Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Σκέψεις για κλείσιμο της Θύρας 13 κάνει ο Κοντονής!!


Σκέψεις για κλείσιμο της Θύρας 13 κάνει ο Κοντονής

Μια από τις ποινές που εξετάζει ο υφυπουργός αθλητισμού για τον Παναθηναϊκό, είναι το προσωρινό κλείσιμο των θυρών 13 και 14 της Λεωφόρου.


Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Σταύρος Κοντονής αναμένεται να καλέσει σε απολογία την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο.

Όπως έλεγε και κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων για τη τύχη του ντέρμπι το Σάββατο, ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν ήταν αυτός που θα αποφάσιζε για τη διεξαγωγή, αλλά θα προχωρούσε σε ποινές σε διοικητικό επίπεδο στη συνέχεια.

Σύμφωνα με φημολογία που προκύπτει από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο Σταύρος Κοντονής σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να διατάξει το προσωρινό κλείσιμο των Θυρών 13 και 14 της Λεωφόρου.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, που αποτελεί δημιούργημα του κ. Κοντονή, ο ίδιος έχει αυτή τη δυνατότητα.

Ο Νόμος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«ο υφυπουργός Αθλητισμού δύναται για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων γεγονότων και συμπεριφορών (…) να απαγορεύει την καθ’ οιονδήποτε τρόπο διάθεση εισιτηρίων και την εν γένει χρήση συγκεκριμένων ζωνών ή τμημάτων των κερκίδων αθλητικών εγκαταστάσεων».

Το ενδεχόμενο αυτό εξετάζεται λοιπόν από τον Σταύρο Κοντονή και σε περίπτωση που προχωρήσει στην υλοποίηση του, είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: