Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Προς χορηγία με «ψαλίδι» η Super League!!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με στοιχηματική εταιρεία βρίσκεται η Super League για την κεντρική χορηγία, αλλά τα έσοδά της θα είναι κατά πάρα πολύ μειωμένα σε σχέση με πέρσι.

Προς χορηγία με «ψαλίδι» η Super League
Μετά από εννιά χρόνια που ο ΟΠΑΠ ήταν ο κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος της Super League, οι δύο πλευρές χωρίζουν τους δρόμους τους. Όμως το χειρότερο για το συνεταιρισμό είναι πως η αναζήτηση στην αγορά, λόγω και των δύσκολων πολιτικοοικονομικών συνθηκών, δεν επέτρεψε την εύρεση μιας πρότασης που έστω και θα πλησιάζει τα 8,5 εκατ. ευρώ που πήρε πέρσι από τον ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με τη Live Sport, η λίγκα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη στοιχηματική εταιρεία «Stoiximan» (που μεταξύ άλλων διαφημίζεται και στον μπασκετικό Παναθηναϊκό), ωστόσο το ποσό που προορίζεται να πάρει είναι μόλις 1,7 εκατ. ευρώ! Μιλάμε δηλαδή για πτώση που αγγίζει το 80% σε σχέση με την περασμένη περίοδο!

Υπενθυμίζεται πως για τη φετινή σεζόν ο ΟΠΑΠ πρόσφερε 4+2 εκατ. ευρώ στη Super League, αλλά από τη διοργανώτρια αρχή έλεγαν πως στα ταμεία τους θα έμπαινε ποσό μόλις 1,5 εκατ. Η εταιρεία «Stoiximan» φέρεται να προσφέρει και μπόνους 1% επί των κερδών που θα έχει, ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει σημαντικά το ποσό που θα εισπράξουν οι ομάδες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: