Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ηρακλής: «Ο Πιλάβιος ανακάλυψε τη δική του…Αμερική»

Στις θέσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, τοποθετήθηκε με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ηρακλής. Το ακριβές κείμενο της γραπτής τοποθέτησης των «κυανόλευκων» έχει ως εξής:
«Στις 12 Οκτωβρίου του 1492 ο Χριστόφορος Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική. Στις 3 Ιουνίου 2011 ο Σοφοκλής Πιλάβιος ανακάλυψε την δική του… Αμερική, περιγράφοντας στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ τη σαπίλα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Βεβαίως, όμως, ο πρόεδρος του κεντρικού φορέα του ποδοσφαιρικού χώρου, «παρέλειψε» να βάλει στο κάδρο της αναφοράς του τις τεράστιες και άμεσες ευθύνες, τις οποίες ο ίδιος και η Ομοσπονδία, που διοικεί, έχουν για την όλη κατάσταση, την οποία, μάλιστα, επιδεινώνουν σε ιλιγγιώδες επίπεδο, με πράξεις, παραλείψεις και τραγικές αποφάσεις.
Παρέλειψε ο πρόεδρος της ΕΠΟ να μας επισημάνει, αν η ομάδα, την οποία καταδίκασε, με τόση άνεση, αλλά και τόση αποφασιστικότητα, μετέχει στο κύκλωμα των «στημένων» αγώνων, λειτουργεί με την παρουσία «μπράβων» ή να μας πει σε ποιο επίπεδο κινήθηκαν οι ποινές της ομάδας, που καταδίκασε, όσον αφορά στα φαινόμενα βίας, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της Super League.
Όσο για τα περί «απειλών ζωής», που τόσο δραματικά αναφέρονται τις τελευταίες μέρες, ας απολογηθεί ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ για την ανοικτή απειλή ζωής, που απευθύνει εδώ και ένα μήνα στον ιστορικότερο Σύλλογο της χώρας, με τρόπο αδυσώπητο και απροκάλυπτο, επιδιώκοντας τον αφανισμό του από τον αθλητικό χάρτη. Η… «Αμερική» ανακαλύφθηκε με πολλές παραλείψεις από τον κ. Πιλάβιο, ο οποίος (επίσης) λησμόνησε να αναφερθεί στην ανισονομία, την αυθαιρεσία, το πέλαγος των παρατυπιών και στην εν γένει αδικία και διαπλοκή, που προάγεται από τους μηχανισμούς της Ομοσπονδίας, την οποία διοικεί. Διότι, κάποιοι, δεν ανακάλυψαν σήμερα την «Αμερική» του ελληνικού ποδοσφαίρου…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: