Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

«Στόχος μας να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό»


«Στόχος μας να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό»
Photo: (Action Images)
Τις αντικειμενικές δυσκολίες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΣ, όμως ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι να πλησιάσουν τον Ολυμπιακό.

Ο σκόρερ των δύο γκολ του «Δικέφαλου του βορρά» επισήμανε πως στόχος αυτού και των συμπαικτών του είναι να κοιτούν ψηλά στη βαθμολογία, καθώς και να συνδυάζονται οι βαθμοί με καλό ποδόσφαιρο. «Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο Κατσουράνης», τόνισε σχετικά με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης:

Για τον αγώνα: «Ο ΠΑΣ είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλή ψυχολογία, εμείς είμαστε πιο έμπειροι. Δεν θέλω να υποτιμήσουμε τον ΠΑΣ. Σήμερα οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές. Το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε εμείς πρώτοι γκολ, διότι και ο ΠΑΣ είχε ευκαιρίες. Αν είχε σκοράρει πρώτος θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς».

Αν η σημερινή εμφάνιση ήταν η καλύτερη: «Δεν ξέρω, είναι καλή εμφάνιση σύμφωνα με τις συνθήκες. Δεν βοηθούσε το γήπεδο. Δεν μπορούσαμε να έχουμε τη φυσιολογική επιθετικότητα μας».

Για τη σημερινή διάταξη του ΠΑΟΚ: «Είναι αλλαγές που κάνει ο προπονητής και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Αυτά να τα συζητάτε εσείς, που είναι η δουλειά σας. Ο κάθε παίκτης πρέπει να κρατάει για τον εαυτό του την άποψη του για τεχνικά θέματα».

Για τη μεταγραφή του Κατσουράνη: «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για σημαντική προσθήκη για εμάς και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή: «Καλό είναι να κοιτάς ψηλά. Είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό και να απομακρυνθούμε από τις ομάδες που μας ακολουθούν. Θα δούμε τις θα γίνει . Θέλουμε να συνδυάσουμε καλό ποδόσφαιρο με νίκες».

Για τις αντιδράσεις όταν έγινε αλλαγή: «Εμείς μέσα στο γήπεδο οφείλουμε να δείχνουμε το ευ αγωνίζεσθαι και να προσπαθούμε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: