Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Χωρίς Τίμοστσουκ η Μπάγερν με Λιόν


Ο Ανατόλι Τίμοστσουκ με τη φανέλα της Μπάγερν Αυξάνονται τα προβλήματα στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία καλείται το βράδυ της Τρίτης να παραταχθεί στο "Ζερλάν" απέναντι στη Λιόν, στον β' ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας το "ισχνό" προβάδισμα του 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση. Και αυτό γιατί στους "πονοκεφάλους" του τεχνικού των Βαυαρών, Λουίς Φαν Γκάαλ, με τους τιμωρημένους Φρανκ Ριμπερί και Ντάνιελ Πράνιτς, καθώς και τους τραυματίες κεντρικούς αμυντικούς, Μάρτιν Ντεμικέλις και Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν, των οποίων η συμμετοχή είναι αμφίβολη, ήρθε να προστεθεί και το πρόβλημα του Ανατόλι Τίμοσουκ.

Ο Ουκρανός αμυντικός μέσος, ο οποίος ήταν υποψήφιος για μια θέση στο κέντρο της οπισθοφυλακής, δεν θα δώσει το "παρών" στην αυριανή αναμέτρηση, καθώς, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές.

Στο μεταξύ, οι Ντεμικέλις και Βαν Μπούιτεν, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, τους οποίους αποκόμισαν στον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Γκλάντμπαχ, ακολούθησαν την αποστολή της Μπάγερν Μονάχου στη Γαλλία, ωστόσο η συμμετοχή τους παραμένει αμφίβολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: