτοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, οι Εσιέν και Βέμερ συνέχισαν να γυμνάζονται μόνοι τους, όπως και ο Κότσαρης.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, πάσες, κατοχή μπάλας και παιχνίδια μετάβασης. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στο πλευρό των προσφύγων (και) ο ΠΑΣ Γιάννινα!!


Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις των Ιωαννίνων, θα συγκνετρώσουν είδη πρώτης ανάγκης που θα δοθούν σε πρόσφυγες.

Στο πλευρό των προσφύγων (και) ο ΠΑΣ Γιάννινα
Είδη πρώτης ανάγκη που θα δοθούν σε πρόσφυγες, όπως ρουχισμός, υπόδηση και τρόφιμα, θα συγκεντρώστε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις, προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σε συνεργασία με την εταιρία ταχυμεταφορών "TNT-Ipirotrans" και με την υποστήριξη των "SEP markets Παπαδόπουλος", θα συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στο συνοριακό σταθμό της Ειδομένης.

Στην προσπάθεια μας αυτή καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας και όλους τους κατοίκους της πόλης μας να μας βοηθήσουν. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ καθημερινά από τις 12:00 μέχρι τις 16:00, στα γραφεία της TNT (Γ. Παπανδρέου 42) καθώς επίσης και την ημέρα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (25/10) έξω από το γήπεδο μας.

inner

Οι εθελοντές Κιλκίς-Θεσσαλονίκης που θα παραλάβουν και τη βοήθεια ζητούν με ανακοίνωση τους τα εξής:

Αδιάβροχα, μπουφάν, κουβερτάκια για μωρά, γάντια, σκούφους, κασκόλ,, πλαστικά πηρούνια και κουτάλια, ποτηρια για ροφηματα, αντισηπτικά, σάκους πλάτης, ξηρούς καρπούς, σταφίδες, Παστέλια, μαρμελάδες και μέλι σε ατομικές συσκευασίες, χυμούς, κρουασάν, κονσέρβες, καραμέλες, μπιμπερό, πιπίλες, γάντια βρεφικά.

inner

Επίσης παρακαλούν αν είναι δυνατόν τα είδη να είναι ταξινομημένα σε τσάντες με σήμανση για άνδρες, γυναίκες, παιδιά ή βρέφη για την εξοικονόμηση χρόνου και δύναμης όσων βρίσκονται στο σημείο διέλευσης στην Ειδομένη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έμφαση στην τακτική από Μαντζουράκη!!


Χωρίς δύο ποδοσφαιριστές συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την προσεχή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να δίνει σήμερα ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Έμφαση στην τακτική από Μαντζουράκη
Αντίστροφα για την κυριακάτικη (εκτός έδρας) αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, μετρούν στον Παναιτωλικό.

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση στην τακτική από τον Γιάννη Μαντζουράκη, ο οποίος είχε δύο απουσίες στο… απουσιολόγιό του.

Συγκεκριμένα, απουσίασε ο Μύγας που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κόρσιενς.

Το πρωί του Σαββάτου (ώρα 10.30) θα πραγματοποιηθεί στο Emileon η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λιβαδειά, όπου αγωνίζεται την Κυριακή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Λεβαντόφσκι: «Ο Κλοπ ξέρει τι θα κάνει στη Λίβερπουλ»!!

Σίγουρος πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα βρει τον τρόπο με τον οποίο η Λίβερπουλ θα επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, πλέκοντας το εγκώμιο του Γερμανού τεχνικού.

Λεβαντόφσκι: «Ο Κλοπ ξέρει τι θα κάνει στη Λίβερπουλ»

«Ο Κλοπ ταιριάζει τέλεια στην Premier League. Στη Λίβερπουλ μπορεί να κάνει τη διαφορά, με τη θετική του σκέψη μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες. Θα παίξουν πολύ καλά και θα κάνουν νίκες. Το μόνο που μπορώ να του ευχηθώ είναι καλή τύχη. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα του δεν είναι τέλεια, όμως σίγουρα θα έχει κάποια ιδέα ο Κλοπ, θα ξέρει τι πρέπει να κάνει. Η Λίβερπουλ είναι ο καλύτερος σύλλογος για αυτόν και η Premier League το καλύτερο πρωτάθλημα», τόνισε ο 27χρονος στράικερ της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος στα έξι τελευταία ματς μετράει 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και πρόσθεσε για τον πρώην προπονητή του:

«Είναι άξιος άνθρωπος, ένας σπουδαίος προπονητής. Ξέρει πως δεν είναι το ίδιο πράγμα Bundesliga και Premier League. Συγκριτικά με την εμπειρία του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα κάνει διαφορετικά πράγματα, θα βρει έναν νέο τρόπο προσέγγισης. Το πρωτάθλημα της Premier League είναι διαφορετικό, υπάρχουν άλλου είδους παίκτες. Είδα τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην παρουσίασή του, ήταν ένα σόου. Αυτός είναι ο Κλοπ. Διασκεδάζει πάντα και είναι ένας μεγάλος προπονητής, ένας εξαιρετικός άνθρωπος».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ας δει τι θα κάνει με τον ΠΑΟ και… βλέπει τον Ολυμπιακό!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη σε ό,τι έχουν να κάνουν με τον Ολυμπιακό.

Ας δει τι θα κάνει με τον ΠΑΟ και… βλέπει τον Ολυμπιακό
• Δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης ότι και το Μέσι να έφερνε, πάλι ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε το πρωτάθλημα. Εννοώντας ότι ο Ολυμπιακός έχει κλειδώσει την πρώτη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τους τρόπους που κατά την γνώμη του την έχει κλειδώσει.

• Είναι σαφές λοιπόν ότι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θεωρεί τον Ολυμπιακό ως το εμπόδιο για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ τίτλους και να γίνει η πρώτη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγνώμη, αλλά εδώ έχει κάνει ένα λάθος κι απορώ πως δεν το καταλαβαίνει. Για να περάσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό, πρέπει πρώτα να περάσει τον Παναθηναϊκό-δεν λέω, ακόμη, για την ΑΕΚ, γιατί ήταν δύο χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες.

• Δεν έχει καταλάβει ο Σαββίδης ότι ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος στην τάξη πραγμάτων, μετά τον Παναθηναϊκό; Είναι ο Ολυμπιακός μακράν πρώτος, αλλά όταν λέμε μακράν το εννοούμε. Είναι μετά δεύτερος πίσω του, πολύ πίσω του, ο Παναθηναϊκός. Και είναι τρίτος, δεν λέω καταϊδρωμένος, ο ΠΑΟΚ.

• Κι αυτό δεν είναι μία προσωπική άποψη. Είναι μία πραγματικότητα. Και πέρσι και πρόπερσι, δεύτερος μετά τον Ολυμπιακό ήταν ο Παναθηναϊκός, που έτσι κέρδισε το δικαίωμα να παλέψει για ένα εισιτήριο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα πρόπερσι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου κι ο ΠΑΟΚ έφαγε τέσσερα.

• Πως λοιπόν ο ΠΑΟΚ θέλει να προσπεράσει τον Ολυμπιακό, όταν βλέπει πρώτα την πλάτη του Παναθηναϊκού, πριν φτάσει να δει την πλάτη του Ολυμπιακού; Ας κοιτάξει να δει τι θα κάνει με τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο στα οκτώ τελευταία παιχνίδια έχει χάσει τα έξι!!! Κι η μοναδική νίκη του ΠΑΟΚ, επαναλαμβάνω σε οκτώ παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, ήταν πρόπερσι στην τελευταία αγωνιστική των πλέϊ οφς, με τον Παναθηναϊκό παντελώς αδιάφορο και τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα να καίγεται για τη νίκη, ώστε να ξεπεράσει τον Ατρόμητο…

• Ας δει λοιπόν ο Ιβάν Σαββίδης πως ο ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει πρώτα τον Παναθηναϊκό, του οποίου έχει γίνει «πελάτης» εδώ και τόσα παιχνίδια, και μετά μπορεί να σκεφθεί τι θα κάνει με τον Ολυμπιακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα βρήκαν Ρονάλντο - Μπέιλ!!

Λύθηκε φαίνεται η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Γκάρεθ Μπέιλ, ύστερα από τις δηλώσεις που είχε κάνει ο μάνατζερ του Ουαλού κατά του Πορτογάλου άσου.

Τα βρήκαν Ρονάλντο - Μπέιλ
«Ο Γκάρεθ θέλει να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Όχι το ... καλύτερο μοντέλο ή ο καλύτερος πωλητής εσωρούχων», δήλωσε πριν από μερικές ημέρες ο μάνατζερ του Γκάρεθ Μπέιλ, Τζόναθαν Μπάρνετ, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η δήλωσή του πήγε να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες ο Ουαλός εξτρέμ και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο του ισπανικού συλλόγου, με τον πρώτο να έρχεται από την πρώτη στιγμή σε επαφή με τον συμπαίκτη του και τον Ράφα Μπενίτεθ, ώστε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ο Μπέιλ έδωσε εξηγήσεις στον Ρονάλντο για τα λεγόμενα του μάνατζέρ του, με τον τετράκις κάτοχο του Χρυσού Παπουτσιού να παραδέχεται ότι αισθάνθηκε προσβεβλημένος και στη συνέχεια του είπε πως δεν κρατάει κακία σε εκείνον.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόλαβε ο Ντουρμάζ!!

Ο Ντουρμάζ έκανε την έκπληξη! Προπονήθηκε κανονικά σήμερα και θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ. Εκτός ο Ομάρ.

Πρόλαβε ο Ντουρμάζ!

Ο Σουηδός άσος αν και ταλαιπωρούταν από έναν τραυματισμό από το παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του, κατάφερε σήμερα να προπονηθεί κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του και να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει στο αυριανό αγώνα.

Έτσι ο Μάρκο Σίλβα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των ερυθρολεύκων, ενώ διεκδικεί και θέση στην 11άδα.

Ωστόσο από τη σημερινή προπόνηση υπήρχε και ένα αρνητικό. Αυτό έχει να κάνει με τον Ομάρ. Ο Νορβηγός επέστρεψε εμφανώς επιβαρυμένος από τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας του και τα ταξίδια και έτσι ο Σίλβα τον άφησε εκτός.

Ωστόσο πρέπει να επισημανθεί ότι στις σκέψεις του προπονητή του Ολυμπιακού ήταν να χρησιμοποιήσει τον Σαλίνο στο άκρο της άμυνας και όχι τον Ομάρ.

Ανάμεσα στις επιλογές του Μάρκο Σϊλβα είναι και ο Πάρντο ο οποίος προπονήθηκε και σήμερα μαζί με τους συμπαίκτες του. Ο Κολομβιανός θα είναι -μάλιστα- στην 11άδα, στο ένα άκρο της επίθεσης. Στην άλλη πλευρά διεκδικούν τη θέση τόσο ο Ντουρμάζ όσο και ο Σεμπά.

Αναλυτικά οι παίκτες που είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού:

Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Κολοβός, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο ΠΑΟΚ… περνάει τα σύνορα!!

Τη συναυλία αλληλεγγύης προς στους χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν καθημερινά στα σύνορα της Ειδομένης στηρίζει ο ΠΑΟΚ και το «Makedonia Palace», όπως ενημέρωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Ο ΠΑΟΚ… περνάει τα σύνορα
Τη συναυλία αλληλεγγύης προς στους χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν καθημερινά στα σύνορα της Ειδομένης στηρίζει ο ΠΑΟΚ και το «Makedonia Palace», όπως ενημέρωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Την Κυριακή (18/10) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το Makedonia Palace «Περνάμε τα σύνορα» στηρίζοντας τη συναυλία αλληλεγγύης προς στους χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν καθημερινά στα σύνορα της Ειδομένης προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους προς ένα καλύτερο αύριο.

Στη συναυλία που θα ξεκινήσει στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (Πλατεία Ερυθρού Σταυρού) από τις 12:00, την οποία στηρίζουν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το Makedonia Palace, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 60 καλλιτέχνες, δημιουργικές ομάδες και δεκάδες εθελοντών οι οποίοι δίνουν την αφορμή για να δείξουμε όλοι, έμπρακτα τη συμπαράστασή μας προς στους χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν καθημερινά στα σύνορα της Ειδομένης προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους προς ένα καλύτερο αύριο.

Για εμάς, τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, η συγκίνηση που προκαλεί το δράμα αυτών των ανθρώπων, μεγαλώνει από τις δικές μας ιστορικές μνήμες μας, από ανάλογα δράματα των προγόνων και ιδρυτών μας και όπως είναι γνωστό έχει ξεκινήσει μια σειρά δράσεων σε συνεργασία με το Makedonia Palace για την ανακούφιση των προσφύγων.

Όπως είναι ήδη γνωστό, εκτός από την οργάνωση συλλογής ρούχων και τροφίμων, μετά την δωρεά ενός ευρώ για κάθε ένα εισιτήριο του αγώνα ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσφέρει το ίδιο ποσό και στους επόμενους δύο εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας του Δικέφαλου, ποσό που θα διατεθεί σε ανθρωπιστικές – μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Παράλληλα το Makedonia Palace θα προχωρήσει σε δωρεά ενός ευρώ για κάθε μία διανυκτέρευση που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 15 έως 31 Οκτωβρίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Μίτσελ υποκλίνεται στον Ραούλ!!

Υπόκλιση του Μίτσελ στον Ραούλ με αφορμή την απόφαση του να σταματήσει την καριέρα του. Διαβάστε τι έγραψε στο Twitter ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού...

Ο Μίτσελ υποκλίνεται στον Ραούλ

«Ποτέ δεν ήταν ούτε ο πιο δυνατός, ούτε ο πιο τεχνίτης, ούτε πιο ντριμπλαδόρος... Αλλά πάντα ήταν ο καλύτερος», ήταν το σχόλιο του Μίτσελ στο πρώτο του τιτίβισμα και συνέχισε:

«Παράδειγμα για το πώς θα πρέπει να είναι ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ανταγωνιστικός για να νικά. Θαυμασμός και σεβασμός».








*Πηγή: sport-fm.gr*

«Γέρασαν» τον Τότι!! (pic)

Για τους οπαδούς της Ρόμα είναι ο αιώνιος ηγέτης. Η σημαία τους, ακόμη και σε πολλά χρόνια από τώρα. Με τη βοήθεια του photoshop, ο Φραντσέσκο Τότι έγινε 59 ετών. Δείτε τον το… 2035.

«Γέρασαν» τον Τότι (pic)
inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βίντεο: O Λαμάρ Όντομ παίρνει χάπια στον οίκο ανοχής!!

Άλλο ένα κομμάτι στο παζλ της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης ήρθε στην επιφάνεια με το βίντεο μέσα από το χώρο όπου ο Λαμάρ Όντομ βρέθηκε αναίσθητος λίγες ημέρες μετά.

Βίντεο: O Λαμάρ Όντομ παίρνει χάπια στον οίκο ανοχής

Σε αυτό φαίνεται ο 35χρονος (που βρίσκεται σε κώμα) να πίνει αλκοόλ με τη συντροφιά μίας ιερόδουλης και στη συνέχεια να βγάζει ένα χάπι από ένα σακουλάκι και να το καταπίνει.

Το υλικό είναι από το Σάββατο, τρεις ημέρες πριν ο Όντομ μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε Λόφτον η ΛεΜάν!!

Μετά από δύο πετυχημένες σεζόν στην Μπεσίκτας, ο Κρις Λόφτον υπέγραψε στη ΛεΜάν.

Πήρε Λόφτον η ΛεΜάν
Μετακομίζει στη Γαλλία ο Κρις Λόφτον. Ο Αμερικανός γκαρντ (1,88μ.) υπέγραψε στη ΛεΜάν μετά από μια διετία στην Μπεσίκτας.

Ο 29χρονος άσος είχε 14,2 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ κατά μέσο όρο με την τουρκική ομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Σε δεινή θέση ο Όντομ»

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Όντομ όπως αναφέρει μεγάλη ιστοσελίδα των ΗΠΑ.

«Σε δεινή θέση ο Όντομ»
Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Όντομ ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στην εντατική μονάδα θεραπείας νοσοκομείο των ΗΠΑ.

Ο παλαίμαχος άσος του ΝΒΑ βρέθηκε σε ημιθανή κατάσταση σε οίκο ανοχής μετά από χρήση ενός μείγματος από απαγορευμένες ουσίες. Χθες υπήρξαν κάποια σημάδια ανάκαμψης αλλά αυτά δεν είναι τέτοια μπορούν να φέρουν χαμόγελα στην οικογένειά του.

Όπως αναφέρει το TMZ το οποίο επικαλείται ιατρικές πηγές, η κατάσταση της υγείας του είναι ακόμη κρίσιμη, δεν έχει δείξει καμία ουσιαστική βελτίωση, από την στιγμή που έγινε η εισαγωγή του και επαναλαμβάνει ότι ακόμη και να ζήσει δεν θα μπορέσει να έχει μια φυσιολογική ζωή και πάλι.

Η οικογένεια Καρντάσιαν, είχε παντρευτεί με την Κλόε, έχει επικοινωνήσει με κορυφαίους γιατρούς για να τον εξετάσουν. Ένας εξ αυτών αφήνει ελπίδες για να βελτιωθεί η κατάσταση και να ξεπεράσει τον κίνδυνο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μποτία: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ»

Καλά λόγια από τον Μποτία για την ΑΕΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην NOVA ενόψει του μεγάλου αγώνα του Σαββάτου.

Μποτία: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ»
Έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ένα δυνατό αντίπαλο είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού αναφέρει ο Μποτία σχολιάζοντας το σημαντικό ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

«Σε σχέση με πέρσι, σίγουρα η ΑΕΚ θα έχει αλλάξει κάτι στο παιχνίδι της. Θα έχει βελτιωθεί, καθώς έχει αλλάξει κατηγορία», υποστηρίζει ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός και συνεχίζει:

«Πιστεύω πως η ΑΕΚ διαθέτει καλό σύνολο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βοηθάνε ο ένας τον άλλον. Είναι πολύ καλά δεμένοι», καταλήγει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μποτία:

-Για την ΑΕΚ:

«Είναι μία καλή ομάδα. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνει καλά. Βλέπω πως κάνει μία πολύ καλή δουλειά. Γνωρίζαμε από πέρσι, όπου την αντιμετωπίσαμε για το κύπελλο, πως είναι ένας δυνατός αντίπαλος. Πρέπει εμείς να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο. Ξέρουμε πως θα έχουμε δυσκολίες. Αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να κάνουμε τη δική μας δουλειά σωστά, ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σε σχέση με πέρσι, σίγουρα η ΑΕΚ θα έχει αλλάξει κάτι στο παιχνίδι της. Θα έχει βελτιωθεί, καθώς έχει αλλάξει κατηγορία. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία. Σίγουρα για να προχωρήσει καλά θα πρέπει να έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρσι. Θα είναι ένας δυνατός και δύσκολος αντίπαλος. Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι και να κερδίσουμε. Στο τέλος να είμαστε νικητές. Πιστεύω πως η ΑΕΚ διαθέτει καλό σύνολο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βοηθάνε ο ένας τον άλλον. Είναι πολύ καλά δεμένοι. Παίζουν ομαδικά. Νομίζω πως αυτή είναι η βάση πάνω στην οποία έχει στηριχθεί η ΑΕΚ ώστε να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

-Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στις θέσεις των στόπερ:

«Πάντα συγκεντρώνομαι για να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Αυτό που σκέφτομαι είναι ο τρόπος για να είμαι σωστός στη δουλειά μου. Έχω υποχρέωση να προσπαθώ πάντα, να τα δίνω όλα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, ώστε να βελτιώνομαι. Έχω αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πάντα προσπαθώ να είμαι όσο πιο καλός μπορώ. Από κει και πέρα θέλω να είμαι πάντα καλός και να παίζω στη θέση μου».

«Ερυθρόλευκες» ευχές στον Φορτούνη!!


Τα 23α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Κώστας Φορτούνης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε στον διεθνή μεσοεπιθετικό μέσα από τα social media που διατηρεί ο σύλλογος.

«Ερυθρόλευκες» ευχές στον Φορτούνη
«Χρόνια πολλά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Κώστα Φορτούνη», γράφει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στη λεζάντα με τη φωτογραφία του διεθνούς μεσοεπιθετικού, ο οποίος σήμερα γιορτάζει τα 23α γενέθλιά του.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ



Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Στο πλευρό των μεταναστών ο Βαλόν Μπεχράμι!!


Μνήμες από το παρελθόν ξυπνούν στον Μπεχράμι οι εικόνες των προσφύγων που του θυμίζουν την ιστορία ξεριζωμού της δικής του οικογένειας.

Στο πλευρό των μεταναστών ο Βαλόν Μπεχράμι
«Αν δεν έχεις βρεθεί σε αυτή την κατάσταση, το σκέφτεσαι ίσως για 20 δευτερόλεπτα, δεν σταματάς ώστε να βάλεις τον εαυτό σου βαθύτερα σε αυτή την κατάσταση. Εγώ καταλαβαίνω αυτούς τους ανθρώπους και την απελπισία τους. Μερικοί βιάζονται να κρίνουν», αναφέρει το θέμα των Σύριων μεταναστών ο Βαλόν Μπεχράμι σε συνέντευξή του στην Independent.

Ένα θέμα που σίγουρα «χτυπάει καμπανάκι» στο μυαλό του ποδοσφαιριστή καθώς πριν από περίπου 25 χρόνια η οικογένειά του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Κόσσοβο λίγο πριν ξεκινήσει ο πόλεμος, παρότι όπως παραδέχεται ο ίδιος: «Τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα όσο τώρα στη Συρία. Ελπίζω η Ευρώπη να ευαισθητοποιηθεί και κάνει ο,τι μπορεί για να βοηθήσει».

Όπως υποδέχθηκε η Ελβετία την οικογένεια Μπεχράμι όταν έφυγε από το Κόσσοβο το 1990. «Όλα ξεκίνησαν με μικροπροβλήματα ανάμεσα στο Κόσσοβο και τη Σερβία. Μια μέρα όμως οι γονείς μου αποφάσισαν πως εκεί δεν υπήρχε μέλλον και έπρεπε να φύγουμε» και ένα βράδυ του Δεκέμβρη πήραν το λεωφορείο για την Ελβετία όπου πρωτοεγκαταστάθηκαν στα ελβετοιταλικά σύνορα: «οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Βλέπαμε με την αδερφή μου τους γονείς μου να κλαίνε, κλαίγαμε κι εμείς. Κάθε μέρα κλαίγαμε».

Ο Μπεχράμι όμως, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, υπήρξε από τους τυχερούς. Οι συνθήκες βελτιώνονταν όσο περνούσε ο καιρός, οι γονείς του βρήκαν δουλειά και ο ίδιος ανακάλυψε την αγάπη του για το τρέξιμο και το ποδόσφαιρο: «Η επιλογή μου να παίξω με την Εθνική Ελβετίας ήταν για μένα ένας τρόπος να δείξω την ευγνωμοσύνη μου για όσα μου έχει προσφέρει αυτή η χώρα».

Παρόλα αυτά ο 30χρονος μέσος νιώθει πως έχει το ποδοσφαιρικό χρέος απέναντι στο Κόσσοβο ώστε να δημιουργήσει την δική του Εθνική ομάδα. Μάλιστα το 2012 μαζί με άλλους συμπαίκτες του οι οποίοι είχαν καταγωγή από το Κόσσοβο έστειλαν επιστολή στην ΦΙΦΑ με την οποία ζητούσαν να αναγνωριστεί η Εθνική ομάδα ώστε να μπορεί να παίρνει μέρος σε επίσημες διοργανώσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Οι προβολείς στο πριγκιπάτο!!

Στο πριγκιπάτο στρέφονται οι προβολείς της 10ης στροφής του Σαμπιονά, με τη Μονακό να υποδέχεται τη Λυών. Τη Μπαστιά αντιμετωπίζει εκτός έδρας η πρωτοπόρος Παρί.

Οι προβολείς στο πριγκιπάτο
Με το παιχνίδι ανάμεσα στη Μονακό και τη Λυών στο «Λουί ΙΙ» να είναι αυτό που ξεχωρίζει, αρχίζει και πάλι η δράση στο Σαμπιονά μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, στο ματς που θα ανοίξει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής την Παρασκευή, θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, αποστολή που γίνεται δυσκολότερη εξαιτίας των πολλών απουσιών που δημιουργούν πονοκέφαλο στον Πορτογάλο τεχνικό. Οι Τραορέ, Έλντερ Κόστα, Μπακαγιόκο, Τουρέ και Κοεντράο είναι «νοκ – άουτ», ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ρικάρντο Καρβάλιο.

Την ίδια ώρα οι «Les Gones» θα ψάξουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, που θα τους διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το Σάββατο η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπαστιά, θέλοντας να συνεχίσει το αήττητο σερί στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και τη διαφορά ασφαλείας από τις ομάδες που την ακολουθούν και κυρίως από τη δεύτερη Ανζέ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τουλούζ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Παρασκευή 16/10

Μονακό – Λυών (21.30)

Σάββατο 17/10

Μπαστιά – Παρί Σεν Ζερμέν (18.00)
Γκινγκάμπ – Λιλ (21.00)
Σαιντ Ετιέν – Αζαξιό
Ναντ – Τρουά
Ρενς – Καέν
Τουλούζ – Ανζέ

Κυριακή 18/10

Μαρσέιγ – Λοριάν (15.00)
Μπορντό – Μονπελιέ (18.00)
Ρεν – Νις (22.00)

Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Παρασκευή 23/10

Καέν – Ναντ
Λυών – Τουλούζ

Σάββατο 24/10

Λοριάν – Ρεν
Αζαξιό – Νις
Ανζέ – Γκινγκάμπ
Μονπελιέ – Μπαστιά

Κυριακή 25/10

Ρενς – Μονακό
Λιλ – Μαρσέιγ
Μπορντό – Τρουά
Παρί Σεν Ζερμέν – Σαιντ Ετιέν *Πηγή: sport-fm.gr*

Όλσεν: «Χρειάζεται χρόνος»

Χρόνο για να συνηθίσει κάποιος το ποδόσφαιρο που παίζεται στην Ελλάδα χρειάζεται κάποιος ξένος παίκτης άρα και ο ίδιος επισήμανε ο Ρόμπιν Όλσεν σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα της χώρας του.

Όλσεν: «Χρειάζεται χρόνος»
«Τα πράγματα πηγαίνουν καλά τώρα. Μου πήρε λίγο καιρό να συνηθίσω την αλλαγή, πολλά πράγματα ήταν καινούργια για μένα», αναφέρει –μεταξύ άλλων- ο Σουηδός τερματοφύλακας και πρόσθεσε για την παρουσία του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League:

«Είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά είμαστε καλοί. Ειδικά στην έδρα μας, είμαστε σκληροί».

Αναλυτικά όσα είπε ο Όλσεν στην ιστοσελίδα «sydsvenskan.se»

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ:

«Τα πράγματα πηγαίνουν καλά τώρα. Μου πήρε λίγο καιρό να συνηθίσω την αλλαγή, πολλά πράγματα ήταν καινούργια για μένα. Επίσης, το ποδόσφαιρο που παίζουμε εδώ είναι διαφορετικό και χρειάζεται χρόνο για να το συνηθίσεις».

Για τις προπονήσεις και την ώρα των αγώνων:

«Κάνουμε πάντα προπόνηση το απόγευμα στις 6 η ώρα, όταν και ο καιρός είναι πιο δροσερός. Πολλά παιχνίδια ξεκινούν αργά, στις δέκα το βράδυ. Είναι λίγο δύσκολο να πηγαίνεις στο ξενοδοχείο νωρίς το πρωί και μετά απλά να περιμένεις να φτάσει η ώρα του αγώνα.

Για το αν έχει μάθει ελληνικά:

«Στην ομάδα επικρατούν τα αγγλικά. Έχουμε πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές και Κροάτες προπονητές».

Για το αν θεωρεί λογικό το ότι συνεχίζει να βρίσκεται στη «σκιά» του Ίσακσον στην εθνική Σουηδίας:

«Έχω παίξει σε όλα τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και σε όλα της Ευρώπης, με εξαίρεση το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπρόντμπι, στο οποίο αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές ξεκουραστήκαμε».

Για την βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ:

«Καταλαβαίνω πως το ελληνικό πρωτάθλημα έχει βελτιωθεί και όχι μόνο γιατί η ΑΕΚ επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο».

Για την κατάσταση στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ:

«Είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά είμαστε καλοί. Ειδικά στην έδρα μας, είμαστε σκληροί. Ο στόχος μας είναι να πάμε ακόμα πιο μακριά από τους ομίλους.

Για το αν παρακολουθεί αγώνες της Μάλμε:

«Στην αρχή εκεί που έμενα, το ίντερνετ ήταν κακό. Επιπλέον, πολλές φορές είχαμε προπόνηση την ώρα που η Μάλμε έδινε κάποιον αγώνα. Μέχρι να μετακομίσω σε διαμέρισμα, χρειάστηκε χρόνος. Έτσι, περισσότερο παρακολουθούσα τη Μάλμε μέσω livescore στο κινητό μου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Α, και στην παράγκα του Θωμά…!!

Τη στιγμή που ο Βασίλης Γκαγκάτσης παραδέχτηκε δημοσίως την ύπαρξη της περίφημης «παράγκας», ο Γιάννης Σπάθας ετοιμάζεται να εκδώσει βιβλίο γι’ αυτήν. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Α, και στην παράγκα του Θωμά…

Γιατί ξαναζούμε αυτό το «όνειρο» (σαν το περίφημο όνειρο του Σπάθα, του στρατολόγου); Διότι τη μία ακούς τον Βασίλη Γκαγκάτση να παραδέχεται, μέσω του ΣΠΟΡ FM, την ύπαρξη της περίφημης «παράγκας», την άλλη διαβάζεις ότι ο Γιάννης Σπάθας ετοιμάζεται να γράψει βιβλίο για τα κατορθώματα εκείνης της ωραίας εξαετίας… Μια εξαετίας του «θείου», του «κοκαλλιάρη» και των λοιπών συγγενών.

Λανθασμένα, έχει περάσει προς τον κόσμο ότι με το να λες ή να γράφεις για την «παράγκα», αναφέρεσαι σε κάθε είδους παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι, βέβαια. Προφανώς και παρασκήνιο υπήρχε, υπάρχει και δυστυχώς θα συνεχίσει να υπάρχει. Μα η «παράγκα» ήταν κάτι το διαφορετικό, κάτι το μοναδικό, κάτι το αξεπέραστο…

Μιλάμε για το διάστημα 1997-2003. Τότε που ένα ολόκληρο σύστημα με μπροστάρη τον Θωμά, κρυφό «μαέστρο» τον Σωκράτη και «οργανοπαίκτες» τον Ακη, τον Σπάθα, τον Αλεξανδρίδη και άλλους, έκανε ό, τι ήθελε. Τότε που στις περίφημες εκλογές της ΕΠΟ στην Αλεξανδρούπολη, ο «μεγάλος» είχε μοιράσει 3 εκατ. δολλάρια, με τον μύθο να λέει ότι του… επεστράφησαν και ρέστα! Τότε που υπήρχε ένας μόνιμος πρωταθλητής, με καλύτερη ομάδα τις περισσότερες χρονιές, αλλά και με απίστευτη εύνοια από τη διαιτησία, τη στιγμή που οι βασικοί αντίπαλοι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ «σφαγιάζονταν», όποτε ήταν ανάγκη. Τότε που οι «πρωταγωνιστές» είχαν στον έλεγχό τους τα πάντα. Πρωταθλήματα, θέσεις Ευρώπης, υποβιβασμούς, προβιβασμούς. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Με διαιτητές «ταλιμπάν» (τον Νίκου τον θυμάστε;), με γραφικούς τύπους έτοιμους για εκδούλευση, με αχυράνθρωπους στην ομοσπονδία, με πιστολιές στα γήπεδα κι έναν Φλωρίδη τότε να προσπαθεί να πολεμήσει όλο αυτό το σύστημα.

Θα έχει, αναμφίβολα, ενδιαφέρον να διαβάσουμε τα όσα θα γράψει, αν τελικά το κάνει, ο Σπάθας στο βιβλίο που φημολογείται ότι ετοιμάζει για την «παράγκα». Να μας αφηγηθεί αυτός ο κύριος που ήταν στα κόλπα εκείνη την εποχή, ιστορίες από τα ωραία χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Το Αιγάλεω και ο ΟΣΦΠ να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε να γ@@@θουν». Η φράση που εκφράζει μία ολόκληρη εποχή στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Καλάθης: «Όταν φοράς αυτή τη φανέλα…»

Χαρούμενος που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό κι αποφασισμένος να κατακτήσει μαζί του πάλι τίτλους σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα δήλωσε ο Νικ Καλάθης, ενώ χαρακτήρισε «παππούδες» Διαμαντίδη-Φώτση.

Καλάθης: «Όταν φοράς αυτή τη φανέλα…»

«Όταν φοράς αυτή τη φανέλα, δεν έχεις άλλο στόχο από τις νίκες και τους τίτλους. Γι’ αυτό έκανε αυτές τις κινήσεις η διοίκηση. Ο βασικός στόχος σε αυτή την ομάδα είναι πάντα η διεκδίκηση του τίτλου στην Ελλάδα και την Ευρωλίγκα. Αυτός είναι και ο στόχος μας φέτος. Πιστεύω πως έχουμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε», τόνισε.

«Νιώθω πολύ καλά που επιστρέφω σε αυτόν τον οργανισμό, αυτή την ομάδα στις οποία έχω πολλές αναμνήσεις από το παρελθόν. Για μένα η επιστροφή στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό δεν ήταν δύσκολη απόφαση», πρόσθεσε.

Όσο για το μείγμα παικτών της ομάδας, είπε: «Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Φέραμε καλούς παίκτες, υπάρχουν οι παλιοί που έχουν καταφέρει πολλά, οι… παππούδες, όπως ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης, αλλά και οι νέοι, όπως ο Χαραλαμπόπουλος κι ο Παπαγιάννης που έχουν μεγάλες δυνατότητες. Συνδυάζοντας όλα αυτά πιστεύω πως ελπίζω να είμαστε διεκδικητές του τίτλου. Ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι να βελτιωνόμαστε συνέχεια. Αν όλοι μαζί βρεθούμε και επιτελέσουμε τους ρόλους μας ο καθένας μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό».

Τέλος, αναφερόμενος στους αντιπάλους της ομάδας του στην πρώτη φάση είπε: «Είναι ένας δυνατός όμιλος. Υπάρχει η Μπαρτσελόνα που σταθερά είναι στις διεκδικήτριες του τίτλου, η Λοκομοτίβ που είναι ανερχόμενη δύναμη και έχει δυνατή έδρα… Όλες οι ομάδες είναι καλές και αυτή την περίοδο κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει την άλλη».

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*