Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Απειλεί να πάρει τους παίκτες από την εθνική Τουρκίας η Φενέρ!!

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, απείλησε να πάρει τους παίκτες της ομάδας του από την εθνική Τουρκίας αν δεν παραιτηθεί ο Εργκίν Αταμάν, επειδή δουλεύει και στη Γαλατάσαραϊ.

Απειλεί να πάρει τους παίκτες από την εθνική Τουρκίας η Φενέρ!
Άνω-κάτω έχει γίνει η εθνική Τουρκίας, καθώς ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, απείλησε χθες βράδυ να δώσει εντολή στους παίκτες της ομάδας του που είναι διεθνείς να αποχωρήσουν από την εθνική Τουρκίας. Ο λόγος; Η παρουσία του Εργκίν Αταμάν τόσο στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ, όσο και σε αυτόν του εθνικού συγκροτήματος.

«Πήρα τηλέφωνο τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και του είπα πως αν συνεχίσει στην εθνική ομάδα ο Αταμάν, θα πάρω πίσω τους παίκτες μας. Θα πρέπει να δουλεύει στη μία ομάδα ή στην άλλη. Δεν μπορεί να είναι και στους δύο πάγκους και να πληρώνεται από τις δύο πλευρές», ανέφερε ο Γιλντιρίμ.

Η κόντρα με τον Αταμάν κρατά εδώ και καιρό. Υπενθυμίζεται πως πέρσι η Γαλατάσαραϊ δεν είχε κατέβει στον πέμπτο και τελευταίο τελικό απέναντι στη Φενέρμπαχτσε διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία.

Πάντως η αποστολή της Τουρκίας είναι από χθες στην Αθήνα έχοντας όλους τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε διαθέσιμους για το τουρνουά «Ακρόπολις». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: