Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Ευχαρστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_kvXbQumjni.jpgΕυχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης για την παρουσία των οπαδών της το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, στον τελικό Κυπέλλου εναντίον του Παναθηναϊκού.Οι 'κίτρινοι' σημειώνουν την υποδειγματική συμπεριφορά 25 χιλ. οπαδών που ταξίδεψαν στην Αθήνα,συμπληρώνοντας ότι με την παρουσία τους ανάγκασαν ολόκληρη την Ελλάδα να μιλάει για αυτούς, ασχέτως αν ο Άρης δεν κατέκτησε τελικά το Κύπελλο.

Παράλληλα, η ΠΑΕ δίνει και ραντεβού με τους φίλους του συλλόγου την προσεχή Τετάρτη στο 'Κλ. Βικελίδης', στην πρεμιέρα των πλέι οφ εναντίον του Ολυμπιακού. Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στο σύνολο των οπαδών της που μετακινήθηκαν προς την Αθήνα, επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη με υποδειγματική συμπεριφορά και παρά την ήττα διέψευσαν τις «κασσάνδρες» που ήθελαν τον κόσμο της ομάδας να δημιουργεί επεισόδια. Ο λαός του ΑΡΗ για μία ακόμα φορά αποτελεί σημείο αναφοράς και απαρχή εξελίξεων στον χώρο του ποδοσφαίρου με την πρωτοφανή, ανεπανάληπτη και άνευ προηγουμένου μετακίνησή του προς το ΟΑΚΑ.. Πάνω από 350 λεωφορεία και εκατοντάδες ΙΧ δημιούργησαν το μεγαλύτερο ειρηνικό κομβόι οπαδών δείχνοντας προς πάσα κατεύθυνση πως πρέπει να μετακινούνται οι οπαδοί για να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Πάνω από 25.000 κόσμου ανάγκασαν ολόκληρη την Ελλάδα να μιλάει για τον ΑΡΗ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο Σε κάθε περίπτωση όμως έχει καταφέρει να κατακτήσει το κύπελλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΛΑΟΥ όχι μόνο σε επίπεδα στήριξης της ομάδας, αλλά και νοοτροπίας. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ νιώθει την ανάγκη πραγματικά να ΥΠΟΚΛΙΘΕΙ στο μεγαλείο και το μέταλλο νικητή αυτού του ανυπέρβλητου λαού και να υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσει με όλες της, τις δυνάμεις να φανεί αντάξια των προσδοκιών του. Ο ΑΡΗΣ έχασε μία «μάχη», αλλά μπροστά του έχει πολλές ακόμα προκειμένου να αναδειχθεί και να αναδείξει το μεγαλείο του λαού του. Η πρώτη είναι την Τετάρτη στις 19:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Ολυμπιακό στην μάχη των πλέι-οφ, όπου και πάλι φίλοι και αντίπαλοι θα κινηθούν στους ρυθμούς της μοναδικής αρειανής κερκίδας και θα υποκλιθούν στην υποδειγματική οπαδική συμπεριφορά. Η παρουσία του λαού του ΑΡΗ αποτελεί παρακαταθήκη για την διοίκηση της ΠΑΕ και παράλληλα δέσμευση ώστε για όσο διάστημα υπηρετεί τις τύχες αυτού του μεγάλου συλλόγου, να συνεχίσει την μεγάλη της προσπάθεια με στόχο την κορυφή…

Δεν υπάρχουν σχόλια: