Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ο Κριστιάνο και το δώρο των 10 εκατομμυρίων ευρώ

Πώς ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ άνοιξε το δρόμο στην Μπράγκα να κερδίσει ένα τεράστιο ποσό, μέσω παίκτη που έστειλε δανεικό στην Πάσος Φερέιρα για να τον αντικαταστήσει, όταν πήρε μεταγραφή στον "Δικέφαλο".
Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός, Λουίς Μιγκέλ Αφόνσο Φερνάντες, λοιπόν, ενδέχεται να είναι ο άνθρωποςπου θα αποφέρει αυτό καλοκαίρι στην Μπράγκα το τεράστιο, για τα δεδομένα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ, μέσω της επικείμενης μεταγραφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μέχρις εδώ όλα καλά! Το θέμα είναι ότι στην υπόθεση εμπλέκονται με τον τρόπο τους ο ΠΑΟΚ, ο πρώην μέσος των "ασπρόμαυρων" Κριστιάνο, και η Πάσος Φερέιρα, η ομάδα από την οποία απέκτησε ο "Δικέφαλος" τον Βραζιλιάνο παίκτη τον χειμώνα του 2010.

Με το που έφυγε ο Κριστιάνο, λοιπόν, η Πάσος ζήτησε και πήρε από την Μπράγκα με τη μορφή δανεισμού του Φερνάντες, ο οποίος είναι γνωστός στην Πορτογαλία με το προσωνύμιο, Πίτζι. Ο τελευταίος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την Πάσος από τη στιγμήπουβρέθηκε εκεί. Ειδικότερα, τη σεζόνπουπρόσφατα τελείωσε βοήθησε τα μέγιστα την Πάσος, μια μέτρια ομάδα στην Πορτογαλία, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η ισπανική "Μάρκα", να καταλάβει την έκτη θέση.

Οι εμφανίσεις του Πίτζι δεν πέρασαν απαρατήρητες κι έτσι, σύμφωνα με την πορτογαλική "A Bola", που πρώτη έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, έσπευσε η Ατλέτικο Μαδρίτης να κάνει πρόταση στην Μπράγκα, στην οποία -θυμίζουμε- ανήκει ο ποδοσφαιριστής, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει!

Από... καραμπόλα, δηλαδή, ο Κριστιάνο και ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά κάνουν ένα πανάκριβο δώρο στην Μπράγκα, που μάλλον δεν υπολόγιζε ιδιαίτερα στον Πίτζι, αφού προτίμησε να τον δώσει δανεικό στην Πάσος. Και, βέβαια, θα μπορούσε ίσως στο σημείο αυτό να αναρωτηθεί κάποιος: αν αντί για τον Κριστιάνο επέλεγε ο ΠΑΟΚ τον Πίτζι, μήπως μιλούσαμε για μια νέα περίπτωση Βιεϊρίνια; Τι μπορεί να κάνει το σκάουτινγκ, όταν αυτό δουλεύει σωστά...Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: