Τρίτη, 16 Ιουνίου 2009

Ψάχνει για άλλους... Λάτιν ο ΠΑΟΚ


Σάντος και Βρύζας Μπορεί στην Αργεντινή να μην βρήκε αυτό που έψαχνε, ωστόσο, η Λατινική αγορά ποδοσφαιριστών είναι τόσο μεγάλη που είναι σίγουρο ότι μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα... Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ που, πρόσφατα, έκανε πίσω στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών από την Αργεντινή, διαπιστώνοντας ότι είνβαι ιδιαίτερα ακριβοί.

Οι Λαριβέι, Λεγκισαμόν και Ριός ήταν ακριβοί για το ταμείο του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν πίσω για τους τρεις Αργεντίνους, αλλά, θα επιμείνουν στην αγορά της περιοχής για να καλύψουν θέσεις στην επίθεση και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Από την άλλη, οι πληροφορίες για τον Βιτόλο και όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί για να αποκτηθεί ως ελέυθερος από τη Σαταντέρ, ολοένα και δυσκολεύει και κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα βέβαιος ότι τελικά θα ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες να μετακομίσει στην Τούμπα.

Ο Βιτόλο και οι εκπρόσωποί του θα συζητήσουν μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες για να απελευθερωθεί από την ισπανική ομάδα και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Στην περίπτωση του Ριέρα ο ΠΑΟΚ, εφόσον αποκτήσει τον 22χρονο επιθετικό από την Εσπανιόλ, θα έρθει ως δανεικό για ένα χρόνο, ενώ στην περίπτωση του Βιτόλο, περιμένει την αποδέσμευσή του από την Σανταντέρ για να αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Έτσι λοιπόν, εκτός από τις έξι μεταγραφές που έχουν γίνει, των Κουτσιανικούλη, Αμπουμπακάρι, Κρέσιτς, Παπάζογλου, Φωτάκη και Τσιρίλο, φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για ακόμη τρεις ή τέσσερις: ενός επιθετικού, ενός αριστερού μπακ, του Βιτόλο ή κάποιου άλλου στην ίδια θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: