Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Παίρνεις Τζαβέλλα, στα VIP και η Αννούλα!

Ψάξαμε και βρήκαμε έναν επιπλέον λόγο που πρέπει να γίνει η μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα στον Ολυμπιακό. Η Άννα Μπαξεβάνη μπορεί να δηλώνει φανατική οπαδός του Πανιωνίου, ωστόσο για χάρη του διεθνή αμυντικού μπορεί να πηγαίνει και στο «Καραϊσκάκη».

Παίρνεις Τζαβέλλα, στα VIP και η Αννούλα! (ΦΩΤΟ & BINTEO)
Η Κερκυραία Άννα Μπαξεβάνη έγινε γνωστή πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν έλαβε μέρος στο διαγωνισμό Playmates 2007 και παρότι όλοι τη θεωρούσαν φαβορί δεν πήρε κανένα τίτλο.
Κατάγεται από την Κέρκυρα, αλλά γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, όπου ζει μέχρι σήμερα. Το όνειρό της από μικρή ήταν να ασχοληθεί με το λαμπερό χώρο της showbiz και τελικά τα κατάφερε. Σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής στη σχολή «Ιασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Μέχρι στιγμής πάντως έχει κάνει κάποια… πραγματάκια. Από αυτά κρατάμε το τηλεπαιχνίδι «Ταυτότητα», όπου στάθηκε στο πλευρό του Μίλτου Μακρίδη και η συμμετοχή της σε κινηματογραφική ταινία με την υπογραφή του Νίκου Κούνδουρου που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.
Με το ποδόσφαιρο δεν ασχολείται ιδιαίτερα, εκτός και συντρέχει κάποιος… σοβαρός λόγος. Δηλώνει πάντως Πανιώνιος και σημειώνει: «Μένω στη Νέα Σμύρνη, αλλά δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Ωστόσο είμαι Πανιώνιος». Παλιότερα σε ερώτηση για το αν πηγαίνει γήπεδο είχε πει: «Μόνο για ένα διάστημα πήγαινα στο γήπεδο, γιατί μου άρεσε ένας οπαδός. Ήταν και απ’ τους οργανωμένους, “Πάνθηρας”».
Η όμορφη Άννα πάντως, είχε δηλώσει επίσης πως σαν ποδοσφαιριστής της αρέσει ο Γιώργος Τζαββέλας, καθώς «κάθε φορά που έμπαινε στο γήπεδο έβγαζε μία μοναδική αύρα και λάμψη». Οπότε, αν ο Ολυμπιακός προχωρήσει στην απόκτηση του ακραίου μπακ, δεν αποκλείεται το νεαρό μοντέλο να γίνει… θαμώνας στο Φάληρο, ώστε να θαυμάζει και πάλι από κοντά τον Τζαβέλλα.
Και όσοι… παρασυρθήκατε και πιστεύει πως η Άννα είναι καλό παιδί, διαβάστε τι είχε δηλώσει η ίδια στο «Maxim»: «Δεν είμαι τόσο καλό κορίτσι όσο φαίνομαι. Και είμαι και πολύ εγωίστρια», ενώ είχε αποκαλύψει και κάποιες… αταξίες της: «Έχω κάνει σεξ σε ταράτσες και σε μπαλκόνια, αλλά ήταν βράδυ, δεν υπήρχε περίπτωση να μας δούνε. Το να με «πιάσουνε» δεν με εξιτάρει».
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: