Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Στο Μόναχο ο Ολυμπιακός!! (pic)


Στο Μόναχο ο Ολυμπιακός (pic)

Αντίστροφα για την αναμέτρηση με την Μπάγερν μετρά ο Ολυμπιακός, ο οποίος έφτασε στο Μόναχο. Στις 19:30 η συνέντευξη Τύπου των «ερυθρολεύκων».

Στη Γερμανία βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν την Τρίτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνάντησαν παγωνιά στο Μόναχο, με το θερμόμετρο οριακά πάνω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου.

Η συνέντευξη Τύπου της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 19:30 (ώρα Ελλάδας) στην Allianz Arena.


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις






*Πηγή: sport-fm.gr*

Γιαννακόπουλος: «Όλοι οι Παναθηναϊκοί στο συλλαλητήριο»


Γιαννακόπουλος: «Όλοι οι Παναθηναϊκοί στο συλλαλητήριο»

Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να συμμετάσχει στο ειρηνικό συλλαλητήριο της Τετάρτης (25/11) απηύθυνε και από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα πρέπει να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως υποστηρίζει μέσω δήλωσής του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος προτρέπει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να παραστεί στο ειρηνικό συλλαλητήριο της Τετάρτης (25/11).

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Όλοι οι γνήσιοι Παναθηναϊκοί, επώνυμοι και μη, οφείλουμε να βρισκόμαστε την Τετάρτη στο ειρηνικό συλλαλητήριο ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αντίθεσή μας σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι, φυσικοί, αλλά και ηθικοί αυτουργοί να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη... Μέχρι τότε θεματοφύλακες θα είμαστε εμείς, ο επώνυμος και ανώνυμος κόσμος του Παναθηναϊκού. Όλοι θυμόμαστε τι έγινε την τελευταία φορά που κάποιος τα έβαλε μαζί του».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κλείστηκαν» στο γυμναστήριο Τούντορ και παίκτες!!


«Κλείστηκαν» στο γυμναστήριο Τούντορ και παίκτες!

Προπόνηση με ψυχοθεραπεία στον ΠΑΟΚ την Δευτέρα. Οι παίκτες κλείστηκαν στο γυμναστήριο όπου τα είπαν με Τούντορ, Αγγελίδη και Άρνεσεν ενώ το βράδυ η ομάδα θα δειπνήσει σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.


Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό. Την Δευτέρα η ατμόσφαιρα στη Νέα Μεσημβρία ήταν «ηλεκτρισμένη» ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος κύλησε στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη αλλά και τον αθλητικό διευθυντή, Φρανκ Άρνεσεν, σχετικά με το κλίμα εντός των αποδυτηρίων έπειτα από τη νέα «γκέλα» στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, η κουβέντα δεν θα μείνει μόνο στο προπονητικό κέντρο, καθώς αποφασίστηκε δείπνο της ομάδας το βράδυ ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση αλλά και να διατηρηθεί το κλίμα ενότητας.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, πριν το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Καμπάλα, οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» θα διανυκτερεύσουν στο «Μακεδονία Παλλάς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γιανγκ: «Προσευχηθείτε για μένα»


Γιανγκ: «Προσευχηθείτε για μένα»

Τις ευχές του κόσμου, ώστε να πάνε όλα καλά στη χειρουργική επέμβαση που θα υποβληθεί, ζήτησε μέσω Twitter ο σέντερ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ.

Σε λίγες ώρες ο Πάτρικ Γιανγκ αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις ΗΠΑ, λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, στην Κωνσταντινούπολη. Έτσι, ο Αμερικανός σέντερ ζήτησε από τον κόσμο να προσευχηθεί για εκείνον, ώστε όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στα παρκέ.

«Προσευχηθείτε για μένα, σήμερα είναι η επέμβαση και στη συνέχεια θα ανοίξει ο δρόμος για να γίνω ξανά… θηρίο», έγραψε στο Twitter ο Πατ Γιανγκ.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Ξέσπασμα Σαραβάκου: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο»


Ξέσπασμα Σαραβάκου: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο»

Την πίστη πως ο Γ.Αλαφούζος θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό παρά τις δυσκολίες εξέφρασε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δ. Σαραβάκος κάνοντας λόγο για άνιση αντιμετώπιση των ομάδων από τις αρχές.

Μιλά σπανίως, αλλά όταν το κάνει έχει πράγματα να πει. Ο Δημήτρης Σαραβάκος έσπασε τη σιωπή του για όσα συνέβησαν το Σάββατο και μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 εξέφρασε την πίστη πως ο Γιάννης Αλαφούζος παρά τις δυσκολίες θα παραμείνει στην κεφαλή της ΠΑΕ.

Παράλληλα ο άλλοτε σπουδαίος ποδοσφαιριστής και νυν στέλεχος του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για διαφορετικά μέτρα και σταθμά στις αποφάσεις διαιτητών και οργάνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ μετέφερε το κλίμα από το Κορωπί, όπου οι παίκτες είναι απογοητευμένοι για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι.



Αναλυτικά, ο Δημήτρης Σαραβάκος μίλησε στον Γιώργο Χελάκη, τον Τάσο Νικολογιάννη και τον Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-το πώς αισθάνεται ο ίδιος και πώς αισθάνονται στον Παναθηναϊκό που δεν έγινε το ντέρμπι: «Ο κάθε φίλαθλος θέλει να δει και ο κάθε παίκτης θέλει να παίξει σε ένα ντέρμπι. Δυστυχώς όμως δεν έγινε. Δεν έχει σημασία πώς αισθάνομαι εγώ, αλλά πώς αισθάνεται όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αλλά και η διοίκηση και οι παίκτες. Βλέπω ότι σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η κατάσταση. Θέλουν να τους δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστούν και να δείξουν τις ικανότητές τους. Προετοιμάζονται για αυτό το παιχνίδι και δυστυχώς δεν γίνεται. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο για τους παίκτες».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι υπάρχει άνιση αντιμετώπιση των ομάδων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, απάντησε: «Ναι, υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά»

-την απόφαση ματαίωσης του αγώνα: «Καταδικάζουμε κάθε μορφής επεισόδια και τη βία στα γήπεδα. Για άλλη μια φορά βρέθηκαν κάποιοι ανεγκέφαλοι που πέταξαν αυτές τις φωτοβολίδες στους παίκτες. Αυτά είναι όλα καταδικαστέα. Όμως πριν λίγες μέρες είχα δει το ίδιο πράγμα να συμβαίνει στον αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό κι εκεί ο διαιτητής δεν έκανε καν σύσταση για το ίδιο γεγονός».

-το αν θα παραμείνει ο Γιάννης Αλαφούζος στην ΠΑΕ: «Ο πρόεδρος βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Ανέλαβε τον Παναθηναϊκό σε μια παρά πολύ δύσκολη στιγμή, όταν η ομάδα ήταν στο χείλος του γκρεμού και κατάφερε να την κρατήσει όρθια. Γίνονται προσπάθειες και νομίζω πως θα παραμείνει στην ομάδα γιατί την αγαπά. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Θα δούμε. Πιστεύω πως θα ξεπεράσει τα εμπόδια που υπάρχουν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γκουαρντιόλα: «Όχι συν για μας, αλλά μείον για το ελληνικό ποδόσφαιρο»


Γκουαρντιόλα: «Όχι συν για μας, αλλά μείον για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Όσα θλιβερά έγιναν στη Λεωφόρο σχολιάστηκαν με λιτό αλλά καυστικό τρόπο από τον Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό.

Το πόσο διασύρεται διεθνώς το ελληνικό ποδόσφαιρο και η χώρα με επεισόδια σαν κι αυτά που συνέβησαν το Σάββατο στη Λεωφόρο έγινε σαφές στη συνέντευξη Τύπου του Πεπ Γκουαρντιόλα εν όψει του αγώνα της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό για το Champions League.

Ερωτηθείς αν η αναβολή του ντέρμπι των «αιωνίων» αποτελεί πλεονέκτημα για την Μπάγερν, καθώς ανάγκασε σε απραξία τον Ολυμπιακό, ο προπονητής των Βαυαρών απάντησε κατηγορηματικά. «Δεν είναι πλεονέκτημα για μας ότι δεν έγινε ντέρμπι. Είναι μειονέκτημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επαφή Σαββίδη με Κούδα: «Σε θέλω κοντά μου»


Επαφή Σαββίδη με Κούδα: «Σε θέλω κοντά μου»

Την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να τον επαναφέρει στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Γιώργος Κούδας. Τι ειπώθηκε στην συνάντηση που είχαν πριν από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει ενεργό ρόλο στον ΠΑΟΚ άφησε ο Γιώργος Κούδας, μετά την συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος του ζήτησε να είναι κοντά στον ίδιο και την ομάδα.

«Ήμουν πάντα κοντά. Απλά από αυτό το “σπίτι” μου έκαναν μία “έξωση” και περίμενα κάποια στιγμή ο νέος ιδιοκτήτης να με καλέσει και να με ρωτήσει το γιατί. Φαίνεται ότι ο άνθρωπος έχει όραμα, ιδέες και την οικονομική δυνατότητα να τις πραγματοποιήσει, αρκεί να κάνει σωστές επιλογές», ανέφερε ο «Μεγαλέξανδρος» για την σοβαρή προσέγγιση από τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του στο «Metropolis 95,5»:

Για το ενδεχόμενο παρουσίας του στα διοικητικά του ΠΑΟΚ: «Είχαμε ένα ραντεβού με τον κ. Σαββίδη και μιλήσαμε εφ’ όλης της ύλης. Ο χρόνος του ήταν περιορισμένος γιατί έπρεπε να πάει στο γήπεδο. Εγώ δεν μπόρεσα να πάω γιατί είχα μια υποχρέωση στο σπίτι. Κάναμε μια ωραία συζήτηση, θα επανέλθουμε, μου είπε «σε θέλω κοντά», του είπα «εγώ ήμουν πάντα κοντά». Απλά από αυτό το «σπίτι» μου έκαναν μία «έξωση» και περίμενα κάποια στιγμή ο νέος ιδιοκτήτης να με καλέσει και να με ρωτήσει το γιατί. Φαίνεται ότι ο άνθρωπός έχει όραμα, ιδέες και την οικονομική δυνατότητα να τις πραγματοποιήσει, αρκεί να κάνει σωστές επιλογές».

Για την αποχή του από τα κοινά του ΠΑΟΚ: «Με τις λογικές που επικρατούσαν το 2006 που κάναμε τα 80 χρόνια μέχρι το 2012, υπήρξε μια κατάσταση η οποία με ανάγκασε να φύγω, όπως και από τους βετεράνους. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ, υπήρξαν πράγματα που δεν μου άρεσαν. Ίσως ο χαρακτήρας μου, να με οδήγησε σε κάποια λάθη αλλά όταν πληγώνεσαι, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Εγώ είμαι κάτω από αυτά τα 4 γράμματα. οποίος και να διοικεί, εγώ είμαι κοντά δεν έφυγα πραγματικά από τον ΠΑΟΚ».

Για το πώς θα μπορούσε να προσφέρει στον ΠΑΟΚ: «Είναι μεγάλη συζήτηση. Όσο κι αν αλλάζει το ποδόσφαιρο, στον ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει μια λογική που να δίνει την ζεστασιά και το πάθος εκείνης της ομάδας. Πράγματα που λείπουν από τον σημερινό ΠΑΟΚ. Αυτά μπορούν να τα μεταβιβάσουν στη νέα λογική του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Είναι θέμα τεχνικού διευθυντή, τιμ μάνατζερ και όσων βρίσκονται κοντά στην ομάδα».

Για τη θέση από την οποία θα μπορούσε να προσφέρει: «Δεν είναι θέμα θέσης. Δεν διεκδίκησα ποτέ καρέκλες. Εγώ μπορώ να συμβουλεύω τον μεγαλομέτοχο, είτε τους ανθρώπους που διαχειρίζονται την ομάδα, γιατί δεν είναι εύκολο πράγμα. Όταν περνάς ορισμένα μηνύματα, κάποια στιγμή θα υλοποιηθούν κάποια πράγματα. Πρέπει να μπούμε στη λογική οργάνωσης όλου του σωματείου. Στο θέμα των μεταγραφών, στα χρόνια του Παντελάκη, όποιοι παίκτες δεν έκαναν, έφευγαν τον πρώτο χρόνο».

Παραδοχή Κοντονή: «Ναι, μίλησα με Μαρινάκη-Βρέντζο» (audio)


Παραδοχή Κοντονή: «Ναι, μίλησα με Μαρινάκη-Βρέντζο» (audio)

Σε συνέντευξη στον Alpha 9,89 ο υφυπουργός αθλητισμού παραδέχεται ότι κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων μίλησε με Μαρινάκη- Βρέντζο αλλά όχι με ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Από το Σάββατο και μετά έχει γίνει ανοίξει μεγάλη κουβέντα για τις διαβουλεύσεις που έγιναν και οδήγησαν στη ματαίωση του ντέρμπι της Λεωφόρου.

Με ανακοίνωση του την Κυριακή ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι δεν είχε την οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Σταύρο Κοντονή κατά τη διάρκεια των προχθεσινών διαβουλεύσεων και ζήτησε άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να βγουν στο φως τα πρόσωπα με τα οποία συνομίλησε ο υφυπουργός αθλητισμού.

Ο Σταύρος Κοντονής, μιλώντας σήμερα στον Alpha 9.89, παραδέχθηκε ότι δεν μίλησε με κανέναν από τον Παναθηναϊκό και ότι, αντιθέτως είχε συνομιλίες με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Βρέντζο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από τον Alpha 9.89



Αναλυτικά:

-Διευκρινίστε μου κάτι: είχατε συνομιλία με εκπροσώπους των δύο ομάδων στο επίμαχο χρονικό σημείο; Διότι ο Παναθηναϊκός λέει με ανακοίνωσή του ότι δεν είχατε επικοινωνία.

«Ναι, βεβαίως. Δεν είχα καμία συνομιλία με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Με πήραν τηλέφωνο ο αθλητικός εισαγγελέας, ο πρόεδρος της ΔΕΑΒ, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΑΒ, με πήρε τηλέφωνο ο κ. Βρέντζος για να μου παραπονεθεί για τα επεισόδια, όπως επίσης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για να μου παραπονεθεί γι’ αυτά που συνέβαιναν. Σε όλους απάντησα ότι αρμόδιος είναι ο διαιτητής για το αν θα διεξαχθεί ο αγώνας ή όχι. Αυτός είναι ο άρχων του αγώνα».

-Δηλαδή λέτε ότι συνομιλήσατε με αυτούς που σας κάλεσαν…

«Βεβαίως».

-Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται ότι υπήρξε μία δική σας επικοινωνία με άλλους φορείς και όχι με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού. Αυτό λέτε ότι αφορά πως ο Παναθηναϊκός δεν επικοινώνησε μαζί σας. Δεν καλέσατε κάποιον εσείς ή το γραφείο σας…

«Εγώ κανέναν δεν κάλεσα. Στον αρχηγό της ΕΛΑΣ, στον πρόεδρο και στον αντιπρόεδρο της ΔΕΑΒ με τους οποίους είχα συνεχή επαφή, το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε λεπτό, σε όσους με κάλεσαν –διότι απ’ ό,τι καταλαβαίνω από την ανακοίνωση αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί ότι εγώ είχα παρέμβαση στον διαιτητή ή τον παρατηρητή, αυτό αντιλαμβάνομαι- το τονίζω ότι ουδεμία επαφή είχα με τον διαιτητή. Προς όλους τόνισα ότι θα πρέπει να αφήσουμε τον διαιτητή να αποφασίσει αν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας ή όχι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στις 18:30 το Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟ!!


Στις 18:30 το Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟ

Στις 18:30 το προγραμματισμένο και όχι έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο οποίο, φυσικά, θα συζητηθούν, κυρίως, όλα όσα έγινα το Σάββατο στη Λεωφόρο, αλλά και οι κινήσεις από εδώ και στο εξής.

Σήμερα το απόγευμα (18:30) στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το Δ.Σ. των «πράσινων», το δεύτερο συνεχόμενο, μετά το χθεσινό. Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι έκτακτο, αλλά προγραμματισμένο εδώ καιρό. Μετά τα όσα έγιναν, όμως, το Σάββατο στο ντέρμπι, είναι σαφές ότι ο κύριος άξονας συζήτησης θα αφορά τα του ντέρμπι, αλλά κυρίως τα βήματα που θα ακολουθήσουν άπαντες στην ομάδα από εδώ και στο εξής.

Το θέμα προεδρίας είναι πάντα ανοικτό, αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του Γιάννη Αλαφούζου, κάτι που, πιθανότατα, θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα. Επίσης, θα γίνει μεγάλη κουβέντα για το συλλαλητήριο της Τετάρτης, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να θέλουν μαζική συμμετοχή από τον κόσμο, προκειμένου τα μηνύματα που θα σταλούν να είναι «δυναμικά».

Παράλληλα, θα συζητηθούν και θέματα περιφρούρησης της Λεωφόρου, ώστε να μπει μια και καλή τέλος σ’ αυτή την «πληγή», αλλά και κινήσεις για τη συνεχή «έκθεση» και καταπολέμηση της «εγκληματικής οργάνωσης».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πετάνε» Τσόρι, Καμπιάσο, Σαλίνο!! (pic)


«Πετάνε» Τσόρι, Καμπιάσο, Σαλίνο (pic)

Με καλή διάθεση και έτοιμος να ενισχύσει τον Ολυμπιακό μοιάζει ο Τσόρι που πόσταρε φωτογραφία εν πτήσει μαζί με τους επίσης χαμογελαστούς Καμπιάσο και Σαλίνο.

Η συμμετοχή του Τσόρι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το Μόναχο «παιζόταν» μέχρι και την τελευταία στιγμή μιας και επανερχόταν από τραυματισμό.

Τελικά κρίθηκε έτοιμος να ενισχύσει τους Πειραιώτες και «πέταξε» με την υπόλοιπη ομάδα με ανεβασμένη ψυχολογία και έχοντας παρέα στην πτήση των «ερυθρολεύκων» τους Εστέμπαν Καμπιάσο και Λεάντρο Σαλίνο.


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Στηρίζει το συλλαλητήριο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!!


Στηρίζει το συλλαλητήριο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Συμμαχούν για το καλό του συλλόγου ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η τελευταία με ανακοίνωσή της εκφράζει τη στήριξή της στην πρωτοβουλία της πρώτης και καλεί τον κόσμο σε ειρηνική συμμετοχή.

Ενώνει τις δυνάμεις του ο Παναθηναϊκός εν όψει του συλλαλητηρίου της προσεχούς Τετάρτης. Η πράσινη ΚΑΕ ανακοίνωσε πως θα στηρίξει την πρωτοβουλία της ΠΑΕ για διαμαρτυρία έξω από το «Απόστολος Νικολαΐδης» και καλεί τον κόσμο να συμμετέχει ειρηνικά, με την υποσημείωση πως καταδικάζει κάθε μορφή βίας και αποδοκιμάζει τους ηθικούς αυτουργούς αυτής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H KAE Παναθηναϊκός συμπαρίσταται στην πρωτοβουλία της Παναθηναϊκής Οικογένειας για ειρηνική κινητοποίηση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την Τετάρτη (25/11) και θα τη στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις.

Προτρέπει δε από την πλευρά της τον κόσμο της ομάδας να διαδηλώσει πολιτισμένα, ειρηνικά και με γνώμονα πάντα το καλό και το μέγεθος του συλλόγου.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζουμε τη βία όμως απερίφραστα καταδικάζουμε και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής που ουδεμία σχέση έχουν με την Παναθηναϊκή οικογένεια
».

«Δέθηκε» με την Μπαρτσελόνα ως το 2020 ο Ραφίνια!!


«Δέθηκε» με την Μπαρτσελόνα ως το 2020 ο Ραφίνια

Ο Ραφίνια υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2020.

Με τον καλύτερο τρόπο ευχήθηκε… περαστικά η Μπαρτσελόνα στον Ραφίνια, καθώς επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2020.

Στη νέα συμφωνία με τον 22χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό συμπεριλήφθηκε ρήτρα ύψους 75 εκατ. ευρώ.

inner

Ο γιος του Μαζίνιο και αδερφός του Τιάγκο, που παίζει στην Μπάγερν, αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της «Μπάρτσα» και το 2011 έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα μετρώντας ήδη 45 συμμετοχές και 3 γκολ.

Φέτος πρόλαβε να έχει 6 συμμετοχές και 1 γκολ, μέχρι να υποστεί ρήξη χιαστών στον αγώνα με τη Ρόμα για το Champions League.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σοκ με Κοκλέν, μέσα ο Ράμσεϊ!!


Σοκ με Κοκλέν, μέσα ο Ράμσεϊ

Ο Φρανσίς Κοκλέν θα μείνει τουλάχιστον δύο μήνες εκτός δράσης μετά τον τραυματισμό του, αλλά επανέρχεται για την Άρσεναλ ο Άαρον Ράμσεϊ που είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Άσχημα νέα για την Άρσεναλ, καθώς όπως επιβεβαίωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο Φρανσίς Κοκλέν θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

«Εξετάστηκε και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες. Είναι πλήγμα για μας, καθώς πρόκειται για ποιοτικό παίκτη», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός για τον Γάλλο μέσο.

Παράλληλα επιβεβαίωσε πως νοκ άουτ για τον αγώνα της Τρίτης με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι επίσης οι Αρτέτα, Γουόλκοτ, Γουίλσιρ, Γουέλμπεκ, Τσάμπερλεϊν και Ροσίτσκι, αλλά επανέρχεται ο Άαρον Ράμσεϊ που προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρώτη και με διαφορά η Ρεάλ!!


Πρώτη και με διαφορά η Ρεάλ

Η Ρεάλ κατέχει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά τα πρωτεία στη βαθμολογία των συλλόγων της Ευρώπης ανάλογα με τα αποτελέσματά τους στην ιστορία των διοργανώσεων της UEFA.

Έναν πολύ ενδιαφέροντα πίνακα δημοσίευσε η UEFA. Σε αυτόν αποτυπώνονται τα δέκα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη βάσει των επιδόσεών τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ηπείρου.

Η Ρεάλ των δέκα ευρωπαϊκών τίτλων είναι στην κορυφή με 729 βαθμούς και 221, ενώ οι διώκτες της είναι πολύ πίσω της. Δεύτερη είναι η Μπάγερν με 565 και τρίτη η Μπαρτσελόνα με 508, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Μαν. Γιουνάιτεντ με 455 και η Μίλαν με 404.

Η καλύτερη… παρηγοριά για τους φίλους της «βασίλισσας» που είναι απογοητευμένοι μετά τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι του Σαββάτου.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φορτούνης: «Θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε»


Φορτούνης: «Θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε»

Απόλυτη επίγνωση του δύσκολου έργου του Ολυμπιακού απέναντι στη Μπάγερν έχει ο Κώστας Φορτούνης. Πώς θα επιχειρήσουν να περιορίσουν τους Βαυαρούς οι «ερυθρόλευκοι».

Σεβασμό στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά και εμπιστοσύνη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού έδειξε ο Κώστας Φορτούνης. Ο Έλληνας μέσος μίλησε λίγο πριν πετάξει η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για τη Γερμανία και εξήγησε πως προσεγγίζουν την αυριανή αναμέτρηση οι Πειραιώτες.

«H Μπάγερν αυτή τη στιγμή είναι σε τρομερή κατάσταση. Πάμε εκεί για ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε οποιαδήποτε έδρα, πάμε για ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι.

Θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που συνηθίζουμε να παίζουμε πάντα. Ξέρουμε ότι η Μπάγερν θα μας πιέσει πάρα πολύ. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σφιχτοί σαν ομάδα και στην κόντρα επίθεση να κάνουμε τη ζημιά.

Είναι ένα δύσκολο γήπεδο. Ο αντίπαλος πιέζει πάρα πολύ. Έχουν πολύ κόσμο, την κατοχή της μπάλας, τους αρέσει να παίζουν κάθετο ποδόσφαιρο. Αλλά εμείς, όπως είπα και πριν, με καλή αμυντική οργάνωση θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε»
, ήταν τα λόγια του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αρνήθηκε να απαντήσει σε… μαδριλένικα ΜΜΕ ο Άλβες!! (video)


Αρνήθηκε να απαντήσει σε… μαδριλένικα ΜΜΕ ο Άλβες (video)

Ο Ντάνι Άλβες δεν δέχτηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφων από τις φίλα προσκείμενες στη Ρεάλ Marca και As.

Εμπάργκο σε δύο ΜΜΕ της Μαδρίτης κήρυξε ο Ντάνι Άλβες. Θεωρώντας τη Marca και την As φίλα προσκείμενες στη Ρεάλ και μονίμως επικριτικές απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των δύο μέσων.

«Δεν μιλάω στη Marca και την As. Σας το λέω για να μη χάνετε το χρόνο σας», είπε χαρακτηριστικά ο Άλβες.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Μανιάς: «Μια ανάλογη σεζόν με την περσινή»


Μανιάς: «Μια ανάλογη σεζόν με την περσινή»

Μια πορεία ανάλογη με εκείνη της περασμένης σεζόν θέλουν στον ΠΑΣ, όπως δήλωσε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής με δύο γκολ στη νίκη (2-1) απέναντι στην Καλλονή.

Χαμηλά την μπάλα κρατάνε στον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν κρύβουν ωστόσο ότι στόχος είναι να επαναληφθεί μια σεζόν ανάλογη της περσινής στην Σούπερ Λίγκα. Για τη νίκη απέναντι στην Καλλονή και την συνέχεια μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των Ηπειρωτών.

Αναλυτικά, όσα είπε στον Γιώργο Χελάκη και τον Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για την εικόνα του αγώνα: «Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Θα ήταν κακό να μην καταφέρναμε να παίρναμε τους τρεις βαθμούς».

Για την συνέχεια: «Είναι δεδομένο ότι η χρονιά που κάναμε πέρυσι δεν αντικατοπτρίζεται στις δέκα πρώτες αγωνιστικές. Ένα προσόν μας πέρυσι, η αμυντική λειτουργία, φέτος είναι από τα μειονεκτήματά μας. Αυτό θέλουμε να το βελτιώσουμε για να κάνουμε μια σεζόν ανάλογη της περσινής».

Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν το έχουμε συζητήσει. Αρχικά θέλουμε να σωθούμε μαθηματικά και σιγά σιγά να αυξάνονται οι στόχοι μας, όπως πέρυσι».

Για το δικό του μέλλον: «Οι στόχοι μου είναι να είμαι καλός σε κάθε παιχνίδι, να σκοράρω για να βοηθάω και την ομάδα και τον εαυτό μου. Επόμενος στόχος είναι η Εθνική ομάδα. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μην το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του».

Ολοταχώς για ΥΠΑΠΕΝ η ΑΕΚ!


Ολοταχώς για ΥΠΑΠΕΝ η ΑΕΚ

Με την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης την Τρίτη, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν θα χάσουν λεπτό και θα απευθυνθούν στο ΥΠΑΠΕΝ για να προχωρήσουν τη διαδικασία για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς».

Μετά από μια μακρά περίοδο αναμονής, στην οποία υπέβαλε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, την ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου εξασφαλίζοντας παράταση στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης, αυτή ολοκληρώνεται την Τρίτη.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος συγκέντρωσε όλες τις γνωμοδοτήσεις για το ζήτημα των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς» και όπως προκύπτει, πέραν του Δήμου δεν υπήρξε άλλη πλευρά που να εξέφρασε ενστάσεις για το έργο, καθώς όλες οι υπηρεσίες που κλήθηκαν, γνωμοδότησαν θετικά.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχοντας αυτό υπόψη τους, θα απευθυνθούν άμεσα στο Υπουργείο προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος. Το προσεχές διάστημα προβλέπει τη μελέτη των γνωμοδοτήσεων από το Υπουργείο κι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα καμφθεί και το τελευταίο εμπόδιο πριν την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Μια πρώτη εκτίμηση, που όμως αποφεύγουν να κάνουν στην ΑΕΚ για να μην εκτεθούν για ζητήματα που δεν είναι στο χέρι τους, αφορά την έκδοση της άδειας μέχρι το Μάρτιο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σκέψεις για κλείσιμο της Θύρας 13 κάνει ο Κοντονής!!


Σκέψεις για κλείσιμο της Θύρας 13 κάνει ο Κοντονής

Μια από τις ποινές που εξετάζει ο υφυπουργός αθλητισμού για τον Παναθηναϊκό, είναι το προσωρινό κλείσιμο των θυρών 13 και 14 της Λεωφόρου.


Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Σταύρος Κοντονής αναμένεται να καλέσει σε απολογία την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο.

Όπως έλεγε και κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων για τη τύχη του ντέρμπι το Σάββατο, ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν ήταν αυτός που θα αποφάσιζε για τη διεξαγωγή, αλλά θα προχωρούσε σε ποινές σε διοικητικό επίπεδο στη συνέχεια.

Σύμφωνα με φημολογία που προκύπτει από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο Σταύρος Κοντονής σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να διατάξει το προσωρινό κλείσιμο των Θυρών 13 και 14 της Λεωφόρου.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, που αποτελεί δημιούργημα του κ. Κοντονή, ο ίδιος έχει αυτή τη δυνατότητα.

Ο Νόμος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«ο υφυπουργός Αθλητισμού δύναται για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων γεγονότων και συμπεριφορών (…) να απαγορεύει την καθ’ οιονδήποτε τρόπο διάθεση εισιτηρίων και την εν γένει χρήση συγκεκριμένων ζωνών ή τμημάτων των κερκίδων αθλητικών εγκαταστάσεων».

Το ενδεχόμενο αυτό εξετάζεται λοιπόν από τον Σταύρο Κοντονή και σε περίπτωση που προχωρήσει στην υλοποίηση του, είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέος προπονητής στη Σαραγόσα!!


Νέος προπονητής στη Σαραγόσα

Ο Αντρέου Κασαντεβάλ είναι ο νέος προπονητής της Σαραγόσα αντικαθιστώντας τον Χοακίν Ρουίθ.

Η χθεσινή έκτη ήττα της Σαραγόσα σε επτά αγώνες στην ACB έφερε αλλαγές στην ομάδα. Ο Χοακίν Ρουίθ απολύθηκε μετά από περίπου ένα χρόνο και τη θέση του πήρε ο Αντρέου Κασαντεβάλ.

Ο 53χρονος Καταλανός τεχνικός, που υπέγραψε ως το τέλος της σεζόν με οψιόν επέκτασης, εργαζόταν στη δεύτερη κατηγορία με τη Μιραφλόρες. Στο παρελθόν έχει ξαναδουλέψει στη μεγάλη κατηγορία, σε Φουενλαμπράδα, Αλικάντε και Μπρεογκάν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε ο Πέρεθ στη Ρεάλ!!


Συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε ο Πέρεθ στη Ρεάλ!

Εξελίξεις αναμένονται στη Ρεάλ! Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει συγκαλέσει ΔΣ το απόγευμα και αμέσως μετά (20:30) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Ράφα Μπενίτεθ.

Αν και φαινόταν πως ο Ράφα Μπενίτεθ εξακολουθεί να έχει τη στήριξη της διοίκησης της Ρεάλ, τα πράγματα ίσως να μην είναι έτσι τελικά.

Ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ για το απόγευμα της Δευτέρας και αμέσως μετά (20:30), όπως ανακοινώθηκε, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις που θα ληφθούν.

Το μέλλον του Ισπανού τεχνικού, αλλά και άλλα ζητήματα όπως η πιθανότητα πρόωρων εκλογών για την προεδρία του συλλόγου θα τεθούν επί τάπητος και αναμένονται κρίσιμες για το μέλλον της ομάδας αποφάσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες»


«Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες»

Προ των ευθυνών τους έφεραν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο οι κ.κ. Αγγελίδης και Άρνεσεν, που βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, αλλά και ο Τούντορ με τα λεγόμενά τους.

Μετά το νέο άσχημο αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναιτωλικό, οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χεριού τους και να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο Φρανκ Άρνεσεν και ο Ιάκωβος Αγγελίδης πήγαν στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους για την εικόνα που θα έχουν από εδώ και στο εξής.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο αθλητικός διευθυντής μίλησαν στους παίκτες και τους ξεκαθάρισαν ότι δεν γίνεται το ποδοσφαιρικό τμήμα να ψάχνει δικαιολογίες, επισημαίνοντας πως ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Παράλληλα, οι δύο άνδρες και ο Ιγκόρ Τούντορ ζήτησαν από τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μία επιπλέον θύρα για τους οπαδούς του Ηρακλή!


Μία επιπλέον θύρα για τους οπαδούς του Ηρακλή

Μία επιπλέον θύρα για τους οπαδούς άνοιξε στο γήπεδο της Βέροιας άνοιξε για το σημερινό ματς των δύο ομάδων, όπως ενημερώνει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ σε επίσημη ανακοίνωσή της.

Μία επιπλέον θύρα για τους οπαδούς άνοιξε στο γήπεδο της Βέροιας άνοιξε για το σημερινό ματς των δύο ομάδων, όπως ενημερώνει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ σε επίσημη ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Βέροιας και αφορούσε στα μέτρα τάξης για τον αγώνα Βέροια-Ηρακλής, που θα διεξαχθεί το απόγευμα στις 19:30.

Το κλίμα από όλες τις πλευρές, ήταν ιδιαίτερα καλό και με διάθεση για συνεργασία, ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των οπαδών του Ηρακλή που θα δώσουν το “παρών” στο γήπεδο.

Έτσι λοιπόν, εκτός της θύρας 5 που είχε εξ αρχής δοθεί στους φίλους των “κυανόλευκων”, αποφασίστηκε να δοθεί και η θύρα 6, αφού εκτιμήθηκε πως η παρουσία του κόσμου της ομάδας μας, θα είναι αρκετά μεγάλη.
Καλό θα ήταν, όλοι οι φίλαθλοι του Ηρακλή, να βρεθούν στο γήπεδο της Βέροιας όσο το δυνατόν νωρίτερα, για να μην παρατηρηθούν προβλήματα και καθυστερήσεις με την έκδοση των εισιτηρίων ή την είσοδό τους στις εξέδρες.

Ιντέγε: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»


Ιντέγε: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Αδημονεί ο Ιντέγε Μπράουν για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν και το έδειξε.

Πώς και πώς περιμένουν όλοι στον Ολυμπιακό τον αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο και ο Ιντέγε Μπράουν δεν αποτελεί εξαίρεση.

«Σε ρυθμούς Μπάγερν πλέον. Ολυμπιακός, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Είμαι ευγνώμων», έγραψε στο Instagram ο Νιγηριανός επιθετικός.




Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Brown Ideye (MON)🇳🇬 (@ideyebrown) στις






*Πηγή: sport-fm.gr*

Έβαλαν 12 εκατ. στην ΑΜΚ της ΚΑΕ οι Αγγελόπουλοι!!


Έβαλαν 12 εκατ. στην ΑΜΚ της ΚΑΕ οι Αγγελόπουλοι

Το ποσό των 12 εκατ. ευρώ για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ Ολυμπιακός πλήρωσαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, όπως ανακοίνωσε η «Γενική Γραμματεία Εμπορείου-Προστασίας του Καταναλωτή».

Γεγονός είναι από την προηγούμενη Παρασκευή (20 Νοεμβρίου) η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την προηγούμενη σεζόν, όπως είχε αποφασιστεί από τις 30 Ιουνίου του 2015 σε έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων. Όπως ανακοίνωσε η «Γενική Γραμματεία Εμπορείου-Προστασίας του Καταναλωτή» οι ιδιοκτήτες της ομάδας Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, κατέβαλαν το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο και πιστοποιήθηκε.

Έτσι, για μία ακόμα φορά, η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα ισοσκελίσει με την εισροή χρημάτων στα ταμεία το έλλειμμα που υπάρχει από τη διαφορά εξόδων-εσόδων, ούτως ώστε να μην παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα και να καλυφθούν πλήρως όλες οι ανάγκες της ομάδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το ελληνικό μήνυμα του Άρθο για το ντεμπούτο του!!


Το ελληνικό μήνυμα του Άρθο για το ντεμπούτο του

Περίμενε καιρό να παίξει. Το καθυστερημένο ντεμπούτο του Θέσαρ Άρθο συνδυάστηκε με νίκη και ο Ισπανός αμυντικός το σχολίασε μέσω Instagram, στα ελληνικά!

Δεν ενθουσίασε, αλλά ούτε και απογοήτευσε ο Θέσαρ Άρθο στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός αμυντικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς, στη χθεσινή νίκη επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σημαντική νίκη και για το ντεμπούτο μου με την ΑΕΚ», έγραψε στο Instagram.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα συγχαρητήρια του Ντουρμάζ στον Ομάρ!!


Τα συγχαρητήρια του Ντουρμάζ στον Ομάρ

Τον Ομάρ Ελαμπντελαουί για τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2015 συνεχάρη ο Τζίμι Ντουρμάζ, με ανάρτησή του στο Instagram.

«Συγχαρητήρια στον αδερφό μου, Ομάρ Ελαμπντελαουί, που αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής στη Νορβηγία. Πολύ καλή η προπόνηση σήμερα», έγραψε ο Τζίμι Ντουρμάζ στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση του Σουηδού μεσοεπιθετικού


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JimmyDurmaz/Novalii❤️Gabriella (@jimmydurmaz) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Πλήγμα με Βαν Ρόσομ για Βαλένθια!


Πλήγμα με Βαν Ρόσομ για Βαλένθια

Έναν πολύτιμο παίκτη χάνει για 3-4 εβδομάδες η Βαλένθια. Ο Σαμ Βαν Ρόσομ υπέστη κάκωση συνδέσμων στο γόνατο.

Η Βαλένθια μπορεί να είναι μόνη πρώτη και αήττητη στην ACB, αλλά θα πρέπει να πορευτεί μέχρι τα τέλη του 2015 χωρίς τον Σαμ Βαν Ρόσομ.

Ο Βέλγος γκαρντ τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα με τη Χιπουσκόα και οι εξετάσεις έδειξαν κάκωση συνδέσμων στο γόνατο, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες.

Ο 29χρονος άσος έχει φέτος 9,1 πόντους, 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε 21 λεπτά κατά μέσο όρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Και τυπικά χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός-Αστέρας!!


Και τυπικά χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός-Αστέρας

Η απόφαση ήταν γνωστή από την Παρασκευή, αλλά ανακοινώθηκε σήμερα. Η έφεση του Ολυμπιακού για την τιμωρία μιας αγωνιστικής απορρίφθηκε και θα παίξει χωρίς κόσμο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με καθυστέρηση τριών ημερών, η ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόρριψη της έφεσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ποινή μιας αγωνιστικής που είχε επιβληθεί στην ομάδα μετά τις φωτοβολίδες που έπεσαν στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν σε άδειο γήπεδο τον Αστέρα Τρίπολης την προσεχή Κυριακή.

Η απόφαση: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση με την υπ’ αριθμ. 82/20-11-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 330/5-11-2015 απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League».

Ζέκα: «Δραστικές αποφάσεις για το καλό του ποδοσφαίρου»


Ζέκα: «Δραστικές αποφάσεις για το καλό του ποδοσφαίρου»

Πολεμικό χαρακτήρισε το σκηνικό της Λεωφόρου ο Ζέκα μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο και κάλεσε τις αρχές να πάρουν μέτρα για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της βίας.

Τη θλίψη και τον προβληματισμό του για τα κρούσματα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Ζέκα μιλώντας στους συμπατριώτες του. Σε δηλώσεις του στην πορτογαλική Record, ο μέσος του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε πόλεμο όσα έγιναν το Σάββατο στη Λεωφόρο και κάλεσε τις αρχές να πάρουν επιτέλους δραστικά μέτρα για να μη συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

«Έμοιαζε με σκηνικό πολέμου. Ξέρω ότι και την περασμένη σεζόν υπήρχε αναταραχή, αλλά τότε ήταν διαφορετικά γιατί υπήρχαν προβοκάτσιες. Ρίχτηκαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Είναι λυπηρό, αυτά δεν έπρεπε να συμβούν. Υπήρχαν πολλά παιδιά στο γήπεδο και η ελληνική κυβέρνηση ή η ομοσπονδία θα πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψη τους αυτά για να τα λύσουν μια για πάντα. Πρέπει να τοποθετηθούν σε αυτό, να πάρουν δραστικές αποφάσεις εάν είναι δυνατό και όχι μόνο γι αυτό το παιχνίδι. Είναι για το καλό του ποδοσφαίρου. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, είναι ότι οι οπαδοί θα πάνε στο δικαστήριο. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά και ελπίζω να υπάρχουν ακόμα φίλαθλοι στα γήπεδα», ανέφερε ο Ζέκα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

ΚΑΙ Τσόρι ΚΑΙ Μανιάτης!!

Μετά από πολλούς μήνες ο Γιάννης Μανιάτης συμπεριλήφθη στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο. Μέσα και ο Τσόρι Ντομίνγκες.


Οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα δούλεψαν εκ νέου, εντατικά, επάνω στο κομμάτι της τακτικής, τη σωστή αμυντική συμπεριφορά, καθώς και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Όσον αφορά την αποστολή, μετά από πολλούς μήνες συμπεριελήφθη ο Γιάννης Μανιάτης που επρόκειτο να παίξει με τους Γερμανούς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη και από τότε έδωσε αγώνα για να επανέλθει. Ετοιμοπόλεμος κρίθηκε και ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος απουσίαζε για περίπου τρεις εβδομάδες. Πάντως μόλις σήμερα ο Αργεντινός προπονήθηκε κανονικά, συνεπώς είναι αμφίβολο αν θα παίξει ως αλλαγή, κάτι που ισχύει και για τον Μανιάτη.

Εκτός είναι ο Μποτία, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό, ο Μπουχαλάκης που γυμνάστηκε συντηρητικά και ο Πουλίδο που συνέχισε με θεραπεία.

Την αποστολή για το Μόναχο αποτελούν οι: Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας.

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Αντσελότι: «Γιατί να μην γυρίσω στη Ρεάλ, την Παρί ή την Τσέλσι;»


Αντσελότι: «Γιατί να μην γυρίσω στη Ρεάλ, την Παρί ή την Τσέλσι;»

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον πάγκο κάποιας εκ των Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι άφησε ανοιχτό ο Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα σχολίασε ο Κάρλο Αντσελότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Ο Ιταλός τεχνικός απέφυγε να μιλήσει για τις μέτριες εμφανίσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα η Ρεάλ Μαδρίτης και αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν του είπε το παραμικρό για τη σχέση του με τον Ράφα Μπενίτεθ.

Από εκεί και πέρα, ο 56χρονος προπονητής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον πάγκο των «μερένχες», όπως της Παρί Σεν Ζερμέν και της Τσέλσι που έζησε αξέχαστες εμπειρίες και κατέκτησε τίτλους.

«Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί όταν λέμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε κρίση. Υποφέρει με τη μεγάλη πίεση, αλλά είναι δύσκολο για εμένα να κρίνω από τη στιγμή που είμαι εκτός», ανέφερε αρχικά ο Αντσελότι και πρόσθεσε:

«Είχα κατηγορηθεί πολλές φορές ότι οι βασικοί παίκτες που χρησιμοποιούσα στη Ρεάλ, ήταν εκείνοι που ήθελε ο Φλορεντίνο (Πέρεθ). Κάθε προπονητής χρησιμοποιεί τους παίκτες που θέλει».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός αποκάλυψε πως: «Μίλησα την προηγούμενη εβδομάδα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν μου είπε τίποτα για τη σχέση του με τον Ράφα Μπενίτεθ».

Καταλήγοντας, ο πρώην προπονητής της Ρεάλ μίλησε για το μέλλον του: «Αν θα επέστρεφα τη φετινή σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης; Έχω πει ότι θέλω να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι και αυτό δεν αλλάζει. Έχω απορρίψει ήδη κάποιες προτάσεις. Δεν μπορώ να αποκλείσω να επιστρέψω στη Ρεάλ, την Παρί ή την Τσέλσι. Μπορώ να επιστρέψω. Έζησα εξαιρετικές εμπειρίες σε όλες αυτές τις ομάδες».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καλαμπόκης: «Κεφάλαιο ο Λουκάς, παίκτης κλάσης ο Κούπερ»


Καλαμπόκης: «Κεφάλαιο ο Λουκάς, παίκτης κλάσης ο Κούπερ»

Ηγέτη και κεφάλαιο για την ΑΕΚ χαρακτήρισε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη ο Γιάννης Καλαμπόκης προσθέτοντας πως η προσθήκη του Ντι Τζέι Κούπερ μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του 37χρονου σούτινγκ γκαρντ της ΑΕΚ στην ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

-Έχετε κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Που οφείλεται αυτό το 7 στα 7; «Κατ’ αρχάς, οφείλεται στο γεγονός ότι είχαμε στόχο να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Θεωρητικά ήμασταν ανώτεροι από τους αντιπάλους μας και καταφέραμε να πάρουμε αυτές τις νίκες. Το ευχάριστο είναι ότι το δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Και αυτό το ξεκίνημα αποτελεί μία δυνατή προετοιμασία, ενόψει τον πιο δύσκολων αγώνων που έρχονται».

-Θεωρείς ότι σας έχει βοηθήσει η Ευρώπη; Σας δίνει ρυθμό; «Εμείς θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στις δύο διοργανώσεις. Στην Ευρώπη δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά νομίζω ότι γενικότερα παίζει ρόλο ο ρυθμός. Υπάρχει βέβαια και η κούραση. Θεωρώ ότι με σωστή προετοιμασία, τόσο αγωνιστική όσο και πνευματική, είμαστε μέσα και στους δύο στόχους».

-Πόσο μεγάλο είναι το κεφάλαιο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης για την ΑΕΚ; «Νομίζω δεν είναι μόνο για την ΑΕΚ. Είναι γενικότερα μεγάλος παίκτης. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ο ηγέτης της ομάδας μας. Το ευχάριστο είναι ότι μέσα από αυτές τις εμφανίσεις του η ομάδα παίρνει τις νίκες διότι θα ήταν άσχημο μετά από μία τέτοια πορεία του παίκτη, να μην παίρνει η ομάδα τις νίκες. Έτσι, υπάρχουν δύο χαρούμενοι, τόσο ο Λουκάς, όσο και η ομάδα».

-Πόσο μπορεί να βοηθήσει η προσθήκη του Κούπερ; «Είναι μία θέση που είχαμε πρόβλημα από την αρχή. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου και το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής. Όταν σε ένα καλό σύνολο, εντάσσεται ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου, το αποτέλεσμα μόνο καλύτερο θα είναι».

-Τώρα ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια με Γαλατάσαραϊ και Άρη. Τι θεωρείς ότι θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο; «Κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία και την ιδιαιτερότητά του. Πρώτα έχουμε το ματς με τη Γαλατά. Είχαμε κάνει κακή εμφάνιση και χάσαμε με μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι της Τουρκίας και το κίνητρό μας είναι μεγάλο διότι θέλουμε να δείξουμε, ότι δεν είναι αυτή η εικόνα μας. Και το γεγονός, ότι η Γαλατά είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα, αυτό κάνει ακόμη μεγαλύτερο το κίνητρο. Με τον Άρη έχουμε τους ίδιους στόχους. Θα είναι ένα ντέρμπι. Θα προσπαθήσουμε όμως να προετοιμαστούμε κατάλληλα, για να πάρουμε τη νίκη».

-Τι ένιωσες όταν έβλεπες τις εικόνες των επεισοδίων στο ποδόσφαιρο; Αν ήσουν αρμόδιος τι θα έκανες; «Πραγματικά, είναι πολύ δυσάρεστο, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά για όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Δεν κάνει κανέναν υπερήφανο. Το ότι το παιχνίδι δεν έγινε, δείχνει ότι γίνονται βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι ο αθλητισμός είναι γιορτή. Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι στους ανθρώπους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτή η Τότεναμ μπορεί και τίτλο!!


Αυτή η Τότεναμ μπορεί και τίτλο!

Ακούγεται τρελό αλλά γιατί όχι; Αυτή η νεότερη ενδεκάδα σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ που παρέταξε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο στο θριαμβευτικό για την Τότεναμ 4-1 επί της Γουέστ Χαμ μπορεί ακόμη και να διεκδικήσει στα ίσα το πρωτάθλημα! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Θα ρωτήσει κάποιος αν μπορεί αυτή η ομάδα που δεν έχει πάρει τον τίτλο απο το 1961 να το κάνει κόντρα σε πολύ ακριβότερα ρόστερ αλλά αυτό ακριβώς είναι που σε τρελαίνει με αυτό το εξαιρετικό σύνολο: πως κάθε εβδομάδα πετυχαίνει και μια υπέρβαση αυτή η Τότεναμ παραμένοντας για 12 ματς αήττητη ύστερα από την ήττα της πρεμιέρας απο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ!
Δεν ήταν η νίκη αλλά ο ισοπεδωτικός τρόπος χάρη στον οποίο η Τοτεναμ λύγισε την όποια αντίσταση της Γουεστ Χαμ (που ας μην ξεχνάμε πως εκτός έδρας έχει ήδη κερδίσει φέτος Αρσεναλ, Σίτι , Λίβερπουλ και Κρίσταλ Παλας) ώστε να κάνουμε πια σοβαρά την κουβεντα όχι  μονάχα για τετράδα αλλά ακόμη και για τον τίτλο!
Με τον Κέιν στην επίθεση τον Ερικσεν και τον Ντέλε Άλι πίσω του, τον Ντεμπελέ να μαζεύει όλες τις μπάλες εξω απο την περιοχή και τον Νταιερ να εξελίσσεται σε ικανότατο αμυντικό χαφ η Τότεναμ μπορεί να κάνει ζημιά στον οποιοδήποτε.... Κάτι που  -με πολλη πίκρα- διαπίστωσε και η Σίτι τον Σεπτέμβριο!
Εκείνη τη μέρα, στις 26 Σεπτεμβρίου παρότι προηγήθηκαν οι "πολίτες" δέχτηκαν τέσσερα γκολ και δεν μπορούσαν να έχουν το παραμικρό παράπονο! 
Αμυντικά με τον Λιορίς κατω απο τα δοκάρια και με το δίδυμο των Βέλγων Βερτονγκεν και Αλντεβάιρελντ κεντρικούς η Τότεναμ έχει μία απο τις καλύτερες ραχοκοκκαλιες στο πρωτάθλημα ενώ οι ακραίοι Γουόκερ και Ρόουζ κάνουν πολυ τρέξιμο και συμμετέχουν στο επιθετικό κομμάτι επισης! 
Αυτό το πρέσινγκ ψηλά στον χώρο όπως εκανε και όταν ηταν στη Σαουθάμπτον ο Ποκετίνο διαφοροποιεί την τωρινή Τοτεναμ από οποιαδήποτε άλλη που κατόρθωσε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις, τη τελευταία 20ετια τουλάχιστον! Και το κυριακάτικο ματς με την Τσέλσι θα αποδείξει σε όλους αν πραγματικά αυτή η τωρινή ομάδα μπορεί να ανεβάσει το πήχη των απαιτήσεων! Αλλωστε όπως λέει και το σήμα της Τοτεναμ στα λατινικά  Audere est facere δηλαδή το  να τολμάς ειναι να το κάνεις! Αλλωστε πριν απο μισό αιώνα και βάλε, ο άνθρωπος που έκανε τη Τότεναμ ένα  από τα μεγαλύτερα σωματεία στην Αγγλία , ο αείμνηστος Μπιλ Νίκολσον έλεγε πως "It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" δηλαδή είναι καλύτερα να σημαδεύεις ψηλά και ας αποτύχεις παρα να επιτυγχάνεις βάζοντας τον πήχη χαμηλότερα! Η τωρινή Τότεναμ πρέπει και οφείλει να έχει υψηλό στόχο! Αυτό  εννοείται πως είναι ακόμη και το πρωτάθλημα αφού την χωρίζουν μόνο τέσσερις πόντοι απο τη πρωτοπόρο Λεστερ! 
Αν δεν το πετύχει,  τότε τουλάχιστον θα είναι μέσα στην τετράδα...κάτι που θα αποτελεί έτσι και αλλιώς τεράστια επιτυχία!

Πηγή: england365.gr

Θα βρει παγωνιά στο Μόναχο ο Ολυμπιακός!!


Θα βρει παγωνιά στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Από τον… ανοιξιάτικο ως καλοκαιρινό καιρό της Αθήνας, ο Ολυμπιακός θα συναντήσει εντελώς άλλες συνθήκες στο Μόναχο για τον αγώνα με την Μπάγερν.

Προετοιμασμένος όχι μόνο να αντιμετωπίσει μια εξαιρετική και φορμαρισμένη ομάδα, αλλά και δυσμενείς καιρικές συνθήκες θα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός στο Μόναχο.

Η θερμοκρασία εκεί είναι οριακά πάνω από το μηδέν και δεν αναμένονται ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις μέχρι το βράδυ της Τρίτης, όταν οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν για το Champions League.

Πάντως η πρόγνωση δεν κάνει λόγο για βροχόπτωση ή ακόμη και χιονόπτωση, αν και το βράδυ υπάρχει περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Και ντράμερ ο Ρομπέρτο!! (video)

Ο Ρομπέρτο έβγαλε τα γάντια, έπιασε τις μπαγκέτες και απέδειξε πως πέρα από εξαιρετικός τερματοφύλακας είναι και ικανός ντράμερ. Απολαύστε τον Ισπανό γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Και ντράμερ ο Ρομπέρτο (video)Κρυφό ταλέντο στα ντραμς αποδεικνύεται πως έχει ο Ρομπέρτο. Μετά την προπόνηση της ομάδας και πριν την απογευματινή αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Μόναχο, ο Ισπανός γκολκίπερ ανέβασε ένα βίντεο που τον δείχνει να παίζει στα δάχτυλα τις μπαγκέτες.

«Μια σύντομη προπόνηση στα ντραμς χθες το απόγευμα. Ελεύθερο μυαλό και τώρα έτοιμοι για το ταξίδι στο Μόναχο», έγραψε στο Instagram ο Ρομπέρτο.


Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Roberto Jimenez (@roberto_rj16) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος στα σενάρια διαδοχής του Μπενίτεθ από Ζιντάν!!


Τέλος στα σενάρια διαδοχής του Μπενίτεθ από Ζιντάν

Φήμες τον θέλουν επικρατέστερο για την αντικατάσταση του Ράφα Μπενίτεθ εφόσον τελικά απολυθεί, ωστόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν διαψεύδει και ξεκαθαρίζει πως δεν βιάζεται να πέσει στα βαθιά της προπονητικής.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται ως εκ των φαβορί για να πάρει τη θέση του Ράφα Μπενίτεθ αν τελικά εκείνος απολυθεί από τη Ρεάλ. Ο «Ζιζού», πάντως, που εργάζεται ως προπονητής στη δεύτερη ομάδα της «βασίλισσας», ξεκαθαρίζει πως ούτε τίθεται τέτοιο ζήτημα, αλλά ούτε και ο ίδιος βιάζεται να κάνει ένα τέτοιο άλμα στην προπονητική του καριέρα.

«Εγώ είμαι προπονητής της δεύτερης ομάδας και ο Μπενίτεθ της πρώτης. Τα πράγματα είναι μια χαρά έτσι. Θεωρώ πως έχω ακόμη πολύ δρόμο να διανύσω και σε κάθε περίπτωση ένας προπονητής δεν θεωρείται ποτέ ολοκληρωμένος. Από την πλευρά μου ακολουθώ τον ίδιο δρόμο με την εποχή που ήμουν ποδοσφαιριστής: πηγαίνω βήμα-βήμα. Δεν βιάζομαι να κάνω κάτι. Η τωρινή μου δουλειά είναι στην Καστίγια και θα συνεχίσω σε αυτή. Πέρσι τελείωσα τη σεζόν νιώθοντας πως κάτι λείπει και όταν θεωρώ πως δεν έχει επιτευχθεί ένας στόχος, συνεχίζω με πείσμα για να τον πετύχω», τόνισε ο Γάλλος παλαίμαχος άσος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ο Ρονάλντο θα τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ»


«Ο Ρονάλντο θα τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ»

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να παίξει στην Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε ο μάνατζερ του Πορτογάλου άσου, Ζόρζε Μέντες.

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, όταν ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Πορτογάλο άσο.

Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης και φίλος του διεθνούς μεσοεπιθετικού απάντησε ότι δεν ισχύουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και πρόθεσή του είναι να τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είναι αδύνατον ο Κριστιάνο Ρονάλντο να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Θα τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε αρχικά ο πασίγνωστος ατζέντης στο Canal Football Club και πρόσθεσε:

«Ο Κριστιάνο είναι σαν γιος μου. Τον πρωτογνώρισα όταν ήταν 15 ετών. Για εμένα ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και παραμένει, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, ο καλύτερος και όλων των εποχών».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το «ντου» στη Λεωφόρο από άλλη οπτική γωνία!! (video)


Το «ντου» στη Λεωφόρο από άλλη οπτική γωνία (video)

Ο επίσημος λογαριασμός της Θύρας 13 στο YouTube φιλοξενεί ένα βίντεο που παρουσιάζει από άλλη οπτική γωνία τα επεισόδια στη Λεωφόρο. Δείτε μετά το όγδοο λεπτό την εισβολή οπαδών στο γήπεδο.

Μια διαφορετική οπτική από τα σοβαρά επεισόδια στη Λεωφόρο παρουσιάζει ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Θύρας 13 στο YouTube.

Σε αυτό βλέπουμε αρχικά τα συνθήματα και το κλίμα στο γήπεδο, αλλά μετά το όγδοο λεπτό της προβολής και την ανακοίνωση για τη ματαίωση του αγώνα υπάρχουν πλάνα από την εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και τις συγκρούσεις με δυνάμεις των ΜΑΤ.









*Πηγή: sport-fm.gr*

«Να γεμίσει με τον κόσμο μας η δεξαμενή ενέργειας του ΠΑΟΚ»


«Να γεμίσει με τον κόσμο μας η δεξαμενή ενέργειας του ΠΑΟΚ»

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βοηθήσει την ομάδα στον δύσκολο αγώνα της Τετάρτης με τη Ζενίτ, ειδικά μετά τη γαστρεντερίτιδα που έπληξε τους παίκτες, απηύθυνε ο Παντελής Μπούτσκος.

Ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου τόνισε τη σημασία αλλά και τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα με την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα στη VTB League.

«Επόμενος αντίπαλος μας η Ζενίτ, μία ομάδα που είναι αήττητη στην ιδιαίτερα απαιτητική Βαλτική Λίγκα, μπροστά ακόμη κι από ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Χίμκι. Οδηγός μας για τον έλεγχο του ρυθμού, είναι το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και πληρώσαμε την έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πλέον όπως εξελίσσεται η κατάσταση στον όμιλο, θέλουμε τη νίκη πιο πολύ από ποτέ και κάθε κατοχή, κάθε ριμπάουντ, κάθε διεκδικούμενη μπάλα έχει αξία. Βέβαια η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό ενός αθλητή και θέλουμε καταρχήν όλους τους παίκτες μας υγιείς και έτοιμους να μπουν στη μάχη. Επίσης, ειδικά μετά την τελευταία δοκιμασία που πέρασε όλη η ομάδα μας, θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου μας, όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο πλευρό μας, ώστε να γεμίσουν τη δεξαμενή της ενέργειας και να δώσουν επιπλέον ώθηση στην ομάδα», ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Απίστευτο στατιστικό για την Μπάγερν!!


Απίστευτο στατιστικό για την Μπάγερν

Για ένα τρομερό στατιστικό κατόρθωμα, που προκαλεί φόβο στους αντιπάλους της και είναι σίγουρα ανησυχητικό για τον Ολυμπιακό, μπορεί να καυχιέται η Μπάγερν. Δείτε ποιο είναι αυτό.

Η Μπάγερν είναι το απόλυτο αφεντικό ΚΑΙ της φετινής Bundesliga μετρώντας δώδεκα νίκες και μία ισοπαλία σε 13 αγώνες φέτος έχοντας ήδη διαφορά οκτώ βαθμών από τη δεύτερη Ντόρτμουντ.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό από αυτό, ίσως ακόμη και από το συντελεστή τερμάτων 40-5 που έχει στο πρωτάθλημα, είναι ένα άλλο στατιστικό στοιχείο: η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα ήταν πρωτοπόρος στη Bundesliga ακόμη κι αν ΟΛΑ τα σουτ που έγιναν απέναντί της κατέληγαν στα δίχτυα!

Κοινώς, ακόμη κι αν ο Μάνουελ Νόιερ ήταν απλός θεατής, οι Βαυαροί θα ήταν πρώτοι στη βαθμολογία. Πραγματικά απίστευτο!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπέιλ: «Από μικρός ονειρευόμουν την κορυφή. Είμαι στη Ρεάλ»


Μπέιλ: «Από μικρός ονειρευόμουν την κορυφή. Είμαι στη Ρεάλ»

Χαρούμενος που βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Γκάρεθ Μπέιλ, μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο BBC για την παρουσία του στη «βασίλισσα της Ευρώπης».

Παιδικό όνειρο του Γκάρεθ Μπέιλ ήταν η παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και τελικά τα κατάφερε. Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός ανήκει από το 2013 στο δυναμικό των «μερένχες» και είναι πολύ χαρούμενος για αυτό.

«Το σχέδιό μου όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο ήταν να φτάσω στην κορυφή του κόσμου και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στην κορυφή», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε: «Τώρα είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης, θέλω να κερδίσω πολλά τρόπαια και τίτλους, και για αυτό δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Καταλήγοντας, ο Μπέιλ δεν θέλησε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στο αγγλικό πρωτάθλημα: «Δεν θα ήθελα ποτέ να πω ότι δεν θα επιστρέψω στην Αγγλία, αφού κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει για εκείνον το μέλλον. Όμως απολαμβάνω το χρόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαυροκεφαλίδης: «Να βοηθήσω να επανέλθει ψηλά η ΑΕΚ»


Μαυροκεφαλίδης: «Να βοηθήσω να επανέλθει ψηλά η ΑΕΚ»

Σοβαρή προσπάθεια για να επιστρέψει στην ελίτ κάνει η ΑΕΚ, όπως δηλώνει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στο κανάλι του ΕΣΑΚΕ στο YouTube.

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο γιατί δουλεύουμε αρκετά και όπως πρέπει. Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια στην ΑΕΚ και η ομάδα χτίζει κάτι καινούργιο. Για να χτιστεί κάτι μεγάλο σημαντικό ρόλο παίζει ο κόσμος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ηγέτης της «Ένωσης».

«Άλλοι το θεωρούν ωραίο, άλλοι κακό. Σε κάθε περίπτωση είναι μια εμπειρία. Η ΑΕΚ δεν ήταν σε υψηλό επίπεδο, αλλά προσπαθεί να επανέλθει και νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω σε αυτό», προσθέτει.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Αφού χαμογελούσε ο Φινμπόγκασον…!!


Αφού χαμογελούσε ο Φινμπόγκασον…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το sport-fm.gr κάποιες σκόρπιες σκέψεις για όσα είδαμε-και δεν είδαμε-το Σαββατοκύριακο.

• Άραγε, ένας ξένος διαιτητής, τον οποίο είχε ζητήσει την περασμένη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός, θα το ξεκινούσε το παιχνίδι;…

• Με όσα ακούω και διαβάζω, θα αρχίσω να πιστεύω ότι πρέπει (μαζί με τη φωτοβολίδα) να φάει και καμία αγωνιστική ο Φινμπόγκασον! Αφού, λέει, «χαμογελούσε μετά»…

• Πως τον είδαν στη Θεσσαλονίκη, τον «κορυφαίο» Έλληνα ρέφερι, τον Σιδηρόπουλο με τον Παναιτωλικό; Πρώτα φάουλ-δώρο σε θέση σαν πέναλτι στον Κάτσε στα πρώτα λεπτά…Μετά σταμάτησε επικίνδυνη αντεπίθεση του Παναιτωλικού, μην αφήνοντας το πλεονέκτημα…Ύστερα ανάποδα φάουλ, ένα-δύο-τρία…Και στο τέλος το πέναλτι, όπως το χαρακτήρισε ο Βαρούχας, του Γλύκου. Εγώ δεν είμαι βέβαιος, αλλά μέσα στο όλο κλίμα ήταν κι αυτή η απόφαση του Σιδηρόπουλου…Κορυφαίος…

• Ο Πασχαλάκης είχε φάει τρία γκολ στο ΠΑΟΚ-Πανθρακικός. Ο Ελέ τον ξεκίνησε και στο Πανθρακικός-ΑΕΚ. Και δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά εγώ είδα τον Πασχαλάκη να παίρνει τόσο τραγικές θέσεις στα δύο γκολ της ΑΕΚ, στο πρώτο που έφαγε (ήταν στην γραμμή της μικρής περιοχής του!!!) και στο πέναλτι που έκανε, που πραγματικά είχα καιρό να δω…

• Στη μεν Τούμπα ένας επόπτης (Αλεξέας) έκανε ρεσιτάλ υποδείξεων σε οριακές φάσεις. Στην δε Κομοτηνή ένας επόπτης (Καμπούρης) σήκωσε τη σημαία για οφσάϊντ σε φάση που αν δεν την είχε δει καθαρά ο διαιτητής Δελφάκης και τον ακολουθούσε ακυρώνοντας το γκολ του Πανθρακικού, θα κλαίγαμε ακόμη, από τα γέλια. Ένας Δελφάκης, που παρεμπιπτόντως, την «πρόσεξε» πολύ την ΑΕΚ, σε όλες τις κρίσιμες φάσεις…Αυτός δεν είχε παίξει τις προάλλες και το Ξάνθη-ΑΕΚ 0-1;…

• Αναβλήθηκε, λέει, το ντέρμπι. Από πού προκύπτει ρε παιδιά η αναβολή; Γράφει το φύλλο αγώνα ότι το ματς αναβλήθηκε; Ποιος είπε ότι το παιχνίδι αναβλήθηκε; Το παιχνίδι δεν έγινε. Άλλο το δεν έγινε, άλλο το αναβλήθηκε.

• Με όσα ακούω, βλέπω και διαβάζω, θα αρχίσω να πιστεύω και κάτι άλλο: ότι το παιχνίδι στη Λεωφόρο πρέπει να το χάσει με 0-3 στα χαρτιά ο Ολυμπιακός…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Όταν ο Σκρτελ συνάντησε τον Τζόκοβιτς!! (pic)

Μετά την θριαμβευτική τεσσάρα της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Σίτι, ο Σκρτελ παρακολούθησε τον τελικό του ATP στο Λονδίνο και φωτογραφήθηκε με τον μεγάλο νικητή.


Όταν ο Σκρτελ συνάντησε τον Τζόκοβιτς (pic)Ήταν ένα καλό σαββατοκύριακο, τόσο για τον Μάρτιν Σκρτελ όσο και για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ συνέβαλε στην μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Μάντσεστερ Σίτι (1-4) ενώ ο Σέρβος τενίστας θριάμβευσε κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ (2-0) στον τελικό του ATP στο Λονδίνο.

Ο Σκρτελ όχι μόνο παρακολούθησε τον μεγάλο τελικό του τένις, αλλά μετά το τέλος του αγώνα φωτογραφήθηκε με τον Τζόκοβιτς και φυσικά πόσταρε στο Instagram γράφοντας: «Ο θρύλος! Τι τιμή να γνωρίσω αυτόν τον τύπο. Ο απόλυτος σταρ του τένις κι όμως ένας καλός άνθρωπος. Ευχαριστώ για την φωτογραφία!»





*Πηγή: sport-fm.gr*

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του ΠΑΟΚ-Γκαμπάλα


Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του ΠΑΟΚ-Γκαμπάλα

Από σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γκαμπάλα. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

.Από σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γκαμπάλα. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Η ανακοίνωση

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ–Γκαμπάλα για τη φάση των ομίλων του Europa League, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 22:05.

Λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας κατόπιν σχετικής πανευρωπαϊκής οδηγίας της UEFA μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι και της εντατικοποίησης του ελέγχου, παρακαλούνται οι φίλοι του ΠΑΟΚ να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στην Τούμπα προκειμένου να μην καθυστερήσει η είσοδό τους στο γήπεδο. Τα κανάλια πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής:

Α. Εκδοτήρια Γηπέδου της Τούμπας

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο: Δευτέρα 23.11.2015 εως Τετάρτη 25.11.2015 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 Πέμπτη 26.11.2015 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Β. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκοδτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω tickethour και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Δ. Καταστήματα Γερμανός

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

inner

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά στην μπουτίκ, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας και προς αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτηρία της Τούμπας,παρακαλούμε να προμηθευτείτε εισιτήρια το νωρίτερο δυνατό.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι : Είναι απαραίτητο κατά την προσελευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα,ή διαβατήριο,ή δίπλωμα οδήγησης)".



PAOK FanZone: Ταξιδεύουμε μαζί!

inner

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ και τη νέα πλατφόρμα του FanZone! Ο ΠΑΟΚ προσφέροντας νέα κίνητρα προς τους φίλους του είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που χρησιμοποιεί σε αποκλειστικότητα στη χώρα την υπηρεσία του FanZone!

H συγκεκριμένη υπηρεσία επιτρέπει στους φίλους του ΠΑΟΚ να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία ενός αγώνα, αλλά κυρίως κάνοντας το ταξίδι τους προς το γήπεδο πιο οικονομικό, πιο οικολογικό, πιο απολαυστικό αποφεύγοντας το άγχος του μποτιλιαρίσματος και του πάρκινγκ!

Mε τη νέα πλατφόρμα, δεν θα ταξιδέψετε ποτέ μόνοι! Μπείτε στο FanZone και δείτε ποιοι σκοπεύουν να έρθουν στους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ. Προσκαλέστε τους φίλους σας και τους γείτονές σας, και ζήστε από κοινού την εμπειρία του ταξιδιού εκμεταλλευόμενοι τις παροχές και τις διευκολύνσεις!

Μειώστε άμεσα το κόστος του ταξιδιού! Πλέον με το FanZone το ταξίδι προς το γήπεδο μπορεί να γίνει πιο οικονομικό, ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ειδικές προσφορές που θα υπάρξουν για ξενοδοχεία, φαγητό στη διαδρομή και φυσικά για αθλητικά προϊόντα.

Συνδεθείτε στο FanZone και απολαύστε μαζί το ταξίδι του ΠΑΟΚ προς την κορυφή!

"Εμείς μαζί για μια ζωή" γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από τα 90 λεπτά ενός αγώνα...».