Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Εγκλήματα στον Ηρακλή

Επιμέλεια : Λάμπρος Κόκκαλης

Καλησπερα σας!

Παλι εδω στα αθλητικα δρωμενα της ποληςμας,της φτωχομανας Θεσσαλονικης!
ΗΡΑΚΛΗΣ
θλιψη,ονειδος ανοργανωσια,αναποτελεσματικοτητα!
Ειναι απαραδεκτο να εχεις κλεισμενο,εναν παιχτη εδω και ενα μηνα και να μην μπορεις να παρεις την υπογραφη του!Ειναι τραγωδια,να μην προβλεψει κανενας απο τον Ηρακλη,να σηκωθει και να παει να βρει τον οπερ, εκει που ειναι και αν αποσπασει την τζιφρα του!
Και μην νομιζει κανεις οτι φταιει ο Ρεμος! Δεν ειναι δουλεια του Ρεμου αυτη,αυτη ειναι δουλεια του τεχνικου διευθυντη και των παραρεχαμενων!
Γιατι αν ο κυριος Πουρσανιδης εβαζε τον εαυτο του στη θεση του οπερ, θα σηκωνοταν και ετσι θα πηγαινε το βουνο στο Μωαμεθ!
Για μενα δεν υπαρχει μισο συμβολαιο,αυτο ειναι μεγαλο παραμυθι κατασκευασμενο τεχνιεντως!
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ
Περυσι προταθηκε μεσος δεκαρι ιταλικης καταγωγης,με συμβολαιο 1500 ε τον μηνα 18 ετων παλικαρακι;
Ξερει κανενας που παιζει αυτο το παιδι που απορριφθηκε;
Θα σας πω εγω! Παιζει σε ομαδα της bundesliga,και φετος ανεβηκε στην πρωτη ομαδα,γιατι περυσι εκανε παπαδες στην λιγκα των ερασιτεχνων!
ΡΩΤΑΩ¨.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΓΗΡΑΙΟ;
ΡΩΤΑΩ. Υπαρχει συγκεκριμενη σχεση με συγκεκριμενους μανατζερ και ο γηραιος εχει την πολυτελεια να απορριπτει νεαρους παιχτες, που κανουν παπαδες σε μεγαλα πρωταθληματα;
Γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη ασυλια στο τεχνικο team?
Γιατι ρε Αντωνη αφηνεις και σε εκθετουν ετσι, εμισθοι υπαληλοι?
Εσυ χωνεις χρημα χωρις ανταποκριση διαρκειας κτλ. τουλαχιστον μην τους αφηνεις,τους εμισθους να σε εκθετουν!
ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΣΦΠ ΟΥΤΕ ΠΑΟΚ ΟΥΤΕ ΑΕΚ!

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΑΡΚΕΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Ελεύθερος από την ομάδα του Ηρακλή έμεινε ο Φερνάντο Μαρκές.Η "κυανόλευκη ΠΑΕ διευθέτησε κάθε οικονομική εκκρεμότητα με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και πλέον ομάδα και παίκτης τραβούν διαφορετικό δρόμο λόγο του ατίθασου χαρακτήρα του και των πολλών πειθαρχικών παρατωμάτων που έιχε υποπέσει.Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Μάρκες έχει στα χέρια του πρόταση από τον Αρη αλλά και από Ολλανδία και Ρωσία.Ο Μάρκες σκέφτεται σοβαρά τις προτάσεις που έχει και ενδέχεται να αποφασίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.Πάντος πολλά παράπονα έχει ο κόσμος του Ηρακλή λόγο οτι,απο την περίπτωση Μάρκες δεν επωφελήθηκε οικονομικά και χάθηκε και ένας παίκτης ο οποίος μπρούσε τουλάχιστον να δοθεί σε άλλη ομάδα με οικονομικό ώφελος!Πάλι δυστηχώς έγινε αυτό που ήθελε ο ισπανός....Ενώ ο Πίτου Γκαρσία σύμφνωνα με Μεξικάνικα δημοσιεύματα καταλήγει στην Αμέρικα(Μεξικάνικια ομάδα)Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι ο Γκαρσία εξαγόρασε ο ίδιος την ελευθερία του μιας και όπως είναι γνωστό τα δικαιώματά του τα έχει η Ουνιόν Σάντα Φε.

Σκολάρι: «Μέτρησε το όραμα των Ουζμπέκων»

scolari_2.jpgΤα μελλοντικά σχέδια των ανθρώπων της Μπουνιοντκόρ και το όραμα των Ουζμπέκων, ήταν ένας από τους λόγους της απόφασης του Λουίς Φελίπε Σκολάρι να συνεχίσει τη καριέρα του στο Ουζμπεκιστάν και στην ομάδα όπου αγωνίζεται ο Ριβάλντο.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής αρχικά ξεκαθάρισε πως είχε προτάσεις από την Αγγλία, όμως λόγω των όρων που υπήρχαν στο συμβόλαιο με την Τσέλσι δεν του επέτρεπαν να να βρεθεί στο πάγκο άλλης ομάδας από την συγκεκριμένη χώρα: «Υπήρξε ενδιαφέρον από μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά κάποιοι όροι στο συμβόλαιό μου με την Τσέλσι, δεν μου επέτρεπαν να εργασθώ στην Αγγλία για έναν χρόνο. Επίσης, είχα προτάσεις από συλλόγους αλλά και εθνικές ομάδες.

Θεώρησα ότι αν αποδεχόμουν κάποια από αυτές, θα είχα αντίστοιχες δυσκολίες με αυτές που αντιμετώπισα στην Τσέλσι. Έτσι, αποφάσισα να απαντήσω θετικά στην πρόσκληση του Ριβάλντο, έναν εξαιρετικό άνθρωπο, που κατά τη γνώμη μου ήταν ο πιο σημαντικός παίκτης της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 2002», είπε αρχικά ο Σκολάρι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σχέδια των Ουζμπέκων λέγοντας: «Θέλουν να δημιουργήσουν μία ομάδα που θα διακρίνεται στις διεθνείς διοργανώσεις, κατασκευάζουν νέο στάδιο με επτά προπονητικά γήπεδα άριστης ποιότητας. Όλα αυτά μέτρησαν στην απόφασή μου».

Τέλος για το δικό του μέλλον ανέφερε: «Θα συνεχίσω να εργάζομαι για τρία, το πολύ τέσσερα χρόνια και μετά σίγουρα θα αποχωρήσω. Κουράστηκα να βρίσκομαι μακριά από την πατρίδα μου. Θέλω να βρίσκομαι στις παραλίες και να κοουτσάρω μια βραζιλιάνικη ομάδα».

ΠΑΣάς και ο Κώτσιος

kotsios.jpgΟ ΠΑΣ Γιάννενα αναμένεται να είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του Ηλία Κώτσιου. Ο Έλληνας αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τον "Άγιαξ" της Ηπείρου και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί κι επίσημα η μεταγραφή. O Κώτσιος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λάρισα και ο ΠΑΣ ήταν η πρώτη ομάδα που κινήθηκε άμεσα και συμφωνησε σε όλα μαζί του.



Εκτός από τον Κώτσιο, παίκτης του ΠΑΣ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι και ο 17χρονος, Γιώργος Μαργαρίτης, από τον Αγροτικό Αστέρα μετά τη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων και εκτός από τα οικονομικά ανταλλάγματα, η πρώην ομάδα του νεαρού ποδοσφαιριστή διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του, σε περίπτωση μεταπώλησής του.

"Ναι" της Πόρτσμουθ στη Λίβερπουλ για τον Τζόνσον



Ο Γκλεν Τζόνσον με τη φανέλα της Πόρτσμουθ Η Λίβερπουλ θέλοντας να αποκτήσει μία σοβαρή και αξιόπιστη λύση για το δεξί άκρο της άμυνάς της, αποφάσισε να δαπανήσει σχεδόν 23 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσει από την Πόρτσμουθ τον Γκλεν Τζόνσον. Οι "πόμπεϊς" φέρεται να έχουν ήδη αποδεχθεί τη συγκεκριμένη πρόταση των "ρεντς".

Ο Αγγλος διεθνής μπακ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γουέστ Χαμ, "μετακόμισε" στη Μίλγουολ από όπου τον απέκτησε η Τσέλσι, πριν τον παραχωρήσει δανεικό στην Πόρτσμουθ, η οποία στην συνέχεια τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή, βρισκόταν στο στόχαστρο και της Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο οι "ρεντς" εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία τών "πόμπεϊς" να ξοφλήσουν το ποσό που οφείλουν για τη μεταγραφή του Πίτερ Κράουτς (η οποία το καλοκαίρι του 2008 είχε κοστίσει περίπου 14 εκατ. ευρώ).

Με την απόκτηση του Τζόνσον, ανοίγει η πόρτα εξόδου από το "Ανφιλντ" τόσο για τον Αλβάρο Αρμπελόα, ο οποίος δεν αποκλείεται να καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης αντί του ποσού των 10 εκατ. ευρώ, αλλά και του Αντρέα Ντοσένα, για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ιταλικές ομάδες...

Τζέραρντ: "Χρειαζόμαστε μεταγραφές"



Ο Στίβεν Τζέραρντ έχε ανοίξει το σκορ και πανηγυρίζει Σίγουρος ότι η Λίβερπουλ χρειάζεται μεταγραφές, αν θέλει να ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις τη Μάντσεστερ σε Αγγλία και Ευρώπη, δηλώνει ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο αρχηγός των "κόκκινων" υποστηρίζει ότι η Γιουνάιτεντ έχει μεγαλύτερο βάθος και ότι οι προσθήκες στη Λίβερπουλ είναι αναγκαίες.

"Η Μάντσεστερ έχει περισσότερο βάθος από εμάς, το ξέρουμε αυτό, και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές", υποστήριξε ο Τζέραρντ σε δηλώσεις του στα αγγλικά μέσα ενημέρωσης. "Αν μπορέσουμε να προσθέσουμε δύο ή τρεις ποιοτικούς παίκτες σε αυτούς που ήδη έχουμε, θα είμαστε πλέον στο δικό τους επίπεδο. Η ενίσχυση του καλοκαιριού θα είναι κρίσιμη", εξήγησε ο Τζέραρντ.

Η FIFA απέρριψε την ένσταση της Αιγύπτου



Ο Χάουαρντ Γουέμπ δίχνει την κόκκινη κάρτα στον Αλ Μουχαμαντί Με συνοπτικές διαδικασίες, η FIFA απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει η Αίγυπτος, για τη φάση που έκρινε την αναμέτρησή της με τη Βραζιλία, στην 1η αγωνιστική του κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Το τελικό 4-3 υπέρ της "Σελεσάο" διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Κακά, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Αλ Μουχαμαντί αποκρούοντας με το χέρι τη μπάλα, πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Πέναλτι και αποβολή, ήταν η ετυμηγορία του Αγγλου διαιτητή Χάουαρντ Γουέμπ, υπό την αμφισβήτηση όμως των "Φαραώ", οι οποίοι υποστήριξαν ότι η μπάλα "βρήκε" στον ώμο του ποδοσφαιριστή. Η FIFA όμως δεν συμφώνησε και στην ανακοίνωσή της τονίζει: "Η εν λόγω απόφαση πάρθηκε κατόπιν συνεννόησης του διαιτητή και του βοηθού του, Μάικ Μαλάρκι, που επιβεβαίωσε την παράβαση από την `καθαρή` θέση ορατότητας στην οποία βρισκόταν".

Στην Κομοτηνή Τζόκιτς, Αρσενίεβιτς


Το σήμα του Πανθρακικού Στην Κομοτηνή βρίσκονται οι δύο Σέρβοι παίκτες, Τζόκιτς και Αρσενίεβιτς, με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία η διοίκηση του Πανθρακικού. Το μόνο που απομένει, είναι να περάσουν με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.

Η ανακοίνωση της διοίκησης άλλωστε τονίζει: "Από χθες το βράδυ βρίσκονται στην Κομοτηνή ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός Ζέλικο Τζόκιτς και ο συμπατριώτης του μεσοεπιθετικός Φιλίπ Αρσενίεβιτς. Οι δύο παίκτες, που αγωνίζονταν στη Γιαβόρ, συζήτησαν με τους διοικούντες, θα κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αύριο θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους".

Από κει και πέρα, το θέμα του Γιάννη Χλωρού συνεχίζει να απασχολεί την διοίκηση. Ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου που γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στο Αιγάλεω, έχει εισηγηθεί την απόκτησή του και τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι εξελίξεις.

Στο μεταξύ, αυξημένη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας και καθημερινά διατίθενται όλο και περισσότερα. Μέχρι τώρα έχουν δοθεί περίπου 1000, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Εκπληξη με Νάστο ο Ατρόμητος



Ο Βαγγέλης Νάστος με τη φανέλα της Ασκολι Ο Βαγγέλης Νάστος είναι από το μεσημέρι της Τρίτης παίκτης του Ατρόμητου. Η ΠΑΕ του Περιστερίου, έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε την απόκτηση του Ελληνα κεντρικού αμυντικού, για τον οποίο μάλιστα χρειάστηκε να καταβάλει και αποζημίωση στην Ασκολι, προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Νάστο. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Σπανός και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών παρουσία του Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Τεχνικός διευθυντής της ομάδας συναντήθηκε τα τελευταία 24ωρα με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Ντανιέλο Καραβέλο για τις τελευταίες διαπραγματεύσεις και την ολοκλήρωση του deal, μέρος του οποίου προβλέπει και την αποζημίωση της Ασκολι".

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ελλάδα και σε ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία της Σούπερ Λίγκας. Από καιρό σκεφτόμουν την επιστροφή αλλά μόνο για κάτι πολύ σημαντικό. Και αυτό το πολύ σημαντικό είναι ο Ατρόμητος που μου έδειξε το ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή και κυρίως πόσο ήθελε να με εντάξει στο δυναμικό του.

Γνωρίζω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα, έχω ενημερωθεί για όλα και θα ήθελα να βοηθήσω όσο μπορώ από τη μεριά μου για να πετύχει τις επιδιώξεις της. Δεν μου αρέσει να βάζω στόχους. Εχω μάθει να κοιτάζω ένα προς ένα τα παιχνίδια και στο τέλος κάθε χρονιάς να κάνω τον απολογισμό".

Ποιος είναι

Ο Βαγγέλης Νάστος γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1980 στη Θεσσαλονίκη. Είναι αμυντικός και έχει ύψος 1,80 μ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ και υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο το 1996. Εμεινε στον ΠΑΟΚ επτά χρόνια κι ενδιάμεσα αγωνίστηκε σε Λάρισα και Καλάματα ενώ το 2003 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Κατόπιν συνέχισε την καριέρα του στα ιταλικά γήπεδα. Τη διετία 2003-05 αγωνίστηκε στη Περούτζια. Υστερα για τρία χρόνια στη Βιτσέντζα και φέτος φόρεσε τη φανέλα της Ασκολι με την οποία πραγματοποίησε 38 συμμετοχές.

«Παπ», ΑΕΚ και... 330.000 ευρώ

flevarakis_aek_odigies.jpgΤα οικονομικά προβλήματα ήταν βέβαιο πως θα «πιάσουν» την ΑΕΚ για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια και ήταν επίσης βέβαιο πως αυτό θα συνέβαινε με τον Δημήτρη Παπανικολάου, που είχε κάνει κι ένα... αντράρτικο προς το τέλος της χρονιάς. Οι δυο τους τα «είπαν» σήμερα στην ΕΕΟΔΑΚ...



Ο έμπειρος φόργουορντ αξιώνει 330.000 ευρώ, ποσό που έχει... υπόλοιπο από το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει προ διετίας με τον Δημήτρη Δρόσο. Η «Ένωση», ωστόσο, δεν το αναγνωρίζει αυτό και προσπαθεί να ξεμπερδέψει με 110.000 ευρώ...

Οι δύο πλευρές θα πρέπει να καταθέσουν υπόμνημα μέχρι τις 23 Ιουνίου και θα τα «ξαναπούν» μια και καλή μετά τις 26, όταν η επιτροπή θα ανακοινώσει την απόφασή της.

Λάτσιο για Κλέιτον!

kleiinter.jpgΑκόμα μια ομάδα έρχεται να προστεθεί σε εκείνες που έχουν στο στόχαστρο τους τον Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος χαφ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, μιας και δεν υπολογίζεται από τον Τεν Κάτε και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία οι Ρωμαίοι αναμένεται να κάνουν κίνηση για τον «Κλέι».




Οι «λατσιάλι» που την... ψάχνουν εδώ και αρκετό καιρό για τον Λατινοαμερικάνο άσο είναι πιθανό να κάνουν κρούση στο «τριφύλλι» για δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Εξάλλου, οι πιθανότητες να πωληθεί ο παίκτης αυτή την στιγμή δεν είναι πολλές, καθώς στο «πράσινο στρατόπεδο» προτεραιότητα αποτελεί να δοθεί δανεικός.

Η... άλλη πλευρά του Φέρντιναντ!

ferdinand2.jpgΣτο Ισραήλ χαλαρώνει ο Ρίο Φέρντιναντ και μάλλον... παραχαλαρώνει, αφού οι φωτογράφοι έπιασαν τον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ενδυμασία όχι τόσο ανδροπρεπή. Ο διεθνής αμυντικός, είναι μαζί με φίλους του σε ένα θέρετρο της Μεσογείου, πριν το μεγάλο βήμα που θα κάνει στην προσωπική του ζωή. Βλέπετε, σε δυο μήνες θα παντρευετυεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Ρεμπέκα Έλισον, η οποία πάντως θα πρέπει να... εξεπλάγην με τις φωτογραφίες του συντρόφου της.

ferdinand1.jpgΠριν λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός είχε πετύχει στη Σαρδηνία τον Κριστιάνο Ρονάλντο με... περίεργη ενδυμασία, ωστόσο οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... έπαθαν πλάκα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η daily mail, και δείχνουν τον Ριο Φέρντιναντ με μπουστάκι και σορτς, ενδυμασία που μόνο ανδρική δεν είναι. «Έδειχνε αρκετά άνετος και μάλιστα γελούσε με τους φίλους του» τόνισε ένας αυτόπτης μάρτυρας για τον 30χρονο αμυντικό. Πράγματι, ο Φέρντιναντ έδειχνε ξέγνοιαστος, αν και θα μπορούσε να είναι ένα αστείο που έκανε με τους φίλους του. Αξίζει να σημειωθεί, πως σε δυο μήνες θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Ρεμπέκα Έλισον , ύστερα από πολυετή σχέση.

ferdinad3.jpg

ronaldo_periergh.jpg


Στον ΠΑΟΚ ο Ιγκνάσιο Γκαρσία

ignacio_garcia2.jpgΟ ΠΑΟΚ τον... χαβά του. Το μεταγραφικό πλάνο ακολουθείται πιστά και στον «δικέφαλο» έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι από τις κινήσεις που δεν έχουν τελειωμό. Νέο πρόσωπο που βρίσκεται... καθ' οδόν για την Τούμπα είναι ο Ιγκνάσιο Γκαρσία, αδερφός του Νάτσο Γκαρσία του Άρη! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Βολιβία ο διεθνής αμυντικός αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη τα επόμενα 24ωρα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Επιβεβαιώνει την μεταγραφή ο μάνατζερ του παίκτη λέγοντας: «Είναι γεγονός».


Ο διεθνής Βολιβιανός αριστερός μπακ βρίσκεται πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον αδερφό του Νάτσο Γκαρσία, ποδοσφαιριστή του Άρη, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα που προέρχονται από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής και όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποί του ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του «δικεφάλου» και θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 5 Ιουλίου. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει, αλλά και δεν διαψεύδει την είδηση αυτή.

«Τα έχουμε βρει σε όλα»


Όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Patria» ο Γκαρσία θα πρέπει να θωερείται παίκτης του ΠΑΟΚ, με την ομάδα του να είναι ευχαριστημένη που ο παίκτης θα παραμείνει ως το τέλος της σεζόν (5 Ιουλίου). Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, Σίλβιο Φοντάνα, ο οποίος αναφέρει:«Η μεταγραφή είναι γεγονός, αφού όλα έχουν επιλυθεί στον οικονομικό τομέα». Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή τελειώνει τον Δεκέμβριο, όμως οι Βολιβιανοί αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ένα μικρό ποσό για να τον εντάξει στο δυναμικό του από τώρα.

Ναφτί: "Δεν περίμενα να το ζήσω..." - Πιο κοντά στον Αρη ο Μαρκές



Παρουσιάστηκε και επίσημα από τον Αρη ο Ναφτί «Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ. Αυτό που έζησα στο αεροδρόμιο πραγματικά δεν το περίμενα και πολλές φορές πρέπει να ζήσεις κάποια πράγματα για να τα καταλάβεις. Η αλήθεια είναι ότι γνώριζα ότι στην Ελλάδα, και ειδικά στην ομάδα μου, το κλίμα για το ποδόσφαιρο είναι απίστευτο, αλλά όπως είπα, έπρεπε να το ζήσω για να καταλάβω», είπε αρχικά ο Μεχντί Ναφτί.

Ο Γαλλοτυνήσιος ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε επισήμως την Τρίτη από την ΠΑΕ Αρης και συνομίλησε με τους δημοσιογράφους. «Αρχισα σιγά-σιγά, με τις επαφές που είχα στο ξενοδοχείο, με κόσμο του Αρη που με πλησίασε, να καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι να φοράς τη φανέλα του Αρη. Θέλω να ανταποδώσω με την εικόνα μου στο γήπεδο την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ο πρόεδρος, η διοίκηση, ο κόσμος», είπε ακόμη και πρόσθεσε: «Είμαι αμυντικό χαφ, μου αρέσει να αγωνίζομαι, να τρέχω, να κλέβω μπάλες, να τα δίνω όλα για την ομάδα. Δεν θα έλεγα ότι μου αρέσει να είμαι το αστέρι της ομάδας. Επιλέγω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, να κυνηγάω τη νίκη, γιατί τότε σημαίνει ότι έχω κάνει σωστά τη δουλειά μου και έτσι γίνονται χαρούμενοι οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος».

Ολοκληρώνοντας επεσήμανε: «Όταν έμαθα για την πρόταση του Αρη έψαξα στο διαδίκτυο και είδα ότι έχω εδώ έναν πρώην συμπαίκτη, τον Μάριο Ρεγκέιρο, με τον οποίο δεν έχουμε μιλήσει ακόμη. Πήρα πληροφορίες για την πόλη, για την ομάδα και για τους φιλάθλους και το κλίμα που δημιουργούν στο γήπεδο».

Στο μεταξύ, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, ο Γιάννης Κόντης, επενέβη για να μιλήσει σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: «Το όραμα έχουμε το δικαίωμα να το έχουμε στη ζωή. Η διοίκηση αναγνώρισε την αγάπη του κόσμου με τα διαρκείας. Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή ο Αρης είναι πρώτος στην πώληση διαρκείας και είναι κάτι που δείχνει πολλά. Οι παίκτες που αποκτώνται έχουν αντιληφθεί πως έρχονται σε μεγάλη ομάδα και ελπίζω να το δείξουν στο γήπεδο.

Το να μην παίζει ο Αρης στην Ευρώπη για μας είναι απώλεια, λείπει το κερασάκι από την τούρτα και φέτος πρέπει να το ξεπληρώσουν οι παίκτες. Ο Ναφτί θα δώσει πολλά, είναι παίκτης ομάδας και σε χαρακτηριστικά και εμπειρίες έχει πολλά περισσότερα απ' κάθε άλλο παίκτη που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση".

Σχετικά με τον Βιτόλο, σημείωσε: "Κάναμε την υπέρβαση με τον Βιτόλο, δώσαμε περισσότερα από όσα πρέπει. Είμαστε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της και τον κόσμο της».

Τέλος, αναφερόμενος στον Ρονάλντο Γκιάρο, διευκρίνισε: «Επιστρέφει στην ομάδα. Τον θέλει ο προπονητής, είναι καλός στα αποδυτήρια. Θα του βγάλουμε εισιτήριο για να γυρίσει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενδεχόμενο παραχωρήσεων. Αν έρθει πρόταση καλή για παίκτη, τότε τα πάντα είναι συζητήσιμα. Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας τα μεταγραφικά θα είναι και πρέπει να είναι λυμένα. Θα υπάρχουν και αλλαγές με το υπάρχον ρόστερ, περιμένουμε και διάφορα θέματα, όπως το κοινοτικό διαβατήριο του Νέτο».

Πιο κοντά στον Αρη ο Μαρκές
Πληροφορίες από το στρατόπεδο του Ηρακλή, αναφέρουν ότι ο Φερνάντο Μαρκές μένει ελεύθερος. Οι "κυανόλευκοι" δεν τον υπολογίζουν και σε συνδυασμό με ένα σημαντικό ποσό που του οφείλεται, ανοίγει ο δρόμος για να αποδεσμευθεί. Αν ο Μαρκές έχει χαρίσει τα χρήματα που έχει δουλέψει, τότε έχει αγοράσει την ελευθέρας του και όλα δείχνουν ότι οδεύει στον Αρη που ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει εδώ και μερικές εβδομάδες.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κολιάδης, μεταφραστής και επιμελητής του αγωνιστικού τμήματος, πήγε στην Ισπανία, τον συνάντησε και βρέθηκε η χρυσή τομή. Ο Μαρκές, οδεύει για το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Χαμόγελα για Καστελιόνε, Ουέλινγκτον, Εστογιανόφ


Ο Εστογιάνοφ σε προσπάθεια του Στην Αθήνα θα βρεθούν την Τρίτη οι Κάρλος Καστελιόνε, Ουέλινγκτον, προκειμένου να έχουν τις τελικές επαφές με τους διοικούντες τον Πανιώνιο για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους. Ο πρώτος έχει ήδη συμφωνήσει, ενώ ο δεύτερος αποτελεί προϊόν της συνεργασίας με την Εσπανιόλ.

Ο Αργεντίνος μέσος θα υπογράψει το συμβόλαιό του και αναμένεται πλέον να δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την νέα περίοδο η οποία θα λάβει χώρα στις 29 Ιουνίου.

Ο δεύτερος είναι 20 χρονών, Βραζιλιάνος και καλύπτει την θέση του αριστερού μπακ. Θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Εσπανιόλ, στην οποία και ανήκει, αλλά δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του για την νέα περίοδο.

Στο μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους του Πανιωνίου και στο θέμα του Φαμπιάν Εστογιανόφ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραμονή του Ρεκόμπα έκανε τον παίκτη να αλλάξει την στάση του και πλέον να δεχτεί την επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2011 δηλαδή.

Τα είπε με Κόκκαλη ο Κετσπάγια


Κόκκαλης και Κετσπάγια από την παρουσίαση του τελευταίου Σύσκεψη κορυφής έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας για τα μεταγραφικά θέματα και την προετοιμασία της ομάδας. Τα ανοικτά "μέτωπα" είναι πολλά και οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα για να καλύψουν το χαμένο έδαφος τόσο στις υπόθέσεις των Λέτο, Νταρμπισάιρ όσo και με τους Μπομπό, Ντραγκουτίνοβιτς.

"Συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Σωκράτη Κόκκαλη και τον Γενικό Διευθυντή, κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο είχε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, ο προπονητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Τιμούρ Κετσπάγια. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι κ.κ. Σωκράτης Κόκκαλης, Δημήτρης Θεοδωρίδης και Ανδρέας Νινιάδης και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον μετεγγραφικό σχεδιασμό καθώς και στην προετοιμασία της ομάδας. Ανακοινώνεται επίσης ότι συνεργάτες του κ. Κετσπάγια θα είναι οι κ.κ. Σοσό Τσέντια (βοηθός προπονητή) και Μιχάλης Μιχαήλ (γυμναστής)", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την συνάντηση.

Μέλος της επιτροπής επίλυσης διαφορών της FIFA ορίστηκε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Θεόδωρος Γιαννίκος.

Αθανασιάδης: «Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα ονόματα»

Παρότι ο Άρης έχει κάνει αρκετές καλές στη νυν μεταγραφική περίοδο ο
πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Αθανασιάδης τόνισε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM
94,6 πως σημασία έχει να υπάρξει καλή χημεία μεταξύ των παικτών που θα
έρθουν τώρα στην ομάδα με αυτούς που υπήρχαν ήδη, παρά να γίνουν
μεγάλες μεταγραφές. «Πρώτο μας μέλημα είναι να στελεχωθεί η ομάδα από
γηγενείς ποιοτικούς παίκτες», ανέφερε επίσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Τα ονόματα παίζουν ρόλο, αλλά όχι μόνο αυτά. Θα πρέπει να μπορέσουν
οι νέοι παίκτες να εναρμονιστούν με την ομάδα και τους παλιούς της
παίκτες. Δεν λέμε βεβαίως πως δεν χρειάζονται και τα μεγάλα ονόματα.
Δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω για τα μεταγραφικά. Πρέπει να ρωτήσετε
τον κ. Κόντη, διότι αυτός κάνει κάποιες μελέτες για τους παίκτες που
θα αποκτηθούν», είπε και για το θέμα του Μαρκές ανέφερε: «Δεν θέλουμε
να δημιουργήσουμε έχθρες με άλλες ομάδες, θα δείξει ο χρόνος τι θα
συμβεί με αυτό το θέμα».

Για την έλλειψη των Ελλήνων παικτών στον Άρη, αλλά και για το θέμα του
Νασούτι που βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» των «κίτρινων»,
δήλωσε: «Είναι βασική μας προτεραιότητα να στελεχωθεί η ομάδα από
γηγενείς ποιοτικούς παίκτες. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μία μέρα
στην άλλη, όμως θέλουμε να προωθήσουμε Έλληνες παίκτες από τις
ακαδημίες μας, την ομάδα μας και να πάρουμε κάποιους από το πρωτάθλημα
μας. Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για τον Νασούτι. Πάντως, δεν έχει
ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Πήραμε παίκτες για
το κέντρο και την επίθεση και τώρα θα κοιτάξουμε για τα μετόπισθεν».

Επιπλέον, ο πρόεδρος του Άρη έδειξε ευχαριστημένος από τη συμμετοχή
του κόσμου. «Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται πως πάμε πολύ καλά στην
πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Είμαστε ευχαριστημένοι. Χρειάζεται να
υπάρξει συσπείρωση μέσα στην ομάδα για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα
σε αυτό που κάνουμε», κατέληξε ο κ. Αθανασιάδης.

Επιμέλεια : George Bak

"Δεν τον αποκτήσαμε για... οικογενειακούς λόγους"

Οριστικά και αμετάκλητα το ενδιαφέρον του Αμβούργου για τον Κώστα Κατσουράνη τελείωσε από το βράδυ του Σαββάτου (13/6). Πλέον, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να παίζει μόνος του και η αλήθεια είναι πως αν και εφόσον ο διεθνής μέσος μείνει ελεύθερος από την Μπενφίκα, τότε θα καταλήξει στην Παιανία. Αυτό διαρρέει από το ρεπορτάζ. Ωστόσο, οι "Αετοί της Λισσαβώνας" ενώ τον έχουν στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν αντί "πινακίου φακής".





Οι άνθρωποι του Αμβούργου που ήθελαν σαν τρελοί τον Κατσουράνη, στην απέλπιδα προσπάθειά τους για να τον αποκτήσουν, υποσχέθηκαν στους Πορτογάλους ακόμα και ποσοστό μεταπώλησης.

Ποιο ήταν τελικά ο λόγος που το Αμβούργο έκανε πίσω; Η απάντηση έρχεται δια στόματος του αθλητικού διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Ντίτμαρ Μπαϊερσντόρφερ, ο οποίος είχε φιλοξενηθεί πριν από δύο εβδομάδες στο sport.gr και εξέφραζε τη σιγουριά του ότι ο Κατσουράνης θα ρίξει… άγκυρα στο λιμάνι του Αμβούργου. Τι λέει τώρα; Ουσιαστικά τον στέλνει στον… Παναθηναϊκό!

"Το ενδιαφέρον μας έπαψε το Σάββατο. Γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή ότι ο παίκτης είχε τους ενδοιασμούς του να έρθει στην ομάδα μας, με τη δικαιολογία ότι ήθελε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του. Εμείς μιλήσαμε με τον μάνατζέρ του στην προσπάθειά μας να τον μεταπείσουμε, όμως, οι ενέργειές μας αποδείχθηκαν άκαρπες. Με την Μπενφίκα είχαμε φτάσει κοντά στην επίτευξη συμφωνίας από τα τέλη Μαΐου, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής έδειχνε ξεκάθαρα ότι είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του. Δεν σας κρύβω ότι πιστέψαμε πως θα φτάναμε στην απόκτησή του", είπε χαρακτηριστικά ο Μπαϊερσντόρφερ.

Ερωτηθείς για το αν ο μάνατζερ του Κατσουράνη ενημέρωσε τη διοίκηση του Αμβούργου πως ο Παναθηναϊκός θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, απάντησε: "Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως εκτός από τον Παναθηναϊκό, είχαν εκφράσει ενδιαφέρον και άλλες δύο γερμανικές ομάδες. Όμως, μόλις πληροφορήθηκαν γύρω στα τέλη Μαΐου ότι προτεραιότητά του ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα, τότε έκαναν πίσω. Με ρωτάτε τι μας έλεγε ο εκπρόσωπός του για τον Παναθηναϊκό.

Oχι, δεν μου είπε ξακάθαρα κάτι για τον Παναθηναϊκό. Σας μιλάω ειλικρινά. Αντίθετα, επαναλάμβανε συνεχώς ότι η πρότασή μας ήταν η πιο συμφέρουσα επαγγελματικά. Όμως, είχε κάποιους ενδοιασμούς και αυτό φαινόταν στις συζητήσεις μας. Ήθελε να κοιτάξει και άλλα πράγματα, δεν τον ενδιέφερε μόνο το οικονομικό. Μας έλεγε συνεχώς ότι θα ήθελε να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά του. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε δώσει διορία, κάναμε υπομονή, αλλά ο παίκτης απ’ ό,τι φάνηκε είχε πάρει τις αποφάσεις του. Έτσι αναγκαστήκαμε να υποχωρήσουμε και να κοιτάξουμε άλλες περιπτώσεις".

Συμφώνησε και παρουσιάζεται ο Γκόμες


Ο Ρομπέρτο Μάριο Κάρλος Γκόμεζ είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Οριστικά νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης θα είναι ο Ρομπέρτο Μάριο Κάρλος Γκόμες. Η διοίκηση της ομάδας της Αρκαδίας, αρχικά είχε ανακοινώσει την κατ' αρχήν συμφωνία μαζί του, όμως την Τρίτη γνωστοποίησε ότι την Τετάρτη θα γίνει η παρουσίασή του.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 6 μ.μ. η διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα παρουσιάσει το νέο προπονητή της ομάδας Ρομπέρτο Μάριο Κάρλος Γκόμες στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου".

Από κει και πέρα, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Μάουρο Μιλάνο. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Μάουρο Μιλάνο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Κλιμάκιο της Σούπερ Λιγκ, της Forthnet και του ΣΚΑΙ επισκέφθηκε την Τρίτη το γήπεδο του Αστέρα, προκειμένου να δει τους χώρους, τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες προς τα συνεργαζόμενα τηλεοπτικά κανάλια. Επικεφαλείς του κλιμακίου ήταν οι: Μιχάλης Αναγνώστου (Σούπερ Λιγκ), Γιώργος Γκόλτσιος (Forthnet) και Σπύρος Στουφής (ΣΚΑΙ).

"Ανοιξε" ο δρόμος για Λάκη, προτάθηκε ο Φάτι

Ο Καφές μαρκάρει τον Λάκη Σε συμφωνία για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, κατέληξαν τη Δευτέρα, ΠΑΟΚ και Βασίλης Λάκης, ανοίγοντας έτσι ακόμη περισσότερο το δρόμο για την Καβάλα, που ενδιαφέρεται για το 33χρονο διεθνή μέσο. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και ενημερώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο (από τα χείλη του Ζήση Βρύζα) πως δεν υπολογίζεται από τον Φερνάντο Σάντος για την επόμενο περίοδο.

Ηταν μια προγραμματισμένη εξέλιξη για την οποία ήταν προετοιμασμένος ο Λάκης που πλέον αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη για να συνεχίσει την καριέρα του. Το συμβόλαιο του έληγε κανονικά το επόμενο καλοκαίρι και έτσι ο "δικέφαλος" θα γλιτώσει τις 250.000 ευρώ, δηλαδή τις προβλεπόμενες αποδοχές του παίκτη για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Βέβαια, θα πρέπει πρώτα και τυπικά να λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη, ώστε να περάσει στη φάση των ουσιαστικών διαπραγματεύσεων η Καβάλα, που ξέρει πολύ καλά, ότι στην προσπάθεια αυτή, θα έχει αρκετούς αντιπάλους.

Ανάλογες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες και με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, που επίσης δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και οι "Αργοναύτες" θέλουν να τον εντάξουν στο αριστερό άκρο της άμυνας τους.

Ενα από τα τελευταία ονόματα που έχουν προταθεί και εξετάζονται πολύ σοβαρά στην ομάδα της Καβάλας είναι και αυτό του Ρικάρντο Φατί. Πρόκειται για έναν γνωστό ποδοσφαιριστή, κυρίως από την θητεία του στην Γαλλία. Ο Φατί που είναι 23 ετών, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο Στρασβούργο, μέχρι το καλοκαίρι του 2006 που αποκτήθηκε από την Ρόμα.

Την σεζόν 2006-07 έκανε 11 συμμετοχές με τους "τζιαλονέρι" στο "καμπιονάτο" κάτι που αναμφίβολα δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Η Ρόμα τον παραχώρησε με την μορφή δανεισμού στην Μπάγερν Λεβερκούζεν την επόμενη χρονιά, όμως εκεί είχε μόνο μία συμμετοχή. Για τον λόγο αυτό αποχώρησε τον Δεκέμβριο, μετακομίζοντας στην Γαλλία και την Ναντ, πάλι με την μορφή δανεισμού. Στη Ναντ έπαιξε 37 παιχνίδια και είχε τρία γκολ. Οπως γίνεται κατανοητό, η περίπτωση του είναι δύσκολη και ασφαλώς χρειάζεται να δαπανηθεί ένα πολύ σημαντικό ποσό για να αποκτηθεί. Ο Φατί είναι πολύ ψηλά στην λίστα της Καβάλας και γίνονται μεγάλες προσπάθειες, ώστε να βρεθεί μία φόρμουλα ώστε να παίξει στον ΑΟΚ. Θα είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού αν τελικά αποκτηθεί.

"Δεν υπάρχει καμία επαφή με την ΑΕΚ"



Φάση από τον αγώνα Λεβαδειακού - Θρασύβουλου Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός Γιάννης Κομπότης μίλησε στον Sentra "103,3" και στην εκπομπή "Γκολ από τη Σέντρα", τονίζοντας ότι δεν υπάρχει η παραμικρή επαφή με την ΑΕΚ για τον Λεονάρντο. Μίλησε επίσης για ενδιαφέρον μιας ακόμα μεγάλης ελληνικής ομάδας τόσο για τον Βραζιλιάνο χαφ όσο και για τον Μπλάζιτς!

Για τις έως τώρα μεταγραφές: "Στις 22 του μηνός ξεκινάμε προετοιμασία και το ιδανικό είναι η ομάδα να έχει το 80-90% των παικτών. Αυτό προσπαθούμε και εμείς να κάνουμε. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ακόμα τρεις παίκτες"

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ας το ψιθυρήσουμε εμείς λοιπόν ...
Μπορεί να σιωπούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Πόλης μας για τα διαρκείας της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ
και να μην αναφέρει καμία σε πρωτοσέλιδο της ότι έφτασαν τον μαγικό αριθμό των 4870 ... GEORGE BAK

«Δίχτυα» σε Γκούμα η Λάρισα

goum.jpgΟι «βυσσινί» δείχνουν διατεθειμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν στην περίπτωση του αμυντικού του Παναθηναϊκού Γιάννη Γκούμα.





Αρκετοί είναι οι μνηστήρες που φαίνεται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γιάννη Γκούμα και η Λάρισα φαίνεται να κινείται για να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της. Το γεγονός ότι ο Γκούμας κατάγεται από την Λάρισα σε συνδυασμό με την δυναμική της ομάδας και την συμμετοχή της σε ευρωπαϊκά κύπελλα, δεν αφήνει αδιάφορο τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Το επετειακό σήμα του Εργοτέλη

ergotelis_80xronia.jpgΤο επετειακό σήμα των 80 χρόνων της ομάδας (συμπληρώνονται σε περίπου ένα μήνα) παρουσίασε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Εργοτέλης, θέλοντας να τιμήσει όλους όσους εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια για την άνοδο και την πρόοδο της ομάδας.



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ηρακλειώτικης ΠΑΕ: «Ο Εργοτέλης συμπληρώνει σε λίγες μέρες (τέλος Ιουλίου) 80χρόνια ιστορίας. Με αίσθημα ευθύνης για τους ανθρώπους που πριν από 8 δεκαετίες δημιούργησαν το σύλλογο, αλλά και αναγνωρίζοντας την προσπάθεια όλων όσων πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια από οποιαδήποτε θέση, έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε το επετειακό σήμα του Εργοτέλη, με το οποίο θα αγωνίζεται η ομάδα μας για τον επόμενο ένα χρόνο.

Η φετινή επέτειος και με γνώμονα την έντονη αθλητική, κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα του συλλόγου μας, θα αποτελέσει την απαρχή για ακόμα μεγαλύτερη προσφορά σε όλους τους τομείς.

Ο Εργοτέλης μεγαλώνει και μαζί του μεγαλώνουν και οι δικές μας ευθύνες. Όλοι όσοι ανήκουμε στην οικογένεια του Εργοτέλη έχουμε την υποχρέωση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο να υπηρετούμε ένα σύλλογο με ένδοξο παρελθόν, σπουδαίο παρόν και ακόμη δημιουργικότερο μέλλον».

Για πάντα Ρωμαίος

roma-totti.jpgΤο νέο του συμβόλαιο με την Ρόμα είναι έτοιμος να υπογράψει ο Φραντσέσκο Τότι, μόλις επιστρέψει στην Ιταλία από την Ελλάδα όπου κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Η συνεργασία της Ρόμα με τον αρχηγό της θα είναι ως το 2014 κάτι που σημαίνει ότι ο Τότι θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Το τρέχον συμβόλαιο του 33χρονου άσου με την Ρόμα λήγει το 2010, αλλά πρόθεση των δύο πλευρών είναι να πορευθούν μαζί ως το τέλος. Οι υπογραφές αναμένεται να μπουν μετά τις 2 Ιουλίου καθώς ο ιταλικός σύλλογος θα ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία του λόγω της συμμετοχής στο Europa League.

«Με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ»

vitolo_aris.jpgΟ Βίκτορ Βιτόλο είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την μεσαία γραμμή. Ο Ισπανός μέσος μίλησε για το ενδιαφέρον του δικεφάλου, το οποίο θεωρεί τιμή, αλλά προς το παρόν έχει βάλει ως προτεραιότητα την ελευθερία του από την Σανταντέρ.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Εξέδρα» για το μέλλον του:
«Αυτό που επιθυμώ είναι να μείνω ελεύθερος, αυτή είναι η προτεραιότητα μου και επιπλέον θέλω να πάρω τα χρήματα που μου οφείλονται. Είμαι επαγγελματίας και παίζω για τα χρήματα, που βοηθάνε εμένα και την οικογένεια μου να ζήσουμε καλύτερα. Δεν πρόκειται να χαρίσω τα λεφτά στην Σανταντέρ, γιατί δεν με σεβάστηκαν ούτε ως άνθρωπο ούτε ως ποδοσφαιριστή. Αν δεν τα βρούμε με τη διοίκηση της ομάδας και χρειαστεί να τηρήσω το συμβόλαιο μου, που ισχύει για ένα ακόμη χρόνο, θα το κάνω. Ωστόσο αν γίνει αυτό και εγώ από τον Ιανουάριο θα μπορώ βάσει κανονισμών, να συζητήσω με άλλες ομάδες.
Αυτή τη στιγμή είμαι σε διακοπές και κανονικά πρέπει να ενσωματωθώ στην προετοιμασία της Σανταντέρ περίπου στις 15 Ιουλίου. Αυτό, βέβαια δεν το έμαθα επίσημα από την ομάδα αλλά από παλιούς συμπαίκτες μου. Αυτό που περιμένω τόσο εγώ όσο και ο μάνατζερ μου, που θεωρεί ότι θα υπάρχει θετική εξέλιξη, είναι να τοποθετηθεί ο πρόεδρος όσον αφορά το θέμα μου».

Για τον ΠΑΟΚ:
«Αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή επιλογή για κάθε ποδοσφαιριστή. Ξεκαθαρίζω, όμως, πως βάσει κανονισμών δεν μπορώ να υπογράψω κανένα συμβόλαιο ή προσύμφωνο από τη στιγμή που δεσμεύομαι ήδη με ένα. Με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ γιατί φαίνεται ότι αναγνωρίζεται η δουλειά και η προσπάθεια που κάνω εντός των αγωνιστικών χώρων».

Με όνομα βαρύ...

komanolas.jpgΟ Κώστας Μανωλάς του Θρασύβουλου, ανιψιός του Στέλιου έδωσε τα χέρια με την ΑΕΚ και καλείται να τιμήσει το ...επίθετο του Θείου του. «Κιτρινόμαυρα» σενάρια για τον Γιάννη Γκούμα ενώ στην Γαλλία θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Ρέφικ Τζιμπούρ. Προχωράει η περίπτωση του Μάκου ενώ δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ για τον Λεονάρντο, ξεκαθάρισε ο Γιάννης Κομπότης.



Σε μια μεταγραφή επένδυση για το μέλλον προχωρά η ΑΕΚ η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον 18χρονο αμυντικό του Θρασύβουλου Κώστα Μανωλά. Ο νεαρός «βράχος» βρισκόταν στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων» εδώ και καιρό ενώ οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει για την παραχώρηση του , έχοντας σημαντικές απολαβές σε περίπτωση μεταπώλησης. Ο Kώστας Μανωλάς είχε φέτος έξι συμμετοχές, από τις οποίες οι πέντε ήταν βασικός ενώ έχει κοντραριστεί με αντιπάλους όπως ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός. Ο νεαρός στόπερ είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και αναμένεται να περάσει σήμερα από τα γραφεία για να υπογράψει μαζί με τον Ιορντάκε.

Χαρούμενος στην Ατλέτικο ο Μάξι

maxi.jpgΟ Μάξι Ροντρίγκεζ δεν επιθυμεί να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης παρά το ενδιαφέρον της Τότεναμ. Ο Αργεντινός μέσος εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στους «ροχιμπλάνκος» αλλά πλέον άφησε τον ισπανικό σύλλογο να αποφασίσει.


Ο αρχηγός των Μαδριλένων ανέφερε χαρακτηριστικά «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ατλέτικο και είμαι πολύ χαρούμενος στη Μαδρίτη. Θα κάνω ότι μου πει ο σύλλογος. Δεν ενδιαφέρομαι για τις φήμες, είμαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και έτοιμος να συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα»

Αθώος και ο ανήλικος

filop2.jpgΟλοκληρώθηκε σήμερα στο δικαστήριο ανηλίκων σε πρώτο βαθμό η δίκη της Λαυρίου με την αθώωση και του τελευταίου κατηγορούμενου οπαδού του Ολυμπιακού.



Αθώος κρίθηκε από το δικαστήριο ανηλίκων ο τελευταίος κατηγορούμενος στα επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Λαυρίου που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Φιλόπουλου. Ο εν λόγω οπαδός του Ολυμπιακού ήταν ανήλικος όταν έγιναν τα επεισόδια ενώ τώρα έχει ενηλικιωθεί. Οι κατηγορίες όλες που υπήρχαν εις βάρος του καταρρίφθηκαν όπως και στους προηγούμενους κατηγορούμενους τον Δεκέμβριο.

Η συνέχεια της ...δικής θα δοθεί πλέον τον Δεκέμβριο του 2011 όπου θα καθίσουν στο ειδώλιο του εφετείου οι Ψυκάκος, Βαγιόπουλος και Ρουμπέτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκινάει νέα προανάκριση σε οπαδούς του Παναθηναϊκού για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

"Καμιά ικανοποιητική πρόταση για Βίγια"



Ο Νταβίντ Βίγια πανηγυρίζει... Ο Νταβίντ Βίγια είναι στο στόχαστρο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά ο αθλητικός σύμβουλος της Βαλένθια, Φερνάντο Γκόμεζ, ξεκαθάρισε ότι ο διεθνής άσος δεν πρόκειται να φύγει από την Βαλένθια με τις υπάρχουσες προτάσεις. Το θέμα ανακινήθηκε από τον ισπανικό Τύπο, σύμφωνα με τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

«Ο Βίγια δεν θα φύγει. Δεν υπάρχει καμιά πρόταση που να μας ικανοποιεί και δεν είναι στα σχέδια της Βαλένθια να τον πουλήσει όσο-όσο», δήλωσε σχετικά ο Γκόμεζ και κατέληξε: «Ο Νταβίντ είναι χαρούμενος στη Βαλένθια και θέλει να μείνει στην ομάδα. Αν δεν υπάρξει κάποια άλλη πρόταση, που να μας ικανοποιεί, τότε θα μείνει και τη νέα σεζόν στο Μεστάγια.»

Διαμαρτύρονται οι Αιγύπτιοι



Οι ποδοσφαιριστές της Αιγύπτου διαμαρτύρονται για τον καταλογισμό του πέναλτι Επίσημη διαμαρτυρία κατέθεσε στη FIFA η Αίγυπτος, εκφράζοντας τα παράπονά της για τον τρόπο με τον οποίο καταλογίστηκε το πέναλτι στο παιχνίδι με τη Βραζιλία, με το οποίο οι "σελεσάο" επικράτησαν τελικά με 4-3.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χάουαρντ Γουέμπ φαίνεται να καταλόγισε την εσχάτη των ποινών μετά από υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή, ο οποίος είδε το ριπλέι της φάσης στην τηλεόραση, κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Ο άρχοντας του αγώνα έδειξε επίσης και κόκκινη κάρτα στον Αλ Μουχαμάντι, καταδικάζοντας τους Αιγύπτιους.

"Από πότε βλέπουμε αν είναι μια φάση πέναλτι στα ριπλέι της τηλεόρασης", αναρωτήθηκε ο τεχνικός των ηττημένων, Σουόκι Γκαρίμπ. "Θα διαμαρτυρηθούμε επίσημα στη FIFA",

Στη Σανταντέρ ο Μάρκο Αουρέλιο


Ο Μάρκο Αουρέλιο Μπαρμπιέρι Στη Σανταντέρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκο Αουρέλιο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Αρη δόθηκε δανεικός στην ισπανική ομάδα για ένα χρόνο. Πέρσι αγωνίστηκε και πάλι ως δανεικός στον Πανσεραϊκό. Ο Μαζίνιο δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του και από την άλλη, ο Αρης είναι υποχρεωμένος να αδειάσει ορισμένες θέσεις ξένων και να προστεθούν οι νεομεταγραφέντες.

Aυτή τη φορά υπήρξε απαρτία...



Από τη Γενική Συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια τακτική γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη, στη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και η τροποποίηση του καταστατικού. Μετά από ψηφοφορία, πρόεδρος της συνέλευσης ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι αυτή ήταν η επαναληπτική Γ.Σ., αφού σε αυτή του Σαββάτου (13/06) δεν υπήρξε απαρτία.

Τον «χορό» των τοποθετήσεων άνοιξε ο πρόεδρος της Λέσχης, Ασημάκης Ηλιάδης, ο οποίος τόνισε: «Θέλω να θυμίσω το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης: Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, Θεόδωρος Εμμανουηλίδης, Αναστάσιος Δεσύπρης, Ελεάννα Ιωαννίδου, Νικόλαος Παπαδόπουλος, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος. Προχωρήσαμε στις ενέργειες ώστε να πάρουμε το 28,8% των μετοχών της ΠΑΕ Αρης. Ήδη σε εμάς έχει μεταβιβαστεί το 21,1% από τα φυσικά πρόσωπα. Αυτή την στιγμή η Λέσχη έχει το 26,6%. Παράλληλα έχουμε πάρει και πληρεξούσια και το ποσοστό συνολικά φτάνει το 58,73%. Η Λέσχη φίλων ’ρη είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Για πρώτη φορά ψηφίσαμε σε εκλογές, ώστε να αναδείξουμε τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ’ρης. Ήταν κάτι πρωτοποριακό για στην Ελλάδα και βέβαια για τον ίδιο τον σύλλογο. Πιστεύω ότι καταφέραμε να σταθούμε ικανοποιητικά. Σίγουρα θα υπάρξουν αντίθετες απόψεις, όμως ελπίζουμε την επόμενη φορά το διοικητικό συμβούλιο να είναι ακόμη πιο έτοιμο. Ανανεώσαμε το site της Λέσχης. Έχει γίνει πλέον πιο φιλικό για αυτόν που θα το επισκεφθεί. Είναι σύγχρονο και κάθε μέλος θα μπορεί να έχει τον προσωπικό του χώρο. Μέσα στο καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί στο 100% η ιστοσελίδα μας. Προχωρήσαμε στην στελέχωση εθελοντικών ομάδων. Υπάρχει ομάδων πρώτων βοηθειών. Από το Σεπτέμβριο μάλιστα θα υπάρχουν άνθρωποι για να προσφέρουν πρώτες τις πρώτες βοήθειες, τόσο στο «Αλεξάνδρειο», όσο και στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Θα υπάρχουν άνθρωποι που θα είναι ειδικευμένοι. Προσπαθήσαμε να αναδείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο της Λέσχης. Υπήρξε συνεργασία με το «Χαμόγελο του παιδιού» και με τη «Λάμψη». Διοργανώσαμε βραδιά Λέσχης κάθε Δευτέρα, ώστε να ανταλλάσσονται απόψεις. Αλλάξαμε το σήμα της Λέσχης και βάλαμε τον Θεό Aρη, χωρίς την ασπίδα, καθώς εμείς ήμαστε η ασπίδα του Aρη. Σχεδιάσαμε νέες κάρτες μελών οι οποίες θα είναι έτοιμες σε 10 μέρες. Πραγματοποιήσαμε εκδηλώσεις, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για τη Λέσχη».

Ο κ. Ηλιάδης αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα που απασχόλησαν την Λέσχη: «Για την πολιτική μας προς τον Τύπο, θεωρήσαμε πως δεν πρέπει να αντιδράσουμε σε δημοσιεύματα. Η καλύτερη απάντηση που δώσαμε ήταν εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ. Για την καλύτερη διαφήμιση σε κάθε παιχνίδι μπάσκετ εντός έδρας είχαμε τόσο έξω από το γήπεδο όσο και μέσα σε αυτό είχαμε ειδικό στάντ. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι θέλαμε να κάνουμε ακόμα περισσότερες ενέργειες για την καλύτερη διαφήμιση της Λέσχης. Θέλαμε τηλεοπτικό χρόνο από την διαφήμιση της ΠΑΕ στην κρατική τηλεόραση, όμως αυτός δεν μας δόθηκε. Aποψή μας είναι ότι η Λέσχη δεν έπρεπε να φθείρεται με ανακοινώσεις. Βγάλαμε ανακοίνωση κατά της ΕΡΤ που καθυστέρησε τα χρήματα, αλλά και για τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς προς την ομάδα. Προσεγγίσαμε και γράψαμε στην Λέσχη αθλητές του Α.Σ., αποφασίσαμε στην κατάργηση του ποσού της εγγραφής στα μέλη των συνδέσμων και τέλος συμμετείχαμε στην κοπή πίτας του Ενιαίου Aρη και βρήκαμε το καταστατικό. Περισσότερες εγγραφές έγιναν τον Ιούνιο και τον Μάιο. Το σύνολο των μελών είναι 3.644 μέλη. Και τα οικονομικά τακτοποιημένα 3.194".

Κατά τη διάρκεια της τακτικής γενικής συνέλευσης εγκρίθηκε ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός του διοικητικού συμβουλίου. Ακόμα έγινε απαλλαγή του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου. Επίσης εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της σεζόν 2009-2010, καθώς και η τροποποίηση του καταστατικού.

ΕΣΟΔΑ: 416.097 ΕΥΡΩ

ΕΞΟΔΑ: 339.713,59 ΕΥΡΩ

ΤΑΜΕΙΟ: 76.383,68 ΕΥΡΩ

Με την απόφαση για τη διεξαγωγή των εκλογών της Λέσχης οριστικά για τις 29 Ιουνίου ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της διαδικασίας. Τα μέλη του οργάνου αποφάσισαν να γίνονται δεκτές οι ανανεώσεις των εγγραφών, αλλά και οι νέες εγγραφές μέχρι το Σάββατο (27/06) και πιο συγκεκριμένα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ οι υποβολές των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές είναι μέχρι το απόγευμα (18.00 μ.μ.) της Τρίτης (16/06).

Στη συνέχεια, πρώτος ομιλητής ήταν ο -μέχρι πρότινος- πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης- Θανάσης Τζεβελέκης, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά. «Στις κουβέντες που είχαμε κάνει, υπήρξε η πρόθεση και η δέσμευση, στο πλαίσιο του Ενιαίου Αρη να παρουσιάσουμε σήμερα το πλάνο μας, αλλά τελικά δεν θα το κάνουμε σήμερα. Η ομάδα που έχει αναλάβει τη διαδικασία θέλει να το κάνει χωρίς λάθη και για αυτό θα περιμένουμε. Το θέμα είναι πιο περίπλοκο από όσο φανταστήκαμε. Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και αποφασίσαμε ότι πρέπει να εξεταστεί σε μια ειδική γενική συνέλευση και σε μια τέτοια θα το φέρουμε σε πέρας.

Ακούω τον τελευταίο καιρό διάφορα, ότι ο Τζεβελέκης θέλει τα λεφτά από την ΠΑΕ, ο Τζεβελέκης το ένα, ο Τζεβελέκης το άλλο. Κάποιοι εντέχνως αλλοίωσαν τα λόγια μου. Επειδή για πρώτη φορά βλέπουν τον Αρη να ορθώνεται κάνουν τα πάντα να τον εμποδίσουν. Δεν μπορούν να το δεχτούν. Ο τελευταίος που θα δημιουργήσει προβλήματα είμαι εγώ, πόσο μάλλον απέναντι σε ένα Δ.Σ. της ΠΑΕ που εξελέγη με τόσο μεγάλη διαφορά. Τόσες πολλές ανοησίες δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Θέλει χρόνο το σχέδιο και είναι δύσκολο. Για να προχωρήσει πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει αλλοίωση και ότι δεν έχουμε άλλα πράγματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας. Πιστεύω ότι όλοι σας πιστεύετε σε αυτό το εγχείρημα. Δείτε τι κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Προκαθορισμένο μπάτζετ μεταγραφών το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτό το μοντέλο σε μικρογραφία. Πρέπει όμως να πούμε «όχι» στον δηλητηριασμό των σκέψεων. Να μην αφήνουμε άλλους εσκεμμένως να αλλοιώνουν σκέψεις λόγια και απόψεις. Θα μείνω στρατιώτης, δεν έχω τρέλα με προεδρία, το απέδειξα πριν από λίγες μέρες. Θα παλέψω όσο μπορώ για το καλό του Αρη. Είναι δεδομένο ότι θα είμαι δίπλα, έστω όχι σαν πρόεδρος. Όλοι να είστε δίπλα. Ή όλοι κοντά στο εγχείρημα του ενιαίου Αρη ή κανένας».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γιάννης Κόντης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα του Βίκτορ Βιτόλο: «Όλοι είμαστε υπέρ της ιδέας του ενιαίου Αρη, κάτι που δεν είναι μόνο ιδέα του κ. Τζεβελέκη. Περιμένουμε να το δούμε και να πράξουμε αναλόγως. Σαν πρώτες μέρες μιας νέας διοίκησης στην ΠΑΕ, έχουμε επικεντρωθεί σε ορισμένους στόχους που είχαμε και πριν, αλλά για λόγους στρατηγικής δεν είχαμε αποκαλύψει. Κινούμασταν και σε άλλες περιπτώσεις στην πραγματικότητα. Βρέθηκα σήμερα στην Αθήνα και είδα πως βλέπουν τον Αρη πλέον. Αυτό που ξεκινήσαμε φέτος θα συνεχιστεί με τη βοήθεια όλων σας. Το κομμάτι με τα διαρκείας και την στήριξη που μας παρέχει ο κόσμος, μας γεμίζει με ικανοποίηση. Υπάρχει όραμα, το βλέπω, το αισθάνομαι. Ο Αρης είναι ικανός για μεγάλα πράγματα. Είναι λάθος να στεκόμαστε σε πρόσωπα που δεν θέλουν να μείνουν στην ομάδα. Θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα στον Βιτόλο. Σταθήκαμε δίπλα του όταν τραυματίστηκε. Εγώ προσωπικά δεν είδα το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης γιατί πήγα στο νοσοκομείο. Ακόμη και στη Θεσσαλονίκη πήγαμε τον είδαμε στο νοσοκομείο και από τότε είχαμε κάνει πρόταση για ανανέωση συμβολαίου. Γνωρίζουμε όλοι τους λόγους που πάγωσαν οι συζητήσεις. Η πρόταση μας ήταν για πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο. Πλέον, όμως, το κεφάλαιο Βιτόλο έχει κλείσει. Δεν θα τον περιμένουμε άλλο. Οπως και να έχει, πιστεύω ότι δεν πρόκειται να πάει στην ομάδα που φημολογείται.

Οι παίκτες έχουν αποκτηθεί με συγκεκριμένες παραμέτρους και οψιόν αγοράς. Αν θέλουμε μπορούμε να τους αγοράσουμε. Στο σημερινό ποδόσφαιρο μετράει η θέληση του κάθε ποδοσφαιριστή. Αν δεν θέλει αυτός μια, εμείς δέκα. Οι ποδοσφαιριστές που έχουμε πάρει έχουν δώσει την εντύπωση, ότι είναι ότι καλύτερο στην Ελλάδα φέτος. Σπάει τα ρεκόρ ο Αρης για τα διαρκείας. Να σας ευχαριστήσω όλους. Όλοι μαζί ενωμένοι θα δούμε τον Αρη εκεί που θέλουμε».

Ο Δημήτρης Σαρρής, που πήρε τον λόγο, επισήμανε: "Αν θέλει κάποιον παίκτη ο Αρης θα τον πάρει. Καταφέραμε να κάνουμε δύο από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Αρη. Τον Γκρασιάν και τον Αμπρέου. Έρχονται και άλλες μεταγραφές, πολύ μεγάλες. Πλέον οι χορηγοί κυνηγούν εμάς και όχι εμείς αυτούς."

Μετά πήρε τον λόγο ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης. Ο Ολυμπιονίκης, που θα είναι υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και αισιόδοξος για την πορεία της Λέσχης.

"Έχουμε πολύ κόσμο σήμερα, αν σκεφτούμε το πόσοι ήμασταν πέρυσι. Έχουν περάσει τόσες ώρες και όμως οι περισσότεροι αν όχι όλοι είναι εδώ και εδώ θα κάνω μια ευχή. Του χρόνου τέτοια μέρα να ψάχνουμε άλλο χώρο να κάνουμε την συνέλευση, γιατί εδώ δεν θα χωράμε".

Έτοιμοι για όλα...



Ο Τζιμπρίλ Σισέ Η υπόθεση Κρουζ μοιάζει να χαλάει. Και λέμε μοιάζει, επειδή οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή παρά τις εξωφρενικές απαιτήσεις τους για την μεταγραφή του παίκτη στον Παναθηναϊκό, τόνιζαν τα ξημερώματα της Τρίτης ότι η διαφορά στο οικονομικό είναι μικρή και ίσως γεφυρωθεί το χάσμα.

Ασφαλώς, όταν μιλάμε για 1,5 εκ. ευρώ διαφορά ετησίως για τον παίκτη συν τα 2 εκ. μπόνους που θέλουν οι μάνατζερ, φαντάζει δύσκολο να υπάρξει σημείο επαφής, εκτός αν πέσουν αρκετά οι απαιτήσεις της πλευράς του Αργεντινού. Την Τρίτη αναμένεται να γίνει νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές και να τελειώσει οριστικά η ιστορία.

Κι επειδή το... ναυάγιο στην ιστορία του 35χρονου στράικερ είναι πολύ πιθανό όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, στον Παναθηναϊκό ήδη στρέφονται και σε άλλες περιπτώσεις. Όπως φαίνεται πρώτος στόχος είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ως αντί-Κρουζ.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένη η επιθυμία των «πράσινων» να πάρουν και δεύτερο κυνηγό. Μπομπό, Μπάριος, Αντούριθ, Σαντ και Λεβαντόφσκι, είναι επίσης περιπτώσεις που ίσως απασχολήσουν.

Συμφωνία για Μέλμπεργκ (;)
Την ίδια ώρα, η κωλυσιεργία που παρατηρείται στην υπόθεση του Πουιγκρενιέ μόνο τυχαία δεν είναι. Πολύ απλά ο Παναθηναϊκός προσπαθήσει να «κλείσει» κάτι καλύτερο από τον Γάλλο. Ο... εκλεκτός λοιπόν, ίσως να είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ! Ο παίκτης δεδομένα έχει απασχολήσει το «τριφύλλι». Οι Ιταλοί όμως προχωρούν την υπόθεση λίγο παρακάτω.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τη Γιουβέντους σε ένα ποσό της τάξης των 3,5 εκ. ευρώ και το μόνο που απομένει είναι να συμφωνήσει και με τον ποδοσφαιριστή. Όπως λένε οι Ιταλοί, η πρόταση στον Σουηδό θα είναι 2 εκ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας!

Αθλητικός Τύπος

Ώρα των σπορ Εξέδρα Score Σπορ του Βορρά

Αθλητικός Τύπος

Sportday
Goal news
Εξέδρα

Φως
Φίλαθλος
Ώρα των σπορ

Πρωταθλητής
Πράσινη
Score



Metrosport
Σπορ του Βορρά

Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης


Πατρίς Sport