Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Τσέλσι-Τότεναμ και στη μέση... το Γουέμπλεϊ!

Μειώνονται οι πιθανότητες της Τότεναμ να χρησιμοποιήσει το «Γουέμπλεϊ», από τη στιγμή που η Τσέλσι έχει καταθέσει μία πολύ καλή πρόταση, τετραετούς διάρκειας, για να φιλοξενηθεί σε αυτό, μέχρι να γίνει η ολική ανακαίνιση του «Στάμφορντ Μπριτζ».
Η Τσέλσι αναμένεται να προχωρήσει στην ολική ανακαίνιση του «Στάμφορντ Μπριτζ», με μία επένδυση που θα ξεπεράσει τα 500 εκ. λίρες και ήδη έχει ζητήσει από την FA μία «στέγη» για τουλάχιστον τρεις, ίσως και τέσσερις σεζόν.
Από την άλλη πλευρά, στις τάξεις της Τότεναμ υπάρχει ανησυχία για το κατά πόσο θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το «Γουέμπλεϊ» για τη σεζόν 2017/18, την ώρα που χτίζουν το νέο τους γήπεδο δίπλα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Είναι πολύ πιθανό δηλαδή, να περιμένουν μέχρι το 2017 για να μάθουν το που θα αγωνίζονται εκείνη τη σεζόν.
Ο σύλλογος του βόρειου Λονδίνου έχει ήδη συμφωνήσει με την ΜΚ Ντονς για την παραχώρηση του «Stadium MK», ωστόσο δεν θέλει να παρατήσει τις προσπάθειές της για το «Γουέμπλεϊ», ζητώντας από την FA να κάνει το σωστό και για τις δύο ομάδες.
Βέβαια στα τάξεις των «σπιρουνιών» γνωρίζουν πως η πρόταση των τεσσάρων χρόνων που έχει καταθέσει η συμπολίτισσα Τσέλσι, είναι σαφώς πιο δελεαστική από αυτή του ενός έτους, που έχουν προτείνει εκείνα.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: