Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Η απόφαση, ο Κόρντομπα και ο Φερέιρα!


Μέσα στη μέρα αποφασίζουν στην ΑΕΚ για φορ, πιθανό να μην αποκτηθεί κανένας παίκτης. Εξετάζονται, μαζί με τον Ιμπίσεβιτς, ο Κόρντομπα της Γρανάδα και ο Φερέιρα της Σαχτάρ.

Η απόφαση, ο Κόρντομπα και ο Φερέιρα
Τη Δευτέρα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και στην ΑΕΚ καλούνται να αποφασίσουν άμεσα για την απόκτηση επιθετικού. Εντός της ημέρας θα υπάρξει σύσκεψη επί του θέματος ανάμεσα στον Τραϊανό Δέλλα, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για να ληφθεί αρχικά η απόφαση ΑΝ θα υπάρξει προσθήκη στην επιθετική γραμμή και εφόσον τελικά κριθεί αναγκαίο να αποκτηθεί φορ, ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του. Το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί παίκτης και να πορευτεί η ομάδα με τους Αραβίδη, Τζεμπούρ (που θα μείνει εκτός μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου) και Κρισάντους είναι ανοιχτό.

Πάντως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει κάνει τις επαφές του για να είναι έτοιμος. Πέραν του Βεντάντ Ιμπίσεβιτς, που εξετάζεται αλλά είναι πολύ ακριβός, δύο ακόμη περιπτώσεις είναι στο μικροσκόπιο της «Ένωσης». Σύμφωνα με την «Ώρα», ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έκανε επαφές με τη Γρανάδα για τον 22χρονο Κολομβιανό φορ Γιόν Κόρντομπα. Πήγε στα 20 του στην Ισπανία έχοντας με την Εσπανιόλ 28 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ την περασμένη περίοδο είχε ισάριθμα τέρματα σε 26 εμφανίσεις με τη Γρανάδα. Ο παίκτης, διεθνής με τις Ελπίδες της χώρας του, έχει συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια και συζητήθηκε το ενδεχόμενο δανεισμού του.

Η άλλη λύση που έχει στα υπόψη του ο «Μίλο» είναι αυτή του 24χρονου Αργεντινού Φακούντο Φερέιρα (καμία σχέση με τον… Φακούντο Περέιρα του ΠΑΟΚ, που όπως λένε στην ΑΕΚ δεν τους απασχολεί). Για χάρη του η Σαχτάρ δαπάνησε το 2013 περίπου 4 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από τη Βελέζ, ωστόσο δεν κατάφερε να πιάσει στην Ουκρανία, όπου επέστρεψε μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Νιούκαστλ. Και σε αυτή την περίπτωση τίθεται θέμα μόνο δανεισμού του παίκτη.

inner

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ θα πάει στα Πηγάδια το Σάββατο με σέντερ φορ τον Χρήστο Αραβίδη, ενώ τη θέση που αφήνει ο ίδιος στα άκρα θα καλύψει ένας εκ των Μπουονανότε και Μπαρμπόσα. Άλλη μια αλλαγή ίσως γίνει στο κέντρο άμυνας, με τον Λαμπρόπουλο να διεκδικεί θέση από τον Τζανετόπουλο. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές (Μπαρόχα, Κολοβέτσιος, Γκάλο, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Πλατέλλας, Βάργκας, Αραβίδης).

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: