Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Στις 18:30 το Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟ!!


Στις 18:30 το Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟ

Στις 18:30 το προγραμματισμένο και όχι έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο οποίο, φυσικά, θα συζητηθούν, κυρίως, όλα όσα έγινα το Σάββατο στη Λεωφόρο, αλλά και οι κινήσεις από εδώ και στο εξής.

Σήμερα το απόγευμα (18:30) στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το Δ.Σ. των «πράσινων», το δεύτερο συνεχόμενο, μετά το χθεσινό. Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι έκτακτο, αλλά προγραμματισμένο εδώ καιρό. Μετά τα όσα έγιναν, όμως, το Σάββατο στο ντέρμπι, είναι σαφές ότι ο κύριος άξονας συζήτησης θα αφορά τα του ντέρμπι, αλλά κυρίως τα βήματα που θα ακολουθήσουν άπαντες στην ομάδα από εδώ και στο εξής.

Το θέμα προεδρίας είναι πάντα ανοικτό, αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του Γιάννη Αλαφούζου, κάτι που, πιθανότατα, θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα. Επίσης, θα γίνει μεγάλη κουβέντα για το συλλαλητήριο της Τετάρτης, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να θέλουν μαζική συμμετοχή από τον κόσμο, προκειμένου τα μηνύματα που θα σταλούν να είναι «δυναμικά».

Παράλληλα, θα συζητηθούν και θέματα περιφρούρησης της Λεωφόρου, ώστε να μπει μια και καλή τέλος σ’ αυτή την «πληγή», αλλά και κινήσεις για τη συνεχή «έκθεση» και καταπολέμηση της «εγκληματικής οργάνωσης».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: