Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ενοχλήσεις ο Γιαννιώτας!!

Αμφίβολος για τον επαναληπτικό Κυπέλλου του Άρη κόντρα στην Καλλιθέα είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να υπάρξει πλήρης εικόνα του προβλήματος.

Στα θετικά της σημερινής προπόνησης των "κιτρίνων" είναι η επιστροφή του Ανδρέα Ηρακλή, ο οποίος μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα και από τη νέα χρονιά θα είναι πλήρως έτοιμος.


πηγή: metrosport.gr
 


Η πρώτη του Κατσουράνη!! (pics)

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε σήμερα ο Κώστας Κατσουράνης στη Ν. Μεσήμβρια. Ο διεθνής ποδοσφάιριστής γνωρίστηκε με τους συμπαίκτες του, ενώ βρήκε και γνώριμα πρόσωπα από την Εθνική.

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι βασικοί του χθεσινού παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Χακόμπο, κάνουν λόγο για θλάση στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό (22/12, 20.30) θεωρείται απίθανη.

Φωτογραφικό Υλικό



πηγή: metrosport.gr

Καραμπέρης: «Ο κ. Σκόρδας έθιξε έμενα, την αξιοπρέπεια μου και την οικογένεια μου»

Ο Σωτήρης Καραμπέρης Φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την υπόθεση Σκόρδα στην οποία δικαιώθηκε από το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.


Για την υπόθεση με τον Σκόρδα:

«Είναι δυσάρεστο τέτοιες μέρες να είμαστε στα δικαστήρια αλλά αν χάσουμε και της αξιοπρέπεια μας και την ανθρωπιά μας καλύτερα να μη ζούμε. Είχαμε μάθει τόσα χρόνια στη Θεσσαλονίκη όποιος ασχολείται με τα δημόσια να δέχεται «πόλεμο». Εμένα με είχε αποκαλέσει πολλές φορές ψεύτη ο Σκόρδας και επέλεξα το δρόμο της δικαιοσύνης που τον τιμώρησε τελικά σήμερα παμψηφεί ένοχο για συκοφαντική δυσφήμηση.

Δεν έχω πάει για άλλες υποθέσεις στα δικαστήρια ήταν η μοναδική μου μήνυση στα 58 χρόνια, εναντίον του κ. Σκόρδα ο οποίος έθιξε έμενα, την αξιοπρέπεια μου και την οικογένεια μου. Δε γίνεται να λες για τον άλλον ότι είμαι ψεύτης, επαγγελματίας ψευδομάρτυρας και να μένει έτσι.

Για να καταλάβετε το μέγεθος. Άμα έκανα εγώ ένα λάθος θα το έλεγα, ο κ. Σκόρδας ήταν εκεί και δεν ζήτησε συγνώμη, υποστήριζε ακριβός τα ίδια και στο δικαστήριο, με μανία».

Για το λόγο που συμπεριφέρεται έτσι ο Σκόρδας:

«Είχα παρουσιάσει στη Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ Άρης μια εντολή προφορική του κ. Σκόρδα να πληρωθούν 15.000 ευρώ. Η λογίστρια της ΠΑΕ Άρης δεν τα πλήρωσε τα χρήματα αυτά και ο Σκόρδας της υπέδειξε με το ζόρι να τα πληρώσει λέγοντας της ότι θα έρθουν τα χαρτιά αύριο, μεθαύριο. Όταν έγινα εγώ πρόεδρος και τη ρώτησα μου απολογήθηκε εγγράφως ότι την καταβολή των 15.000 ευρώ την έκανε επειδή με επέβαλε ο διευθύνων σύμβουλος τότε ο κ. Σκόρδας. Εγώ αυτό το κατήγγειλα στη Γ.Σ. και ίσως αυτό ο κ. Σκόρδας να το κράτησε μανιάτικο».

Συνεχίζοντας είπε:

«Εάν εγώ σαν μικρομέτοχος της ΠΑΕ Άρης κάνω μήνυση σε όλες τις διοικήσεις μετά το 2004 μέχρι το καλοκαίρι του 2012 για κακή διαχείριση των χρημάτων της ΠΑΕ, αυτό που κάνει τώρα μια λογιστική εταιρία, θα είμαι εμπαθείς ή καλός και σωστός Αρειανός; Μόλις έρθει το πόρισμα στο χέρι μου και αν βγουν επιβαρυντικά στοιχεία, θα είμαι κακός Αρειανός; Όταν κατήγγειλα εγώ για πρώτη φορά ότι ο Άρης έχει 5 εκατομμύρια χρέη με λέγανε γραφικό».

Για το αν μπορεί να αλλάξει κάτι με τη νέα διοίκηση:

«Το να είναι ο κ. Ψηφίδης και άλλοι 6 στη διοίκηση αυτή τη στιγμή, εγώ θα τους χαρακτηρίσω ήρωες. Με το χρέος και τη κατάσταση που βρίσκεται αγωνιστικά η ομάδα είναι πραγματικά ήρωες. Το 99 είναι ένα σκαλοπάτι ώστε να είναι αντιμετωπίσιμη η κατάσταση».


πηγή: metrosport.gr
 


Αποστολόπουλος: «Να είμαι στον ΠΑΟΚ και του χρόνου»

Για τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για την πορεία του "δικεφάλου" μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα", ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αποστολόπουλος, ο οποίος έθεσε ως προσωπικό στόχο να είναι στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:


Για το χθεσινό παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε από τα πρώτα λεπτά δυνατά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε ένα αρκετά δύσκολο αντίπαλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το χθεσινό παιχνίδι και ελπίζω πως θα συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο».

Για την αλλαγή του συστήματος της ομάδας: «Ο προπονητής θέλει να δει κάποια πράγματα και με 4-3-3 και με 4-4-2. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο. Εμείς και με τα δύο συστήματα προσπαθούμε, ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος: «Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Σε σχέση με πέρυσι έχουμε κάνει κάποιες σημαντικές προσθήκες που έχουν προσαρμοστεί στην ομάδα πολύ καλά και έχουν προσθέσει ποιότητα.'Εχουμε πολύ καλή σχέση με τα παιδιά που παίζουμε στην ίδια θέση. Θέλουν να μας προστατέψουν, να μας βοηθήσουν να κάνουμε κάτι καλό. Αλλά όλοι είμαστε ποδοσφαιριστές και όλοι θέλουν να παίξουν βασικοί στον ΠΑΟΚ. Στην άμυνα έχουμε δείξει ότι είμαστε δυνατοί, αλλά σαφώς και η επίθεσή μας είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση».

Για το φετινό στόχο της ομάδας: "Ο κύριος στόχος για φέτος είναι το Κύπελλο. Να πάρουμε έναν τίτλο φέτος. Να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα, να έχουμε μία σημαντική διαφορά από τον τρίτο και να βγούμε στο Champions League. Αν είχαμε πάρει τη νίκη στην Κέρκυρα και στον ΟΦΗ θα ήμασταν πιο κοντά. Και με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου θα ήμασταν πιο δυνατοί. Βέβαια, ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα".

Για το αν μία έχει ξεχωρίσει κάποια ομάδα από την φετινή Superleague: «Από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, αυτή που μου έχει κάνει εντύπωση με την παρουσία της είναι ο Πανθρακικός, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι και η ομάδα που αντιμετωπίζουμε στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, Εμείς όμως είμαστε ΠΑΟΚ και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Προσωπικός μου στόχος είναι να είμαι στην ομάδα και του χρόνου. Εχουν ακουστεί διάφορα για δανεισμό, αλλά είναι μία ευκαιρία για μένα και θέλω να την αρπάξω από τα μαλλιά. Μου δόθηκε μια ευκαιρία να παίξω».

Για το ποιο παιχνίδι που έχει παίξει με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει: «Το παιχνίδι με την Τότεναμ πέρυσι, ενώ από την φετινή χρονιά θα έλεγα το παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα».



πηγή: metrosport.gr
 


Τα εισιτήρια με Καλλιθέα!!

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Άρη και την Καλλιθέα, στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Όπως αποφάσισε η ΠΑΕ Άρης, η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι δωρεάν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα την Κυριακή (23/12) στις 20:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε σ? ένα ακόμη φετινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες.

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων).

Να σημειωθεί ότι, όπως αποφάσισε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στην αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα η είσοδος στο γήπεδο για τις γυναίκες θα είναι δωρεάν με εξαίρεση τις θέσεις στα VIP.

Τα εισιτήρια διατίθενται από το ARIS MOBILE καθημερινά (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Το Σάββατο το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html».

Φορτσάρει για Λούκας, «τσέκαρε» Ιμπού!!

 Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων σε ότι αφορά την ενίσχυση του «ασπρόμαυρου» ρόστερ, αναμένεται να είναι η τρέχουσα.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ βέβαια και όλοι όσοι εμπλέκονται στην προσπάθεια για απόκτηση δύο τουλάχιστον ακόμα ποδοσφαιριστών πέρα από τον Κώστα Κατσουράνη, συνεχίζουν να τηρούν σιγή ιχθύος και να κινούνται με απόλυτη μυστικότητα, όμως σε κάθε περίπτωση τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Λούκας.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, για τον οποίο εμφανίζεται μέσω ουκρανικών δημοσιευμάτων να ενδιαφέρεται και η Ντιναμό Κιέβου, παραμένει ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου και παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Γκερμάν Τσιστιακόφ ή ο Γιώργος Γεωργιάδης να συναντηθεί άμεσα με τους εκπροσώπους του Λούκας ή ακόμα και με τους ίδιους τους επιτελείς της Καρπάτι, ενώ στο προσκήνιο παρότι οι πιθανότητες δείχνουν να είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ, συνεχίζει να βρίσκεται και το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Στο μεταξύ, ο Γιώργος Γεωργιάδης βρέθηκε την Κυριακή στο Βέλγιο και σύμφωνα με πληροφορίες παρακολούθησε διά ζώσης τον 26χρονο Αφρικανό επιθετικό της Λέουβεν, Ιμπραϊμ Ιμπού. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, ο οποίος ήταν χθες ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων», παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση Άντερλεχτ – Λέουβεν και είχε τα μάτια του στραμμένα στον εν λόγω επιθετικό, ο οποίος κατάγεται από την Γκάμπια αλλά είναι κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου.

Το συμβόλαιό του δε με την Λέουβεν ολοκληρώνεται το 2015, με τον ίδιο να πετυχαίνει προχθές το μοναδικό γκολ της ομάδας του στην ήττα με 2-1 από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, φτάνοντας έτσι στα 15 τέρματα σε 18 συμμετοχές, ενώ έχει και 9 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιμπού μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο ως «φουνταριστός» όσο και στην αριστερή πλευρά, με δημοσίευμα ιστοσελίδας του Βελγίου να αναφέρει πως για την απόκτησή του έχει ήδη ενδιαφερθεί η Ντνίπρο προσφέροντας 1 εκατομμύριο ευρώ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της να μην επιβεβαιώνει το «τσεκάρισμα» του ποδοσφαιριστή και να τονίζει πως ο Γιώργος Γεωργιάδης παρακολούθησε και άλλους υποψήφιους στόχους.

πηγή: metrosport.gr