Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ξύλο και τραυματίες στο Σπλιτ!

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Σπλιτ, λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης Κροατία – Γεωργία.

Ξύλο και τραυματίες στο Σπλιτ!
Τα επεισόδια βέβαια, δεν είχαν καμία σχέση με το παιχνίδι, καθώς οι λίγοι Γεωργιανοί που πήγαν στην Κροατία για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους, ήταν ήρεμοι και καθόλου προκλητικοί.

Ωστόσο, οι χούλιγκαν της Ντιναμό βρήκαν την ευκαιρία και πήγαν στο Σπλιτ, όπου και συνεπλάκησαν με αυτούς της Χάιντουκ. Οι μάχες σώμα με σώμα διήρκησαν για αρκετή ώρα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχουν αρκετές υλικές ζημιές, πολλές συλλήψεις και επτά οπαδοί στο νοσοκομείο.

Δ’ Όμιλος: Το πιστεύει η Ρουμανία!

Πιάνοντας πολύ καλή απόδοση και με το «καυτό» κοινό της στο πλευρό της, η Ρουμανία επικράτησε με 3-0 της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, την ξεπέρασε στη βαθμολογία και μοιράζεται τη 2η θέση με τις Αλβανία και Λευκορωσία.

Ο Άντριαν Μούτου στο 37ο και ο Τσιπριάν Μαρικά στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσαν ξεκάθαρο προβάδισμα στους γηπεδούχους ενόψει επανάληψης, εκεί όπου ο επιθετικός της Στουτγκάρδης σκόραρε και δεύτερη φορά και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό. Μέχρι το τελικό σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι παρά τις προσπάθειες των Βόσνιων να μειώσουν και οι Ρουμάνοι πήραν μια σημαντική νίκη ενόψει συνέχειας και ελπίζουν σε πρόκριση.

Με Νίνη, «Φέτφα» και «Σάλπι»

Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως έχει καταλήξει στους 11 για το αυριανό ματς (4/6, 21:30) στο «Καραϊσκάκη» με τη Μάλτα, με την Εθνική να παρατάσσεται με 4-3-3.
Με Νίνη, «Φέτφα» και «Σάλπι»
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοτσόλης, με την τετράδα της άμυνας (από τα αριστερά προς τα δεξιά) να αποτελείται από τους Σπυρόπουλο, Μόρα, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Τοροσίδη.
Στα χαφ επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο Τζιόλης, με τους Καραγκούνη και Κατσουράνη. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σαλπιγγίδης, με τους Νίνη δεξιά και Φετφατζίδη αριστερά.
Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Χριστοδουλόπουλος που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει αντί του Φετφατζίδη.
 

Νίκη με ανατροπή και πρωτιά για τους Κροάτες

Παρότι η Κροατία βρέθηκε να χάνει στο Σπλιτ από τους Γεωργιανούς με 1-0, με δύο γκολ σε τρία λεπτά (76` και 78`)ανέτρεψε το σκορ και έφτασε στη νίκη με 2-1, περνώντας στην 1η θέση του 6ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2012, αφήνοντας στη 2η θέση την Ελλάδα, αλλά με ματς περισσότερο.
Νίκη με ανατροπή και πρωτιά για τους Κροάτες
Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια προηγήθηκε λοιπόν στο 17` ο Τζάμπα Κανκάβα νίκησε τον Ρούνιε κι έκανε το 0-1.
Στο 76` ο Κλάσνιτς βρήκε τον Μάντζουκιτς που έκανε το 1-1 και δύο λεπτά μετά ο Νίκολα Κάλινιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

«Συμφωνία στα 8 εκατ. για Σισέ»

αμός γίνεται στην Τουρκία τις τελευταίες ώρες με δεκάδες δημοσιεύματα να μιλούν για συμφωνία του Τζιμπρίλ Σισέ με την Γαλατασαράι. Μάλιστα, μία ιστοσελίδα προχώρησε το θέμα ακόμα πιο πολύ…
 
«Συμφωνία στα 8 εκατ. για Σισέ»
Συγκεκριμένα, η «dha.com.tr» επικαλούμενη την «Hurriyet» αναφέρει πως η Γαλατά μετά τον Γάλλο, έδωσε τα χέρια και με τον Παναθηναϊκό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής έναντι 8 εκατομμύριων.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες άλλες τούρκικες ιστοσελίδες, που κάνουν λόγο απλά για προχωρημένες συζητήσεις με τον Γάλλο και όχι για συμφωνία. Μάλιστα, αναφέρουν και μία λίστα με επιθετικούς που εξετάζει η Γαλατά και στην οποία υπάρχουν τα ονόματα των Μπάρος, Σισέ, Μούτου και Μιλίτο.

Ο Μαϊνινί ζήτησε συγνώμη από τους Σέρβους

Κάλιο αργά, παρά ποτέ... Ο πρόεδρος της FIBA Ιβάν Μαϊνινί ζήτησε συγνώμη από τους Σέρβους για το καλάθι του Μιλος Τεόντοσιτς στον ημιτελικό του Παγκόμσιου πρωταθλήματος κόντρα στην Τουρκία. Ο ισχυρός άνδρας της διεθνούς ομοσπονδίας βρίσκεται στο Βελιγράδι πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη, ενώ στις δηλώσεις του υπογράμμισε χαρακτηριστικά: "Ύστερα από αρκετή μελέτη της φάσης, οι διαιτητές έκαναν όντως λάθος. Στον αθλητισμό ωστόσο όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμη και οι καλύτεροι διαιτητές του κόσμου μπορούν να κάνουν λάθος. Οφείλω πάντως μια συγνώμη από τη Σερβία".The Player

Γραμμένος: «Φτάνει πια η υποκρισία…»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας Βαγγέλης Γραμμένος φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» προκειμένου να σχολιάσει τη σημερινή απόφαση της ΕΠΟ για προσωρινή αναστολή όλων των δραστηριοτήτων για 10-15 ημέρες.
Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ υπογράμμισε: «Η απόφαση είναι γνωστή πλέον και αφορά την αναστολή δραστηριοτήτων για 10 έως 15 ημέρες, για την οποία τάχθηκε υπέρ η συντριπτική πλειοψηφία των Ενώσεων. Θεωρώ προσωπικά πως είναι κάτι που έπρεπε να γίνει, γιατί το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να προχωρήσει με όλα αυτά που συμβαίνουν. Όλα αυτά τα θέματα πρέπει να τεθούν επί τάπητος. Εμείς προσωπικά (σ.σ. ως Ένωση Μακεδονίας) προτείναμε άνοιγμα των φακέλων και εκ νέου εξέταση τους.
Στο χρονικό διάστημα αυτό θα τεθεί θέμα για το αν η Λίγκα πραγματικά επιζητεί να υπάρχει αυτό το σύστημα αδειοδότησης, κάτι που βέβαια είναι επιβεβλημένο από την UEFA. Πρέπει να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και να αναζητηθεί μια λύση για τη βία που υπάρχει στα γήπεδα. Παρατηρούμε απίστευτα πράγματα, ασφαλώς έτσι δεν μπορεί να ξεκινήσει πρωτάθλημα.
Κάποιος όμως πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά. Όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, όχι όμως για συζητήσεις, αλλά για αποφάσεις. Αυτό που επιζητείται κυρίως κατά τη γνώμη μου είναι η ισονομία. Για παράδειγμα έχω διαφωνήσει από την πρώτη στιγμή με την ποινή που επιβλήθηκε στον Ηρακλή για τη φερόμενη ως πλαστή φορολογική ενημερότητα, όπου τιμωρήθηκε για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου.
Η πρόθεση του κυρίου Πιλάβιου φαίνεται να είναι καλή και να τον απασχολεί το καλό του ποδοσφαίρου μας, αλλά πλέον με αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν, δεν μπορούμε να επενδύσουμε μόνο στις καλές προθέσεις, αυτό είναι κάτι που δεν μετράει. Φτάνει πια η υποκρισία. Από όλους…».

Ρόσι: «Όνειρο του καθένα η Μπαρτσελόνα»

Την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έκανε για ακόμα μία φορά γνωστή ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ, Τζουζέπε Ρόσι.

Από τη στιγμή που οι «μπλαουγκράνα» έκαναν γνωστό το ενδιαφέρον τους για τον Ιταλό φορ, ο διεθνής άσος δεν σταματάει να… πλέκει το εγκώμιο των πρωταθλητών Ευρώπης. Αυτή τη φορά, παραχώρησε συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport:

«Όλοι οι παίκτες θέλουν μια μέρα να αγωνιστούν στη Μπαρτσελόνα. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και μια από τις καλύτερες στην ιστορία του αθλήματος. Θα ήταν όνειρο μια τέτοια μεταγραφή», δήλωσε.

Μπιτσαξής υπέρ Πιλάβιου

Ο ΓΓΑ, Παναγιώτης Μπιτσαξής, με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ χαρακτήρισε «ουσιώδη» την τοποθέτηση του Σοφοκλή Πιλάβιου στην ομιλία του στη ΓΣ της ΕΠΟ.
Μπιτσαξής υπέρ Πιλάβιου
Αναλυτικά:
«Η πρώτη τοποθέτηση της ελληνικής Πολιτείας συνίσταται στο εξής απλό. Το ουσιώδες στη σημερινή ΓΣ της ΕΠΟ δεν είναι η αναστολή λειτουργίας της Ομοσπονδίας για ένα δεκαπενθήμερο ή και για αόριστο διάστημα. Το ουσιώδες είναι μια σημαίνουσα τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ, η όποια θέτει ευθέως ένα τεράστιο και συγχρόνως απλό δίλλημα.
Αντιγράφω τα λόγια του, λέει: «Καλούμε όλους να διαλέξουν τι ποδόσφαιρο επιθυμούν, αυτό των μπράβων, των πλαστογράφων, των ψευτών, των χουλιγκάνων, των παρωχημένων αντιλήψεων, των συναλλαγών κάτω από το τραπέζι, της εξάρτησης από τους πολιτικούς που το εκμεταλλεύονται, των στημένων αγώνων, της βίας και των απειλών ή μήπως προτιμά αυτό που προτείνουμε εμείς;
Ένα ποδόσφαιρο που είναι στηριγμένο σε θεσμούς και κανόνες, σε αξιοπιστία, ηθική, χωρίς δεσμεύσεις και υπόγειες διαδρομές, ισονομία, ισοπολιτεία, σύγχρονο, προσαρμοσμένο στα παγκόσμια δεδομένα και με αξιοκρατία;» Αυτό το ρητορικό ερώτημα δε θα είχε καμία σημασία, αν το έθετα εγώ, γιατί θα ήταν αυτονόητη η προσέγγιση της Πολιτείας και αυτό το ερώτημα με πολύ πρακτικές διαστάσεις έχει τεθεί από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και από τον Υπουργό Πολιτισμού και από εμένα.
Έχει όμως τεράστια σημασία γιατί γίνεται για πρώτη φορά, αυτό το ερώτημα, που δίνει την κατεύθυνση προς την οποία πρέπει να κινηθούμε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και αυτό είναι το ουσιώδες. Το ερώτημα αν το ποδόσφαιρο θα ζήσει ή θα πεθάνει συνδέεται με τα λόγια του προέδρου της ΕΠΟ, που τώρα σας διάβασα».
Παράλληλα είπε ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα: «Και η απάντηση, ναι μεν είναι αυτονόητη, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη. Είναι ένας δρόμος που δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, είναι ένας δρόμος που πρέπει να συγκρουστεί με δεκαετίες, ανομίας, διαπλοκής, σήψης και διαφθοράς που ως προς ορισμένες πλευρές έφτασαν στο αποκορύφωμα τους στη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο. Αυτή η κατεύθυνση, όταν τίθεται από την ΕΠΟ η απάντηση της Πολιτείας είναι απλή: αν πράγματι η ΕΠΟ έχει μια τέτοια κατεύθυνση η ελληνική Πολιτεία θα είναι αλληλέγγυα και αρωγός. Θα στηρίξει με πράξεις και έργα αυτή την προσπάθεια, με κάθε τρόπο τον οποίο έχει στη διάθεση της και μάλιστα σεβόμενη το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.
Αν όμως η κατεύθυνση αυτή ακυρωθεί από τα ίδια τα πράγματα, τότε η Πολιτεία εκ των πραγμάτων θα είναι απέναντι. Αυτό το ερώτημα, που έχει τεθεί από μένα προς την ΕΠΟ, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντα μου, και δημόσια και σε συσκέψεις προς όλες τις πλευρές του συντεταγμένου ποδοσφαίρου τι απέγινε; Πως απαντήθηκε στους 18 μήνες που πέρασαν, από την Ομοσπονδία; Δεν απαντήθηκε συνολικά, απαντήθηκε όμως με παρά πολλές πράξεις και κοινούς βηματισμούς. Άλλοτε ο βηματισμός της ΕΠΟ ήταν ταχύτερος και της Πολιτείας βραδύτερος, άλλοτε συνέβαινε το αντίθετο. Έχουν όμως γίνει στους 18 αυτούς μήνες πολύ μεγάλες προσπάθειες.
Σας θυμίζω το θέμα της διαφάνειας των ελληνικών πρωταθλημάτων. Από τη συνεργασία ΕΠΟ και Πολιτείας καρποφόρησε η μεγαλύτερη έρευνα, η πιο εξονυχιστική, για το θέμα των προσυνεννοημένων αγώνων στη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Προφανώς γνωρίζετε ότι τα στημένα παιχνίδια δεν είναι απότοκο των σημερινών ημερών, είναι ένα πρόβλημα πολύ παλαιότερο, που βγήκε από το χαλί, μπήκε στο προσκήνιο, λοιδορήθηκε από ορισμένους ότι οι διαβιβάσεις προς στην Εισαγγελία ήταν τυπικές, απλώς να πούμε ότι κάνουμε κάτι. Τώρα όμως αρχίζει και φαίνεται, ανεξάρτητα της επάρσεως και χωρίς να θέλω να προδικάσω την ενοχή κανενός, ότι έγινε η μεγαλύτερη έρευνα στα χρονικά της ελληνικής Δικαιοσύνης. Και σε αυτό συνεργάστηκε η ΕΠΟ και η ελληνική Πολιτεία.
Επαναλαμβάνω ότι αυτή η κίνηση της ΕΠΟ είναι ουσιώδης, έχει στηριχθεί εσωτερικά από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ενώσεων και τη Σούπερ Λίγκα, έχει σημειολογικό, καταρχήν, χαρακτήρα. Θα δούμε την πορεία της. Πέρα όμως από αυτή τη γενική τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ, την οποία συμμεριζόμαστε και είμαστε αλληλέγγυοι με αυτήν είναι και το σύστημα της αδειοδότησης των ομάδων.
Έχει σημασία να θυμίσω ορισμένες κρίσιμες λεπτομέρειες. Το σύστημα της αδειοδότησης των ομάδων όπως ίσχυε διαχρονικά, οδήγησε το ποδόσφαιρο στο να υπάρχουν χρέη των ΠΑΕ, προς το ελληνικό δημόσιο, ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ. Χρέη τα οποία ρυθμίστηκαν, χαρίστηκαν, ξαναρυθμίστηκαν και αυτό επαναλήφθηκε, κάτω από ένα καθεστώς το οποίο οπωσδήποτε επηρέαζε και η πολιτική διαπλοκή. Είναι λοιπόν προφανές ότι χρειαζόμαστε ένα άλλο σύστημα κριτηρίων, το οποίο θα εμποδίζει, τουλάχιστον, τη δημιουργία πρωτογενών ελλειμμάτων».

Κοντά σε "γάμο" ΠΑΟΚ και Μπόλονι

Από το καλό στο... καλύτερο πάνε οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Λάζλο Μπόλονι, καθώς οι δύο πλευρές φέρεται να τα βρίσκουν.
Κοντά σε "γάμο" ΠΑΟΚ και Μπόλονι
Με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ώστε μαζί με τον Ρουμάνο τεχνικό στην Θεσσαλονίκη, να έρθουν δύο μόνο συνεργάτες του. Πρόκειται για έναν βοηθό και έναν σκάουτερ…

Αυτά έχουν συζητηθεί και φυσικά πρέπει να επικυρωθούν όταν ο Θόδωρος Ζαγοράκης συναντηθεί με τον Λάζλο Μπόλονι για να οριστικοποιήσουν την συνεργασία.
Πηγή: paok24.gr

Πρέλεβιτς: «Όλοι πωλούνται!»

Tην άποψη ότι κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ πωλείται αν έρθει η ανάλογη πρόταση εξέφρασε ο Μπάνε Πρέλεβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, το μέλος του ΔΣ του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στην περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, στον Ζαγοράκη, στα διαρκείας αλλά και στο πως διαμορφώνονται τα μπάτζετ των ομάδων σύμφωνα με τα τελευταία οικονομικά δεδομένα.

Αναλυτικά, ο Μπάνε Πρέλεβιτς ανέφερε στο «TV Θεσσαλονίκη»:
Για το θέμα του Βιεϊρίνια: «Είναι μεγάλο ταλέντο με μέλλον. Μπορεί να σταθεί σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι κάθε παίκτης πωλείται, αρκεί να υπάρχει η ανάλογη πρόταση. Βέβαια θα μετρήσει και η γνώμη του νέου προπονητή. Όσο για το εάν έρθει πρόταση από τον Ολυμπιακό, εάν θα δοθεί, επαναλαμβάνω ότι εάν ο προπονητής πει ότι είναι απαραίτητος και δεν φεύγει, ποιος θα τον δώσει;».
Για τον προπονητή: «Είναι ένα θέμα που το χειρίζονται αποκλειστικά ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής».
Για τον Ζαγοράκη: «Είναι ηγετική φυσιογνωμία και το έχει αποδείξει. Κατάφερε γρήγορα να πετύχει πολλά. Να πρωταγωνιστεί μια ομάδα στην Ελλάδα και δεν υπάρχει λόγος να μην το συνεχίσει αυτό. Η συνεργασία μαζί του είναι άριστη και χαίρομαι που συνεργαζόμαστε τα δυο εφτάρια του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου. Να δούμε τι θα βγάλουμε».
Για τα διαρκείας: «Ήταν πολύ θετικό το μήνυμα με τις πρώτες πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας. Ο κόσμος δείχνει την στήριξη προς την ομάδα και αυτή είναι και η μεγαλύτερη δύναμη για τον ΠΑΟΚ».
Για τον εαυτό του: «Δεν είμαι ο πρώτος που ασχολείται διοικητικά σε άλλο άθλημα, από αυτό που με ανέδειξε. Ο κύριος Γόντικας του Παναθηναϊκού ήταν βολεϊμπολίστας, ο Βασίλης Κωνσταντίνου του Αμαρουσίου ήταν ποδοσφαιριστής. Μιλάμε για εταιρίες και χρειάζονται οι νέοι άνθρωποι».
Για το μπάτζετ: «Όλες οι ομάδες πιστεύω ότι θα μειώσουν το μπάτζετ. Στο ποδόσφαιρο μπαίνει πλέον η FIFA να ελέγχει τους φακέλους και μέλλον θα έχουν μόνο οι νοικοκυρεμένες ομάδες. Εμείς οι νέοι στη διοίκηση θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, είμαι στη διάθεση του προέδρου για αυτό. Μπορεί να πάω εκπρόσωπος στη Λίγκα και εκεί θα έχω να αντιμετωπίσω ανθρώπους του ποδοσφαίρου, ενώ είχα γνωρίσει τους μπασκετικούς, αλλά αυτό δε λέει τίποτα για μένα. Θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε σωστά τον ΠΑΟΚ παντού».
Για την ομάδα των Νέων: «Υπάρχουν παιδιά με ταλέντο στην δεύτερη ομάδα και γιατί να μην τα προωθήσουμε στην πρώτη ομάδα; Το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι αυτοί. Ο πρόεδρος έχει την ίδια άποψη και θέλει επιτέλους να βγουν κάποιοι παίκτες μέσα από τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε τα πολλά λεφτά δεν υπάρχουν και όλες οι ομάδες θα ρίξουν το μπάτζετ τους. Το ίδιο θα κάνει και ο ΠΑΟΚ».

Υποπτος ο Πιλάβιος

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος ενδύθηκε το μανδύα του θύματος και ζήτησε από τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ να κλείσουν το μαγαζί (όπως και έγινε) μέχρι να δουν τι θα γίνει. Επικαλέστηκε πολλούς λόγους, άλλους πιστευτούς, άλλους λιγότερο κι άλλους αστείους. Για τα στημένα, τη βία, τους μπράβους και για πολλά άλλα. Α, και για κείνον τον τελικό της απόλυτης ντροπής.
Για κείνον δεν είπε λέξη. Αλλά υπάρχει κι αυτός. Και μαζί με όλα τα υπόλοιπα οι ευθύνες του κ. Πιλάβιου - αλλού περισσότερες κι αλλού λιγότερες - είναι δεδομένες. Μόνο που ο ίδιος φρόντισε να τις απεκδυθεί.
Στο διάγγελμά του προς το ακροατήριο των Ενώσεων μας είπε ότι αδίκως βάλλεται. Μίλησε για τα στημένα ως έναν από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να μπει (προσωρινά έστω) λουκέτο στο ποδόσφαιρο. Μόνο που δε μας είπε ποιοι ευθύνονται για τα στημένα. Μας είπε για τους νταβατζήδες, που δρουν ανενόχλητοι. Δε μας είπε ποιος (ποιοι) έφερε τους νταβατζήδες. Μίλησε για τη βία, που κατατρώει τη σάρκα του ποδοσφαίρου. Δε μας είπε τι έκανε ο ίδιος - ως έχων το γενικό πρόσταγμα - για την αντιμετώπισή της. Δε μας είπε για τον τελικό της ντροπής στο Κύπελλο, που δέρνονταν όλοι με όλους μέχρι να κουραστούν. Σαν να μην έγινε ποτέ ή σαν να τον διέγραψε από το «σκληρό δίσκο» της μνήμης του.
Ακόμη δεν είπε πολλά άλλα. Για τις αδειοδοτήσεις, τις πλαστές ενημερότητες, τα ψέματα ενώπιον του Κοινοβουλίου, για ότι τάχα θα φέρει στο συμβούλιο το άνοιγμα των φακέλων αλλά δεν το έπραξε ποτέ. Για όλα αυτά που έπρεπε να κάνει και δεν έκανε. Και όλα μαζί μεγάλωσαν, γιγάντωσαν το πρόβλημα, το έκαναν ανυπέρβλητο. Ολα αυτά όμως, είναι δικά του δημιουργήματα.
Είναι αυτός που κορόιδεψε τον Ηρακλή (είπε «διώξτε τον απατεώνες από την ομάδα και κάτι θα γίνει») και τον ΟΦΗ (υποσχέθηκε στον Μαχλά ότι θα δει προσωπικά τον φάκελο της ομάδας, αλλά αντ΄ αυτού έκλεισε το δρόμο στους Κρητικούς με ψηφοφορία δια περιφοράς!)  και είναι αυτός που οχυρώθηκε πίσω από το αυτοδιοίκητο για να καλύψει τις δικές του αδυναμίες. Επ' αυτού αρκεί να του (και σας) θυμίσουμε την άποψη του έγκριτου νομικού, του Γρηγόρη Ιωαννίδη, ενός νομικού με εξειδίκευση στο συγκεκριμένο αντικείμενο. «Ναι μεν από την ΟΥΕΦΑ υπάρχει σεβασμός στο αυτοδιοίκητο» είπε, αλλά «όταν υπάρχουν παραβιάσεις νόμων, παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανταγωνισμού, τότε δεν μπορεί να υπάρξει πρόθεση του αυτοδιοίκητου ως επιχείρημα για να μην εξετάζει συγκεκριμένες υποθέσεις».
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος εμφανίστηκε ως ο άνομος και άμεπτος, το αγγελικό δημιούργημα του οποίου βάλλεται από κακοποιά στοιχεία και ο ίδιος δεν μπορεί (άλλο) να το υπερασπιστεί. Ζήτησε να βάλουμε πλάτες. Να βάλουμε. Φτάνει ο ίδιος να ομολογήσει τις τραγικές ευθύνες του για το σημερινό χάλι και να τις αναλάβει. Με όποιον τρόπο πιστεύει. Μέχρι να το κάνει και μέχρι να ανοίξουν οι φάκελοι είναι  ύποπτος. Ετσι τον αντιμετωπίζουν οι ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον θεωρούν (και όχι μόνο αυτές), έτσι τον αντιμετωπίζει ο πολιτικός κόσμος με τον οποίο θέλει τώρα να καθίσει στο ίδιο τραπέζι, έτσι τον αντιμετωπίζουν οι νομικοί που γνωρίζουν το νομικό δίκαιο και τα της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, έτσι τον αντιμετωπίζουν ακόμα και μέλη μέσα από την ΕΠΟ, είτε τον ψήφισαν, είτε όχι. Αυτό πιστεύει και ο πολύς κόσμος.  sporday gr

Τόνι: «Μένω στη Γιουβέντους»

Την απόφαση να παραμείνει στη Γιουβέντους και να μην πάει σε μια ομάδα που θα έχει δεδομένη θέση στην ενδεκάδα πήρε ο Λούκα Τόνι.

Ο έμπειρος σέντερ φορ μίλησε σε ιταλικά Μέσα και τόνισε πως θέλει να βοηθήσει τον Αντόνιο Κόντε και την ομάδα του να πετύχουν τους στόχους τους την ερχόμενη σεζόν.

«Είμαι μέρος του πρότζεκτ που έχει η Γιουβέντους. Μπορώ να πάω σε κάποια άλλη ομάδα, αλλά θέλω να μείνω και να βοηθήσω τον νέο προπονητή να πετύχει με την ομάδα», δήλωσε στο Sky Sport Italia.The Player

Εκεί κάνουν και συλλήψεις…

Περισσότεροι από 100 Γερμανοί χούλιγκαν συνελήφθησαν σήμερα στην Βιένη, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας τους με την Αυστρία για τον 1ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2012.

Εκεί κάνουν και συλλήψεις…
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αυστριακής αστυνομίας, Ρόμαν Χάσλινγκερ, οι χούλιγκαν προκάλεσαν επεισόδια σε μπαρ και μαγαζιά στο κέντρο της Βιένης, ωστόσο τόνισε ότι δεν είχε λεπτομέρειες για ενδεχόμενους τραυματισμούς.

Τέλος ο Οικονομίδης απο τον Άρη!!

Ο Αρης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Οικονομίδη.

«Το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσία του Προέδρου Νίκου Παπαδόπουλου και του αντιπροέδρου, Κώστα Ευθυμιάδη, ο Γιώργος Οικονομίδης προσήλθε στα γραφεία του συλλόγου και ύστερα από φιλική συζήτηση αρκετής ώρας, αποφασίστηκε να «χωρίσουν» οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Ο Γιώργος Οικονομίδης διετέλεσε αθλητής των τμημάτων βόλεϊ του συλλόγου μας και μετέπειτα προσέφερε τις υπηρεσίες του ως πρώτος προπονητής, 2,5 χρόνια  στο γυναικείο τμήμα και άλλα 2 χρόνια στην ανδρική ομάδα. Για το σύλλογο αποτελούσε και θα αποτελεί πάντα μέλος της Αρειανής οικογένειας

Του ευχόμαστε το καλύτερο στην μελλοντική του πορεία στο χώρο του βόλεϊ»
 

Σιγάλας : «Φαβορί ο Άρης, μπορεί ο Ολυμπιακός»

Με δηλώσεις του στο ARIS FM ο  Γιώργος Σιγάλας σχολίασε τις αναμετρήσεις του Άρη με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το ζευγάρι του τελικου, λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμα τύχη  για να στεφθει πρωταθλητής

Αρχικά, ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ στάθηκε στην προπονητική, τονίζοντας:

«Είναι δύσκολο να αλλάξεις ταυτότητα σε έναν άνθρωπο, όταν έχει ταυτιστεί με κάποιο αντικείμενο. Ένας προπονητής φαίνεται από το πώς διαχειρίζεται το υλικό του, από τις ισορροπίες που κρατά και από τις γνώσεις που μπορεί να αναπτύξει ο ίδιος. Γιατί είναι το μόνο εύκολο να ανοίξεις το ίντερνετ και να βρεις συστήματα και να διαβάσεις για την προπονητική. Το θέμα είναι τί θα μπορέσεις να αναπτύξεις εσύ ο ίδιος. Πρέπει να δίνεις εξετάσεις καθημερινά και, βέβαια, σε αυτό που διαφέρει ο ένας προπονητής με τον άλλον, είναι στη διαχείριση του υλικού του» και συνέχισε αναφορικά με τους κκ. Ζούρο και Κατσικάρη και με την πορεία των Ζαλγκίρις Κάουνας και Μπιλμπάο, αντίστοιχα, σημειώνοντας:

«Η Ελλάδα είναι άλλο πράγμα. Πρώτα απ’ όλα, αξίζουν συγχαρητήρια και στον κ. Ζούρο και στον κ. Κατσικάρη που έφτασαν ως εκεί. Ο Ζούρος ξεκινά μια ανοδική πορεία, έχοντας περάσει από διάφορους σκοπέλους και ο Φώτης, επίσης, δεν τα παράτησε. Έφυγε, ξαναγύρισε και αναγνωρίστηκε, αλλά υπάρχει μία συνέχεια και συνέπεια.
Δεν είναι εύκολο να φτάσεις σε τελικό στην Ισπανία.  Είναι εντελώς διαφορετικές οι ομάδες. Έχει, για παράδειγμα,  6-7 ομάδες όπως ο ΑΡΗΣ και ο ΠΑΟΚ και 3-4 όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.  Σημασία έχει να καταλάβει ο κόσμος ότι υπάρχουν πολύ καλοί Έλληνες προπονητές. Έχουν περάσει και ξένοι παίκτες κακήν κακώς από την Ελλάδα, που αναδείχθηκαν αλλού, στο NBA».

 Αναφορικά με την κατάσταση του ελληνικού μπάσκετ, ο «Ράμπο» επεσήμανε:
«Όποιος ορίζει το μπάσκετ, αν δε βρει την πραγματικότητά του, θα πάει στράφι όλο. Είναι το σπορ που μας αρέσει και μας φέρνει επιτυχίες. Αν βρει την πραγματικότητα αυτή, υπάρχει ελπίδα να συνεχίσει αυτή η χώρα να παράγει καλούς αθλητές και προπονητές. Αλλιώς, θα απαξιωθεί πολύ το άθλημα, χωρίς γυρισμό. Τι είναι τελικά η Α2; Ερασιτεχνικό η όχι; Σε λίγο τελειώνει το Πρωτάθλημα και πολύ ευχαρίστως να καθίσουμε κάτω και να δούμε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά και βεβαίως, δε γίνεται να μην αφορά τους δύο μεγάλους τι γίνεται στο ελληνικό Πρωτάθλημα».


Σχολιάζοντας τη νίκη του ΑΡΗ στην Πυλαία και το 2-1 της σειράς των αγώνων, δήλωσε:
«Η ανατροπή και η νίκη ήταν έργο Σούμποτιτς. Ο ΑΡΗΣ κατέβηκε με στόχο και αυτό είναι σημαντικό. Οι δύο αυτές ομάδες είναι αλλοπρόσαλλες και κοντά η μία στην άλλη. Από εκεί και πέρα, ο ΑΡΗΣ στην έδρα του και με τον κόσμο του, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει. Ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο του χαρτί. Η τρίτη θέση είναι πολύ σημαντική και για τις δυο ομάδες. Έχει, πάντως, τεράστιο ενδιαφέρον. Μπορεί να μη βλέπουμε πολύ καλό μπάσκετ, αλλά ζούμε το άγχος ενός τέτοιου ντέρμπυ. Μπορεί να έχω παίξει σε τέτοια ματς, αλλά και τώρα σαν φίλαθλος, ζω αυτό το άγχος».

Για το ρόλο των Ελλήνων παικτών και αυτόν που έπαιξε ο Νίκος Χατζηβρέττας στο δεύτερο ματς της Πυλαίας, ο Σιγάλας τόνισε:
«Νομίζω ότι και με βάση το άλλο ντέρμπυ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που έπαιζαν 4 Έλληνες στο τέλος του αγώνα και αυτό είναι σημαντικό. Φαντάζομαι, λοιπόν, ότι ο Χατζηβρέττας και ο τρόπος που έπαιξε ήταν μία φυσιολογική συνέπεια. Περιμέναμε να αναλάβει ηγετικά καθήκοντα».

Κληθείς να σχολιάσει τον Κώστα Σλούκα και την απόδοσή του, είχε να πει:
 «Μπορεί να γίνει ηγέτης. Με έχει εντυπωσιάσει. Βλέπω ότι είναι ένα παιδί με προοπτικές και δυνατότητες, αλλά θέλει προσοχή. Το τελευταίο σουτ στην Πυλαία, δεν ήταν απαραίτητο. Δε χρειάζεται να γίνει ήρωας από τώρα. Αν έδινε την πάσα αριστερά, όλοι θα έλεγαν για την πάσα, έμπαινε δεν έμπαινε το καλάθι. Θέλει σωστές επιλογές, που βλέπω ότι της κάνει. Δυστυχώς, δεν ανήκει στον ΑΡΗ. Έχει προοπτικές, χρειάζεται, όμως, να κρατηθούν λίγο τα γκέμια. Είναι ένα παιδί που προοδεύει συνεχώς και φαίνεται ότι δουλεύει σκληρά» και για τον Δημήτρη Βεργίνη ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Βεργίνης είναι σημαντική μονάδα για τον ΑΡΗ».
Στο τέλος των δηλώσεών του, ο Γιώργος Σιγάλας στάθηκε στους τελικούς του ελληνικού Πρωταθλήματος και σε Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό, λέγοντας:
"Είναι ωραίο να έχουμε σημαντικά παιχνίδια, με την έννοια ότι παρατείνεται το θέαμα με το να κερδίζει μια ο ένας και μία ο άλλος. Τονώνουμε μετά από καιρό το ενδιαφέρον της Θεσσαλονίκης, που το είχε ανάγκη.

«Περιμένουμε τον Πρωταθλητή στα άλλα παιχνίδια. Η επικινδυνότητα του παιχνιδιού από πλευράς Ολυμπιακού, είναι ότι στο επόμενο ματς δεν έχει να χάσει τίποτα. Αν είναι σκληροί και πιστεύουν στο στόχο τους, νομίζω ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή. Ο Ολυμπιακός το έχει ξανακάνει. Η πίεση του κόσμου, δε σημαίνει ότι θα σου δώσει φτερά, όμως. Μπορεί να σου κόψει και το χέρι».

Κοντά σε δυο επιθετικούς ο ΠΑΣ!!

Η διαφαινόμενη αποχώρηση των Μπακαγιόκο και Σιαλμά οδηγούν τους υπεύθυνους του ΠΑΣ Γιάννενα  σε αναζήτηση παικτών για την γραμμή κρούσης.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου»  φέρεται να εξετάζει δυο επιθετικούς από την Λατινική Αμερική και τη Βραζιλία.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ κοντά στην απόκτηση τους, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Στα 526 τα εισιτήρια διαρκείας στον ΠΑΟΚ!!

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τον ΠΑΟΚ με τους φιλάθλους να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες που υπάρχουν από την διοίκηση.

Σήμερα το κοντέρ σταμάτησε στα 219. Η σημερινή (3/6) μέρα ήταν η δεύτερη διάθεσης των καρτών και αν συνυπολογίσουμε τα 307 της Πέμπτης (2/6) ο αριθμός έφτασε τα 519.
Σε σχέση με πέρσι η διάθεση των εισιτηρίων είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα και αυτό δείχνει ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και φέτος θα γεμίσουν την Τούμπα.

Κλέβει την παράσταση η εικονική περιήγηση του «Κλ.Βικελίδης»

Η καινοτομία της ΠΑΕ Άρης να καθιερώσει από φέτος την κράτηση εισιτηρίου διαρκείας μέσω του διαδίκτυου και κυρίως η εικονική περιήγηση στο Κλεάνθης Βικελίδης κλέβουν την παράσταση. Από το πρωί της Παρασκευής «τρέχει» το πρόγραμμα e-ticketing των κίτρινων και μια επίσκεψη στο πρόγραμμα της εικονικής περιήγησης αφήνει μόνο θετικά σχόλια. 
 
Ο φίλαθλος μπαίνοντας στο σάιτ της ΠΑΕ και πατώντας στο "εικονική περιήγηση γηπέδου" μπορεί να... ταξιδέψει νοερά στο Χαριλάου, να επιλέξει όποια θέση θέλει, να δει ποια θέα έχει από εκεί και να αποφασίσει! Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθεί εικονικά ο φίλαθλος και στη μπουτίκ του συλλόγου, στη σουίτα, αλλά και στο cafe του γηπέδου.
 
Μια δοκιμή αξίζει τον κόπο...
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Σακίλ ευχαρίστησε τους Λέικερς!!

Ο Σακίλ Ο' Νιλ θέλησε να πει δημόσια ευχαριστώ στους Λέικερς για την απόφασή τους να αποσύρουν τη φανέλα με το νούμερο 34 που φορούσε ο θηριώδης σέντερ όταν έπαιζε στην ομάδα του Λος Άντζελες. "Θέλω να πω ευχαριστώ στους Λέικερς. Το γεγονός ότι δεν με ξέχασαν είναι σημαντικό. Έχω ήδη μιλήσει με τον Τζέρι Μπας και την Τζίνι Μπας" τόνισε ο Σακίλ, ενώ σε ερώτηση για το ποιος είναι ο κορυφαίος σέντερ όλων των εποχών επισήμανε: "Πιστεύω ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ενώ μέσα στην πεντάδα βάζω τους Μπιλ Ράσελ, Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Χακίμ Ολάζιουον και Ντέιβιντ Ρόμπινσον. Και μόνο που το όνομά μου αναφέρεται μαζί με αυτούς τους σπουδαίους παίκτες είναι ευλογία για μένα".

Το δίλλημα της Γαλατασαράι: Ντρογκμπά ή Σισέ!

Τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Γαλατασαράι για τον Τζιμπρίλ Σισέ, δεν έχουν σταματημό. Τουρκική ιστοσελίδα ανέφερε πως βασικός στόχος της «τσιμπόμ» είναι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και εναλλακτικές είναι οι Σισέ και Μούτου.

Ο Ιβοριανός σέντερ φορ μένει ελεύθερος από την Τσέλσι στις 30 Ιουνίου και πιθανή απόκτηση του θα ανεβάσει αυτομάτως επίπεδο τη Γαλατασαράι. Η περίπτωση του, όμως, κρίνεται ακριβή ακόμα και για τους Τούρκους που δεν… φείδονται χρημάτων. Έτσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Medya Razzi» προκύπτει πως ο Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναϊκού και ο Άντριαν Μούτου της Φιορεντίνα είναι οι εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες είναι πιο εφικτές…

Αυτοί λουκέτο, εμείς τα γκολ πακέτο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που η ΕΠΟ βάζει την ποδοσφαιρική Ελλάδα στον... "γύψο", στο εξωτερικό όχι μόνο παίζουν μπάλα, αλλά μπαίνουν και γκολάρες!
Αυτοί λουκέτο, εμείς τα γκολ πακέτο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μακρινά σουτ, τακουνάκια, ατομικές ενέργειες στα καλύτερα γκολ από όλα τα γήπεδα του κόσμου!











«Πρώτη επιλογή του Σάντσεζ ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός «είναι μια από τις πρώτες επιλογές του Σάντσεζ, ίσως και η πρώτη», είπε ο Κριστόφ Μονγκά, ο ατζέντης του Κολομβιανού μέσου, προσθέτοντας ότι «υπάρχει επαφή και περιμένουμε κάτι από τους Έλληνες την επόμενη εβδομάδα.
«Πρώτη επιλογή του Σάντσεζ ο Ολυμπιακός»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο gazzetta.gr
«Είμαστε σε επαφή με τον Ολυμπιακό για τον Κάρλος. Υπάρχει ενημέρωση προς την ελληνική ομάδα για τις απαιτήσεις που υπάρχουν τώρα από τη Βαλενσιέν και τα ποσά που ζητάει ο παίκτης.
Έχουν ανέβει οι απαιτήσεις της Βαλενσιέν αφού υπάρχει ζήτηση για τον Κάρλος. Εγώ προτιμώ να πάει σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αυτός που αποφασίζει είναι ο Κάρλος σε συνεννόηση με τη διοίκηση της Βαλενσιέν", σχολίασε αρχικά.
«Υπάρχουν προτάσεις»
Τον ρωτήσαμε για τις προτάσεις που λέγεται ότι έχει η Βαλενσιέν και αν υπάρχει κάποια η οποία είναι δελεαστική για τους Γάλλους και τον παίκτη:
"Υπάρχουν προτάσεις όμως δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν αποφασίζω εγώ πού θα πάει ο Κάρλος. Τις μελετάνε και θα αποφασίσουν. Το σίγουρο για την ώρα είναι πως δεν υπάρχει βιασύνη από καμία πλευρά. Ούτε από εμάς, ούτε από τη Βαλενσιέν".
«Πιθανή άφιξη Μαθία»
Για το πού βρίσκεται το θέμα με τον Ολυμπιακό:
"Υπάρχει επαφή και περιμένουμε κάτι από τους Έλληνες την επόμενη εβδομάδα. Απ' όσο γνωρίζω είναι πιθανό να έρθει στη Γαλλία για απευθείας συζητήσεις με τη Βαλενσιέν ο Εντουάρντο Μαθία".
Για το αν ο Κάρλος Σάντσες προτιμά Ελλάδα ή παραμονή στη Γαλλία: "Εξαρτάται από την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και κάνει πρωταθλητισμό. Αν τον πολιορκήσει η Παρί, η Μαρσέιγ ή κάποιος άλλος μεγάλος γαλλικός σύλλογος, σίγουρα δεν θα τον αφήσει αδιάφορο. Ο Ολυμπιακός είναι πάντως μια από τις πρώτες επιλογές του, ίσως και η πρώτη".
Πηγή: gazzetta.gr

«Σκέφτομαι τις προτάσεις, δεν έχω αποφασίσει»

Τις εξετάσεις που του έχουν γίνει, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και αυτή του ΠΑΟΚ, εξετάζει τις τελευταίες ώρες ο Λάζλο Μπόλονι, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος με δηλώσεις του.

«Σκέφτομαι τις προτάσεις, δεν έχω αποφασίσει»
Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στο gazzeta.gr για την συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που συζητήθηκαν, όμως υπάρχουν ακόμα κάποιες επαφές. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά τις προτάσεις που έχω και ακόμα δεν έχω αποφασίσει.

Είναι μια πολύ σοβαρή απόφαση και θέλω να είμαι σίγουρος και για την λεπτομέρεια. Θέλω να χαλαρώσω και θα απαντήσω στο επόμενο διήμερο»

Γραπτώς η απάντηση Μανωλά!!

Η πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση στον Κώστα Μανωλά έγινε εγγράφως και το ίδιο συμφώνησαν οι δύο πλευρές να γίνει και με την απάντηση…

Γραπτώς η απάντηση Μανωλά
Στην συνάντηση της Παρασκευής, οι Αδαμίδης και Γκρέταρσον παρουσίασαν στους Στέλιο και Κώστα Μανωλά τη νέα τους πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού άσου μέχρι το 2014 γραπτώς και όχι… στα λόγια.

Ωστόσο, το ίδιο θέλουν να κάνει και η απέναντι πλευρά. Για αυτό και συμφωνήθηκε η απάντηση του ποδοσφαιριστή, θετική ή αρνητική, να κατατεθεί γραπτώς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Καλώς τον και ας άργησε…!!

Ο Κύπριος επιχειρηματίας Ανδρέας Παντελή, επανήλθε στο προσκήνιο για τον Ηρακλή…

Καλώς τον και ας άργησε…
Ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης αλλά και του Ηρακλή, Ανδρέας Παντελή, μίλησε στο «Arena Channel» του «TV Θεσσαλονίκη» και εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει τον σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Παρακολουθώ την προσπάθεια των ανθρώπων του Ηρακλή να σώσουν την ομάδα και την θεωρώ ηρωική. Έγιναν πολλά λάθη από τις προηγούμενες διοικήσεις και ήρθε η ώρα για τη συσπείρωση και την ενότητα. Δέχομαι τηλεφωνήματα από την Θεσσαλονίκη και από μέλη της οικογένειας του Ηρακλή και πραγματικά θέλω να βοηθήσω.
Δεν μπορώ όμως να έρθω και να υπάρχουν αντιμαχόμενες παρατάξεις. Κάποια στιγμή αυτά πρέπει να τελειώνουν. Εφόσον υπάρξει η συναίνεση, να έρθω, να βάλω τα λεφτά μου και υπόσχομαι να ανεβάσω ξανά την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Πρέπει όμως να αναλάβει τις ευθύνες του και να πληρώνει το χρέος προς ΙΚΑ, εφορία ο κύριος Ρέμος. Την προηγούμενη φορά έβαλα πολλά λεφτά και στο τέλος είπαν ότι πήρα και για την τσέπη μου περισσότερα. Αυτή τη φορά, όλα θα τα γνωρίζει ο κόσμος».

Επίσης ανέφερε πως «η ομάδα είναι ιστορική, μεγάλη και έχει λαό που μπορεί να την στηρίξει, αλλά δεν υπάρχει κάποιος να μπει μπροστά. Θέλω μαζί μου και τα μέλη της διοίκησης που προσπάθησαν να σώσουν τον Ηρακλή, τον Χατζηπαναγή, τον Κωφίδη, τον Παπαϊωάννου, τους βετεράνους, αλλά και τους παράγοντες που έκαναν μεγάλο αγώνα εδώ και 20 ημέρες. Μπορούμε να επαναφέρουμε τον Ηρακλή και επειδή ξέρω καλά το ποδόσφαιρο, υπόσχομαι ότι θα πετύχουμε. Δεν έχω δισεκατομμύρια, αλλά για να στηρίξω οικονομικά την προσπάθεια αυτή, έχω. Θα είμαι την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και εάν με καλέσουν θα πάω να μιλήσω».

Εθελουσία στην "ΕΞΕΔΡΑ"...!!

Οι ζέστες ακόμα δεν έχουν πιάσει για τα καλά, παρά το γεγονός ότι διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, ωστόσο το κλίμα στην εφημερίδα “ΕΞΕΔΡΑ” είναι... καυτό.
Εθελουσία στην "ΕΞΕΔΡΑ"...
Οι ζέστες ακόμα δεν έχουν πιάσει για τα καλά, παρά το γεγονός ότι διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, ωστόσο το κλίμα στην εφημερίδα “ΕΞΕΔΡΑ” είναι... καυτό.
Και αυτό διότι ο Μ. Ανδρουλιδάκης που επισκέφτηκε τα γραφεία της εφημερίδας σήμερα, σαν νέος ιδιοκτήτης πρότεινε εθελούσια έξοδο στους εργαζομένους και παράλληλα τόνισε ότι στόχος του είναι να στηρίξει το έμψυχο υλικό που θα παραμείνει, προκειμένου η εφημερίδα να έχει αύξηση στις πωλήσεις της μέσα στο καλοκαίρι περίπου 3.000 φύλλα ημερησίως.
Οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την ΕΣΗΕΑ για τις εξελίξεις στην εφημερίδα και η Ένωση των δημοσιογράφων έδωσε... λύση. Αντί να απαντήσουν αύριο Σάββατο αν συμφωνούν με την εθελουσία, θα απαντήσουν τη Δευτέρα. Θρίαμβος!
Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι η εφημερίδα για να επιβιώσει, σύμφωνα πάντα με τη νέα ιδιοκτησία, πρέπει να συρρικνωθεί σε έμψυχο δυναμικό.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν ξέρουν, δεν άκουσαν…!!

Άγνοια δηλώνουν στον Παναθηναϊκό για τα τουρκικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμφωνία του Τζιμπρίλ Σισέ με την Γαλατασαράι.
Δεν ξέρουν, δεν άκουσαν…
Οι «πράσινοι» αναφέρουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικό και συμπληρώνουν πως ο Γάλλος άσος έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια.

Αυτό σημαίνει, πως όποια ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον επιθετικό του «τριφυλλιού», θα πρέπει να πληρώσει στον Παναθηναϊκό ένα ποσό που θα αγγίζει τα 6 με 7 εκατομμύρια ευρώ…

«Και ο Βιεϊρίνια πωλείται»

«Κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ πωλείται», τόνισε σε συνέντευξη του ο Μπάνε Πρέλεβιτς, συμπεριλαμβανομένου και του Αντελίνο Βιεϊρίνια.
«Και ο Βιεϊρίνια πωλείται»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Arena Channel» της «TV- Θεσσαλονίκη»:
«Ο Βιεϊρίνια είναι μεγάλο ταλέντο με μέλλον. Μπορεί να σταθεί σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι κάθε παίκτης πωλείται, αρκεί να υπάρχει η ανάλογη πρόταση.
Βέβαια θα μετρήσει και η γνώμη του νέου προπονητή. Όσο για το εάν έρθει πρόταση από τον Ολυμπιακό, εάν θα δοθεί, επαναλαμβάνω ότι εάν ο προπονητής πει ότι είναι απαραίτητος και δεν φεύγει, ποιος θα τον δώσει;».
Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή είπε πως «το χειρίζονται αποκλειστικά ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής». Για τα διαρκείας τόνισε ότι: «Ήταν πολύ θετικό το μήνυμα με τις πρώτες πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας. Ο κόσμος δείχνει την στήριξη προς την ομάδα και αυτή είναι και η μεγαλύτερη δύναμη για τον ΠΑΟΚ».
Για τον Ζαγοράκη σχολίασε ότι «ο Θόδωρος (σ.σ Ζαγοράκης) είναι ηγετική φυσιογνωμία και το έχει αποδείξει. Κατάφερε γρήγορα να πετύχει πολλά. Να πρωταγωνιστεί μια ομάδα στην Ελλάδα και δεν υπάρχει λόγος να μην το συνεχίσει αυτό. Η συνεργασία μαζί του είναι άριστη και χαίρομαι που συνεργαζόμαστε τα δυο εφτάρια του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου. Να δούμε τι θα βγάλουμε…».
Αναφορικά με τον ίδιο επισήμανε πως «δεν είμαι ο πρώτος που ασχολείται διοικητικά σε άλλο άθλημα, από αυτό που με ανέδειξε. Ο κύριος Γόντικας του Παναθηναϊκού ήταν βολεϊμπολίστας, ο Βασίλης Κωνσταντίνου του Αμαρουσίου ήταν ποδοσφαιριστής. Μιλάμε για εταιρίες και χρειάζονται οι νέοι άνθρωποι».
Για το κομμάτι του μπάτζετ αλλά και την δεύτερη ομάδα είπε: «Όλες οι ομάδες πιστεύω ότι θα μειώσουν το μπάτζετ. Στο ποδόσφαιρο μπαίνει πλέον η FIFA να ελέγχει τους φακέλους και μέλλον θα έχουν μόνο οι νοικοκυρεμένες ομάδες. Εμείς οι νέοι στη διοίκηση θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, είμαι στη διάθεση του προέδρου για αυτό. Μπορεί να πάω εκπρόσωπος στη Λίγκα και εκεί θα έχω να αντιμετωπίσω ανθρώπους του ποδοσφαίρου, ενώ είχα γνωρίσει τους μπασκετικούς, αλλά αυτό δε λέει τίποτα για μένα. Θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε σωστά τον ΠΑΟΚ παντού.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν παιδιά με ταλέντο στην δεύτερη ομάδα και γιατί να μην τα προωθήσουμε στην πρώτη ομάδα; Το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι αυτοί. Ο πρόεδρος έχει την ίδια άποψη και θέλει επιτέλους να βγουν κάποιοι παίκτες μέσα από τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε τα πολλά λεφτά δεν υπάρχουν και όλες οι ομάδες θα ρίξουν το μπάτζετ τους. Το ίδιο θα κάνει και ο ΠΑΟΚ».

Πιστεύεις στα θαύματα; Προσευχήσου!

Για σοκ μιλάνε οι περισσότεροι, όσον αφορά την απόφαση για λουκέτο από την ΕΠΟ. Κάνουν σα να πέσανε από τα σύννεφα… Κι έτσι αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας όλες οι δραστηριότητες στο ποδόσφαιρο.
Πιστεύεις στα θαύματα; Προσευχήσου!
Ακόμα και τα playoff στην Β’ εθνική, για τα οποία, όμως, ούτως ή άλλως εκκρεμούν κι ένα σωρό εξωγηπεδικές αποφάσεις.
Εμείς, όμως, σε κάτι άλλο θέλουμε να σταθούμε. Σε τι ελπίζει πραγματικά ο κ. Πιλάβιος; Τι περιμένουν, δηλαδή, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, το ΔΣ, αλλά και οι Ενώσεις απ’ αυτό που έγινε σήμερα;
Αν, δηλαδή, ήταν τόσο εύκολο να λυθεί το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα είχε λυθεί. Δεν θα χρειαζόντουσαν καν οι 10-15 μέρες λουκέτου στην ΕΠΟ για να ταρακουνηθεί το όλο σύστημα. Έτσι δεν είναι; Μιλάμε παράλογα;
Τι θα γίνει, λοιπόν, μέσα σε μια, δυο εβδομάδες; Ό,τι δεν έγινε επί δεκαετίες; Δεν μοιάζει σαν απίθανο σενάριο κάτι τέτοιο;
Αυτομάτως, δηλαδή, θα λυθούν τα προβλήματα με τα μπραβιλίκια και τις απειλές στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Από τη μια στιγμή στην άλλη θα κοπούν μαχαίρι τα στημένα ματς; Μέσα σε λίγα 24ωρα θα συμμορφωθούν οι χούλιγκανς; Εντός λίγων ημερών θα σφυρίζουν αμερόληπτα οι διαιτητές;
Και σε θαύματα να πιστεύει κάποιος, δεν γίνεται να περιμένει τέτοιες λύσεις.
Επίσης, ο Πιλάβιος μιλάει και για τις υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου; Ποιες, όμως, είναι αυτές οι υγιείς δυνάμεις; Και με ποιον τρόπο θα αποκλείσει τις όποιες άρρωστες δυνάμεις από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αφού ούτως ή άλλως θα γίνει μια ευρεία συζήτηση «για το τι ποδόσφαιρο θέλουμε»; Τι θα πει ο πρόεδρος της ΕΠΟ; «Εσύ είσαι μπράβος και φύγε από εδώ, ενώ εσύ είσαι κολεγιόπαιδο κι έλα να συζητήσουμε»;
Εμάς όλα αυτά μας φαίνονται φωτοβολίδες. Πυροτεχνήματα. Κινήσεις άνευ ουσίας. Στην πραγματικότητα, έχουμε το ποδόσφαιρο που μας ταιριάζει. Και δεν έχουμε αποδείξει ακόμα ότι αξίζουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτά τα προβλήματα, λοιπόν, δεν λύνονται μέσα σε δυο εβδομάδες και κάτω από κινήσεις πίεσης, πανικού, βιασύνης κι αιφνιδιασμού ή διαφόρων άλλων παιχνιδιών. Μακάρι να λύνονταν. Ευχόμαστε να λύνονταν. Προσευχόμαστε, πιο σωστά. Δεν το βλέπουμε, όμως…
Πηγή: sportdog.gr

«Eγώ τιμώ το συμβόλαιό μου με την Εθνική»…!!

Σε δηλώσεις του ο Τάκης Φύσσας έριξε τη… σπόντα του στον Ζήση Βρύζα για τη διαφαινόμενη συνεργασία του βοηθού του Φερνάντο Σάντος με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως «εγώ τιμώ το συμβόλαιο μου».
«Eγώ τιμώ το συμβόλαιό  μου με την Εθνική»…
«Μου ζητήθηκε να είμαι σε ομάδα αλλά έχω ηθική υποχρέωση να βρίσκομαι στην Εθνική», είπε αρχικά ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής.
Στη συνέχεια, τόνισε: «Eγώ τιμώ το συμβόλαιό μου με την Εθνική. Θεωρώ καταπληκτικό να είσαι σε μία τέτοια ομάδα κυρίως μετά τον άθλο του 2004.
Προσπαθώ να είμαι καθημερινά στις επάλξεις και να βοηθώ σε οτιδήποτε μου ζητηθεί. Μου ζητήθηκε να είμαι σε ομάδα αλλά έχω ηθική υποχρέωση να βρίσκομαι στην Εθνική».
Πηγή: sday.gr

Υπέγραψε με τη Νις ο Μεριέμ!!

Τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη βρήκε ο Καμέλ Μεριέμ, ο οποίος λίγες μέρες αφότου έμεινε ελεύθερος από την Αρλ-Αβινιόν που υποβιβάστηκε, έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες τη Νανσί για διετή συνεργασία.

Ο 31χρονος επιθετικός μέσος αποκτήθηκε για την εμπειρία του, καθώς έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο γαλλικό πρωτάθλημα φορώντας τις φανέλες των Σοσό, Μπορντό, Μαρσέιγ, Μονακό, ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2010 αγωνίστηκε στη χώρα μας και τον Άρη.

Την σεζόν που μόλις εξέπνευσε αγωνίστηκε σε 18 ματς με την Αρλ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σημειώνοντας ένα γκολ.

«Συμφωνία Γαλατά-Σισέ»

Στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατάσαράι στέλνουν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι τον Τζιμπρίλ Σισέ με νέα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμφωνία.

Συγκεκριμένα, η τουρκική ιστοσελίδα «haber24.com», αναφέρει πως η ομάδα από την Τουρκία τα έχει βρει σε όλα με τον άσσο του Παναθηναϊκού και πως σύντομα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Γάλλου από τους Τούρκους.

Ακόμα, οι Τούρκοι συνάδελφοι αναφέρουν πως η Γαλατά δεν τα κατάφερε στην περίπτωση του Ντιντιέ Ντρογκμπά και πως κατέληξαν στην περίπτωση του Σισέ, παραθέτοντας και τα φετινά επιτεύγματα του παίκτη του «τριφυλλιού».  

Πήρε Σάλα το Αμβούργο!!

Τη μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζει το Αμβούργο, το οποίο μετά τον Μανσιέν από την Τσέλσι, απέκτησε ακόμα έναν νεαρό από τους «μπλε». Και… το όνομα αυτού, Γιακόπο Σάλα.

Ο 19χρονος μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο προτού ανακοινωθεί από τον γερμανικό σύλλογο. Ο Σάλα αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Αταλάντα και μόλις στα 15 του αποκτήθηκε από την Τσέλσι. Πέρυσι διένυσε καλή σεζόν με τη δεύτερη ομάδα και το Αμβούργο σκοπεύει να του δώσει την ευκαιρία να παίξει σε πρώτο επίπεδο.

Ο δεξιός μέσος αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Φρανκ Άρνεσεν.

«Η ΕΠΟ εξαπάτησε το μισό Ελληνικό ποδόσφαιρο»

Καυστική ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ και συγκεκριμένα του νομικού συμβόλου της, Θοδωρή Κουρίδη εξέδωσε η ΠΑΕ Ιωνικός.

Οι Νικαιώτες επιτίθενται στον κ. Κουρίδης τονίζοντας ότι αυτός ….ανακάλυψε την απόφαση που έδωσε  την «σωτηρία» στον Αστέρα Τρίπολης και στέρησε την άνοδο από άλλη ομάδα της Football League, ενώ παράλληλα  ζητούν άμεσες λύσει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΕΠΟ φαίνεται να είχε δημιουργήσει μηχανισμό για έκδοση δελτίων αλλά και μηχανισμό "νομιμοποίησης" πλαστών διαβατηρίων, με σκοπό κάποιοι να αγωνίζονται ως κοινοτικοί σε συνεργασία πάντα με υπαλλήλους ομάδων που κατά καιρούς «βαπτίζονται» ποδοσφαιρικοί παράγοντες υπό την αιγίδα της ίδιας της Ομοσπονδίας, παραπλανώντας ακόμα και έμπειρους ποδοσφαιρικούς παράγοντες και ιδιοκτήτες.
Αυτό στο κοινό ποινικό λέγεται σύσταση συμμορίας! Έχουμε πει πολλές φορές δημοσίως ότι άλλοι είχαν έγγραφα, άλλοι δεν είχαν, άλλοι είχαν "πλαστά" και άλλοι τα πήγαν μεταγενέστερα από την 31η Ιανουαρίου. Υπόλογος, συνένοχος και συνεργός είναι η ίδια η Ομοσπονδία που δεν τήρησε τους νόμους. Ο κ. Κουρίδης έχει κάνει άνω κάτω την ποδοσφαιρική Ελλάδα! Ο κ. Κουρίδης δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει άρθρα που ο ίδιος ανακαλύπτει, αφήνοντας πάντα με πληροφορίες τους δικαστές να κάνουν τη δουλειά τους.

Το άρθρο για τιμωρία περί λανθασμένης έκδοσης δελτίων, είναι ξεκάθαρο και μιλάει για ανάκληση δελτίων και επιβολής προστίμου στις ΠΑΕ.

Η απόφαση που ανακαλύφθηκε για να σωθεί ο Αστέρας Τρίπολης και να κάνει άνω κάτω το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μία ανακάλυψη του παραπάνω κυρίου, στερώντας επίσης την άνοδο και από άλλη ομάδα της Football League. Είναι γνωστό σε όλους μας ότι αν ο Ηρακλής ετιμωρείτο βάση του ΚΑΠ [άρθρο 20], η Τρίπολη θα έπεφτε. Γι' αυτό αναρωτιόμαστε τι ψάχνει ο κ. Κουρίδης επτά εβδομάδες. Ψάχνει αυτό που βρήκε για Ιωνικό και Εθνικό σε τρεις ώρες; Γιατί δεν λέει ότι η Καρδίτσα δεν έχει χαρτιά και ότι επί 25 μέρες δεν τους απαντάει το ΙΚΑ; Ποιες είναι οι άλλες ομάδες; Γιατί δεν τηρείται ο νόμος και δεν γίνονται μπαράζ; Ξέρετε κάτι κ. Κουρίδη;

Διαβάσαμε ότι ο Πιλάβιος δέχεται απειλές για την ζωή του. Επένδυσε ποτέ ο ίδιος και οι άλλοι "γνωστοί" κουμανταδόροι της ΕΠΟ ένα ευρώ για το Ελληνικό ποδόσφαιρο; Γιατί να μην φοβάται ο Καραγκιόζης δηλαδή; Είναι αστεία αυτά τα πράγματα!!!
Θα έπρεπε να ντρέπονται μερικοί για μηχανισμούς που οι ίδιοι δημιούργησαν και σήμερα κάνουν λες και το ακούνε για πρώτη φορά. Η ΕΠΟ είναι συνυπεύθυνη και θα θέλαμε να μάθουμε και τον τρόπο που έγιναν τα πλέι οφ στην Σούπερ Λίγκα, ενώ δεν είχατε επικυρώσει τη βαθμολογία αυτής. Υποβιβασμό στελεχών και αρμοδίων στην ΕΠΟ θα πρέπει να κάνει ο πρόεδρος και όχι οι ομάδες, όπως επιθυμεί ο κ. Κουρίδης που μόνο αυτός ξέρει τον λόγο. Πιστεύουμε ότι οι εποχές μετά την κρίση για golden boys με τα μπεϊμπιλίνο και θείους δύο χοντρούς από το Μεξικό και ένα παρατρεχάμενο, έχουν τελειώσει. Τελικά η ΕΙΜ έμαθε πόσες ομάδες είναι ή περιμένουν ακόμα τις αρμόδιες αρχές σαν της Καρδίτσας;

Κάθε μέρα που θα περνάει θα βγαίνουν πολλά αφού εσείς οι ίδιοι τα δημιουργήσατε, αλλά και τα συντηρήσατε εν αγνοίας και μη. Ανάκληση δελτίων μετά το πρωτάθλημα για όλους πλην εμάς; Γιατί βιαζόσασταν τότε και σήμερα καθυστερείτε; Ποιος εκδίδει τα δελτία; ΕΠΑΕ ή ΕΠΟ; Μήπως οι ομάδες; Οι κύριοι των 6.000 ευρώ τον μήνα και του «δε βάζω μία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο», ταξιδεύοντας όλο τον χρόνο καταθέτοντας τα "τιπς" τους στην Ελβετία, πρέπει να πάνε σπίτι τους. Η ΕΠΟ όπως φαίνεται, εξαπάτησε το μισό Ελληνικό ποδόσφαιρο και αντί να εφαρμόσει τον νόμο, ανακαλύπτει νέους για να σώσει μία ομάδα και να στείλει όλους τους άλλους να τσακώνονται μεταξύ τους, γι αυτό που εσείς δημιουργήσατε. Κύριε Πιλάβιε, πάρτε δημοσίως θέση αλλιώς θα είστε συνένοχος σε τακτικές "επικίνδυνων" κατά εμάς μελών της Ομοσπονδίας σας όπως του κ. Κουρίδη δημιουργού όλης αυτής της αναστάτωσης.

Ακούγεται ότι υπάρχουν πιέσεις και επιβολές απόψεων σε δικαστές. Αν λοιπόν ισχύει ο ΚΑΠ, ας ακούσουμε τις αποφάσεις αυτού και μη πούμε ότι γι' όλα φταίει ο Ευγένιος Σπαθάρης και ο Καραγκιόζης. Και επειδή έρχεται τσουνάμι ανακοινώσεων από πολλές ομάδες, καλό είναι να τελειώνουμε, διότι μερικοί φτάσανε να φωνάζουν, ενώ οι ίδιοι δεν είχαν χαρτιά.

Η ΕΠΑΕ δεν είναι ΕΠΟ και θα πρέπει να σέβεστε τα μέλη σας και όχι να κάνουμε «Φιλιππινέζα» τον εκάστοτε δικαστή και να φοβάται, όπως λένε οι άνθρωποι, να βγάλουν την απόφαση που πιστεύουν και περίμεναν να δουν τι θα γίνει με τον Ηρακλή. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλετε κύριε Πιλάβιε; Αν όχι, πιστοποιήστε το, αλλιώς αναλάβετε τις ευθύνες σας και επειδή λένε ότι οι καλοί μαθητές θέλουν να γίνουν καλύτεροι από τους δασκάλους τους, καλό θα είναι να αποδειχθεί με την τήρηση των άρθρων.

Όσο για την Καρδίτσα, το λέμε εμείς ότι δεν έχει χαρτιά κι ας βγει να μας διαψεύσει η ΕΙΜ και το ΙΚΑ Καρδίτσας!!! Τα δελτία της θα πρέπει να ανακληθούν χθες όπως και άλλων ομάδων και να γίνουν τα μπαράζ με την επικύρωση της βαθμολογίας, διότι εμάς και άλλες τρεις ομάδες μας περιμένει καλοκαιρινός Γολγοθάς και εσείς πρέπει να μας πείτε τι άλλο ψάχνετε.

Ήδη θρυλείται από την ΕΠΟ ότι εκτός από Ιωνικό, Εθνικό, Καρδίτσα είναι άλλες 6-7 ομάδες, γιατί δεν τις βγάζετε έγκαιρα και εμπρόθεσμα όπως τον Ιωνικο; Κύριε Κουριδη θα μας δώσετε μία απάντηση;»

Θανάσης Γιαννακόπουλος «Δεν θα βρεθεί Γρανίτσας»

«Στον Παναθηναϊκό δεν θα βρεθεί… Γρανίτσας», τόνισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου με θέμα του γήπεδο των «πρασίνων» εξαπολύοντας επίθεση προς την Πολιτεία για αθέτηση των υποσχέσεων της για την ανέγερση του στο Βοτανικό.

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δοθεί το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας εάν πρώτα δεν έχει παραδοθεί ως αντάλλαγμα άλλο γήπεδο έτοιμο προς χρήση. «Ο ΠΑΟ δεν θα μείνει ποτέ άστεγος», ήταν κάποια από τα λόγια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

«Ενεργώ σαν καλός Παναθηναϊκός και σαν αντιολυμπιακός. Ήθελα να παραβρεθώ στο διοικητικό συμβούλιο και να πω την άποψη μου σχετικά με το γήπεδο και αναφορικά με τη διαβούλευση που θα γίνει. Σε αυτούς εναπόκεινται να πάρουν μια σωστή απόφαση για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να αποκτήσει το δικό του σπίτι. Τους άκουσα με μεγάλη προσοχή για τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν γίνει. Πρέπει η πολιτεία επιτέλους να καταλάβει πως ο Παναθηναϊκός ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας δεν είναι δυνατόν να είναι άστεγος. Δεν έχουν κάνει τίποτα. Ήρθε η νέα πολιτεία και μιλάει για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και την ερχόμενη Τρίτη θα το περάσει από τη Βουλή αλλά θα πρέπει να έχουν υπόψη τους τα εξής τρία πράγματα», τόνισε –αρχικά- ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και συνέχισε:

«Πρώτον δεν είναι δυνατόν να απεμποληθούν τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού. Εκείνο που υπογράψαμε εκείνο πρέπει να ισχύσει. Δεν είναι δυνατόν ποτέ η πολιτεία να θέλει να πάρει το γήπεδο της Λεωφόρου πριν μας δώσει το δικό μας. Έχουμε υπογράψει σχετική συμφωνία. Δεν πρόκειται να βρεθεί Γρανίτσας στον Παναθηναϊκό. Το λέω αυτό γιατί όποιος νομίζει ότι μπορεί να απεμπολήσει τα δικαιώματα είναι πολύ γελασμένος. Δεν θα βρεθεί κανείς επίορκος Παναθηναϊκός να δώσει το γήπεδο», δήλωσε.

«Το δεύτερο είναι το γεγονός ότι επιλέξαμε σαν παλιά διοίκηση πως ο Παναθηναϊκός θα έκανε το γήπεδο με αυτοχρηματοδότηση. Βρεθήκανε τα χρήματα αλλά δυστυχώς στη πορεία των πραγμάτων αυτό δεν κατέστη δυνατό. Τα λεφτά έχει την υποχρέωση η πολιτεία να τα βρει η ίδια. Δεν μπορεί να έχει άστεγο τον Παναθηναϊκό. Αυτά που λένε η κ. Μπιρμπίλη και οι άλλοι κυβερνητικοί εγώ τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια. Ζητάμε να τηρηθούν τα υπογεγραμμένα», είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και συνέχισε:

«Το τρίτο θέμα έχει να κάνει με τον Ερασιτέχνη. Επιτέλους όλη η Παναθηναϊκή οικογένεια πρέπει να ενωθεί. Να σταθούν δίπλα στη μάνα του λόχου όλοι τους. Δεν βρήκαμε βοήθεια από καλούς Παναθηναϊκούς καθόλου. Μας είπαν ότι θα έρθουν να εγγραφούν εκατοντάδες χιλιάδες. Ανοίξαμε τις πόρτες και που είναι; Στο τέλος ήρθαν να εγγραφούν στον Παναθηναϊκό μερικές δεκάδες.
Επειδή θα γίνει η διαβούλευση στη βουλή ήρθα να τους βοηθήσω. Ότι ζητήσει ο Παναθηναϊκός από μένα και την οικογένεια μου θα το έχει. Σας κάλεσα εδώ για να υψώσω φωνή διαμαρτυρίας. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι άστεγος. Αυτές είναι οι προσωπικές μου απόψεις εγώ δεν μπορώ να πάρω αποφάσεις αυτές θα τις πάρει το Δ.Σ»
, κατέληξε.

Για δέκατη συνεχή ημέρα οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα!!

Τον παρόν δίνουν και σήμερα για δέκατη ημέρα οι «Αγανακτισμένοι» στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε πολλές επαρχιακές πόλεις για να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική γραμμή της κυβέρνησης και τη λήψη σκληρών μέτρων λιτότητας.

Με ελληνικές σημαίες, κατσαρόλες και υβριστικά συνθήματα, παιδιά, ηλικιωμένοι και νέοι έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνονται στο κέντρο, με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται παραταγμένοι γύρω από την Βουλή, μετά τα πρόσφατα γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του Κοινοβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Δύσκολα για Μόρα, προέχουν οι πωλήσεις!!

Η ονοματολογία έχει ήδη ξεκινήσει στον Παναθηναϊκό και αναμφίβολα θα συνεχιστεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Αυτό γίνεται κάθε χρόνο, θα συμβεί και εφέτος, παρ' ότι τα οικονομικά δεν είναι ανθηρά.

Μιλήσαμε με ανθρώπους του τριφυλλιού και μας είπαν ξεκάθαρα πως «με κανένα από τα ονόματα που δημοσιεύτηκαν δεν ασχολούμαστε και πρώτα πρέπει να γίνουν πωλήσεις και μετά να κάνουμε μεταγραφές». Η πηγή που μας το είπε είναι αξιόπιστη, ωστόσο και βάση λογικής εύκολα συμπεραίνουμε πως οι πράσινοι δεν μπορούν να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι, αν δεν μπουν χρήματα στο ταμείο. Προφανώς για κάποιες «εύκολες» περιπτώσεις από τον ελληνικό χώρο, ίσως να μην χρειάζεται να πωληθεί ο Σισέ για να καταθέσουν επίσημη πρόταση, πάντως είναι φανερό πως ο Γόντικας και από Δευτέρα ο Βρύζας, θα μπουν δυνατά στη διεθνή αγορά μόνο όταν προχωρήσουν οι παραχωρήσεις των πρωτοκλασάτων.

Επίσης οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση Μόρα, όμως είναι πολύ δύσκολο να τον δούμε ντυμένο στα πράσινα για δύο λόγους. Ο ένας γιατί δεν ενθουσιάζει τον Φερέιρα, όσο τον έχει δει και ο δεύτερος γιατί το κασέ του αγγίζει τις 800 χιλιάδες ευρώ, ποσό που με τίποτα δεν δαπανά ο Παναθηναϊκός για Έλληνα παίκτη.

Μέχρι τα μέσα Ιουνίο δύσκολα θα προκύψει μεταγραφή, αν και ο Γόντικας κινείται μεθοδικά εδώ και μέρες, έχει συγκεκριμένο πλάνο με τον Φερέιρα και θα το υλοποιήσει με το νέο τεχνικό διευθυντή. Σε μεγάλο ποσοστό πρώτα θα ακούσουμε για παίκτη που φεύγει, παρά για παίκτη που έρχεται.

«Ο Σισέ παραχωρείται»

Οι τοποθετήσεις της Τζουντ Σισέ μέσω του twitter μάλλον έχουν ενοχλήσει τα διοικητικά κλιμάκια. Υπάρχει μία χαλαρότητα σε όσα γράφει και λέει η γυναίκα του Σισέ, αλλά να τον κοστολογεί μόνη της 5,5 εκατομμύρια ευρώ, ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια. Επίσης η φράση της «δεν πάει πουθενά ο Τζιμπρίλ», δεν εκφράζει κανέναν άλλον παρά μόνο τον εαυτό της και όπως μας είπαν στελέχη της πράσινης ΠΑΕ «αν έρθει καλή πρόταση, φυσικά και ο Σισέ θα παραχωρηθεί. Άλλωστε το θέλει και ο ίδιος».
Πηγή: theplayer.gr

Οριστικά έκλεισε η πόρτα για τον Γκιάρο!!

Οριστικά κλειστή είναι η πόρτα του σε αγωνιστικό επίπεδο για τον Ρονάλντο Γκιάρο. Μπορεί ο Βραζιλιάνος να φέρεται διατεθειμένος, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, να... ξανασκεφτεί τη μείωση στις αποδοχές του και να τη δεχθεί προκειμένου να παραμείνει στον Αρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως, είναι σαφές ότι οι άνθρωποι των «κίτρινων» φαίνεται ότι αλλάζουν στάση στη συγκεκριμένη περίπτωση. 

Όπως τόνισε και δημόσια ο Σάκης Τσιώλης «εξετάζουμε την απόκτηση στόπερ, μετά την αποχώρηση του Ρονάλντο», αλλά όπως εκφράζεται και από κύκλους της κιτρινόμαυρης ομάδας ο ποδοσφαιριστής Γκιάρο αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Άρη και εφόσον το επιθυμεί θα υπάρχει συνεργασία μόνο σε επίπεδο σκάουτινγκ, με ποδοσφαιριστές από τη Βραζιλία. 
Πηγή: theplayer.gr
 

Το έριξε στα… DVD ο Χάβος!

Την Πέμπτη ο Μάκης Χάβος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης και από την ίδια στιγμή κιόλας ξεκίνησε το διάβασμα της ομάδας προκειμένου να είναι έτοιμος, σύντομα, να παραδώσει την έκθεσή του στους διοικούντες την ομάδα της Αρκαδίας.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει μια πρώτη εικόνα για το υπάρχον ρόστερ, όμως ήδη έχει προμηθευτεί πολλά DVD με παιχνίδια προκειμένου να διαπιστώσει τις ανάγκες και να προτείνει τους ανάλογους παίκτες. Έκθεση υπάρχει εξάλλου και του Παύλου Δερμιτζάκη, του πρώην συνεργάτη του στον ΠΑΟΚ, ο οποίος φεύγοντας την παρέδωσε στην διοίκηση.

Ο Μακεδόνας τεχνικός είχε κάνει εισηγήσεις για τους παίκτες που πρέπει να μείνουν αλλά και εκείνους που πρέπει να αποχωρήσουν. Ίσως ο κ. Χάβος λάβει υπόψη του την έκθεση του πρώην τεχνικού των Αρκάδων.

Από εκεί και πέρα, ίσως υπάρξει αλλαγή σκηνικού για δύο από τους παίκτες που έμεναν ελεύθεροι. Πιο συγκεκριμένα οι Μπρούνο Ουριμπάρι και Αντριάν Μπαστία έχουν ολοκληρώσει την συνεργασία τους με τον Αστέρα, όμως δεν αποκλείεται να τους προταθεί ανανέωση. Ειδικά για τον πρώτο δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει κίνηση. Εξάλλου ο παίκτης με πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει.

Παίρνει… άδεια και υπογράφει!

Mε το που πάρει το... αδειόχαρτο ο Δημήτρης Σιαλμάς, θα υπογράψει και συμβόλαιο με την ΑΕΚ!
Παίρνει… άδεια και υπογράφει!
Αρχικά ήταν προγραμματισμένο ο παίκτης να έρθει σήμερα στην Αθήνα και να υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση, ωστόσο το γεγονός ότι υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία δεν του επέτρεψε να πάρει άδεια. Αντίθετα ο Άρναρ Γκρέταρσον συναντήθηκε με τον ατζέντη του παίκτη και στην ουσία έδωσαν τα χέρια για διετή συμφωνία του 25χρονου φορ με την Ένωση.
Μόλις ο Σιαλμάς πάρει άδεια θα υπογράψει και το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Η μόνη περίπτωση να χαλάσει το deal είναι να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο που τούτη την ώρα δείχνει μάλλον αβέβαιο.
Πηγή: aek365.com

«Θα ήθελα Φορτούνα»

Την επιθυμία του να μεταγραφεί στην Φορτούνα Ντίσελντορφ εξέφρασε για μια ακόμη φορά ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με την Ξάνθη, όμως έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο έμπειρος πορτιέρο τόνισε πως για να γίνει οποιαδήποτε μεταγραφή θα πρέπει η Φορτούνα να έρθει σε συμφωνία με την Ξάνθη.

Η δήλωσή του στην γερμανική «Bild»: «Θα ήμουν χαρούμενος αν θα έπαιζα στη Φορτούνα. Είναι μια σπουδαία ομάδα, με ένα ωραίο γήπεδο και πολλούς οπαδούς. Υπάρχει και η προοπτική να ανέβει στη Bundesliga. Η ομάδα βρίσκεται σε επαφές με τον μάνατζέρ μου. Αλλά εγώ έχω συμβόλαιο ως τις 31 Δεκεμβρίου. Γι’ αυτό πρέπει να τα βρουν οι δύο ομάδες».

"Καβαλί για ΠΑΟΚ"!

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα "foot-national.com", η οποία αναδημοσιεύει κείμενο της εφημερίδας "L'Equipe", ο Ζαν Μισέλ Καβαλί είναι υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ.
"Καβαλί για ΠΑΟΚ"!
Ο Γάλλος τεχνικός έχει εργαστεί κι άλλη φορά στην Ελλάδα ως προπονητής, όταν το 2002 κάθισε στον πάγκο του Ιωνικού για ένα χρόνο. Ο 52χρονος προπονητής την τελευταία φορά που κάθισε σε πάγκο ομάδας ήταν το Νοέμβριο του 2010 όταν και έλυσε τη συνεργασία του με την Νιμ, στην οποία προσλήφθηκε το Δεκέμβριο του 2008. Ακόμη, την περίοδο 2009 ανέλαβε και την ανεπίσημη Εθνική ομάδα της Κορσικής.
Ακόμη, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Καβάλι είναι στόχος και της Αλ- Σαχάντ Ρίας από την Σαουδική Αραβία.
Πηγή: olapaok.gr

Ο Κριστιάνο και το δώρο των 10 εκατομμυρίων ευρώ

Πώς ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ άνοιξε το δρόμο στην Μπράγκα να κερδίσει ένα τεράστιο ποσό, μέσω παίκτη που έστειλε δανεικό στην Πάσος Φερέιρα για να τον αντικαταστήσει, όταν πήρε μεταγραφή στον "Δικέφαλο".
Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός, Λουίς Μιγκέλ Αφόνσο Φερνάντες, λοιπόν, ενδέχεται να είναι ο άνθρωποςπου θα αποφέρει αυτό καλοκαίρι στην Μπράγκα το τεράστιο, για τα δεδομένα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ, μέσω της επικείμενης μεταγραφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μέχρις εδώ όλα καλά! Το θέμα είναι ότι στην υπόθεση εμπλέκονται με τον τρόπο τους ο ΠΑΟΚ, ο πρώην μέσος των "ασπρόμαυρων" Κριστιάνο, και η Πάσος Φερέιρα, η ομάδα από την οποία απέκτησε ο "Δικέφαλος" τον Βραζιλιάνο παίκτη τον χειμώνα του 2010.

Με το που έφυγε ο Κριστιάνο, λοιπόν, η Πάσος ζήτησε και πήρε από την Μπράγκα με τη μορφή δανεισμού του Φερνάντες, ο οποίος είναι γνωστός στην Πορτογαλία με το προσωνύμιο, Πίτζι. Ο τελευταίος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την Πάσος από τη στιγμήπουβρέθηκε εκεί. Ειδικότερα, τη σεζόνπουπρόσφατα τελείωσε βοήθησε τα μέγιστα την Πάσος, μια μέτρια ομάδα στην Πορτογαλία, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η ισπανική "Μάρκα", να καταλάβει την έκτη θέση.

Οι εμφανίσεις του Πίτζι δεν πέρασαν απαρατήρητες κι έτσι, σύμφωνα με την πορτογαλική "A Bola", που πρώτη έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, έσπευσε η Ατλέτικο Μαδρίτης να κάνει πρόταση στην Μπράγκα, στην οποία -θυμίζουμε- ανήκει ο ποδοσφαιριστής, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει!

Από... καραμπόλα, δηλαδή, ο Κριστιάνο και ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά κάνουν ένα πανάκριβο δώρο στην Μπράγκα, που μάλλον δεν υπολόγιζε ιδιαίτερα στον Πίτζι, αφού προτίμησε να τον δώσει δανεικό στην Πάσος. Και, βέβαια, θα μπορούσε ίσως στο σημείο αυτό να αναρωτηθεί κάποιος: αν αντί για τον Κριστιάνο επέλεγε ο ΠΑΟΚ τον Πίτζι, μήπως μιλούσαμε για μια νέα περίπτωση Βιεϊρίνια; Τι μπορεί να κάνει το σκάουτινγκ, όταν αυτό δουλεύει σωστά...Sport24

O επιτυχημένος Ζήσης του ΠΑΟΚ

Ο Ζήσης Βρύζας έχει παρελθόν στο πόστο του τεχνικού διευθυντή με τη θητεία του στον ΠΑΟΚ. Μια θητεία που κρίνεται απολύτως επιτυχημένη, αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμα και σήμερα στον ΠΑΟΚ κολόνες της ομάδας είναι ορισμένες επιλογές από αυτές που έκανε ο Βρύζας.
Ο Πάμπλο Κοντρέρας, ένας από του δυο-τρεις καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του πρωταθλήματος, είναι μία από αυτές, ο Πάμπλο Γκαρσία είναι μία άλλη, ο Βιεϊρίνια, έστω κι αν έγινε με τις πλάτες του Φερνάντο Σάντος, μία τρίτη. Προφανώς και υπήρξαν και εξαιρέσεις στον κανόνα, όπως για παράδειγμα ο Σαβίνι, αλλά σε γενικές γραμμές οι επιλογές που έκανε ο Βρύζας το διάστημα που ήταν τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ ήταν προφανώς πολύ καλές επιλογές και βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να ανέβει επίπεδο, κάτι που φάνηκε στα αποτελέσματά του και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.
Η επιλογή να πλαισιωθεί ο Φερέιρα από τον Ζήση Βρύζα είναι μάλλον μια πολύ έξυπνη επιλογή από πλευράς του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γόντικα. Και γιατί το παρελθόν του Ζήση έχει αποδειχτεί επιτυχημένο και γιατί τον Φερέιρα θα ήταν καλύτερο να τον πλαισιώσει ένας Ελληνας τεχνικός διευθυντής. Οχι μόνο γιατί γνωρίζει την περιβόητη ελληνική πραγματικότητα, όχι μόνο γιατί γνωρίζει αρκετά καλά τους περισσότερους Ελληνες παίκτες του ΠΑΟ, αλλά γιατί γνωρίζει καλά και την αγορά του ελληνικού πρωταθλήματος, στην οποία οι «πράσινοι» σκοπεύουν να κινηθούν. Το τι μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό ο Αμπντούν ή ο Ντουγκλάο ή ο Τάτος ή ο Γεωργιάδης μπορεί μάλλον να το κρίνει καλύτερα ο Βρύζας από τον Φερέιρα.
Επιπλέον, όσο κι αν στον Παναθηναϊκό πηγαίνουν τώρα για περικοπές στο μπάτζετ, τα χρήματα που θα έχουν να διαθέσουν θα είναι πολύ περισσότερα απ' αυτά με τα οποία έμαθε να ζει και να κάνει αυτή τη δουλειά ο Βρύζας στον ΠΑΟΚ. Για τον Παναθηναϊκό θα είναι μια δυσάρεστη κατάσταση, για τον Ζήση, όμως, που είχε μάθει να ψάχνει με πολύ λιγότερα μία μάλλον ευχάριστη.  sporday gr

Διπλό «χτύπημα» για Μπεσίκτας

Σε οριστική συμφωνία αφενός για το δανεισμό του Σίντνεϊ από τη Μπενφίκα, αφετέρου για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, έφτασε η Μπεσίκτας, φροντίζοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ενόψει της νέας χρονιάς.
Πρόκειται για δύο ακόμη συμφωνίες με τον γνωστό μάνατζερ Ζόρζε Μέντες, καθώς μετά τις μεταγραφές των Ούγκο Αλμέιδα, Σιμάο και Μανουέλ Φερνάντες τον περασμένο Ιανουάριο, η τουρκική ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ακόμη δύο παικτών που εκπροσωπεί ο Πορτογάλος. Η ισπανική ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού, καθώς θέλει να ελευθερώσει τουλάχιστον μία θέση ξένου στο ρόστερ.

«Εμείς ζητήσαμε πρώτοι την εξυγίανση»

Σύμφωνη με την απόφαση να μπει «λουκέτο» στην ΕΠΟ εμφανίζεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
«Εμείς ζητήσαμε πρώτοι την εξυγίανση»
Κύκλοι της ομάδας λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Σοφοκλή Πιλάβιου έλεγαν πως: «Εμείς συμφωνούμε και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια για το καλό ποδόσφαιρου.

Εμείς άλλωστε ζητήσαμε πρώτοι την εξυγίανση…».