Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

"Κατά 90% στην εθνική Ρουμανίας ο Μπόλονι"

Πιο κοντά στην εθνική Ρουμανίας παρά στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Λάζλο Μπόλονι. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του "Prosport" ο 58χρονος τεχνικός κατά 90% θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του
Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, ο πρώην προπονητής της Σταντάρ Λιέγης είχε τηλεφωνική επαφή με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Μιρτσέα Σάντου όπου επήλθε συμφωνία.

Ο Μπόλονι επιβεβαιώνει κατά το ήμισυ τα όσα διέρρευσαν δίνοντας την δική του εκδοχή για το περιεχόμενο της συνομιλίας.Δε μπορώ να πω ψέματα γιατί δε μου το επιτρέπει ο χαρακτήρας μου. Είχα ένα τηλεφώνημα από τον Σαντού την Κυριακή, πριν το τελευταίο μου παιχνίδι με τη Λανς. Μιλήσαμε μόλις για δέκα δευτερόλεπτα, οπότε δε μπορώ να πω κάτι για αυτό".

Οι Ρουμάνοι δεν παρέλειψαν να κάνουν αναφορά στον ΠΑΟΚ εξηγώντας ωστόσο πως ο 58χρονος τεχνικός διατηρεί ορισμένες επιφυλάξεις.

"Ο Μπόλονι έχει μία ενδιαφέρουσα προσφορά από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Οι Έλληνες εξασφαλίζουν οικονομικά τον Μπόλονι, αλλά έχουν κάποια άλλα μειονεκτήματα που κάνουν τον Σάντου να ελπίζει.

Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα συν τις συχνές αλλαγές που γίνονται στους πάγκους είναι κάτι που σκέφτεται ο Μπόλονι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: