Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Τους… ανακάτεψε ο Σάντος

Τους… ανακάτεψε ο Σάντος

Απέφυγε να δείξει ξεκάθαρα ενδεκάδα ο Φερνάντο Σάντος στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, στο μίνι δίτερμα που έκανε, στο μισό γήπεδο, παρέταξε δύο ενδεκάδες… ανακατεμένες. Έτσι, δεν φανέρωσε τις σκέψεις του αναφορικά με την ομάδα που θα παρατάξει την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ. Οι «ασπρόμαυροι», μετά το ρεπό του Σαββάτου, προπονήθηκαν χθες το πρωί στη Σουρωτή, με τον Σάντος να δίνει έμφαση στις ανάπτυξη από τα άκρα και επιμονή στις σέντρες, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων. Στο δίτερμα, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου χωρίστηκαν σε μαύρους και άσπρους. Από τη μια πλευρά ήταν οι «άσπροι» Χαλκιάς, Κοντρέρας, Λίνο, Τσιρίλο, Σαβίνι, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σορλέν, Φιλομένο, Παπάζογλου και από την άλλη οι «μαύροι» Κρέσιτς, Μουν, Μίλιεβιτς, Μαλεζάς, Αραμπατζής, Βιτόλο, Βερόν, Εντίνιο, Κουτσιανικούλης, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς. Το σκορ έληξε με 4-2 υπέρ των «μαύρων», που προηγήθηκαν με 3-0, χάρη σε τέρματα των Βερόν (εκπληκτικό μακρινό βολέ στο «γάμα»), Εντίνιο (μετά από έξοχη ομαδική συνεργασία με Κουτσιανικούλη-Ίβιτς), Μουσλίμοβιτς (έξοχη κεφαλιά). Οι «άσπροι» μείωσαν σε 3-2 με γκολ των Παπάζογλου (δυνατό σουτ), Φιλομένο (ψύχραιμο πλασέ), ενώ το τελικό 4-2 έκανε με ωραίο σουτ ο Κουτσιανικούλης. Στη σημερινή προπόνηση, στις 10.30 στην Τούμπα, ενδέχεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε πιο συγκεκριμένες τοποθετήσεις των παικτών του, φανερώνοντας μέρος των σκέψεων του για τη «μάχη» με τους «κίτρινους» της Αθήνας.

Ωριαία βιντεοθεραπεία

Η προπόνηση άργησε κατά πολύ να ξεκινήσει, καθώς προηγήθηκε βιντεοθεραπεία. Ο Σάντος κράτησε για πάνω από μία ώρα τους «ασπρόμαυρους» στα αποδυτήρια και τους μίλησε για τακτική με τη βοήθεια του βίντεο, ενώ ανέλυσε και το παιχνίδι της ΑΕΚ, επισημαίνοντας δυνατά και αδύνατα σημεία.

Ο κόσμος πάντα εκεί

Τι κι αν ήταν Κυριακή; Τι κι αν για τους περισσότερους είναι αργία και ευκαιρία για ξεκούραση; Αρκετοί φίλαθλοι του Δικεφάλου βρήκαν την ευκαιρία και μετέβησαν στη Σουρωτή, για να παρακολουθήσουν την προπόνηση. Μικρά παιδιά με ασπρόμαυρες μπλούζες, νέοι, αλλά και πιο ηλικιωμένοι, έδειξαν την τρέλα τους για το Δικέφαλο, σ’ ένα ζεστό ηλιόλουστο κυριακάτικο πρωινό.

Επέστρεψε ο Κριστιάνο

Μετά από πολύ καιρό το «παρών» στη Σουρωτή έδωσε και ο Κριστιάνο Μοράες. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ματς με τον Πανθρακικό, στις 6 Μαρτίου, χειρουργήθηκε στην Πορτογαλία και επέστρεψε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Ο 27χρονος άσος θα παραμείνει ως το τέλος του Μαΐου, όταν και θα ολοκληρωθεί η σεζόν, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας. Μετά θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, με την ευχή και ελπίδα να γυρίσει σιδερένιος στη μέση της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αφού δεν προλαβαίνει το ξεκίνημά της.

Και ατομικά ο Σνάουτσνερ

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ξεκίνησε κανονικά την προπόνηση και συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Όμως, δεν έλαβε μέρος στο μίνι δίτερμα, προληπτικά, και έκανε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας, Ζοάν Κόστα. Ο Πολωνός αμυντικός παραμένει αμφίβολος για το ματς της Τετάρτης. Αντιθέτως, ολόκληρο το ομαδικό πρόγραμμα έβγαλε ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: