Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

«Τελείωσε» του Δίπλαρου στον Άρη!

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Δίπλαρος, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε σε συμφωνία με τον Έσπερο ΑΟΠΑ, όπου ανήκει.

«Τελείωσε» του Δίπλαρου στον Άρη
Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Δίπλαρος. Μετά το… επεισοδιακό τέλος του από την ΑΕΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Έσπερο ΑΟΠΑ για την παραχώρηση του νεαρού γκαρντ και έτσι το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Στους «κίτρινους», ο διεθνής γκαρντ θα συναντήσει δύο συμπαίκτες του στην Εθνική Εφήβων, τους Δημήτρη Φλιώνη και Βασίλη Χρηστίδη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δυο βουνά και ένας λόφος για τον Ολυμπιακό!!

Στα δύσκολα έριξε η κληρωτίδα τον Ολυμπιακό. Με Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ τοποθετήθηκαν οι Πειραιώτες στο 6ο γκρουπ. 14-15 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα. Αναλυτικά όλα τα γκρουπ.

Δυο βουνά και ένας λόφος για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός είχε δύσκολη κλήρωση πέφτοντας πάνω στην πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου, την γνώριμη αλλά πάντα δυνατή Άρσεναλ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που προέκυψε από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας.

Οι «ερυθρόλευκοι» συναντούν για πρώτη φορά στους ομίλους τους Βαυαρούς που είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση.

Σε αντίθεση με τους «κανονιέρηδες» μιας και για 4η φορά τα τελευταία 7 χρόνια έρχονται αντιμέτωποι μαζί τους στην φάση των ομίλων. Έχουν το 3/3 στο Φάληρο με τους Λονδρέζους, τους έχουν πάρει τον αέρα και για μια ακόμη φορά θα προσπαθήσουν να τους κοιτάξουν στα μάτια και γιατί όχι να τους αφήσουν εκτός.

Μετά από καιρό οι Πειραιώτες βρίσκουν τους Κροάτες στο δρόμο τους. Συγκεκριμένα από την περίοδο 1998-99 (τότε ως Κροάσια Ζάγκρεμπ) όταν έφτασαν στα προημιτελικά και έχασαν στις λεπτομέρειες την πρόκριση στους τέσσερις.

Στους υπόλοιπους ομίλους ο κακός χαμός γίνεται στον 4ο με Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη και Γκλάντμπαχ! Πιο ανοιχτός απ' όλους είναι ο 8ος με Ζενίτ, Βαλένθια, Λιόν και Γάνδη.


Διαβάστε επίσης:

Το προφίλ της Μπάγερν Μονάχου

Το προφίλ της Άρσεναλ

Το προφίλ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Μέσι, ο κορυφαίος!

Το χειροκρότημα του Ρονάλντο στον Μέσι (video)


Αναλυτικά, όλα τα γκρουπ:

Group A

1. Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)
2. Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
3. Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)
4. Μάλμε (Σουηδία)

Group B

1. Αϊντχόφεν (Ολλανδία)
2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
4. Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)

Group C

1. Μπενφίκα (Πορτογαλία)
2. Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)
3. Γαλατάσαράι (Τουρκία)
4. Αστάνα (Καζακστάν)

Group D

1. Γιουβέντους (Ιταλία)
2. Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)
3. Σεβίλλη (Ισπανία)
4. Γκλάντμπαχ (Γερμανία)

Group E

1. Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
2. Λεβερκούζεν (Γερμανία)
3. Ρόμα (Ιταλία)
4. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ (Λευκορωσία)

Group F

1. Μπάγερν (Γερμανία)
2. Άρσεναλ (Αγγλία)
3. Ολυμπιακός (Ελλάδα)
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Group G

1. Τσέλσι (Αγγλία)
2. Πόρτο (Πορτογαλία)
3. Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)
4. Μακάμπι Τελ-Αβίβ (Ισραήλ)

Group H

1. Ζενίτ (Ρωσία)
2. Βαλένθια (Ισπανία)
3. Λιόν (Γαλλία)
4. Μακάμπι Τελ-Αβίβ (Ισραήλ)

* Η πρώτη αγωνιστική θα γίνει 15-16 Σεπτεμβρίου, η δεύτερη 29-30 του ίδιου μήνα, η τρίτη 20-21 Οκτωβρίου, η τέταρτη 3-4 Νοεμβρίου, η πέμπτη 24-25 του ίδιου μήνα και η έκτη στις 8-9 Δεκεμβρίου. Στις 14 Δεκεμβρίου θα γίνει η κλήρωση για τους «16», με τα πρώτα ματς να διεξάγονται 16, 17, 23 και 24 Φεβρουαρίου και τις ρεβάνς 8, 9, 15 και 16 Μαρτίου του 2016.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μόρας: «Αφιερωμένο στην μνήμη του αδερφού μου»

Τιμητική διάκριση για τον Βαγγέλη Μόρα, στον οποίο ο πρόεδρος της Βερόνα απένειμε το βραβείο “Cangrande della Scalla” για το ήθος του.

Μόρας: «Αφιερωμένο στην μνήμη του αδερφού μου»
Το βραβείο “Cangrande della Scalla” απένειμε στον Δημήτρη Μόρα ο πρόεδρος της Βερόνα, Αντόνιο Παστορέλο για το ήθος του ως αθλητής.

Αφορμή για αυτή την τιμητική διάκριση στάθηκε απόφαση του διεθνούς Έλληνα κεντρικού αμυντικού γίνει δωρητής μυελού των οστών στηρίζοντας τον αδερφό του στη μάχη που έδινε για την ζωή κόντρα στη λευχαιμία αλλά και για απόφασή του να στηρίξει όλους όσοι δίνουν μια αντίστοιχη μάχη ιδρύοντας το “Save Moras”.

«Ευχαριστώ την κοινότητα της Βερόνας για αυτό το σημαντικό βραβείο αλλά και το σύλλογο και όλα τα άτομα που ήταν δίπλα μου σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να μιλάω αυτή την περίοδο, αφιερώνω το βραβείο Cangrande στον αδερφό μου Δημήτρη και σε όλους όσοι παλεύουν κάθε ημέρα με αυτή την αρρώστια. Το όνειρό μου είναι να μην βλέπω πια ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας της λευχαιμίας. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα, που είναι πολύ απλό, να δωρίσουμε ένα λεπτό από τη ζωή μας για να γίνουμε δωρητές», τόνισε και συνέχισε:

«Εγώ το έκανα, έγινα δωρητής μυελού των οστών για τον αδερφό μου. Δυστυχώς τώρα δεν είναι πια μαζί μας αλλά ήταν πάντα θετικός, επειδή η δωρεά οργάνων μπορεί να σώσει ζωές. Είμαι σίγουρος ότι από εκεί που είναι με προστατεύει, τώρα είναι ο άγγελός μου, θα είναι η δύναμή μου για να προχωρώ και αφιερώνω όλα αυτά που θα κάνω από εδώ και πέρα σε αυτόν. Στην Ελλάδα είναι έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του το ίδρυμα “SaveMoras”, πιστεύω ότι θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, ελπίζω να καταφέρω να το κάνω και εδώ στην Ιταλία», κατέληξε ο Μόρας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε τον παικταρά της Μονακό η Παρί!

Ποιος είπε πως δεν γίνονται μεταγραφές μεταξύ διεκδικητών του τίτλου; Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του Λαβίν Κουρζάβα, του πρώην πλέον παικταρά της Μονακό.

Πήρε τον παικταρά της Μονακό η Παρί

Ο 23χρονος Γάλλος πήρε μεταγραφή από την Μονακό, με τους Μονεγάσκους να βάζουν τα χρήματα που επιθυμούσαν στα ταμεία τους (περίπου 25 εκατ. ευρώ) και να μην... δειλιάζουν στο να παραχωρήσουν έναν παίκτη στην εκ των αντιπάλων τους για τον τίτλο.

inner

Ο διεθνής αριστερός μπακ (για την αντικατάσταση του οποίου αποκτήθηκε χθες ο Κοεντράο) προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν στον σύλλογο του Πριγκιπάτου (25 και 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα), θεωρείται το καλύτερο μπακ στην χώρα του και ξεκινά πλέον το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με την Παρί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εκπλήξεις στα ημιτελικά των 800 μέτρων γυναικών!

Με κάποιες εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν τα ημιτελικά των 800 μέτρων γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Πεκίνου, ώστε να προκύψουν οι φιναλίστ του τελικού του ερχόμενου Σαββάτου.

Εκπλήξεις στα ημιτελικά των 800 μέτρων  γυναικών
Εκτός έμεινε η πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Ελβετίδα Σελίνα Μπούχελ, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2009, Κάστερ Σεμένια, η οποία ήταν 24η και τελευταία και η Σιφά Χασάν.

Κατά τα άλλα, προκρίθηκαν οι Μελίσα Μπίσοπ, Μαρίνα Αρζαμάσοβα, Ενίς Σουμ, Τζοάνα Γιόβτζικ, Ραμπάμπε Αράφι, Νατάλια Λούπου, Σελάινα Κλαρκ και Ρενέλ Λαμότ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ενίσχυση με Κούτσκα για Μίλαν!!

Στη Μίλαν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιουράι Κούτσκα, ο οποίος αποκτήθηκε από τους «ροσονέρι» μετά από τετραετή παρουσία στην Ιταλία με τη φανέλα της Τζένοα.

Ενίσχυση με Κούτσκα για Μίλαν
Ένα μέσο έψαχνε στο μεταγραφικό παζάρι ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και τελικά τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιουράι Κούτσκα.

Όπως έγινε γνωστό, η Μίλαν συμφώνησε με την Τζένοα για την απόκτηση του 28χρονου Σλοβάκου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Ιταλία ο Λαμπρόπουλος!!

Στο δυναμικό της Βανόλι Κρεμόνα θα ανήκει μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου ο Φώτης Λαμπρόπουλος, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα.

Στην Ιταλία ο Λαμπρόπουλος
Προπονήσεις με τη Βανόλι Κρεμόνα θα κάνει μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου ο Φώτης Λαμπρόπουλος, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα.

Τα τελευταία 4,5 χρόνια, ο 32χρονος φόργουορντ/σέντερ αγωνιζόταν στην Ισπανία και την Κανάριας, με την οποία τη σεζόν που πέρασε, είχε κατά μέσο όρο 7,2 πόντους και 3,3 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Διεθνής ο Μιλιβόγεβιτς!!

Στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Σερβίας για τα προκριματικά του Euro 2016, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, κλήθηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς του Ολυμπιακού.

Διεθνής ο Μιλιβόγεβιτς

Στις 4 Σεπτεμβρίου, η Σερβία αντιμετωπίζει την Αρμενία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (7/9) θα παίξει φιλικό με τη Γαλλία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Άνεμος» και στα 400 μ. η Φέλιξ!!

Μετά τα τρία χρυσά στα 200 μέτρα σε παγκόσμια πρωταθλήματα, έφτασε η ώρα να κατακτήσει ένα χρυσό και στα 400 μέτρα η Αλισον Φέλιξ, όπως συνέβη την Πέμπτη στο Πεκίνο.

«Άνεμος» και στα 400 μ. η Φέλιξ
Η Αλισον Φέλιξ είναι η «χρυσή» παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 400 μέτρα γυναικών στο Πεκίνο. Η Αμερικανίδα σταρ των σπριντ μετά τα χρυσά μετάλλια στα 200 μέτρα το 2005, το 2007 και το 2009, κατέκτησε το χρυσό και στο δεύτερο αγώνισμα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, παίρνοντας την πρώτη θέση στον τελικό με το εκπληκτικό 49.26, που αποτελεί την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, διανύοντας σα να μην υπήρχε η απόσταση το τελευταίο πενηντάρι και έφτασε τα εννιά χρυσά μετάλλια και τα έντεκα συνολικά στη σημαντικότερη διοργάνωση κλασικού αθλητισμού.

Δεύτερη τερμάτισε η Μπαχαμέζα Σόνι Μίλερ με 49.67 που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και τρίτη η Τζαμαϊκανή Σέρικα Τζάκσον με 49.99, επίσης ατομικό ρεκόρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Καλή αρχή με… πρόστιμα!!


Τα πρώτα πρόστιμα της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας είναι γεγονός! Σε τέσσερις ΠΑΕ επιβλήθηκαν, το πιο «τσουχτερό» στον ΠΑΟΚ.

Καλή αρχή με… πρόστιμα!
Πρόστιμα στις ΠΑΕ και Σούπερ Λίγκα είναι έννοιες... ταυτόσημες! Αφότου, λοιπόν, ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική, αφότου ήρθαν οι πρώτες κλήσεις από την Πειθαρχική Επιτροπή, σήμερα (όπως κάθε Πέμπτη) ήρθαν και τα πρώτα πρόστιμα.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβλήθηκε τιμωρία 10.000 ευρώ, στον Ολυμπιακό 2.500 ευρώ, στην Καλλονή 3.000 ευρώ και στον Πανθρακικό... κάτι ψιλά!

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Πανθρακικός, Θ.Μαυρομάτη (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Πανθρακικός κ. Θ.Μαυρομάτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ την χρηματική ποινή των πεντακοσίων ευρώ. Επισης επιβάλλει στον κ.Θ. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

*Οι υποθέσεις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αναβλήθηκαν.

Πρόβλημα με Μασουακού - Προφυλάχθηκε ο Φινμπόγκασον!!

Δεν συμμετείχε στο σημερινό ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού Ο Αρτούρ Μασουακού ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις. Προφυλάχθηκε ο Φινμπόγκασον.

Πρόβλημα με Μασουακού - Προφυλάχθηκε ο Φινμπόγκασον

Ο Μαζουακού έκανε ατομικό, συντηρητικό πρόγραμμα με μικροενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο.

Ο Φινμπόγκασον ένιωσε ενοχλήσεις λόγω κόπωσης και έτσι κρίθηκε σημαντικότερο να μην γυμναστεί σήμερα και να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Όμοια και ο Ζντιέλαρ.

Όμως όπως διευκρινίζεται από τους ερυθρόλευκους και οι δύο παίκτες αναμένεται να προπονηθούν αύριο κανονικά. Συντηρητικό πρόγραμμα έκανε και ο Μπουχαλάκης.

Την Παρασκευή η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 09:30. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Πρέσβης» της ΑΕΚ ο Γιόχανσον!


Το μέγεθος της ΑΕΚ είναι άγνωστο στους Σουηδούς, όμως ο Γιάκομπ Γιόχανσον τους ενημέρωσε επαρκώς. Ο 25χρονος αφού τόνισε πως παίζει σε μεγάλη ομάδα μίλησε για το όνειρό του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

«Πρέσβης» της ΑΕΚ ο Γιόχανσον

Ο Σουηδός αναφέρθηκε στην άμεση προσαρμογή του τόσο στα ελληνικά δεδομένα όσο και στην Ένωση, ενώ παράλληλα τόνισε πως το παιχνίδι του συνεχώς βελτιώνεται. Όσον αφορά την θέση του στο αρχικό σχήμα, δείχνει να μην αγχώνεται καθόλου, αφού πιστεύει στον εαυτό του και δεν επηρεάζεται από τις προσθήκες στο ρόστερ. Εν συνεχεία ερωτηθείς για την εθνική ομάδα της πατρίδας του, δήλωσε πως κριτήριό του για να επιλέξει του κιτρινόμαυρους ήταν το περιβάλλον και όχι η προοπτική να φορέσει το εθνόσημο.

Όσο για το μεγάλο του όνειρο με την ΑΕΚ, ο Γιόχανσον ήταν ξεκάθαρος… να παίξει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά:

«Ανυπομονώ να παίξω στην Ευρώπη με την ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο έπειτα από οκτώ σερί χρόνια στην Γκέτεμποργκ. Ήθελα την εμπειρία από κάτι διαφορετικό συγκριτικά με την Σουηδία και τις γειτονικές χώρες. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η κοινωνία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος ζωής εδώ και οι άνθρωποι είναι πολύ χαλαροί».

Για την προσαρμογή του: «Τα πράγματα προχώρησαν πολύ γρήγορα για εμένα και πήρα άμεσα χρόνο συμμετοχής. Το συναίσθημα που νιώθω είναι πως παίζω σε έναν μεγάλο σύλλογο. Φυσικά και δεν νιώθω πως έγινα χειρότερος ποδοσφαιριστής επειδή έπαιξα για μισή σεζόν στην δεύτερη κατηγορία. Πιστεύω βελτιώθηκα πολύ, κυρίως στην τεχνική. Εδώ, το παιχνίδι στηρίζεται περισσότερο στην κυκλοφορία της μπάλα, ενώ στην Γκέτεμποργκ ήμασταν πιο άμεσοι. Όλη αυτή η αλλαγή με κάνει να εξελίσσομαι συνεχώς».

Για την πρεμιέρα και τη νίκη επί του Πλατανιά: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, ο στόχος ήταν η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα. Περίμενα αυτή την ώρα από τον Ιανουάριο».

Για τους στόχους του τη φετινή σεζόν: «Υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός στην ομάδα επειδή έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες. Ο στόχος μου είναι να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο. Θέλω να διατηρήσω την θέση μου στο βασικό σχήμα».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Oι περισσότεροι άνθρωποι γύρω απ’ τον σύλλογο έχουν πολύ υψηλά στάνταρ και θέτουν τους στόχους πολύ πιο πάνω. Κάποιοι ονειρεύονται την κορυφή. Σε πρώτη φάση εμείς θέλουμε η ομάδα να επιστρέψει στην Ευρώπη»

Για τον «αντίπαλο» Μάρκους Μπεργκ: «Τον ξέρω καλά από το διάστημα που παίξαμε μαζί. Έχουμε συναντηθεί μερικές φορές».

Για την εθνική ομάδα της Σουηδίας: «To βλέπω σαν μπόνους. Η προοπτική της εθνικής δεν ήταν ο παράγοντας που με έκανε να επιλέξω την ΑΕΚ. Το πρώτο που με έκανε να έρθω εδώ ήταν το περιβάλλον».

Για την θερμοκρασία στην Ελλάδα: «Η αλήθεια είναι πως δεν τα πάω καλά με την ζέστη, αλλά περιέργως λειτουργώ καλά. Όταν γυρνάω σπίτι, προσπαθώ να ξεκουραστώ και παράλληλα να είμαι σε εγρήγορση για τις προπονήσεις».

Για την κρίση: «Ως ποδοσφαιριστής ζεις λίγο μέσα στην κοινωνία. Με όσους έχω μιλήσει μου έχουν πει πόσο δύσκολη είναι η ζωή».

Κλείνοντας είπε: «Θα είναι μία συναρπαστική χρονιά για εμένα. Περιμένω να δω με ενδιαφέρον πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε. Το όνειρό μου είναι να παίξω με την ΑΕΚ στην Ευρώπη».

Επέστρεψε ο Μπόγιοβιτς, «πάγωσε» του Κουτσιανικούλη!

Στην ομάδα της ΑΕΛ επέστρεψε ο Σέρβος ποδοσφαιριστής Μίλαν Μπόγιοβιτς, ενώ οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Αντώνη Καμπλιώνη. Κανένα ενδιαφέρον για Κουτσιανικούλη.

Επέστρεψε ο Μπόγιοβιτς, «πάγωσε» του Κουτσιανικούλη
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την ΠΑΕ ΑΕΛ που ανακοίνωσε την Πέμπτη την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα στην ομάδα της Θεσσαλίας θα αγωνίζονται τόσο ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του συλλόγου και στο παρελθόν, όσο και ο 24χρονος περιφερειακός επιθετικός Αντώνης Καμπλιώνης που υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Μάλιστα, η ΑΕΛ ενημέρωσε ότι η απόκτηση του τελευταίου ουσιαστικά απομακρύνει οριστικά το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί η ομάδα για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, αφού ο τεχνικός της, Ράτκο Ράντονιτς θεωρεί πως με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει χώρος για άλλη προσθήκη στις συγκεκριμένες θέσεις.

Η ανακοίνωση για τον Μπόγιοβιτς:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την επιστροφή στις τάξεις της του Σέρβου ποδοσφαιριστή Μίλαν Μπόγιοβιτς. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ήλθε σε συμφωνία με τον Έλληνα μάνατζερ του κ. Γιάννη Παπαγεωργίου και ήδη από το δικηγορικό γραφείο του κ. Αλέξη Κούγια γίνονται όλες οι νόμιμες ενέργειες, ώστε να λυθεί το πρόβλημα με τη χορήγηση βίζας εργασίας στον ποδοσφαιριστή. Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς θα είναι στη Λάρισα το αργότερο έως τις 12 Σεπτεμβρίου. Ήδη ο προπονητής της ΑΕΛ κ. Ράτκο Ντόστανιτς έχει έλθει σε επαφή με τον παίκτη και του έχει δώσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας».

Η ανακοίνωση για τον Καμπλιώνη:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Καμπλιώνη, που είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εδώ και 4 χρόνια γεμάτες χρονιές με πολλές συμμετοχές σε αξιόλογες ομάδες όπως η ΠΑΕ Χανιά και η ΠΑΕ Τρίκαλα. Με την ομάδα των Τρικάλων την προηγούμενη χρονιά είχε 30 συμμετοχές και πέτυχε 11 τέρματα. Υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών με διαφορετικές απολαβές για την Football League και την Super League».

Μεταγραφή για τον… δίδυμο του Νεϊμάρ!! (pic)


Τον Μπάρι Κότερ τον γνώριζε μόνο η... μητέρα του μέχρι σήμερα. Όταν όμως πήρε μεταγραφή και φάνηκε η απίστευτη ομοιότητά του με τον Νεϊμάρ, έγινε από τους πιο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές!

Μεταγραφή για τον… δίδυμο του Νεϊμάρ (pic)
Βρήκαμε τον σωσία (ή και χαμένο δίδυμο αδερφό) του Νεϊμάρ!

Αυτός είναι ο 16χρονος Μπάρι Κότερ που σήμερα πήρε μεταγραφή στην ομάδα U-17 της Λίμερικ και η ομοιότητά του με τον Βραζιλιάνο αστέρα της Μπαρτσελόνα τον έχει κάνει δημοφιλή ανά τον κόσμο τις τελευταίες ώρες.

inner
*Ο κανονικός (φυσικά) Νεϊμάρ

Και οι πρώτες δηλώσεις που έκανε ο πιτσιρικάς μετά τις ανακοινώσεις, παραπέμπουν ολίγον τι στον… κανονικό Νεϊμάρ. «Στοχεύω στο να πετυχαίνω τουλάχιστον ένα ή δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι για το υπόλοιπο της σεζόν», είπε, βγάζοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στον Απόλλωνα ο Αθανασούλας!

Την απόκτηση του Γιάννη Αθανασούλα, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στον Πανελευσινιακό, ανακοίνωσε και επίσημα ο Απόλλων Πάτρας.

Στον Απόλλωνα ο Αθανασούλας
Στον Απόλλωνα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Γιάννης Αθανασούλας, με την ομάδα της Πάτρας να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτησή του.

Τη χρονιά που πέρασε, ο Έλληνας σμολ φόργουορντ φορούσε τη φανέλα του Πανελευσινιακού, όπου είχε κατά μέσο όρο 8,4 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Απόλλων Carna Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Έλληνα Σμολ φόργουορντ Γιάννη Αθανασούλα.

Ο αθλητής έχει ύψος 2.02μ και είναι γεννημένος το 1987. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανελευσινιακού (8.4 p., 34.5% 3p., 2.5r και 2.4 as.)
Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 1χρόνο.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Γιάννη Αθανασούλα στην οικογένεια του Απόλλωνα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες
».

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ

Ο Γιάννης Αθανασούλας ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Α.Ε.Κ. αρχικά στα εφηβικά τμήματα και κατόπιν στην Α1 Εθνική, παραμένοντας στο σύλλογο τη διετία 2005-07. Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή στον Ηλυσιακό και μετά από τρεις αγωνιστικές περιόδους εντάχθηκε στο δυναμικό του Πανιωνίου για να καταλήξει την περσινή χρονιά στον Πανελευσινιακό όπου «μέτρησε» 8.4 πόντους (34.5% στα τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 24 συμμετοχές (25:15 λεπτά).

Έχει συμμετάσχει τρεις φορές σε διεθνείς διοργανώσεις. Το ντεμπούτο του το έκανε την περίοδο 2005-06 οπότε και συμμετείχε σε έναν από τους αγώνες της Α.Ε.Κ. στην Euroleague. Την επόμενη χρονιά είχε 4 συμμετοχές στο EuroCup με την ίδια ομάδα, ενώ την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε στην ίδια διοργάνωση αυτή τη φορά με τον Πανιώνιο.
Ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος ο Αθανασούλας έλαβε μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων το 2003 στη Μαδρίτη, σε διεθνή τουρνουά εφήβων και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το 2007 στη Νόβα Γκόριτσα».

Ο Διαμαντίδης υποδέχτηκε την ΑΕΚ στο Καρπενήσι!! (pics)

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης(27/8) στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Δημήτρης Διαμαντίδης με άλλους παίκτες του Παναθηναϊκού την υποδέχτηκε στο ξενοδοχείο

Ο Διαμαντίδης υποδέχτηκε την ΑΕΚ στο Καρπενήσι (pics)

Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν το μεσημέρι της Πέμπτης (27/8) στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκονται τις τελευταίες μέρες και οι «πράσινοι».

inner

Στην είσοδο, μάλιστα, τους υποδέχτηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης με τον Αντώνη Φώτση, οι οποίοι είχαν εγκάρδιο χαιρετισμό με τον Άγγελο Κορωνιό, ενώ αρκετοί ακόμα παίκτες των «πράσινων» υποδέχτηκαν θερμά την αποστολή.

inner

inne borderr

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με έναν… Ροδίτη η Φινλανδία!!

Τους 12 παίκτες θα συμμετάσχουν στο προσεχές Ευρωμπάσκετ ανακοίνωσε η εθνική ομάδα της Φινλανδίας. Σε αυτή, βρίσκεται και ο νέος παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Ρουπ Αχόνεν.

Με έναν… Ροδίτη η Φινλανδία

Το μεγάλο αστέρι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι φυσικά ο παίκτης της Χίμκι, Πέτερι Κόπονεν, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και νέος γκαρντ του Κολοσσού Ρόδου, Ρουπ Αχόνεν.

Η εθνική ομάδα της Φινλανδίας βρίσκεται στον όμιλο της Γαλλίας, μαζί με Ρωσία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Πολωνία και Ισραήλ.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Και επίσημα στο ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός – Ολυμπιακός!

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό.

Και επίσημα στο ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός – Ολυμπιακός
Αυτό έκανε γνωστό σήμερα η Σούπερ Λίγκα με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της επιβεβαιώνοντας και τις πληροφορίες που υπήρχαν από χθες για αυτό…

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της Super League, θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. (αντί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς) το Σάββατο 29.08.2015 στις 19:15.

Μποντίρογκα, Βράνκοβιτς, Διαμαντίδης και άλλοι!!

Σπουδαίο φιλικό με την Παρτιζάν, στις 23 Σεπτεμβρίου, οπου θα βραβευτούν τεράστιοι αθλητές ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Μποντίρογκα, Βράνκοβιτς, Διαμαντίδης και άλλοι!

Η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με απόλυτο σεβασμό στην τεράστια και υπέρλαμπρη ιστορία της, αποφάσισε να τιμήσει τους πέντε κορυφαίους αθλητές της κατά την τελευταία 25ετία, σε μια μοναδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 23 Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Αντώνης Φώτσης και ο Στόγιαν Βράνκοβιτς θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ και θα βραβευτούν για τις τεράστιες υπηρεσίες που προσέφεραν αλλά κι εξακολουθούν να προσφέρουν στην ομάδα.

Τα ονόματα αυτά προέκυψαν κατόπιν του αποτελέσματος της ψηφοφορίας της ιστοσελίδας www.leoforos.gr (χορηγός επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός) στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες φίλοι της ομάδας.

Το χρυσό παρελθόν θα συναντήσει το χρυσό μέλλον καθώς πέραν της εκδήλωσης, εκείνη την ημέρα, η ομάδα του Παναθηναϊκού θα κάνει και την πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κοινό της σε φιλικό αγώνα με την Παρτιζάν.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να «κρατήσουν» την ημερομηνία: Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015… Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, γεμάτη από τη «βαριά» κληρονομιά και την τεράστια ιστορία της ομάδας και με… πολλές ξεχωριστές στιγμές, που θα ανακοινώνονται σταδιακά.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ!».

Ο Δάρας επιβράβευσε με συμβόλαιο τον Πινιώτη!!

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανιώνιο υπέγραψε ο αρχηγός της Κ20, Άγγελος Πινιώτης, με τον Χρήστο Δάρα να τον επιβραβεύει με αυτόν τον τρόπο για το ήθος που έχει επιδείξει.

Ο Δάρας επιβράβευσε με συμβόλαιο τον Πινιώτη

Ο διεθνής και αρχηγός της Κ20 των «κυανέρυθρων» θα είναι για τα τρία επόμενα χρόνια παίκτης του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

Όπως τόνισε, μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Δάρας, η «προαγωγή» ήρθε υπολογίζοντας την προσφορά του στο σύλλογο, αλλά και για το ήθος και το θάρρος που είχε όταν πέρασε την πόρτα του χειρουργείο για τον σοβαρό τραυματισμό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον αρχηγό της ομάδας Κ20, Άγγελο Πινιώτη. Ο διεθνής παίκτης, υπέγραψε συμβόλαιο το συμβόλαιό του, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Χρήστου Δάρα, το οποίο και είναι διάρκειας 3 ετών.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέλησε να επιβραβεύσει τον Άγγελο Πινιώτη, για την μέχρι τώρα προσφορά του στον σύλλογο, καθώς και για το ήθος που έχει επιδείξει, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην δεύτερη ομάδα. Παράλληλα επιβραβεύεται και το θάρρος που επέδειξε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και την επιτυχημένη -βαριά- επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα, στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου κατά την περσινή περίοδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Χρήστος Δάρα, μετά την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου, ευχήθηκε στον ποδοσφαιριστή καλή σταδιοδρομία και παράλληλα τόνισε: "Πάγια τακτική της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι η ανάδειξη παικτών από τα σπλάχνα της.

Έτσι και τώρα, με την υπογραφή συμβολαίου με τον Άγγελο Πινιώτη, συνεχίζουμε αυτή τη μακρά παράδοση του συλλόγου μας. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα δίνει πάντοτε ευκαιρίες στα νέα παιδιά και θα προσφέρει ποδοσφαιριστές που θα στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες της χώρας μας"». *Πηγή: sport-fm.gr*

Κάμεραμαν έκανε… τάκλιν στον Μπολτ!! (video)

Στο ταρτάν του ολυμπιακού σταδίου του Πεκίνου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, ο Γιουσέιν Μπολτ είναι ανίκητος! Κι όμως, βρέθηκε ένας άνθρωπος που απέδειξε πως ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ είναι… θνητός!

Κάμεραμαν έκανε… τάκλιν στον Μπολτ! (video)

Μετά το τέλος της κούρσας των 200μ., λοιπόν, ένας κάμεραμαν ήθελε να εξασφαλίσει ένα πιο κοντινό πλάνο του Τζαμαϊκανού, ωστόσο δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση, με αποτέλεσμα να του κάνει… τάκλιν!

Δείτε το βίντεο:



*Πηγή: sport-fm.gr*

Καρέλης: «Να μην δεχθούμε γκολ»

Να μείνει ανέπαφη η εστία της ομάδας. Αυτό είναι το «κλειδί» για να πάρει ο Παναθηναϊκός την πρόκριση στους ομίλους του Europa League απέναντι στην Γκαμπάλα υποστήριξε ο Νίκος Καρέλης.

Καρέλης: «Να μην δεχθούμε γκολ»
«Να προσέξουμε να μην δεχτούμε γκολ»…

Ο Νίκος Καρέλης χαρακτήρισε αυτό ως το σημαντικότερο στοιχείο στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα για τα προκριματικά του Europa League.

«Θέλω υποτιμήσω τον αντίπαλο μας, αλλά όπως τον είδαμε και στο πρώτο ματς πιστεύω ότι μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε και να περάσουμε», ανέφερε ο διεθνής επιθετικός του τριφυλλιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη στο match program του σημερινού αγώνα.

Πολλοί λένε ότι το 0-0 είναι το πιο πονηρό αποτέλεσμα, όταν ακολουθεί η ρεβάνς. Συμφωνείς μ’ αυτή την άποψη και αν ναι τι θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη-πρόκριση;

"Δεν θέλω υποτιμήσω τον αντίπαλο μας, αλλά όπως τον είδαμε και στο πρώτο ματς πιστεύω ότι μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε και να περάσουμε, ανεξαρτήτως του προηγούμενου αποτελέσματος… Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, πρέπει βέβαια να προσέξουμε να μην δεχτούμε γκολ, αλλά και πάλι αν αυτό συμβεί θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε! Θα πρέπει φυσικά να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί είναι play-offs του Europa League και στην Γκαμπάλα θα κάνουν ότι μπορούν για να προκριθούν".

Τι αγώνα πιστεύεις ότι θα δούμε απόψε στη Λεωφόρο; Τι να περιμένουμε από εσάς αλλά και με βάση τα όσα έχουμε δει, από την Καμπάλα και που θεωρείς ότι θα κριθεί τελικά ο νικητής;

"Πιστεύω ότι η αντίπαλη ομάδα θα κατέβει ακόμα πιο αμυντικά, θα κοιτάξει να παίξει με αντεπιθέσεις και να μας δημιουργήσει πρόβλημα στην κόντρα. Αν βάλουμε ένα γρήγορο γκολ μετά θα "ξεκλειδώσει" το ματς, η Καμπάλα θα αναγκαστεί να ανοιχτεί και τότε θα εξαρτηθεί από την αποτελεσματικότητά μας το τελικό αποτέλεσμα… Επαναλαμβάνω, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ωστόσο θεωρώ ότι και μόνο ο κόσμος… αρκεί για να πάρουμε την πρόκριση".

Στο Αζερμπαϊτζάν είχατε ευκαιρίες για να πετύχετε κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέρατε. Παράλληλα, σε τρία ματς στην Ευρώπη η ομάδα μετράει δυο τέρματα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το ότι η νίκη είναι μονόδρομος, σας αγχώνουν;

"Όχι περισσότερο από πριν. Πίεση πάντα υπάρχει σε τέτοια παιχνίδια όμως, από εκεί και πέρα, εμείς θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να δώσουμε και την ψυχή μας για να πάρουμε τη νίκη. Η πρόκριση είναι το μόνο πράγμα που σκεφτόμαστε".

Πέρυσι έκανες ένα δυνατό φίνις στη σεζόν, πετυχαίνοντας το 1/3 των γκολ σου στο τελευταίο δίμηνο, ενώ φέτος έχεις σημειώσει ήδη ένα τέρμα, στο πρώτο ματς με την Κλαμπ Μπριζ. Συνεχίζεις με… κεκτημένη ταχύτητα;

"Μακάρι να ήμουν ακόμα πιο γρήγορος (σ.σ. γέλια)! Ωραία είναι όλα αυτά, όμως εγώ δεν το σκέφτομαι έτσι. Θα προσπαθήσω όπως πάντα να σκοράρω ή έστω, ακόμα και αν δεν βάλω κάποιο γκολ να δώσω τουλάχιστον καμία ασίστ… Στόχος μου είναι να βοηθήσω και πάλι όπως μπορώ την ομάδα μου".

Με εννιά συμμετοχές σε σύνολο 10 αγώνων πέρυσι, αλλά και το απόλυτο φέτος είσαι από τους… μαθημένους παίκτες του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, πλέον! Πως το εξηγείς αυτό αλλά και τι έχεις αποκομίσει σαν παίκτης;

"Καταρχήν… ευχαριστώ τον κόουτς για την εμπιστοσύνη (σ.σ. γέλια). Είναι πολύ καλό για εμένα να παίρνω εμπειρίες από ευρωπαϊκά ματς, όπου το επίπεδο είναι υψηλότερο και οι δυσκολίες μεγαλώνουν, και πιστεύω ότι με τον καιρό θα αξιοποιήσω αυτές τις εμπειρίες για να κάνω ακόμα καλύτερες εμφανίσεις".

Η ομάδα συμμετείχε πέρυσι στα προκριματικά του Champions League, μετά έπαιξε στα play-offs του Europa League και τελικά στους ομίλους της διοργάνωσης. Την ίδια… διαδρομή φαίνεται να ακολουθεί και φέτος. Τι θέλετε να αλλάξει αυτή την φορά;

"Είμαι σίγουρος ότι, όταν με το καλό περάσουμε στους ομίλους θα κάνουμε μια ακόμα καλύτερη πορεία. Πέρυσι, αν θυμηθούμε τα ματς, θα δούμε ότι σε μερικούς αγώνες δεν αξίζαμε το αποτέλεσμα που ήρθε. Φέτος είμαστε καλύτεροι και θα κοιτάξουμε να το δείξουμε αυτό και στην Ευρώπη".

Δοκιμάζει Μπάρατς η Αρμάνι!

Συμβόλαιο διάρκειας τριών μηνών με την Αρμάνι Μιλάνο, με οψιόν ανανέωσης μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν, αναμένεται να υπογράψει ο Στάνκο Μπάρατς.

Δοκιμάζει Μπάρατς η Αρμάνι
Στην Αρμάνι Μιλάνο είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Στάνκο Μπάρατς. Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο Κροάτης σέντερ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών μηνών, με οψιόν ανανέωσης μέχρι το τέλος της σεζόν, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον όμιλο της Ευρωλίγκας.

Τη χρονιά που πέρασε, ο Μπάρατς αγωνιζόταν στην Τσεντεβίτα, υπό τις οδηγίες του νυν προπονητή της Αρμάνι, Γιασμίν Ρέπεσα, έχοντας κατά μέσο όρο 9 πόντους και 5,5 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα κονέ του Μίτσελ στην Ρεάλ πιάνουν τόπο!!

Τον δανεισμό του Λούκας Σίλβα, που δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ράφα Μπενίτεθ, ανακοίνωσε η Μαρσέιγ. Εισήγηση του Μίτσελ η απόκτηση του 22χρονου μέσου από την Ρεάλ.

Τα κονέ του Μίτσελ στην Ρεάλ πιάνουν τόπο!
«Δωράκι» από την Ρεάλ στον Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε τις άριστες διασυνδέσεις του με την «βασίλισσα» και η Μαρσέιγ προχώρησε στον δανεισμό του Λούκας Σίλβα.

Ο 22χρονος μέσος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ράφα Μπενίτεθ και προκειμένου να έχει παιχνίδια στα πόδια του προτιμήθηκε να μην συνεχίσει στο «Μπερναμπέου» την φετινή σεζόν. Όπως όλα δείχνουν, οι Μασσαλοί δεν θα έχουν κάποια οψιόν αγοράς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Διάψευση για Ιμπίσεβιτς!!

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ιμπίσεβιτς, βάζοντας τέλος στα σενάρια που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν.

Διάψευση για Ιμπίσεβιτς
Το όνομά του Βένταντ Ιμπίσεβιτς ακούστηκε για την ΑΕΚ και για τον Παναθηναϊκό! Αλλά διαψεύστηκε και στις δύο περιπτώσεις. Όμοια συνέβη και με τον Ολυμπιακό!

Οι ερυθρόλευκοι γνωστοποίησαν ότι δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα τα οποία τους θέλουν να έχουν στρέψει το βλέμμα τους για την απόκτηση του διεθνούς Βόσνιου επιθετικού.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα Ιμπίσεβιτς», ανέφεραν -χαρακτηριστικά- οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βάζοντας τέλος στα σενάρια που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν.

Αντίθετα, με τον Ιμπίσεβιτς οι υπεύθυνοι των Πειραιωτών φέρονται να ασχολούνται και πάλι έντονα με την απόκτηση του Ερνάνι. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της διαφορετικής στάσης που έχει η Πόρτο στο θέμα του νεαρού άσου.

Πλέον, οι υπεύθυνοι βλέποντας ότι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει δεν θέλουν να μείνει ο παίκτης στην ομάδα και χωρίς χρόνο συμμετοχής, έτσι δεν είναι τόσο διαλλακτικοί στις διαπραγματεύσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πιο γρήγορος για... πάντα ο Μπολτ!! (video)

Πιο γρήγορος για... πάντα! Αυτό είναι το σλόγκαν που συνοδεύει τον Μπολτ και ο Τζαμαϊκανός με αρχοντική κούρσα και χρόνο 19.55 περπατώντας στα τελευταία μέτρα επικράτησε και στα 200μ. του Γκάτλιν!

Πιο γρήγορος για... πάντα ο Μπολτ! (video)
Ποιος να συγκριθεί μαζί του!

Ο Γιουσέιν Μπολτ έκανε για μια ακόμη φορά τον κόσμο να υποκλιθεί στο μεγαλείο του και τρέχοντας πιο γρήγορα από κάθε άλλον φέτος τα 200 μέτρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου!

Ο Τζαμαϊκανός έκανε χρόνο 19.55 φρενάροντας στο τέλος... σαδιστικά, με τον Γκάτλιν μετά το κατοστάρι να βλέπει την πλάτη του και στο διακοσάρι τερματίζοντας δεύτερος σε 19.74.

Μάχη στήθος με στήθος έγινε για το χάλκινο μετάλλιο με τον Νοτιοαφρικανό, Ανάσο Τζομποντουάνα να επικρατεί στις... λεπτομέρειες (19.87) του Παναμέζου, Αλόνσο Έντουαρντ.

Δείτε τον τελικό των 200 μέτρων: 




*Πηγή: sport-fm.gr*

Φοβερή επίδοση στο τριπλούν ανδρών!! (video)

Διέλυσε τη φετινή καλύτερη επίδοση στο τριπλούν και έφτασε κοντά στο Παγκόσμιο ρεκόρ ο Αμερικανός Κρίστιαν Τέιλορ που κρέμασε πανηγυρικά το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό του, στο Παγκόσμιο του Πεκίνου.

Φοβερή επίδοση στο τριπλούν ανδρών! (video)
Παραλίγο να… γραφτεί ιστορία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου!

Ο Κρίστιαν Τέιλορ «πέταξε» στα 18.21μ. στο τριπλούν και διέλυσε την κορυφαία φετινή επίδοση που είχε ο Πέδρο Πικάρντο με 18.08μ.

Μάλιστα, έμεινε για οκτώ εκατοστά μακριά απ’ το Παγκόσμιο ρεκόρ που διατηρεί ο Τζόναθαν Έντουαρντς με 18.29μ. απ’ το 1995.

Στην δεύτερη θέση –και μακριά απ’ τον καλό του εαυτό- έμεινε ο Πικάρντο με 17.73μ. ενώ τρίτος έμεινε ο Πορτογάλος Νέλσον Έβορα με 17.52μ.

inner








 
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Εξαφάνισε» τη σφύρα η Βλόνταρτσικ!!

Ήταν το απόλυτο φαβορί και το επιβεβαίωσε με τεράστια βολή στον τελικό της σφυροβολίας γυναικών η Ανίτα Βλόνταρτσικ επικρατώντας με νέο ρεκόρ αγώνων 80.85μ.

«Εξαφάνισε» τη σφύρα η Βλόνταρτσικ!
Ξανά στην κορυφή του κόσμου αγγίζοντας το δικό της Παγκόσμιο ρεκόρ (81.08μ.) η Ανίτα Βλόνταρτσικ!

Η Πολωνή κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό της σφυροβολίας με τεράστια βολή στα 80.85μ. και αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Πεκίνο.

Δεύτερη ήταν η Κινέζα, Ζανγκ, με βολή στα 76.33μ. και τρίτη η Γαλλίδα, Ταβερνιέ με 74.02μ.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς… δεκάρα στην Σεβίλλη ο Γιορέντε!!

Όχι μόνο ενίσχυσε την γραμμή κρούσης, αλλά το πέτυχε χωρίς να βγάλει ευρώ από την τσέπη. Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την απόκτηση του Φερνάντο Γιορέντε, που υπέγραψε ως ελεύθερος από την Γιουβέντους.

Χωρίς… δεκάρα στην Σεβίλλη ο Γιορέντε!
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Φερνάντο Γιορέντε. Ο Ισπανός φορ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε την Πέμπτη κι εν συνεχεία υπέγραψε συμβόλαιο με την Σεβίλλη.

Το σημαντικό για την ομάδα της Ανδαλουσίας στην υπόθεση ήταν πως δεν χρειάστηκε να δώσει ούτε ευρώ στην Γιουβέντους. Έπειτα από ασφυκτικές πιέσεις του παίκτη, οι «μπιανκονέρι» έδωσαν το «οk» για την λύση της συνεργασίας κι έτσι ο 30χρονος αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

Το συμβόλαιό του με την Σεβίλλη θα είναι τριετούς διάρκειας, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του ορίστηκε στα 20εκατ. ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Βλέπει το ματς και πετάει για… Μποάκιε!

Ο Φρανκ Άρνεσεν είναι στην Δανία για τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με την Μπρόντμπι και αμέσως μετά θα πετάξει για Μιλάνο, προκειμένου να ολοκληρώσει τις επαφές για την απόκτηση του Ρίτσμοντ Μποάκιε.

Βλέπει το ματς και πετάει για… Μποάκιε
Το τυπικό σκέλος των διαπραγματεύσεων με την Αταλάντα για την απόκτηση του Ρίτσμοντ Μποάκιε θα ολοκληρώσει ο Φρανκ Άρνεσεν για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας βρίσκεται στην Δανία για τον επαναληπτικό απέναντι στην Μπρόντμπι αλλά δεν θα επιστρέψει μαζί με την αποστολή στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ολλανδός θα πάρει το αεροπλάνο για το Μιλάνο όπου θα συναντηθεί με τους Ιταλούς, ώστε να «σφραγίσουν» την συμφωνία τους για τον 22χρονο επιθετικό. Το deal πιθανότατα αφορά τον μονοετή δανεισμό του παίκτη με δυνατότητα ενεργοποίησης οψιόν στο τέλος της σεζόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο «χορός» του Μέσι στον Μπόατενγκ best goal!! (video)

Το δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό κόντρα στην Μπάγερν,όπου ο Μέσι χόρεψε τον Μπόατενγκ και πλάσαρε άριστα τον Νόιερ ψηφίστηκε καλύτερο γκολ της περασμένης σεζόν στο Champions League.

Ο «χορός» του Μέσι στον Μπόατενγκ best goal (video)

Ο Λιονέλ Μέσι συγκέντρωσε το 39% των χρηστών του UEFA.com για το δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα στο 3-0 του πρώτου ημιτελικού του Champions League. O Αργεντινός άσος είχε ξαπλώσει με την ντρίμπλα του τον Ζερόμ Μπόατενγκ στο χορτάρι και με «σκαφτό» πλασέ είχε γράψει το 2-0.

Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον εκτός έδρας αγώνα της Ρεάλ με τη Λίβερπουλ ήταν δεύτερο με 24%, ενώ τρίτος με 9% ήταν ο Άαρον Ράμσεϊ για το βολέ του στον αγώνα της Άρσεναλ με τη Γαλατάσαραϊ.


Leo Messi, Goal of the Season Champions League... από fcbarcelona


*Πηγή: sport-fm.gr*

Ερευνώνται ως «ύποπτα» ματς στο Champions League!

Δύο αγώνες της Σκεντερμπέου είναι υπό διερεύνηση καθώς παρουσίασαν περίεργη στοιχηματική δραστηριότητα.

Ερευνώνται ως «ύποπτα» ματς στο Champions League
Η Σκεντερμπέου αποκλείστηκε στα play offs του Champions League από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League, ωστόσο υπάρχουν σύννεφα πάνω από δύο αγώνες της.

Στις 21 Ιουλίου, η πρωταθλήτρια Αλβανίας αντιμετώπισε για τον δεύτερο προκριματικό γύρο στη Βόρεια Ιρλανδία την Κρουσέιντερς, την οποία είχε κερδίσει με 4-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Με το σκορ υπέρ της 2-1 στο 78’, παρατηρήθηκε αύξηση στα στοιχήματα πως θα δεχτεί γκολ και οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο τέρματα στις καθυστερήσεις, με πληροφορίες να αναφέρουν πως έφυγαν 3 εκατ. ευρώ από στοιχηματικές εταιρείες.

Στα play offs, η Σκεντερμπέου έχασε με 2-1 στην έδρα της από τη Ντιναμό και 4-1 στη ρεβάνς. Παρότι στον επαναληπτικό έπαιζε με δέκα παίκτες με το σκορ στο 2-1, παρατηρήθηκαν αυξημένα πονταρίσματα στο να σκοράρει ξανά, όπως κι έγινε, με τα κέρδη να κυμαίνονται από πέντε μέχρι δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Η UEFA ανέφερε πως «… δεν σχολιάζουμε δημόσια έρευνες που βρίσκονται υπό εξέλιξη», ωστόσο είναι δεδομένος ο προβληματισμός στις τάξεις της καθώς θέλει το «προϊόν» της να είναι… άσπιλο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η διορία στους ελεύθερους ποδοσφαιριστές!

Η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι η προθεσμία που δίδεται στους ελεύθερους ποδοσφαιριστές για να βρουν ομάδα είναι έως τις 11 Σεπτεμβρίου.

Η διορία στους ελεύθερους ποδοσφαιριστές

Η ανακοίνωση

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε ότι μετά την ολοκλήρωση της θερινής μετεγγραφικής περιόδου 2015, η προθεσμία που θα δοθεί σε άνεργους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών FIFA, άρθρο 6) για να εγγραφούν σε ΠΑΕ, ορίζεται από την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015 έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 15:00».

Δεν τα κατάφερε η Μπελιμπασάκη!

Τελευταία στην τρίτη ημιτελική σειρά των 200μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Πεκίνου ήταν η Μαρία Μπελιμπασάκη κι έμεινε εκτός τελικού.

Δεν τα κατάφερε η Μπελιμπασάκη
Όγδοη στην τρίτη ημιτελική σειρά των 200μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Πεκίνου ήταν η Μαρία Μπελιμπασάκη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε χρόνο 23,28’’ και όπως ήταν φυσικό έμεινε εκτός τελικού του αγωνίσματος, αφού είχε την προτελευταία επίδοση μεταξύ των 24 αθλητριών των ημιτελικών.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βεζένκοφ: «Να αποδείξω πως αξίζω να είμαι στην Μπαρτσελόνα»

Αποφασισμένος να πετύχει στην Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ κατά την παρουσίασή του. Εγκώμια από τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ζοάν Κρέους.

Βεζένκοφ: «Να αποδείξω πως αξίζω να είμαι στην Μπαρτσελόνα»

«Χαίρομαι πολύ που ανήκω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Είναι για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με την Μπαρτσελόνα. Όταν αγωνίζεσαι σε μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα, νιώθεις την πίεση κάθε μέρα. Θέλω να αποδείξω πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Θα δώσω το 100% για να τα καταφέρω», τόνισε ο 20χρονος φόργουορντ.

Όσο για το άλμα στο ΝΒΑ, μπορεί να περιμένει. «Το ΝΒΑ είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη, ωστόσο αυτή τη στιγμή αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσω τίτλους με την Μπαρτσελόνα. Μελλοντικά θα δούμε», υπογράμμισε ο πρώην άσος του Άρη.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Βεζένκοφ ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ζοάν Κρέους. «Ο Βεζένκοφ έχει το μπάσκετ στο αίμα του. Παρότι είναι πολύ μικρός ακόμη έχει πολλές παραστάσεις και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στην ομάδα του».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τούρκοι, έτοιμοι για όλα!


Εντυπωσιακή κατά διαστήματα η Τουρκία, επικράτησε της άνευρης Λιθουανίας 71-53 στην πρεμιέρα του 27ου τουρνουά «Ακρόπολις».

Τούρκοι, έτοιμοι για όλα
Εμφάνιση-μήνυμα προς όποιον τυχόν τη θεωρεί εύκολη λεία για το Ευρωμπάσκετ έκανε η Τουρκία νικώντας εύκολα στο τέλος τη Λιθουανία με 71-53 στην πρεμιέρα του τουρνουά «Ακρόπολις» στο ΟΑΚΑ. Το +18 ήταν και η μέγιστη διαφορά στο ματς.

Κορυφαίος ο Ιλιασόβα με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ για τους νικητές, που έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Οσμάν και τον Σαβάς που χθες είχε λιποθυμικό επεισόδιο. Διασώθηκε ο Βαλαντσιούνας από τη «Λιέτουβα».

Το ματς

Ντίξον, Γκιουλέρ, Κορκμάζ, Ιλιασόβα και Ερντέν από τη μια, Καλνιέτις, Σεϊμπούτις, Ματσιούλις, Γιανκούνας και Βαλαντσιούνας από την άλλη ήταν οι πρώτες πεντάδες του αγώνα. Με καλύτερες συνεργασίες στην επίθεση και ορεξάτο τον Βαλαντσιούνας, η Λιθουανία πέτυχε τους επτά πρώτους πόντους του αγώνα (0-7), αλλά οι γείτονες μεθοδικά και βελτιώνοντας την άμυνά τους ισορρόπησαν γρήγορα και μάλιστα προηγήθηκαν με τον Κοκσάλ (14-13). Μάλιστα κρατώντας άσφαιρους τους παίκτες του Καζλάουσκας για περίπου πέντε λεπτά η Τουρκία ξέφυγε με 22-15. Ερντέν και Ντίξον έκαναν θραύση, η «Λιέτουβα» έδειχνε… στεγνή από λύσεις και κάπως έτσι η διαφορά εκτοξεύτηκε στο 30-20 λίγο πριν το ημίχρονο.

Η πιο επιθετική λειτουργία των μετόπισθεν σε συνδυασμό με την παρουσία της «καλής» πεντάδας της στο παρκέ, επέτρεψε στη Λιθουανία να επιστρέψει στο ματς και αφού φόρτωσε με τέταρτο φάουλ τον Ερντέν ανέκτησε το προβάδισμα κι έφτασε και στο +6 (41-47) μετά από επτά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως όταν αποσύρθηκαν οι «βασικοί» ο Γκιουλέρ και ο Μαχμούτογλου έφεραν την Τουρκία ξανά μπροστά (54-49). Η ομάδα του Αταμάν είχε βρει ρυθμό για τα καλά κι ανέβασε τη διαφορά στους 14 (65-51) με δύο γκολ-φάουλ του Αλντεμίρ και εντυπωσιακό κάρφωμα του Μπαλμπάι. Όλα είχαν κριθεί, με την ουσία να είναι πως η Τουρκία έδειξε έτοιμη, σε αντίθεση με τη Λιθουανία για το μεγάλο ραντεβού που αρχίζει το επόμενο Σάββατο.

Δεκάλεπτα: 15-15, 30-24, 51-49, 71-53.

Τουρκία (Αταμάν): Μπαλμπάι 5, Γκιουλέρ 11, Χερσέκ, Ιλιασόβα 13 (12 ριμπ.), Ερντέν 12, Μαχμούτογλου 12, Μπατούκ, Ντίξον 8, Αλντεμίρ 4 (10 ριμπ.), Κοκσάλ 6,, Κορκμάζ.

Λιθουανία (Καζλάουσκας): Καλνιέτις 7 (6 ασίστ), Ματσιούλις, Γιαναβίτσιους 2, Σεϊμπούτις 12, Σαμπόνις 6, Γιανκούνας 3, Γιαβτόκας 2, Βαλαντσιούνας14 (9 ριμπ.), Κουζμίνσκας 2, Μιλάκνις 5, Λεκαβίτσιους.

Διαιτητές: Γκόντας, Κορομηλάς, Σώμος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού!

Δείτε τους εκλεκτούς του Γιάννη Αναστασίου για τον επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Μπακού.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
Με... αναμενόμενα πρόσωπα παρατάσσεται ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Καμπάλα, στη Λεωφόρο (21:00), με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League (μετά το 0-0 στο Μπακού).

Κάτω από την εστία θα 'ναι ο Στιλ, δεξί μπακ ο Μπούρμπος (τραυματίας ο Βέμες), αριστερά ο Νάνο, δίδυμο στόπερ οι Ταυλαρίδης-Σάντσεθ (επανέρχεται).

«Κόφτης» θα 'ναι ο Κουτρουμπής, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Πράνιτς. Πιο προωθημένο ρόλο -σαν δεκάρι- θα είναι ο Νίνης, με τους Μπεργκ και Καρέλη (πιο περιφερειακά) στην επίθεση.


Η αρχική σύνθεση: Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Σαντσεθ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς, Νίνης, Καρέλης, Μπεργκ
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ασυγκράτητη για Λεωφόρο η κόρη του Μπεργκ!! (pic)


Η σχέση κόρης και μπαμπά είναι ανέκαθεν δυνατή. Και δεν αποτελεί εξαίρεση η μικρή του Μάρκους Μπεργκ, η οποία ήθελε σαν... τρελή να βρεθεί σήμερα Λεωφόρο, με την μαμά να μην της χαλά χατίρι!

Ασυγκράτητη για Λεωφόρο η κόρη του Μπεργκ (pic)
Μπορεί να μην καταλαβαίνει και πολλά από το γήπεδο, αλλά δεν έχει σημασία, βλέπει τον μπαμπά της να παίζει...

Γι' αυτό και η μικρή κόρη του Μάρκους Μπεργκ ήθελε σαν... τρελή να δώσει το παρών στη Λεωφόρο και η μαμά δεν της χάλασε χατίρι.

«Μαμά, έρχομαι μαζί σου σήμερα στο ματς. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα να μου αλλάξεις γνώμη» είπε (σε γενικές γραμμές) η μικρή, όπως αποκάλυψε η σύζυγος του φορ του Παναθηναϊκού, Ζοζεφίν. Και φυσικά η τελευταία την πήρε μαζί της στα επίσημα του Απόστολος Νικολαΐδης.


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Josefine Ringblom Berg (@josieswall) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Έμεινε «χαμηλά» ο Δουβαλίδης!!

Εκτός τελικού των 110μ. με εμπόδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Πεκίνου έμεινε ο Κωνσταντίνος Δουβαλίδης που ήταν όγδοος στη δεύτερη προκριματική σειρά.

Έμεινε «χαμηλά» ο Δουβαλίδης
Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Κωνσταντίνος Δουβαλίδης στα ημιτελικά των 110μ. με εμπόδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Πεκίνου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν όγδοος στη δεύτερη προκριματική σειρά με 13,79’’, πολύ μακριά από το ατομικό του ρεκόρ. Πρώτος στη σειρά αυτή ήταν ο χρυσός ολυμπιονίκης και παγκόσμιος ρέκορντμαν Άριες Μέριτ από τις ΗΠΑ με χρόνο 13,08’’.

Πάντως, η ευκαιρία να κάνει κάτι καλύτερο χάθηκε από μια ίωση που τον ταλαιπώρησε τόσο στα προκριματικά, όσο και στον σημερινό ημιτελικό, με αποτέλεσμα να μην πλησιάσει καν σε αυτό που έχει δείξει πως μπορεί να κάνει.

Οι χρόνοι στη σειρά του Δουβαλίδη:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*