Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Μαρσιάλ και Ποκετίνο οι καλύτεροι του μήνα!!

Το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην Πρέμιερ Λιγκ για το μήνα Σεπτέμβριο, πήρε ο νεαρός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντονί Μαρσιάλ, την ώρα που ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ήταν αυτός που αναδείχθηκε προπονητής του μήνα. 
Πριν προλάβουμε να μάθουμε ποιος είναι και αν όντως αξίζει τα 36 εκ. λίρες που δαπανήθηκαν, ο Αντονί Μαρσιάλ φρόντισε με τα καμώματά του να ασκήσει για τα... καλά αντίκτυπο στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο 19χρονος σκόραρε στο ντεμπούτο του, στην αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ (12 Σεπτεμβρίου), ενώ βρήκε τέρμα δύο φορές στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Σαουθάμπτον στις 20 Σεπτεμβρίου. Αυτά τα γκολ, σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις του, στάθηκαν ικανά για να τον αναδείξουν το καλύτερο παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ για τον μήνα Σεπτέμβριο.
Την ίδια ώρα, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο ψηφίστηκε από την πλευρά του, ως ο καλύτερος προπονητής του περασμένου μήνα. Ο Αργεντινός τεχνικός κατάφερε τον Σεπτέμβριο να κάνει το «3 στα 3», με την Τότεναμ να παίρνει σημαντικές νίκες κόντρα σε Σάντερλαντ (εκτός), Κρίσταλ Πάλας (εντός) και Μάντσεστερ Σίτι (εντός).
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: