Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Στο σινεμά η ζωή του Ένκε;

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8f597a750c38edad5200379c5233e28a_L.jpg?1272304153?1272304153?1272304153Ο παραγωγός Ρόμπερτ Χόφμαν επισήμανε πως επιθυμεί να κάνει ταινία την ζωή του Γερμανού γκολκίπερ, Ρόμπερτ Ένκε, που έθεσε τέρμα στην ζωή του σε ηλικία 33 χρόνων. Την ζωή του Ρόμπερτ Ένκε θέλει να βγάλει στους κινηματογράφους ο παραγωγός, Ρόμπερτ Χόφμαν. Ο Γερμανός πορτιέρε αφαίρεσε ο ίδιος την ζωή του, όντας μόλις 33 ετών.

Από την μεριά της η χήρα του, Τερέζα Ένκε δεν φαίνεται να συναινεί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Έως τώρα ούτε η Τερέζα ούτε κάποιος από το περιβάλλον της είχε συζητήσεις για κάτι τέτοιο και δεν υπάρχει καμία πρόθεση να γίνει ταινία η ιστορία του Ρόμπερτ», δήλωσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας.

Ηρακλής- Στασιμότητα στα διοικητικά

http://www.sport24.gr/ast/cov/ir/iraklis.JPG_2010_3_8_12_9_46.jpg_b.jpgΣτο ξεκίνημα μίας εβδομάδας όπου οι εξελίξεις στα διοικητικά θα έπρεπε να τρέξουν, παρουσιάζεται στασιμότητα. Τη στιγμή μάλιστα που η κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ και του Γ.Σ. Ηρακλής από τους οργανωμένους φιλάθλους συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.Μία στασιμότητα που όπως είναι φυσιολογικό επηρεάζει πάνω από όλα και το αγωνιστικό τμήμα εκτός από τις οικονομικές εκκρεμότητες που παραμένουνε αλλά και το μέλλον του Γιόζεφ Μπουμπένκο στην άκρη της τεχνικής ηγεσίας. Κι αν ο Σλοβάκος τεχνικός της ομάδας βρέθηκε κανονικά το πρωί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για να προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του ο Ανδρέας Παντελή με τον οποίο και έχει μιλήσει για την παραμονή του είναι στην Κύπρο.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά παραμένει με την σειρά του άγνωστο αν και κατά πόσο ο Κύπριος επιχειρηματίας μετά και την γραπτή του δήλωση πριν από την αναχώρησή του από την Θεσσαλονίκη την Παρασκευή δημιούργησε σύννεφα όσον αφορά την επιστροφή του αλλά και το ποιος θα είναι από εδώ και στο εξής ο ρόλος του στα κοινά της ΠΑΕ.

Το σίγουρο πάντως είναι πως κάθε μέρα που περνάει η παραμονή του Μπουμπένκο φαίνεται να απομακρύνεται παρά το γεγονός ότι ο Σλοβάκος τεχνικός όχι απλώς πέτυχε δια περιπάτου τον στόχο της παραμονής του Ηρακλή στην Super League πετυχαίνοντας μάλιστα να μεταμορφώσει προς το καλύτερο το σύνολό που πήρε στα χέρια του.

Κι όλα αυτά την στιγμή που οι προπονήσεις της ομάδας του Ηρακλή υπό τις οδηγίες του αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος της εβδομάδας για να δοθεί εκ νέου ραντεβού στην «πρώτη» της νέας αγωνιστικής περιόδου που τουλάχιστον την στιγμή αυτή παραμένει άγνωστο το πότε θα οριστεί αυτή όπως και το που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στα καθαρά αγωνιστικά στην διάρκεια της σημερινής ημέρας υπήρξε αλλαγή ώρας στο μεθαυριανό φιλικό της Τετάρτης με τον ΠΑΟΝΕ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο γήπεδο των Νέων Επιβατών, καθώς θα αρχίσει στις 15:00 αντί για τις 17:00 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Από εκεί και πέρα από το σημερινό πρόγραμμα συντήρησης στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα εκτός ήταν οι τραυματίες Κατσικάς και Ηλιάδης, ο χειρουργημένος Κατσαμπής, ενώ ειδικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Μάρκες, Λέκι και Πιλότο. Για το Σαββατοκύριακο είχε προγραμματιστεί διήμερο ρεπό.

Ευχαρστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_kvXbQumjni.jpgΕυχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης για την παρουσία των οπαδών της το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, στον τελικό Κυπέλλου εναντίον του Παναθηναϊκού.Οι 'κίτρινοι' σημειώνουν την υποδειγματική συμπεριφορά 25 χιλ. οπαδών που ταξίδεψαν στην Αθήνα,συμπληρώνοντας ότι με την παρουσία τους ανάγκασαν ολόκληρη την Ελλάδα να μιλάει για αυτούς, ασχέτως αν ο Άρης δεν κατέκτησε τελικά το Κύπελλο.

Παράλληλα, η ΠΑΕ δίνει και ραντεβού με τους φίλους του συλλόγου την προσεχή Τετάρτη στο 'Κλ. Βικελίδης', στην πρεμιέρα των πλέι οφ εναντίον του Ολυμπιακού. Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στο σύνολο των οπαδών της που μετακινήθηκαν προς την Αθήνα, επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη με υποδειγματική συμπεριφορά και παρά την ήττα διέψευσαν τις «κασσάνδρες» που ήθελαν τον κόσμο της ομάδας να δημιουργεί επεισόδια. Ο λαός του ΑΡΗ για μία ακόμα φορά αποτελεί σημείο αναφοράς και απαρχή εξελίξεων στον χώρο του ποδοσφαίρου με την πρωτοφανή, ανεπανάληπτη και άνευ προηγουμένου μετακίνησή του προς το ΟΑΚΑ.. Πάνω από 350 λεωφορεία και εκατοντάδες ΙΧ δημιούργησαν το μεγαλύτερο ειρηνικό κομβόι οπαδών δείχνοντας προς πάσα κατεύθυνση πως πρέπει να μετακινούνται οι οπαδοί για να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Πάνω από 25.000 κόσμου ανάγκασαν ολόκληρη την Ελλάδα να μιλάει για τον ΑΡΗ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο Σε κάθε περίπτωση όμως έχει καταφέρει να κατακτήσει το κύπελλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΛΑΟΥ όχι μόνο σε επίπεδα στήριξης της ομάδας, αλλά και νοοτροπίας. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ νιώθει την ανάγκη πραγματικά να ΥΠΟΚΛΙΘΕΙ στο μεγαλείο και το μέταλλο νικητή αυτού του ανυπέρβλητου λαού και να υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσει με όλες της, τις δυνάμεις να φανεί αντάξια των προσδοκιών του. Ο ΑΡΗΣ έχασε μία «μάχη», αλλά μπροστά του έχει πολλές ακόμα προκειμένου να αναδειχθεί και να αναδείξει το μεγαλείο του λαού του. Η πρώτη είναι την Τετάρτη στις 19:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Ολυμπιακό στην μάχη των πλέι-οφ, όπου και πάλι φίλοι και αντίπαλοι θα κινηθούν στους ρυθμούς της μοναδικής αρειανής κερκίδας και θα υποκλιθούν στην υποδειγματική οπαδική συμπεριφορά. Η παρουσία του λαού του ΑΡΗ αποτελεί παρακαταθήκη για την διοίκηση της ΠΑΕ και παράλληλα δέσμευση ώστε για όσο διάστημα υπηρετεί τις τύχες αυτού του μεγάλου συλλόγου, να συνεχίσει την μεγάλη της προσπάθεια με στόχο την κορυφή…

Επιστροφή στο 4-2-3-1 για Σάντος!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8fb03c085da05b72666146a801df6752_L.jpg?1272287739?1272287739?1272287739Το πώς θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να κρατήσει μακριά τα αδιάκριτα μάτια και τα κατάφερε. Απών ο Σνάουτσερ, με Αραμπατζή στα δεξιά.

Ο προπονητής του Δικεφάλου πέτυχε αυτό που ήθελε όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις σκέψεις του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα με σχήμα 4-4-2 δεν γνωρίζει κανείς, πλην των παικτών και φυσικά των μελών της διοίκησης που θα παρουσιαστεί στην πρεμιέρα των play offs.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πειραματίστηκε στις προπονήσεις, αλλά και στο φιλικό με τον Πανθρακίκο στην Τούμπα. Τοποθέτησε τον Κοντρέρας στην δεξιά πλευρά της άμυνας και τους Τσιρίλο και Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας. Ο Σάντος δεν είναι ο προπονητής των αλλαγών. Βαδίζει πάνω στα σίγουρα. Έτσι λοιπόν θεωρούμε πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ να παρατάξει την ομάδα του με το γνωστό 4-2-3-1 και με τα γνώριμα πρόσωπα να απαρτίζουν την 11αδα.Σε καθαρά αγωνιστικά θέματα οι ενοχλήσεις στο πόδι ταλαιπωρούν ακόμα τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, με συνέπεια να μείνει αναγκαστικά εκτός πλάνων για την πρεμιέρα των υποχρεώσεων του "Δικεφάλου" στα πλέι οφ με την ΑΕΚ (28/4). Τη θέση του στην ενδεκάδα, εκτός απροόπτου, θα έχει ο Νίκος Αραμπατζής.Η προετοιμασία των "ασπρόμαυρων" για τη μάχη με την Ένωση θα ολοκληρωθεί αύριο (27/4) το πρωί, οπότε και θα γνωστοποιηθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην συνέχεια για την Αθήνα.

Θλάση πρώτου βαθμού ο Ναφτί

Θλάση πρώτου βαθμού ο Ναφτί

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που υπήρχαν για τον Μεχντί Ναφτί, ο οποίος υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία όπου αποδείχθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο. Ο Τυνήσιος που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογιζόταν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό καθώς είναι τιμωρημένος, θα κάνει αγώνα δρόμου μήπως και προλάβει τον αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Στο μεθαυριανό παιχνίδι με τους Πειραιώτες δεν υπολογίζονται ακόμη οι τιμωρημένοι Αράνο, Κάμπορα και Κουλουχέρης. Από σήμερα βγήκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Τόνι: Λάτσιο, μπορείς!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_yskng3GNh.jpgΈνα περίεργο παιχνίδι της μοίρας έφερε έτσι τα πράγματα στην Ιταλία, ώστε η Ρόμα να βασίζει πολλές από τις ελπίδες της για κατάκτηση του σκουντέτο, στην «μισητή» της αντίπαλο, την Λάτσιο.Οι «μπιανκοσελέστι» υποδέχονται την προσεχή αγωνιστική την Ίντερ που μετά την ήττα των «τζιαλορόσι» από την Σαμπντόρια στο «Ολίμπικο», βρέθηκε ξανά στην κορυφή της Serie A και ενώ απομένουν μόλις τρία ματς για το φινάλε της κούρσας.

Ο Λουκά Τόνι εναποθέτει τις περισσότερες ελπίδες της ομάδας του στην διάθεση των «λατσιάλι» να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό το βράδυ της Κυριακής, αναγνωρίζει όμως πως αυτό δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται, λόγω της μεγάλης κόντρας των δύο βασικών εκπροσώπων της «αιώνιας πόλης».

«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να πάρουμε και τα τρία παιχνίδια και να ελπίζουμε πως η Ίντερ θα χάσει βαθμούς. Ελπίσω πραγματικά πως η Λάτσιο θα κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι με την Ίντερ. Απέναντι στους «νερατζούρι» θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και εύχομαι ειλικρινά πως θα θελήσουν να το κάνουν. Αλλά γνωρίζοντας πως βρίσκονται στην “απέναντι πλευρά”, δεν είμαι και τόσο σίγουρος», ισχυρίστηκε ο επιθετικός της Ρόμα.

Σπουδαία νίκη με 1-0 σημείωσε ο Πιερικός επί του Πανσερραϊκού

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/d98782f4592420d02fbca7bbffa9c93e_L.jpg?943912800?943912800?943912800Σπουδαία νίκη με 1-0 σημείωσε ο Πιερικός επί του Πανσερραϊκού και έχει καλή θέα πλέον για τα πλέι οφ και έπιασε τα «λιοντάρια» στην βαθμολογία. Επεισόδια μετά την λήξη του παιχνιδιού.

Το «χρυσό» τέρμα για την ομάδα της Κατερίνης σημείωσε ο Ολγκίν στο 13΄ με δυνατό σούτ στο 13΄. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Αθανασιάδη στο 69΄ ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι.

Πιερικός : Γουμάγιας, Κωνσταντινίδης (58' Χατζηζήσης), Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Πλάτανος (71' Μακρής), Παντελιάδης, Μαρτίνεζ, Πέντα, Θάνος (50' Γκουγκουλιάς), Ολγκίν.

Πανσερραϊκός : Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Καλί, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Μπανγκουρά, Τάντιτς, Σκάγκλια (73' Τράκις), Κωνσταντινίδης, Αθανασιάδης, Μιχαήλ.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης υπήρξαν αντεγκλίσεις μεταξύ παικτών των δύο ομάδων και τα πνεύματα ηρέμησαν χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Βαθμολογία (σε 31 αγώνες)

1.Ολυμπιακός Βόλου 65 66-30

2. Κέρκυρα 61 45-24

3. ΟΦΗ 53 38-33

4. Εθνικός 47 39-27

5. Πιερικός 45 39-30

6. Πανσερραϊκός 45 32-33

7. Διαγόρας 44 39-39

8. Παναιτωλικός 43 38-35

9. Ηλιούπολη 43 30-29

10. Αγροτικός Αστέρας 42 33-27

11. Δόξα Δράμας 40 36-44

12. Εθνικός Αστέρας 39 36-35

13. Αναγέννηση Καρδίτσας 37 25-28

14. Θρασύβουλος 34 38-41

15. Ρόδος 33 27-38

16. Ιωνικός 33 26-41

17. Καλαμάτα 28 20-42

18. Αιγάλεω 21 17-49

«Δεν ασχολούμαστε με Πλεύρη»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/c36e00ff6a4abb008455815d82387c3d_L.jpg?943912800?943912800?943912800Καμία διάθεση να ασχοληθούν ιδιαίτερα με τα λεγόμενα του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Αθανάσιο Πλεύρη, δεν έχουν στον Πανιώνιο.Μετά τα όσα ειπώθηκαν στην Βουλή την Δευτέρα, η κυανέρυθρη ΠΑΕ επισήμως τονίζει ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον το θέμα αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα λεγόμενα του βουλευτή και δε θα δώσει συνέχεια.

Χάνει τα πρώτα τρία ματς ο Σνάουτσερ!

Χάνει τα πρώτα τρία ματς ο Σνάουτσερ!

Πολύ σοβαρό αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Μίροσλαβ Σνάουτσερ που έχει υποστεί κάκωση εσώ πλαγίου συνδέσμου και θα χρειαστεί να μείνει για μία τουλάχιστον ακόμη εβδομάδα εκτός δράσης. Αυτό σημαίνει ότι ο Πολωνός αμυντικός θα χάσει τα πρώτα τρία παιχνίδια των play-off, με ΑΕΚ, Άρη και πιθανότατα Ολυμπιακό. Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη στην Τούμπα κεκλεισμένων των θυρών, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη πάντως να παρακολουθεί ένα μεγάλο μέρος της.

Τριόντ: "Παλαίμαχοι οι παίκτες μας"


Οι παίκτες της Μπορντό πανηγυρίζουν ακόμα μία νίκη Η Μπορντό μέχρι τα μισά της σεζόν έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Γαλλία και μάλιστα την είχαν χαρακτηρίσει την πιο καλοδουλεμένη ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον, ακόμα και ο πρόεδρος του συλλόγου δεν αντέχει αυτό που βλέπει από το σύνολο του Μπλαν στον αγωνιστικό χώρο.

"Οι παίκτες είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την εικόνα της ομάδας. Στο παιχνίδι με τη Λοριάν νόμιζες ότι έβλεπες παλαίμαχους να αγωνίζονται. Μερικοί νομίζουν ότι είναι από τώρα στο Μουντιάλ", τόνισε αρχικά ο Ζαν Λουί Τριόντ και στη συνέχεια στήριξε τον προπονητή των "Γιρονδίνων". "Ο μοναδικός που δεν φταίει για την εικόνα αυτή, είναι ο Μπλαν και δεν υπάρχει λόγος να φύγει. Εχει ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί, καθώς από όσο γνωρίζω δεν επιθυμεί και ο ίδιος να φύγει.

"Δεν πρόκειται να κάτσει να χάσει η Λίβεπρουλ"


Ο Φρανκ Λάμπαρντ της Τσέλσι Δεν χρειάστηκε να βγει κάποιος από τη Λίβερπουλ για να απαντήσει στα ανόητα σενάρια που δημιουργούν κάποιοι, αλλά το έκανε ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο άσος της Τσέλσι τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση οι "κόκκινοι" να χάσουν για να μην πάρει το πρωτάθλημα η Γιουνάιτεντ.

"Η Λίβερπουλ παίζει πάντα για τη φανέλα, το όνομα και την ιστορία της. Είναι επαγγελματίες παίκτες και θέλουν να κάνουν το καλύτερο γι' αυτούς και για την ομάδα τους. Είναι εξίσου σημαντικό παιχνίδι για τη Λίβερπουλ και δεν πρόκειται να σκεφτεί την περίπτωση να ηττηθεί, ώστε να μην πάρει τον τίτλο η Γιουνάιτεντ", τόνισε ο διεθνής μέσος της Τσέλσι.

Οι "μπλε" θα αναμετρηθούν με τη Λίβερπουλ στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και με νίκη θα κάνουν το μεγαλύτερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Αλλιώς, με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η Μάντσεστερ Γιονάιτεντ θα έχει την ευκαιρία να πατήσει κορυφή.

Το 2-1 ο Παναθηναϊκός

Σαμικά, Σμαραγδής και Λάππας πανηγυρίζουν... Μία νίκη μακριά από τη συμμετοχή του στον τελικό απέχει πλέον ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη του επί του Αρη με 3-0 στο κλειστό της Γλυφάδας, στον τρίτο αγώνα της μεταξύ τους ημιτελικής σειράς για τα πλέι οφ της Α1 εθνικής των Ανδρών. Εξαιρουμένου του πρώτου σετ, στο οποίο οι "πράσινοι" δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα, οι "κιτρινόμαυροι" ήταν ανταγωνιστικοί στα επόμενα, χάνοντας το 2ο σετ και την ισοφάριση στις λεπτομέρειες. Η επόμενη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό των Βασιλικών, την προσεχή Πέμπτη.

Τα σετ: 25-21, 26-24, 25-23

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ζαγκούμνι 2, Αγκάμεζ 15, Σμαραγδής 6, Πανταλέων 5, Σαμικά 15, Λάππας 8, Παπαδημητρίου (λίμπερο, 75%), Χατζηαντωνίου 1, Ψάρρας, Μηνούδης.
ΑΡΗΣ: Κοβάσεβιτς 9, Τερζής 4, Μιλιβόγεβιτς 12, Πετρέας 8, Ρουμελιώτης 15, Κιόσης 7, Σάμαρτζιτς (λίμπερο, 62%), Κόλοβιτς, Τακουρίδης, Σαρικεϊσογλου.

Ιδού τα «ύποπτα» και «διεφθαρμένα»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τα ύποπτα ματς του ελληνικού ποδοσφαίρου βγήκαν στον αέρα! Με πρωτοβουλία του ΛΑΟΣ έγιναν γνωστά τα «περίεργα» παιχνίδια, στα οποία συμπεριλαμβάνονται δύο ματς της Σούπερ Λίγκας, τρία του Κυπέλλου Ελλάδας και 22 της Β’ Εθνικής.

Οι λίστες των «ύποπτων» παιχνιδιών δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Θανάση Πλεύρη, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι τα δίνει ο ίδιος για να βγάλει από τη δύσκολη θέση την υφυπουργό Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου, αλλά και να βοηθήσει τους δημοσιογράφους να αποφύγουν τις συνέπειες του «τυποκτόνου Νόμου», ήτοι την υποβολή μηνύσεων για την αποκάλυψη της λίστας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα που ο βουλευτής ετοιμαζόταν να ανέβει στο βήμα, μπήκε στην αίθουσα του Κουνοβουλίου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος κάθισε δίπλα του και συζήτησε μαζί του τόσο το περιεχόμενο της λίστας, όσο και την πρόθεσή του να τη δώσει στη δημοσιότητα.

Ο Γ. Καρατζαφέρης, μάλιστα, του άναψε το πράσινο φως να προχωρήσει στην κίνηση που έχει αποφασίσει και να δώσει τη λίστα χωρίς να φοβηθεί το παραμικρό.

Αναλυτικά:

SUPERLEAGUE

Πανθρακικός-ΠΑΣ 1-2 (10/1/2010 - ελαφρώς ύποπτο)

Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1 (14/3/2010 - ελαφρώς ύποπτο)

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παναργειακός-Ολυμπιακός Βόλου 0-4 (30/8/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα 0-3 (28/10/2009 - ύποπτο)

Καλλιθέα-Πανθρακικός (28/10/2009 - σοβαρά ύποπτο)

Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Διαγόρας - Εθνικός 2-2 (1/2/2009 - διεφθαρμένο)

Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος 1-1 (2/2/2009 - ύποπτο)

Διαγόρας-Καλλιθέα 0-0 (7/3/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Καβάλα - Αγροτικός Αστέρας 4-1 (14/2/2009 - άκρως διεφθαρμένο)

Ιωνικός - Ατρόμητος 0-1 (23/3/2009 - ύποπτο)

Καβάλα - Ηλυσιακός 2-0 (29/3/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Ηλυσιακός - Εθνικός 3-2 (6/4/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Κέρκυρα-Καστοριά 1-2 (12/4/2009 - διεφθαρμένο)

Ιωνικός-Διαγόρας 1-0 (12/4/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Καβάλα - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (13/4/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Ηλυσιακός - Αγροτικός Αστέρας 3-2 (27/4/2009 - διεφθαρμένο)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Καβάλα 3-0 (4/5/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Ολυμπιακός Βόλου-Ηλυσιακός 0-1 (4/5/2009 - δειφθαρμένο)

Εθνικός Αστέρας-Πιερικός 1-2 (15/11/2009 - σοβαρά ύποπτο)

Εθνικός-Καλαμάτα 1-0 (16/11/2009 - διεφθαρμένο)

Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός 2-0 (15/1/2010 - σοβαρά ύποπτο)

Διαγόρας-Εθνικός Αστέρας 3-1 (17/1/2010 - σοβαρά ύποπτο)

Ηλιούπολη-Δόξα Δράμας 1-1 (24/1/2010 - διεφθαρμένο)

Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Βόλου 1-3 (6/2/2010 - σοβαρά ύποπτο)

Δόξα Δράμας - Καλαμάτα 3-1 (27/2/2010 - σοβαρά ύποπτο)

Διαγόρας-Εθνικός 0-2 (7/3/2010 - σοβαρά ύποπτο)

Εθνικός Αστέρας - Ηλιούπολη 0-1 (14/3/2010 ελαφρώς ύποπτο)

Χάκερς... χτύπησαν τον Λεβαδειακό


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στόχος... χάκερ (πιθανότατα Τούρκου) έγινε για ακόμα μία φορά επίσημη ιστοσελίδα ομάδας. Αυτή τη φορά ήταν ελληνικής ομάδας και συγκεκριμένα το σάιτ της ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Πληκτρολογώντας κανείς τη διεύθυνση που οδηγεί στην επίσημη ιστοσελίδα των Βοιωτών με έκπληξη βλέπει τη φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ (φωτό) να εμφανίζεται, αντί της καθιερωμένης πρώτης σελίδας.

Φυσικά η αντίδραση των ανθρώπων που επιμελούνται το διαδικτυακό τόπο του συλλόγου της Βοιωτίας ήταν άμεση, προσπαθώντας να κατεβάσουν την εν λόγω φωτογραφία.

Ντιαρά και Γκρανέρο λένε...τον πόνο τους για τον Πελεγκρίνι

http://www.contra.gr/images/m/diarra_granero_260410_m.jpgΤο κλίμα στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι το καλύτερο δυνατό για παίκτες όπως οι Μαχαμαντού Ντιαρά και Σεμπάστιαν Γκρανέρο, κάτι που μαρτυρά μεταξύ τους συνομιλία πριν την έναρξη της σαββατιάτικης αναμέτρησης με αντίπαλο τη Σαραγόσα. Ο Ισπανός μέσος είναι παραγκωνισμένος μετά τον τραυματισμό του, έχοντας παίξει μόλις 10 λεπτά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, παρά το ότι είχε κερδίσει θέση βασικού νωρίτερα μέσα στη χρονιά. ντιλαμβανόμενος την απογοήτευση του ο Μαχαμαντού Ντιαρά τον πλησίασε πριν την έναρξη του αγώνα με τη Σαραγόσα και του είπε: "Κοίτα εμένα. Εδώ και 11 μήνες έχω παίξει σε 6 παιχνίδια. Κάνε υπομονή ως τις 15 Μαϊου. Μένουν 22 ημέρες".

Ο Γκρανέρο δεν δείχνει να έχει συνηθίσει την αλλαγή στάσης του Μανουέλ Πελεγκρίνι προς το πρόσωπό του. Εξήγησε στο μέσο από το Μάλι πως άλλα άκουσε στην αρχή της χρονιάς (σ.σ περί ίσως ευκαιριών) και άλλα βλέπει από τη στιγμή που τραυματίστηκε. Ο πρώην μέσος του ΟΦΗ έγνεψε καταφατικά προς το μέρος του γεμάτος προβληματισμό.

Η Άρσεναλ "χρυσώνει" τον Φάμπρεγας για να τον κρατήσει

http://www.contra.gr/images/m/arsenal_m.jpgΠολύς λόγος γίνεται για τον Σεσκ Φάμπρεγας, η Μπαρτσελόνα ασκεί τεράστια πίεση για να τον ξαναπάρει στην Βαρκελώνη, τι κάνει όμως η Άρσεναλ; Πληροφορίες αναφέρουν πως του κατέθεσε πρόταση για να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία των «κανονιέρηδων», με την υπογραφή του να συνεπάγεται αυτόματα πριμ 3 εκατομμυρίων λιρών! άσει της πρότασης που βρίσκεται στα χέρια του μάνατζέρ του, θα λαμβάνει επιπλέον 110.000 λίρες ανά επταήμερο, πάνω δηλαδή από 500.000 ευρώ βδομαδιάτικο. Ο Φάμπρεγας παίρνει αυτά τα χρήματα καθώς ήταν από τους πιο υποτιμημένους παίκτες της ομάδας, λόγω του συμβόλαίου του που υπογράφηκε με την άφιξη του στα 16 στο Χάιμπουρι, αλλά με την πάροδο του χρόνου ο παίκτης δημιούργησε την εικόνα του ειδώλου. Άρα, τώρα έρχεται η στιγμή της ανταπόδοσης.

Επί της ουσίας, η Άρσεναλ κάνει την αντιπρότασή της για να κρατήσει τον Φάμπρεγας στο Εμιρέιτς. «Η Άρσεναλ είναι τόσο απελπισμένη για να τον κρατήσει. Έχει γίνει ένας σωματοφύλακας της ομάδας και ένα πρότυπο για τη νέα γενιά. Ο αντίκτυπός του είναι παρόμοιος με αυτόν που είχε παλιότερα ο Τιερί Ανρί», ανέφερε πηγή από τη διοίκηση των «κανονιέρηδων».

Οι Λονδρέζοι ελπίζουν πως η πρόταση θα γίνει αποδεκτή από τον Φάμπρεγας και για δύο επιπλέον λόγους: αφενός καταθέτουν πως αποτελεί πνευματικό παιδί του Αρσέν Βενγκέρ. Αφετέρου, προσθέτουν ότι είναι νέος, μόλις 24 ετών, και η Μπαρτσελόνα μπορεί να περιμένει...

Τεχνικός διευθυντής ο Παπαδημητρίου

http://www.contra.gr/images/m/papadimitriou_2604_m.jpgΤο τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (26/4) ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο αρχηγός της Ξάνθης, μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου, μίλησε για τα υπέροχα χρόνια που έζησε στη Ξάνθη (15 χρόνια συνολικά, από το 1995 μέχρι σήμερα), αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη απόφαση που πήρε και τόνισε πως αυτό που κρατάει από όλα αυτά που έζησε στην ακριτική πόλη, είναι ο σεβασμός των φιλάθλων: "Ήθελα να αποχωρήσω όσο ακόμα θα είμαι ψηλά και θα είμαι αυτός που πρέπει στο γήπεδο. Στη Ξάνθη πέρασα 15 υπέροχα χρόνια, δέθηκα με την ομάδα, ταυτίστηκα μαζί της και πλέον αποτελεί μέρος της οικογένειάς μου. Με όλα τα παιδιά που συνεργάστηκα, ζήσαμε πολύ έντονες στιγμές και μπορώ να πω πως η φετινή χρονιά ήταν η πιο δύσκολη και η πιο ιδιαίτερη από όλες. Μπορεί να ήταν η χειρότερή μου στη Ξάνθη, ήταν όμως και η πιο έντονη.

Ο 33χρονος αμυντικός, αναφέρθηκε με μεγάλη συγκίνηση και στους φιλάθλους της ομάδας, λέγοντας πως: "Τόσα χρόνια έζησα πολλά μαζί τους. Τόσο καλές όσο και κακές στιγμές. Δεν σκέφτομαι αν με θεωρούν έναν καλό ή έναν κακό ποδοσφαιριστή και ούτε μπορώ να το ξέρω. Γνωρίζω όμως πως κέρδισα το σεβασμό τους και αυτό το αντιλαμβάνομαι καθημερινά από τη συμπεριφορά τους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα".

Τον Οκτώβριο – σε κάποια από τις διακοπές του πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής μας – θα υπάρξει φιλική αναμέτρηση προς τιμήν του Γιάννη Παπαδημητρίου. Σε ότι αφορά το μέλλον του, ο ίδιος θα παραμείνει στην ομάδα, απο την θέση του τεχνικού διευθυντή, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ.

"Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ προσλαμβάνει τον κο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Ως εκ τούτου, ο κος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την λειτουργία, την οργάνωση και τον σχεδιασμό της επαγγελματικής ομάδας, όπως και όλων των εργαζομένων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μηδενός εξαιρουμένου. Τις ίδιες αρμοδιότητες και ευθύνες θα έχει για όλες τις ομάδες υποδομής, όπως και για το προσωπικό αυτών".

Αποσύρεται ο Μακάι


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της περιόδου ανακοίνωσε ο Ρόι Μακάι. Ο 35χρονος φορ της Φέγενορντ πήρε τη μεγάλη απόφαση μετά από 17 χρόνια σπουδαίας καριέρας με πέντε διαφορετικές ομάδες και συνολικά 253 γκολ, έχοντας επίσης 45 εμφανίσεις και 6 γκολ με την εθνική Ολλανδίας.

Ο Μακάι άρχισε την καριέρα του από τη Φίτεσε (1993-1997), στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ισπανία με Τενερίφη (1997-1999) και Λα Κορούνια (1999-2003), ενώ μετέπειτα πήγε στην Μπάγερν Μονάχου (2003-2007), προτού επιστρέψει πριν από τρία χρόνια στα πάτρια εδάφη για να αγωνιστεί στη Φέγενορντ.

Στη διάρκεια της καριέρας του κατέκτησε στη Γερμανία δύο πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα κι ένα Λιγκ Καπ, στην Ισπανία ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ, καθώς και το Κύπελλο με τη Φέγενορντ το 2008. Θα έχει την ευκαιρία να επαναλάβει την τελευταία επιτυχία, αν η ομάδα του Ρότερνταμ στις 6 Μαΐου ανατρέψει το σε βάρος της 2-0 απέναντι στον Άγιαξ στον επαναληπτικό τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Νέο πλήγμα για Ρεάλ με Φαν Ντερ Φάαρτ


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα από τον τραυματισμό του Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ολλανδού χαφ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης. Ο μέσος της «βασίλισσας» αποχώρησε τραυματισμένος στον μηρό από τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στη Σαραγόσα στο «Ρομαρέδα».

Τα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια της Ρεάλ για την Primera Division είναι με τις Οσασούνα (2/5), Μαγιόρκα (5/5), Αθλέτικ Μπιλμπάο (9/5) και Μάλαγα (16/5).

Ο Κλισί στο «στόχαστρο» της «Μπάρτσα»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

«Δίχτυα» στην Αγγλία και συγκεκριμένα πάνω στον Γκαίλ Κλισί ρίχνει η Μπαρτσελόνα για να ενισχύσει την αριστερή πλευρά της άμυνας της ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ταχύτατος Γάλλος αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ αρέσει και στον Πεπ Γκουαρντιόλα καθώς πιστέυει πως πλήρη όλες τις προδιαγραφές για να φορέσει την φανέλα των «μπλαουγκράνα». Μάλιστα σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας, η πρωταθλήτρια Ευρώπης προσφέρει στους Λονδρέζους μαζί με χρήματα και τον νεαρό επιθετικό Μπόγιαν Κρίκιτς ως αντάλλαγμα.

Από την πλευρά τους, οι «κανονιέρηδες» αξιώνουν ένα πόσο γύρω στα 18, 5 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσουν τον διεθνή παίκτη των «τρικολόρ». Ο Αρσέν Βενγκέρ, «μετρ» στο να βγάζει νέα ταλέντα, και να τα μοσχοπουλάει, έχει έτοιμη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας της Άρσεναλ, καθώς ο Αγγλος Κιέρον Γκίμπς , μόλις 21 χρονών είναι έτοιμος να γίνει βασικός.

Εκτός της Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μίλαν, έχουν εκφράσει και αυτές το ενδιαφέρον για τον νεαρό αμυντικό, με την διοίκηση της Άρσεναλ να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση για τις επικείμενες προτάσεις που θα έρθουν στα χέρια της.

Τζιλαρντίνο: "Αξίζει Εθνική ο Πατσίνι"

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που με τον ερχομό του στο "Αρτέμιο Φράνκι" πέταξε εκτός ενδεκάδας της Φιορεντίνα τον Τζαμπάολο Πατσίνι, ωστόσο η γνώμη του για τον νυν άσο της Σαμπντόρια είναι άκρως κολακευτική.

Στον απόηχο της μεγάλης βραδιάς του Πατσίνι στο "Ολίμπικο" όπου με τα δύο γκολ του (έφτασε τα 17 συνολικά στη φετινή Serie A) χάρισε στην ομάδα του σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Ρόμα, ο "Τζίλα" δεν έκρυψε την επιθυμία του να τον δει μέσα στις επιλογές του Μαρτσέλο Λίπι για το επικείμενο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Πιστεύω ότι δικαιούται να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ελπίζω να τον βρω στη Νότια Αφρική", δήλωσε σχετικά ο Ιταλός "αρχισκόρερ" στην αθλητική εκπομπή "Domenica Sportiva", και πρόσθεσε:

"Ο Πατσίνι επέλεξε να φύγει από τη Φλωρεντία επειδή ήθελε να παίζει, όπως και εγώ όταν ήμουν στη Μίλαν. Και τώρα η απόφαση που είχε πάρει τότε αποδίδει καρπούς."

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, "σίγουροι" ότι θα βρίσκονται μέσα στην 23άδα του Λίπι είναι οι Τζιλαρντίνο και Ιακουίντα, ενώ για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις στην επίθεση υπάρχει έντονος συναγωνισμός μεταξύ των Πατσίνι, Ντι Νατάλε, Μποριέλο, Ρόσι και Λούκα Τόνι.

Ντάκος στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Δαλούκας στο Άρης-ΟΣΦΠ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Μιχάλης Ντάκος του συνδέσμου της Ξάνθης θα διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Δαλούκας του συνδέσμου Θεσσαλίας το παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας την ερχόμενη Τετάρτη.


ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (16:45, ΣΚΑΪ)

Διαιτητής: Μιχάλης Ντάκος
Βοηθοί: Γρηγόρης Πάνου, Χρήστος Σωτηρόπουλος
Τέταρτος: Γιώργος Γιαννόπουλος

Άρης-Ολυμπιακός (19:00, Novasports 1)
Διαιτητής: Γιώργος Δαλούκας
Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης, Πέτρος Τρύφων
Τέταρτος: Μιχάλης Τσινιάρης

Χάνει τον Αρη ο Τοροσίδης

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/a144eb3620a5a4a17c03f6c1b5a0d53b_L.jpg?1272273414?1272273414?1272273414Χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη θα ταξιδέψει η αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν κάκωση αριστερού αχίλλειου τένοντα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βασίλης Τοροσίδης υποβλήθηκε σήμερα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε έλεγχο, ενώ εξετάστηκε και από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Παντελή Νικολάου. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση αριστερού αχίλλειου τένοντα και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα εξαρτηθεί από την πορεία του προγράμματος αποκατάστασης που θα ακολουθήσει».

Εντίνιο: «Μια απάντηση στον Μπάγεβιτς»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Έξτρα κίνητρο αποτελεί για τον Αρνάλντο Εντίνιο η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά». Ο Πορτογάλος φορ του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ξεχωριστό τον αγώνα με την ΑΕΚ και τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

«Δεν έχω τίποτα με την ΑΕΚ και φυσικά ούτε με τον κόσμο της, που τον εκτιμώ. Ξέρουν οι οπαδοί της ΑΕΚ ότι όταν έπαιζα με τη φανέλα της ομάδας, έδινα τον καλύτερό μου εαυτό και τα πάντα για λογαριασμό της. Στον Μπάγεβιτς μάλλον χρωστώ μια απάντηση...», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Στην ομάδα όλοι είμαστε συνειδητοποιημένοι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Φυσικά και θα πρέπει να δείξουμε ακόμα περισσότερο πάθος για να πετύχουμε την πρώτη θέση. Θέλουμε να πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και ξέρουμε ότι αυτό είναι κάτι που θέλουν με όλη τους την ψυχή και οι οπαδοί της ομάδας. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε, όπως είπα και πριν, συνείδηση και είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά για να μπούμε στο γήπεδο με όλη μας τη δύναμη».

Πουγιόλ: "Να μην γίνει πρωταγωνιστής ο διαιτητής"


Ο Πουγιόλ Ο Κάρλες Πουγιόλ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Μπαρτσελόνα στο δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θα απουσιάσει, λόγω καρτών. Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης στις δηλώσεις του ευχήθηκε στην αναμέτρηση του Καμπ Νου να μην γίνει πρωταγωνιστείς ο διαιτητής, όπως έγινε στο Μιλάνο.

"Ελπίζω να απουσιάζω κάθε χρόνο από τους ημιτελικούς, αλλά η ομάδα μου να καταφέρνει στη συνέχεια να αγωνίζεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω πολύ να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο αυτό δεν επιτρέπεται. Το πιο σημαντικό δεν είναι να παίξω εγώ, αλλά να νικήσει η ομάδα και να πάρει την πρόκριση. Ελπίζω σε αυτό το παιχνίδι να μην γίνει πρωταγωνιστής ο διαιτητής με τις αποφάσεις του", τόνισε ο έμπειρος αμυντικός των "μπλαουγκράνα".

Μοράτι: "Η Μπάρτσα θα πιέσει το διαιτητή"

http://www.sport24.gr/ast/cov/MO/MORATTI_2010_4_26_13_48_38_b.jpgΗ εντός έδρας ήττα-σοκ της Ρόμα από τη Σαμπντόρια έχει φέρει την Ίντερ εκ νέου στην κορυφή της Serie A και την έχει μετατρέψει σε φαβορί για την κατάκτηση του πέμπτου σερί τίτλου, αλλά το γεγονός αυτό απασχολεί ελάχιστα τον Μάσιμο Μοράτι.Ο ισχυρός άνδρας των "νερατζούρι" ξεκαθάρισε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι η ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ("το ματς του αιώνα" όπως χαρακτηρίστηκε από την καταλανική "Sport") καθώς στο πρωτάθλημα τα πάντα θα κριθούν ούτως ή άλλως στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές.

"Το μυαλό μας βρισκόταν ήδη στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης στη Βαρκελώνη, σκεφτόμαστε το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι σε αυτό τον αγώνα που είναι πολύ σημαντικός", τόνισε ο Μοράτι, και συνέχισε:

"Για τα υπόλοιπα, δεν έχει σημασία ένας βαθμός περισσότερος ή λιγότερος, ξέρουμε ότι απομένουν ακόμα τρία σημαντικά παιχνίδια τόσο για εμάς όσο και για τη Ρόμα. Η Μπαρτσελόνα υπόσχεται ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της στο Καμπ Νόου;

Το κάνει επειδή πρόκειται για έναν ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ισπανοί κάνουν ό,τι μπορούν για να φτάσουν στον τελικό και θα προσπαθήσουν να ασκήσουν πίεση στον διαιτητή, πιστεύω πως αυτό είναι αρκετά λογικό

Προτάθηκε στον Αδαμίδη ο Βαλβέρδε για αντι-Μπάγεβιτς!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_E6vebJfbWX.jpgΣτο προσκήνιο για την ΑΕΚ έρχεται το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε!Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνοσπόρ» και του συναδέλφου, Γιώργου Γαλάτση, ο «κύκλος» του Σταύρου Αδαμίδη, πρότεινε στον νέο πρόεδρο την αντικατάσταση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Βάσκο τεχνικό.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το όνομα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, έπεσε στο τραπέζι από ανθρώπους του Αδαμίδη και μάλιστα λέγεται πως η πρώτη επαφή έχει γίνει.

Βεβαίως, ακόμη κι αν οι παραπάνω πληροφορίες ισχύουν τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση για την «Ένωση», μια και το κασέ του Ισπανού είναι απλησίαστο ενώ παρουσιάζεται ως ένας από τους πρώτους στόχους για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Μόνικα, η Τζούλια της Τσεχίας!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_QbGAumce3p.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4571.jpgΑυτές τις μέρες η Τσεχία έχει την τιμητική της.ρόκειται για την ...Τζούλια της Τσεχίας, αλλά χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς.

Η δικιά μας Τζούλια ξεκίνησε ως μοντέλο, πέρασε από το τραγούδι και εσχάτως θρυαμβεύει ως πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών για ενηλίκους, ενώ η Μόνικα ήταν ...εξπρές, καθώς αμέσως μετά την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ, πέρασε στη βιομηχανία του ροζ θεάματος, πριν προλάβει να τραγουδήσει!

Όσο για τη σχέση της με το ποδόσφαιρο; Στενή, όπως αποδεικνύουν τόσο οι φωτογραφίες που φιλοξενούμε όσο και οι δηλώσεις της.

"Λατρεύω το ποδόσφαιρο. Σε κάθε ευκαιρία πηγαίνω στο γήπεδο. Κάποιες φορές, παίζω κιόλας", λέει η 28χρονη Τσέχα, η οποία ωστόσο δεν ξεκαθαρίζει ποια είναι η αγαπημένη της ομάδα: "Οι προτιμήσεις μου αλλάζουν συχνά. Υποστηρίζω πάντα την ομάδα με τους πιο ωραίους άντρες"!

Συγνώμη σε Ατρόμητο

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8e0b0c18f068ab63c96c72a18ad2c73f_L.jpg?1272268756?1272268756?1272268756Ανακοίνωση με την οποία ζητά συγνώμη από τον Ατρόμητο εξέδωσε η ΠΑΕ Λάρισα για το περιστατικό που έγινε μετά το φιλικό των δύο ομάδων, το οποίο και χαρακτήρισε μεμονωμένο περιστατικό. υγκεκριμένα κατά την αποχώρηση της, η αποστολή της ομάδας του Περιστερίου δέχθηκε επίθεση από οπαδούς των «βυσσινί». Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λάρισας αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 εκφράζει βαθύτατη λύπη, αλλά και τη συγγνώμη της προς τη διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος, για το ατυχές συμβάν που έλαβε χώρα κατά την αναχώρηση της αποστολής της από την Λάρισα, μετά το πέρας του χθεσινού φιλικού αγώνα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο εκτός από εμάς, κρίνεται καταδικαστέο κι από το σύνολο των Λαρισαίων φιλάθλων, οργανωμένων και μη, οι οποίοι απαιτείται να σταθούν ενεργά στο πλευρό μας για να πατάξουμε κάθε δυσφημιστικό φαινόμενο από το περιβάλλον της ομάδας μας.

Η νέα εποχή της ΑΕΛ δεν χωράει εκείνους που είτε ως άτομα, είτε ως ομάδες θλιβερής μειοψηφίας, δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν το συμφέρον για το μέλλον της (αν στοιχειωδώς τους ενδιαφέρει) και εν γένει το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο οποίο φιλοδοξούμε να αναλάβουμε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σ’ αυτή την προσπάθεια είναι φυσικά επιβεβλημένη και η ειλικρινής σύμπραξη των υπολοίπων ΠΑΕ, ώστε να προστατευτεί το κύρος και η αξιοπιστία όλων μας, απέναντι σε όποιον πιστεύει ότι μπορεί να δρα ανεξέλεγκτα, προβοκάροντας κάθε υγιή άποψη και πρωτοβουλία».

«Νικητής ο κόσμος μας»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/946afe4a8f7eec1d0da0e1ce6a59406b_L.jpg?1272267797?1272267797?1272267797Η εκδρομή των οπαδών του Άρη στο ΟΑΚΑ ήταν κάτι ανεπανάληπτο στα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως τόνισε ο εκτελεστικός Διευθυντής της « κίτρινης» ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης, οποίος ανέφερε με δηλώσεις του ότι η δύναμη του μακεδονικού συλλόγου είναι οι χιλιάδες φίλοι του.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» φιλοξενήθηκε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης που ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά τους φίλους των «κίτρινων» για την συμπαράσταση που προσφέρουν στον σύλλογο, ενώ όπως δήλωσε οι οπαδοί που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ήταν οι «νικητές» του τελικού:

«Βγάλαμε ευχαριστήρια ανακοίνωση, και όχι για τα μάτια του κόσμου, γιατί κι εμείς έχουμε να πάρουμε από αυτήν την παρουσία των οπαδών που παρότι η ομάδα έχασε, έφυγαν ήρεμα, όπως ήρθαν, διαψεύδοντας όσους έλεγαν για επεισόδια και πως είναι επικίνδυνο να μετακινούνται οπαδοί», είπε αρχικά ο Κόντης και στη συνέχεια τόνισε:
Έδωσαν μάθημα συμπεριφοράς και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και αποτελούν φάρο για τα επόμενα χρόνια», ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιάννη Κόντη για την παρουσία 23.000 και πλέον οπαδών του Άρη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Για να προσθέσει: «Η ομάδα πρέπει να πάρει δύναμη από αυτήν την παρουσία και οι παίκτες να παίζουν και να σκέφτονται πως μπορούν να κερδίσουν πάρα πολλά με τους οπαδούς δίπλα τους και όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ως άνθρωποι και στα πάντα». Αναφερόμενος στην υποδοχή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» είπε: «Εγώ γύρισα μαζί με την ομάδα και στο αεροδρόμιο, παρότι η ώρα ήταν περασμένη, περίμεναν πολλοί οπαδοί που υποδέχθηκαν την ομάδα με χειροκρότημα. Κι αυτό είναι ακόμα πιο συγκινητικό και έδειξε στους παίκτες πως πάμε μπροστά. Δεν μένουμε σε ένα παιχνίδι».

Σχολιάζοντας τον τελικό και το 0-1 από τον ΠΑΟ είπε: «Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και παίξαμε καλά, γιατί ξαναείδα χθες το παιχνίδι. Μέχρι το γκολ ήμασταν εξίσου ή και καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό σε πολλά σημεία, όπως την κυκλοφορία της μπάλας. Το παιχνίδι κρίθηκε στα σημεία. Με ένα σουτ που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν πίεζε ο παίκτης σε εκείνο το σημείο. Γιατί δεν θα πω πως φταίει ο τερματοφύλακας μας, έσκασε μπροστά του η μπάλα».
Εξηγώντας πως: «Έπαιξαν με καινούρια μπάλα (σ.σ. αυτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου) και οι περισσότεροι παίκτες, και του Παναθηναϊκού, έλεγαν πως είναι σαν μπαλόνι και έχει περισσότερο πλαστικό. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αλλά οι παίκτες δεν ήταν συνηθισμένοι. Δεν είχαν κάνει καν προπόνηση με την μπάλα αυτή. Και το ποδόσφαιρο κρίνεται στις λεπτομέρειες. Η μπάλα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον τερματοφύλακά μας».

Μιλώντας για τον τελικό πρόσθεσε: «Κι εγώ πιστεύω πως οι παίκτες δεν είχαν την απόδοση που συνήθως είχαν στο πρωτάθλημα, τόσο από εμάς όσο και από τον Παναθηναϊκό. Δεν σημαίνει πως δεν υπήρχε διάθεση, γιατί καμία φορά μπερδεύονται αυτά. Δεν βγήκε σε κάποιους παίκτες το παιχνίδι, γιατί αυτοί είχαν την περισσότερη διάθεση αφού πρώτα οι ίδιο καταξιώνονται, αλλά δεν μπόρεσαν να γευτούν τη χαρά».
Επιστρέφοντας στο θέμα των οπαδών είπε: «Είναι τεράστια υπόθεση που περνάει απαρατήρητη. Ξεκίνησαν στις 2 τα ξημερώματα, μπήκαν στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο, είδαν έναν αγώνα που έχασαν και ξεκίνησαν την επιστροφή. Πραγματικά αυτοί είναι οι νικητές του τελικού και μας δίνουν δύναμη για τα πλέι οφ γιατί η ομάδα συνεχίζει και έχει στόχους».

Για τη νέα σεζόν και την παραμονή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανέφερε: «Το σίγουρο είναι πως έχουμε ανανεώσει, κάτι που ο ίδιος ζήτησε μόνος του. Η ομάδα θα προετοιμαστεί, θέλουμε να πιστεύουμε όχι νωρίς γιατί θα χτυπήσουμε την υψηλότερη θέση των πλέι οφ. Ο τελευταίος θα παίξει 15 Ιουλίου, δηλαδή 15 Ιουνίου πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία κι αφού τα πλέι οφ τελειώνουν 16 Μαϊου, θα μείνουν 30 ημέρες ξεκούρασης. Όπως και να ΄χει θα προσαρμοστούμε και ο προπονητής ξέρει καλύτερα. Όλοι το πιστεύουμε πως η ομάδα θα είναι διαφορετική του χρόνου».

Ερωτηθείς γιατί ο Άρης αλλάζει σχεδόν όλο του το ρόστερ κάθε χρόνο, εξήγησε:
«Ο Άρης και ο κάθε Άρης που έχει στόχους, πρέπει να παίρνει καλούς ποδοσφαιριστές που να συνδυάζουν όμως και το ότι είναι οικονομικά προσιτοί. Αντί να παίρνουμε παίκτες για 1-2 χρόνια που στοιχίζουν 500 και 600 χιλ. και φτάνουν 1 εκ., προτιμάμε να αποκτούμε ποδοσφαιριστές χαμηλότερης αξίας και για λιγότερα χρόνια, ώστε να έχουμε λιγότερη ζημία αν δεν προσαρμοστούν. Όπως κάναμε με τον Κάλβο ή τον Χαβίτο. Θα είναι χαμηλόμισθοι, αλλά δεν θα έχεις μεγάλες απαιτήσεις. Πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε ότι αυτό. Ας σκεφτούμε ότι πριν από 4 χρόνια ήμασταν στη Β΄ εθνική και προχθές παίξαμε τελικό με 25.000 κόσμο. Είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις».

Ο Κόντης μίλησε και για ενδεχόμενες αντιδράσεις στο θέμα του επενδυτή:

«Εγώ δεν νομίζω ότι η Λέσχη θα αντιδρούσε σε κάποιον επενδυτή, αφού εξέταζε φυσικά τους λόγους. Δεν γίνεται να έρθει κάποιος που δεν τον ξέρει η οικογένεια του Άρη. Το επενδύω σημαίνει πως βάζω λεφτά για να βγάλω κέρδος. Αλλιώς θα λεγόταν δωρητής. Υπάρχει η ΓΣ που αν έβλεπαν προθέσεις σοβαρές δεν θα έλεγαν όχι. Δυστυχώς όμως όλοι μιλάνε για επενδυτές, αλλά ειδικά τέτοιες εποχές κανείς δεν ενδιαφέρεται και όποιος επιχειρεί έχει άλλους σκοπούς. Πχ κάποιος να βγει βουλευτής και λέει βάζω 5 εκ. ευρώ».

Ο «κίτρινος» παράγοντας αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, λέγοντας:

«Είναι δύσκολοι οι καιροί και οι ομάδες πρέπει να πορευτούν μόνοι τους. Έρχονται άσχημες μέρες για το ποδόσφαιρο όπως το ξέραμε. Πάντα θα είναι η διέξοδος, είναι η αγάπη του κόσμου. Αλλά θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Πρώτον λόγω της αύξησης της φορολόγησης και επίσης από τη νοοτροπία από φορείς πως δεν πρέπει να παίρνει χρήματα. Δεν είπαμε να φορολογηθεί λιγότερο από τον μέσο πολίτη, αλλά την πληρώνουμε εμείς οι ΠΑΕ και όχι οι ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος δεν το ξέρει αυτό, νομίζει πως οι ΠΑΕ έχουν κέρδη, αλλά όλες οι ομάδες μπαίνουν μέσα. Θα επιστρέψουμε στο ποδόσφαιρο εποχής ΄75. Θα υπάρχουν δύο ομάδες με χρήματα και οι άλλες θα είναι πιο ερασιτεχνικές. Θα τρώμε 5-6 γκολ στην Ευρώπη».

Το Αμβούργο απέλυσε τον Λαμπαντία


Μπρούνο Λαμπαντία Το Αμβούργο έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Μπρούνο Λαμπαντία, μετά τη συντριβή με 5-1 από την Χόφενχαϊμ στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, καθώς έμεινε εκτός διεκδίκησης ευρωπαϊκών "εισιτηρίων".

Ο 43χρονος τεχνικός είχε αναλάβει την ομάδα του λιμανιού το περασμένο καλοκαίρι και απολύθηκε τρεις ημέρες πριν από την ρεβάνς με την Φούλαμ, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Χωρίς Τίμοστσουκ η Μπάγερν με Λιόν


Ο Ανατόλι Τίμοστσουκ με τη φανέλα της Μπάγερν Αυξάνονται τα προβλήματα στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία καλείται το βράδυ της Τρίτης να παραταχθεί στο "Ζερλάν" απέναντι στη Λιόν, στον β' ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας το "ισχνό" προβάδισμα του 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση. Και αυτό γιατί στους "πονοκεφάλους" του τεχνικού των Βαυαρών, Λουίς Φαν Γκάαλ, με τους τιμωρημένους Φρανκ Ριμπερί και Ντάνιελ Πράνιτς, καθώς και τους τραυματίες κεντρικούς αμυντικούς, Μάρτιν Ντεμικέλις και Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν, των οποίων η συμμετοχή είναι αμφίβολη, ήρθε να προστεθεί και το πρόβλημα του Ανατόλι Τίμοσουκ.

Ο Ουκρανός αμυντικός μέσος, ο οποίος ήταν υποψήφιος για μια θέση στο κέντρο της οπισθοφυλακής, δεν θα δώσει το "παρών" στην αυριανή αναμέτρηση, καθώς, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές.

Στο μεταξύ, οι Ντεμικέλις και Βαν Μπούιτεν, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, τους οποίους αποκόμισαν στον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Γκλάντμπαχ, ακολούθησαν την αποστολή της Μπάγερν Μονάχου στη Γαλλία, ωστόσο η συμμετοχή τους παραμένει αμφίβολη.

Κράζουν τον Γκέκα


Ο Φάνης Γκέκας πέτυχε γκολ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Χέρτα  Βερολίνου Ο Φάνης Γκέκας βρέθηκε στο στόχαστρο του γερμανικού Τύπου και πιο συγκεκριμένα αυτού του Βερολίνου, μετά την εμφάνισή του στο ματς με τη Σάλκε, όπου η Χέρτα γνώρισε μία ακόμα ήττα. Η "BZ" τονίζει ότι η παρουσία του Έλληνα επιθετικού στην ομάδα του Φρίντχελμ Φούνκελ, κρίνεται ως αποτυχημένη.

"Απογοήτευση. Αποτυχημένος ο Έλληνας στη Χέρτα. Ο Φάνης Γκέκας πέτυχε μόνο ένα γκολ σε οκτώ εντός έδρας παιχνίδια και πρέπει να βρει ομάδα. Οι ευκαιρίες που έχασε πιθανότατα στοιχίζουν στη Χέρτα την παραμονή στην κατηγορία. Στο ματς με τη Σάλκε (0-1) σούταρε οπουδήποτε εκτός από τα δίχτυα. Έτσι ο... Γύρος-Μπόμπερ θα μείνει στη μνήμη ως αποτυχημένος", τονίζεται αρχικά στο δημοσίευμα το οποίο καταλήγει ως εξής:

"Το συμβόλαιο του Γκέκα θα ανανεωνόταν μόνο αν η Χέρτα παρέμενε στην κατηγορία και θα έπρεπε να δοθούν 2 εκατ. ευρώ στη Λεβερκούζεν. Όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί πλέον και ο Έλληνας απέτυχε στο Βερολίνο".

Δεδομένη η συμφωνία, αργεί η ανακοίνωση


Αυτογκόλ ο Ταυλαρίδης Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία της Λάρισας με τον Στάθη Ταυλαρίδη. Ο έμπειρος αμυντικός έχει έρθει σε επαφή με την διοίκηση της ΑΕΛ και ουσιαστικά το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί η μεταγραφή είναι να τελειώσει το γαλλικό πρωτάθλημα και οι υποχρεώσεις του παίκτη.

Δεν αποκλείεται πάντως η διοίκηση της ΑΕΛ να ανακοινώσει μόνο την "κατ' αρχήν συμφωνία" με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει πάρει την απόφαση για τον επαναπατρισμό του και έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που του πρόσφεραν οι Θεσσαλοί.

Από κει και πέρα, οι προσπάθειες της διοίκησης για να ολοκληρωθούν και οι συζητήσεις με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους συνεχίζονται. Οπως όλα δείχνουν, ο επόμενος που θα ξακαθαρίσει αν θα μείνει ή αν θα φύγει από την ομάδα είναι ο Μετίν. Πάντως οι μπιθανότητες παραμονής του είναι μεγάλες.

Πολλές οι απουσίες στον Αρη


Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο του Αρη στον αγώνα με τον  Ολυμπιακό Τα ρήγματα που προκάλεσε ο τελικός Κυπέλλου στον Αρη δεν είναι ιδιαίτερα εμφανή ή το ίδιο σημαντικά όπως συνέβη πριν από δύο χρόνια, στον τελικό με τον Ολυμπιακό στο "Καυτανζόγλειο". Ο Κούπερ έχει βάλει οριστικά τέλος σε μια διαδικασία που ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Υπάρχουν σημαντικές υποχρεώσεις και εξίσου σημαντικές απώλειες ενόψει της πρώτης αγωνιστικής, του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εκτός λοιπόν από τον Κάρλος Αράνο που απουσίασε και από τον μεγάλο τελικό και θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, θα λείψει ο πρώτος σκόρερ του Αρη φέτος Χαβιέ Κάμπορα, και η... ραχοκοκαλιά της μεσαίας γραμμής Μέντι Ναφτί.

Και οι δύο θα εκτίσουν την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής τους λόγω συμπλήρωσης καρτών. Ο Αργεντινός μπακ δεν θα δώσει το παρών ούτε στο ντέρμπι της Τούμπας σε αντίθεση με τους άλλους δύο που θα βρίσκονται στην διάθεση τους προπονητή τους. Επίσης θα απουσιάσει και ο Ευθύμης Κουλουχέρης ο οποίος συμπλήρωσε στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με τον Ολυμπιακό τέσσερις κίτρινες κάρτες και υποχρεούται να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.

Από κει και πέρα, υπάρχει ένα ακόμη πρόβλημα. Ο Ντάρσι Νέτο έπειτα από χτύπημα του Γιώργου Καραγκούνη έβγαλε το ματς στα τελευταία λεπτά τραυματίας και αυτό διότι είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές. Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για κάτι σοβαρό αλλά όπως και να έχει επειδή το ματς με τον Ολυμπιακό είναι πολύ κοντά η συμμετοχή του Βραζιλιάνου κρίνεται αμφίβολη. Στη σημερινή προπόνηση θα εξεταστεί από το γιατρό του Αρη Βαγγέλη Πανταζή για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει.

Η συμμετοχή του Τόνι Κάλβο δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ο Ισπανός αντικαταστάθηκε από τον Αντού λόγω ενός τραβήγματα στον τετρακέφαλο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για ξεκούραση μιας, δύο ημερών οπότε αν επιβεβαιωθεί αυτό σήμερα δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προπονηθεί μόνος του για ένα διήμερο τουλάχιστον.

Τράβηγμα είχε και ο Μέντι Νάφτι αλλά έτσι και αλλιώς ο Τυνήσιος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη μεθαυριανή αναμέτρηση. Αναμένεται να επιστρέψει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Περιθώρια για στεναχώρια προφανώς δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μπροστά οι αγώνες των πλέι οφ και ο... απολογισμός θα γίνει μετά τις 16 Μαίου, στο τέλος των πλέι-οφ. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ήταν λογικό να δώσει ρεπό την Κυριακή στους παίκτες του, ώστε να ξεκουραστούν, μετά την απώλεια του Κυπέλλου και να επιστρέψουν από σήμερα στο γήπεδο για προπόνηση.

Εισιτήρια με Ολυμπιακό
Σε κυκλοφορία έχουν δοθεί τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό και η ανταπόκριση αναμένεται να είναι το ίδιο θερμή και δεν αποκλείεται να γεμίσουν κάθε γωνιά του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Οι τιμές τους αυτές είναι 20 ευρώ για την Θύρα 1,3 και 4, 30 ευρώ για την θύρα 2, 35 ευρώ για τις θύρες 5,6 και 9, 50 ευρώ για την θύρα 7 και 150 ευρώ για τα VIP. Τέλος να σημειωθεί, ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των "μίνι" διαρκείας από το ARIS MEGASTORE.

Κάτι... ψήνεται


Ο Φερνάντο Σάντος στο παιχνίδι με την Χέρενφέιν Κάτι διαφορετικό ετοιμάζει ο Σάντος μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το φετινό πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ, έκλεισε τις πόρτες σε προπονήσεις και ένα φιλικό με τον Πανθρακικό και φαίνεται ότι κάτι... ψήνεται ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Για τον Σάντος, ενδεχομένως να τίθεται ένα ακόμη θέμα. Δεν έχει νιώσει τη χαρά της νίκης κόντρα στην ΑΕΚ από τη μέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, στο δίτερμα που έγινε χθες, δεν φανέρωσε τις σκέψεις του αναφορικά με την ομάδα που θα παρατάξει την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου χωρίστηκαν σε "άσπρους" και "μαύρους". Από τη μια πλευρά ήταν οι "άσπροι": Χαλκιάς, Κοντρέρας, Λίνο, Τσιρίλο, Σαβίνι, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σορλέν, Φιλομένο, Παπάζογλου και από την άλλη οι "μαύροι": Κρέσιτς, Μουν, Μίλιεβιτς, Μαλεζάς, Αραμπατζής, Βιτόλο, Βερόν, Εντίνιο, Κουτσιανικούλης, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς.

Το σκορ έληξε με 4-2 υπέρ των "μαύρων", που προηγήθηκαν με 3-0, χάρη σε τέρματα των Βερόν (εκπληκτικό μακρινό βολέ στο "γάμα"), Εντίνιο (μετά από έξοχη ομαδική συνεργασία με Κουτσιανικούλη-Ίβιτς), Μουσλίμοβιτς (έξοχη κεφαλιά). Οι "άσπροι" μείωσαν σε 3-2 με γκολ των Παπάζογλου (δυνατό σουτ), Φιλομένο (ψύχραιμο πλασέ), ενώ το τελικό 4-2 έκανε με ωραίο σουτ ο Κουτσιανικούλης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθες ο Σάντος μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τα πλέι-οφ και την ΑΕΚ για περίπου μία ώρα. Η προπόνηση άργησε να ξεκινήσει και προηγήθηκε βιντεοθεραπεία κι ο προπονητής της ομάδας ανέλυσε το παιχνίδι της ΑΕΚ, επισημαίνοντας δυνατά και αδύνατα σημεία.

Τα μίνι διαρκείας
Την Κυριακή ολοκληρώθηκε η εβδομάδα για την ανανέωση των διαρκείας των ήδη κατόχων για τις αναμετρήσεις των πλέι-οφ. Στα 15.780 έκλεισε χθες το... ταμείο για τον ΠΑΟΚ και η διάθεση των μίνι διαρκείας συνεχίζεται.

Το ιατρικό δελτίο
Ο Κριστιάνο Μοράες επέστρεψε από την Πορτογαλία. Είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ματς με τον Πανθρακικό, στις 6 Μαρτίου και χειρουργήθηκε στην Πορτογαλία. Ο 27χρονος μέσος θα παραμείνει ως το τέλος του Μαΐου, όταν και θα ολοκληρωθεί η σεζόν, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και όλοι ελπίζουν ότι θα είναι παρών στην προετοιμασία, αν όχι από το ξεκίνημα, σε ένα μεγάλο κομμάτι. Το ιατρικό δελτίο δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ είναι προσεκτικός στην προετοιμασία του. Ο Πολωνός αμυντικός παραμένει αμφίβολος για το ματς της Τετάρτης, αλλά, είναι βέβαιο ότι πολύ σύντομα θα είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο Ντε Μπλέκερε στο «Καμπ Νου»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/5e2e3cba02576f08e78409bb01dd45ad_L.jpg?943912800?943912800?943912800Ο Φρανκ Ντε Μπλέκερε θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ίντερ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Καμπ Νου», για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.Ο Βέλγος ρέφερι έχει σφυρίξει φέτος πέντε ματς αλλά κανένα των δύο ομάδων. Αξιοσημείωτο είναι ότι έχει διευθύνει δύο ματς ισπανικών ομάδων (Ρεαλ και Ατλέικο) και ένα ιταλικής (Μίλαν)

Sold out και …«Σάλπι»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/a8c28d1ae2b9069e84639d955d95dc80_L.jpg?1272259103?1272259103?1272259103Τα …«γιορτινά» του αναμένεται να φορέσει κατά τη διάρκεια των play off το γήπεδο της Τούμπας, αφού οι φίλοι του ΠΑΟΚ αγοράζουν με γοργούς ρυθμούς τα «μίνι» διαρκείας, τα οποία μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχουν εξαντληθεί. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να εγκατασταθεί στην Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Τη νίκη στο ματς της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ ευελπιστεί να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να μπει για τα …καλά στο «κόλπο» της πρώτης θέσης των play off που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Για το λόγο αυτό οι παίκτες του «Δικεφάλου» του Βορρά τηρούν κατά γράμμα τις εντολές του τεχνικού Φερνάντο Σάντος και δηλώνουν έτοιμοι για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην «Ένωση».
Κοντά το …sold out στα «μίνι» διαρκείας

Τα «μίνι» διαρκείας που έχουν κυκλοφορήσει από την διοίκηση του ΠΑΟΚ για την διαδικασία των play off παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση από τους φίλους του «Δικεφάλου» και αν συνεχίσουν να πουλιούνται τόσο γρήγορα πιθανότατα την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη αναμένεται να έχουν εξαντληθεί, κάτι που σημαίνει ότι η Τούμπα θα είναι κατάμεστη και στα τρία ματς του ΠΑΟΚ με Άρη, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Μια ενδεχόμενη επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, όπως εκφράζεται από τους ιθύνοντες του μακεδονικού συλλόγου είναι δεδομένο ότι θα δημιουργήσει ουρές την επόμενη μέρα, καθώς το επόμενο παιχνίδι είναι το εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, τον Αρη και θα ωθήσει και τους πλέον …δύσπιστους στο γήπεδο.

«Ανεβαίνει» ο Σαλπιγγίδης


Τις επόμενες μέρες αναμένεται να εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα φορέσει, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, για δεύτερη φορά στην καριέρα του τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τον Παναθηναϊκό, ο «Σάλπι» πλέον περιμένει και τυπικά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με το «τριφύλλι», προκειμένου να «ανηφορίσει» για την Θεσσαλονίκη και τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Φάρσα στο σπίτι του Ντούνγκα

http://www.contra.gr/images/m/brazil_m.jpgΑντικείμενο... πλάκας έγινε ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας! Γνωστός για τις τουλάχιστον μέτριες σχέσεις του με τον Τύπο, ο Ντούνγκα βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν ένα συνεργείο από χιουμοριστικό σόου του έστησε μια φάρσα και μάλιστα στο σπίτι του.

Τέσσερα αυτοκίνητα που κουβαλούσαν μεγάλους προβολείς βρέθηκαν έξω από την οικία του στο Πόρτο Αλέγκρε κι έστρεψαν όλο το φως πάνω του. Έγινε, μάλιστα, ιδιαίτερα αισθητό, καθώς το σπίτι είναι σε πολλά σημεία του γυάλινο, με συνέπεια τα μέλη της οικογενείας του Ντούγνκα να τρομοκρατηθούν αρχικά. Το τηλεοπτικό συνεργείο είχε και σκοπό, μιας και καλούσε τον Ντούνγκα να συμπεριλάβει στις επιλογές του για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο τον νεαρό παίκτη της Σάντος, Νεϊμάρ.

Η αστυνομία δεν άργησε να έρθει, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος εκλέκτορας επέστρεψε στο σπίτι του και αντίκρισε την όλη κατάσταση. Συλλήψεις δεν αναφέρθηκαν, φαίνεται ωστόσο, πως το Μουντιάλ ήδη έχει μπει για τα καλά στη ζωή των Βραζιλιάνων. Αν όχι, βέβαια, στη δική τους, τότε σε ποιανού τη ζωή θα μπορούσε να παίζει τόσο καταλυτικό ρόλο; Το ερώτημα είναι ρητορικό.

Στάρε και επίσημα στον Πανιώνιο


Ο τεχνικός της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Μίκαελ Στάρε Ο Μίκαελ Στάρε είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου από την Δευτέρα. Ο Σουηδός, πρωταθλητής με την ΑΙΚ Στοκχόλμης το 2009, ήρθε στην Ελλάδα με άδεια από την σουηδική ομάδα και αφού συμφώνησε σε όλα με τον νέο πρόεδρο των "κυανέρυρθων", Γιώργο Κιντή, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την πρόσλήψη του κ. Μίκαελ Στάρε στη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας. Ο κ. Στάρε θα παρουσιαστεί επίσημα τις προσεχείς ημέρες".

Ο Στάρε είναι μόλις 35 ετών, καθώς έχει γεννηθεί στις 5 Ιουλίου 1975 και ως προπονητής έχει εργαστεί στην Βάσμπι Γιουνάιτεντ την περίοδο 2007-08 και στην ΑΙΚ Στοκχόλμης την περίοδο 2008-2009 με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Σουηδίας. Φέτος όμως δεν είχε ανάλογη πορεία, καθώς είναι στην μέση της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και στα μέσα της χρονιάς, όταν λύθηκε η συνεργασία με τον Εμίλιο Φερέρα, όμως δεν κατέστη δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο καθώς είχε ισχυρό συμβόλαιο με την Σουηδική ομάδα. Πλέον όμως αυτό το εμπόδιο ξεπεράστηκε. Ο Στάρε θα βρει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και τον πρώην παίκτη του στην ΑΙΚ, Μάρκους Γιόνσον, με τον οποίο φυσικά θα συνεργαστούν εκ νέου.

Σόου από τον Γουέιντ


O Ντουέιν Γουέιντ σκόραρε 46 πόντους εναντίον των Σέλτικς Ζωντανούς στην πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ κράτησε τους Χιτ ο Ντουέιν Γουέιντ. Στον αγώνα του Μαΐάμι πέτυχε 46 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη κόντρα στους Σέλτικς με 101-92 μειώνοντας τη σειρά των αγώνων σε 3-1. Ο Γουέιντ που πέτυχε 30 από τους πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο, είχε καταπληκτικά ποσοστά με 16 στα 24 σουτ και 5 στα 7 τρίποντα. Για τους Χιτ ο Ρίτσαρντσον είχε 2 πόντους και ο Μπίσλι 15.

Παίκτης της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ρούνεϊ

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_QkRjrytGym.jpgΤο βραβείο του καλύτερου παίκτη της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ πήρε ο Γουέιν Ρούνεϊ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Ο 24χρονος φορ βραβεύτηκε στο Λονδίνο από την PFA (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) διαδεχόμενος τον συμπαίκτη του Ράιαν Γκιγκς που είχε κερδίσει πέρυσι το βραβείο.

Οι έτεροι υποψήφιοι για το βραβείο ήταν οι Σεσκ Φάμπρεγκας, Ντιντιέ Ντρογκμπά και Κάρλος Τέβεζ.

«Είναι ωραίο συναίσθημα να παίρνεις αυτό το βραβείο, γιατί σε ψηφίζουν οι ποδοσφαιριστές. Είμαι πραγματικά περήφανος και είναι τιμή για μένα», τόνισε κατά τη βράβευση του ο Ρούνεϊ.

Ο διεθνής Αγγλος επιθετικός το 2005 και 2006 είχε κερδίσει το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη.

Στάρε ο εκλεκτός

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/5c06a4a96dfd39c449454b62fcd2f8da_L.jpg?943912800?943912800?943912800Ο Μίκαελ Στάρε φαίνεται πως θα είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Σουηδός τεχνικός της ΑΙΚ Στοκχόλμης αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Νεοσμυρνιωτών.Η επιθυμία του Κωνσταντίνου Τσακίρη, αλλά κυρίως του Γιώργου Κιντή θα γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Σουηδία, ο Μίκαελ Στάρε έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πανιώνιο για ανα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας, είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη συγκεκριμένη χώρα και φαίνεται πως συναντήθηκε με τον τεχνικό των πρωταθλητών Σουηδίας κι έδωσαν τα χέρια για να έρθει στην Ελλάδα. Το προφίλ του Στάρε ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία του Γιώργου Κιντή που θέλει έναν νέο και φιλόδοξο προπονητή.

Ο Στάρε πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, αλλά φέτος η πορεία της είναι τελείως διαφορετική καθώς για την ώρα είναι στην 14η θέση. Ο ίδιος ο 35χρονος τεχνικός είχε δηλώσει κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Πανιωνίου πριν από μερικούς μήνες.

Η ευκαιρία του αιώνα;

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/947e410d95b4b27cc2426771ca337de5_L.jpg?943912800?943912800Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι παραμένουν στην κορυφή του MLS, αλλά θα πρέπει να πουν ευχαριστώ στους Κάνσας Γουίζαρντς και συγκεκριμένα στον επιθετικό Κέι Καμαρά ο οποίος χάνει μία ευκαιρία που όσο και να ξαναβλέπεις το βίντεο δεν το πιστεύεις.Ο στράικερ από την Σιέρα Λεόνε μόνος του σε κενό τέρμα και πάνω στην γραμμή καταφέρνει να αστοχήσει με το πόδι, και στη συνέχεια να πέσει κάτω και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με το χέρι. Όπως ήταν φυσικό η παράβαση υπέπεσε στο μάτι του διαιτητή με συνέπεια να ακυρώσει το γκολ.

Ανασύνταξη και απουσίες

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/42d955f79b29e8d447988211126f035a_L.jpg?1272256226?1272256226?1272256226Στον Άρη επικρατεί απογοήτευση για την ήττα στον τελικό από τον Παναθηναϊκό αλλά δεν το βάζουν κάτω. Οι «κίτρινοι» πρέπει να κοιτάξουν μπροστά λόγω των πλέι οφ. Κάμπορα, Ναφτί και Αράνο εκτός με Ολυμπιακό, αμφίβολος ο Νέτο Ρεπό δόθηκε την Κυριακή στους ποδοσφαιριστές του Άρη, προκειμένου να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν από την απώλεια του Κυπέλλου και να προσπαθήσουν να ανασυνταχθούν ενόψει των play off.
Οι «κίτρινοι» επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Το σίγουρο είναι ότι ο τεχνικός του μακεδονικού συλλόγου, Έκτορ Κούπερ θα μιλήσει στους παίκτες του αναφορικά με τον τελικό του περασμένου Σαββάτο και θα προσπαθήσει παράλληλα να τους εμψυχώσει, προκειμένου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στα play off.

Τον Αργεντίνο προπονητή πάντως προβληματίζουν οι πολύ σημαντικές απουσίες που θα έχει ο Άρης στο παιχνίδι της Τετάρτης, αφού απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Αράνο, Ναφτί και Κάμπορα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νέτο.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δέχθηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο το περασμένο Σάββατο και για το λόγο αυτό δεν μπορούσε να τρέξει μετά το 85΄.
Από εκεί και πέρα, τραυματίας από το ΟΑΚΑ αποχώρησε και ο Μεχντί Ναφτί, με πρόβλημα στο δικέφαλο. Ωστόσο ο Τυνήσιος δεν είχε ούτως εις άλλος δικαίωμα συμμετοχής με τον Ολυμπιακό, καθώς είναι τιμωρημένος. Έτσι λοιπόν οι προσπάθειες του ιατρικού τιμ επικεντρώνονται στο να αποθεραπευτεί για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Το μεσημέρι θα τεθούν στη κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό και οι διοικούντες του συλλόγου ευελπιστούν ότι ο κόσμος του Άρη θα στηρίξει για μία ακόμα φορά την ομάδα των «κίτρινων», στέλνοντας το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του μακεδονικού συλλόγου ότι κανένας δεν πρέπει να τα παρατήσει.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ για την Θύρα 1,3 και 4, 30 ευρώ για την θύρα 2, 35 ευρώ για τις θύρες 5,6 και 9, 50 ευρώ για την θύρα 7 και 150 ευρώ για τα VIP.
Τέλος να σημειωθεί, ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των «μίνι» διαρκείας από το ARIS MEGASTORE.

Επέστρεψε στην Μπουντεσλίγκα η Καϊζερσλάουτερν

http://www.contra.gr/images/m/kaizer_m.jpgΤέσσερα χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή της στην Μπουντεσλίγκα η Καϊζερσλάουτερν επιστρέφει. Η ισοπαλία (1-1) της Άουγκσμπουργκ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την FSV Φρανκφούρτης επέτρεψε στην ομάδα του Μάρκο Κούρτζ να πανηγυρίσει την επιστροφή της στα "μεγάλα σαλόνια"."Λάουτερν" είχε γνωρίσει εντός έδρας ήττα (0-1) το βράδυ της Παρασκευής από τη Χάνσα Ρόστοκ, αλλά δεν της στοίχισε. Μετρά τέσσερα πρωταθλήματα Γερμανίας, με τελευταίο αυτό του 1998 και δύο κύπελλα, ενώ έχει το χαρακτηριστικό να έχει κερδίσει τίτλο με την επιστροφή της στην Μπουντεσλίγκα, έχοντας στον πάγκο της τον Όττο Ρεχάγκελ.

Πρώτη υποψήφια για να ακολουθήσει την Καϊζερσλάουτερν στα "σαλόνια" είναι η Σαν Πάουλι. Την Παρασκευή συνέτριψε με 6-1 την Κόμπλεντζ και ουσιαστικά πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει την απευθείας άνοδο. Στην 3η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ είναι η Άουγκσμπουργκ. Την έχει εξασφαλίσει και περιμένει ένα "θαύμα".

Παρά τον πόνο στροφή στα πλέι οφ

http://www.sport24.gr/ast/cov/66/667277_b.jpgΟ Έκτορ Ραούλ Κούπερ ήταν εκείνος που πρώτος από όλους στην ομάδα του Άρη έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα του χθεσινού τελικού του Κυπέλλου hellas online και της απώλειας του τροπαίου εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League που ξεκινούν την Τετάρτη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (28/04, 19:00). "Η μεγάλη θλίψη που νιώθουμε έχει να κάνει με τον κόσμο που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη κάνοντας μία αυτοθυσία και για να βρεθεί κοντά στην ομάδα. Το στενάχωρο είναι ότι είχαμε μεγάλη αισιοδοξία. Και θέλω να επαναλάβω πόσο πόνο αισθανόμαστε που δεν μπορέσαμε να προσφέρουμε αυτό το Κύπελλο στον κόσμο μας", είχε τονίσει ο Αργεντινός τεχνικός στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού.

Κι όσο για την δικιά του δουλειά; "Το πρώτο που θα πρέπει να κάνω είναι να ανεβάσω το ηθικό των ποδοσφαιριστών μου, αφού ήταν ένα ισχυρό χτύπημα, ενόψει αποκατάστασης, για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό", και επισήμανε: "Δυστυχώς δεν υπάρχουν ευκαιρίες και θα πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη για αυτό και θα πρέπει να ανυψώσω το ηθικό των παικτών μου".

Μάλιστα ο Κούπερ μη θέλοντας να υπάρξει η παραμικρή απώλεια χρόνου για την ομάδα του για το υπόλοιπο των υποχρεώσεων και της πρεμιέρας του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ που ξεκινάει την Τετάρτη κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έχει προγραμματίσει για το μεσημέρι προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Επίθεση στη διαιτησία από Ροζέλα Σένσι!

http://www.sport24.gr/ast/cov/ro/roma_2010_4_26_8_24_20_b.jpg
Ο Τζαμπάολο Πατσίνι ήταν ο άνθρωπος που "σκότωσε" - με τα δύο του γκολ στο χορτάρι του "Ολίμπικο"- το μεγαλύτερο μέρος των ελπίδων της Ρόμα για την κατάκτηση του σκουντέτο, όμως για τη Ροζέλα Σένσι υπήρχε και συνυπεύθυνος για την οδυνηρή ήττα της ομάδας της, ο διαιτητής Νταμάτο."Δεν μου αρέσει να δημιουργώ πολεμική, όμως η διαιτησία δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Δεν υπάρχει κάποια αμφισβήτηση από μένα ούτε και υπαινιγμός, αλλά είμαι απογοητευμένη. Για μένα έπρεπε να μας δοθεί ένα πέναλτι", τόνισε η πρόεδρος των πρωτεουσιάνων, και συμπλήρωσε:

"Λυπάμαι για τους οπαδούς μας. Δεν παραδινόμαστε. Να υποστηρίζω τη Λάτσιο την ερχόμενη Κυριακή με την Ίντερ; Εγώ υποστηρίζω μόνο τη Ρόμα. Τώρα θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στα τελευταία τρία παιχνίδια."

Από την πλευρά του, ο Κλαούντιο Ρανιέρι παραδέχτηκε ότι μετά το αποτέλεσμα αυτό η Ρόμα δεν έχει πλέον την τύχη του τίτλου στα δικά της χέρια ενώ προέτρεψε τους παίκτες του να συνεχίσουν τη μάχη για το σκουντέτο σαν να μην άλλαξε κάτι όσον αφορά στις πιθανότητες κατάκτησής του.

"Είτε παίρναμε έναν πόντο είτε δεν παίρναμε τίποτα θα ήταν το ίδιο πράγμα, καθώς και στις δύο περιπτώσεις θα θέλαμε τρεις νίκες και να ελπίζουμε ταυτόχρονα σε μία ισοπαλία της Ίντερ.

Εάν ισοβαθμήσουμε στους 80 πόντους θα έχουμε εμείς το πλεονέκτημα λόγω λόγω των μεταξύ μας αγώνων. Ήμασταν άρχοντες της μοίρας μας, τώρα δεν είμαστε πια.

Το πώς αξιολογώ εγώ τον Νταμάτο δεν έχει σημασία, περισσότερο μετρά η αξιολόγηση του Κολίνα για τον διαιτητή.

Εμείς μπορεί να είμαστε υπό καθεστώς πίεσης και να είμαστε απογοητευμένοι, ο Κολίνα είναι ψυχρός και θα δει αν υπήρχαν φάσεις όπου μπορούσε να δοθεί υπέρ μας πέναλτι.

Τώρα θα πρέπει να πάμε στην Πάρμα και να κάνουμε το παιχνίδι μας σαν να μην συνέβη τίποτα, το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο, συνεπώς για μας στη Βερόνα με την Κιέβο. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όπως κάναμε πάντα.

Απόψε κάναμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο από τότε που ήρθα εδώ, αλλά δεν ανταμοιφθήκαμε ανάλογα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο",
σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ρανιέρι.

Γιάγια Τουρέ: "Το 200% με Ίντερ"

http://www.sport24.gr/ast/cov/to/toure_2010_4_26_8_56_28_b.jpgΟι παίκτες της Μπαρτσελόνα υποσχέθηκαν μέσα απότυπωμενα μπλουζακια που φόρεσαν στο "Καμπ Νόου" αμέσως μετά το 3-1 επί της Χερέθ πως θα κάνουν κατάθεση ψυχής στο ίδιο γήπεδο την ερχόμενη Τετάρτη (28/4) για να πάνε στη Μαδρίτη τον Μαΐο και να κυνηγήσουν το δεύτερο σερί Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ουδείς από τους παίκτες του Γκουαρντιόλα παραγνωρίζει τις δυσκολίες του εγχειρήματος. Το 3-1 με το οποίο επικράτησε η Ίντερ την περασμένη εβδομάδα στο "Μεάτσα" αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ο Ζοσέ Μουρίνιο κατάφερε να "κλειδώσει" τα περισσότερα επιθετικά ατού των Καταλανών είναι τα προβλήματα που καλείται να λύσει η κατά πολλούς κορυφαία ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, με τον Γιάγια Τουρέ να τονίζει πως χρειάζεται κάτι παραπάνω από το 100% της προσπάθειας για να έρθει η πρόκριση.

"Για να νικήσουμε την Ίντερ θα πρέπει να δούμε τη Μπαρτσελόνα να παίζει καλύτερα ακόμα και από αυτά που κάνει συνήθως", τόνισε ο Ιβοριανός άσος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "FCInter1908.it", για να προσθέσει με νόημα:

"Εάν είναι να τους αποκλείσουμε τότε θα έχουμε αποδώσει το 200% των δυνατοτήτων μας."