Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Βενγκέρ: «Πιστεύω στην ομάδα»

Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ μετά τη νίκη με 5-2 επί της Ρέντινγκ για την Πρέμιερ Λιγκ, λίγες μέρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μπράντφορντ στο Λιγκ Καπ.

Βενγκέρ: «Πιστεύω στην ομάδα»
Ο αποκλεισμός από τη Μπράντφορντ για το Λιγκ Καπ λίγες μέρες πριν, είχε προκαλέσει κλυδωνισμούς στην Άρσεναλ. Ωστόσο, στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Ρέντινγκ, οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ έδωσαν μια ηχηρή απάντηση στους επικριτές τους, κάτι στο οποίο στάθηκε ο Αλσατός τεχνικός.

«Ο στόχος ήταν να κερδίσουμε με πειστικό τρόπο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με εξαίρεση ένα μικρό χρονικό διάστημα μετά το 4-2. Μετά από όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα, δείξαμε ότι δεν έχουμε σιγουριά. Χάσαμε μέρος της αυτοσυγκέντρωσης μας και το πληρώσαμε. Ωστόσο, ήταν πολύ σημαντικό να βγούμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δώσουμε την απάντηση μας στο χορτάρι» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχω πει πολλές φορές ότι πιστεύω σε αυτή την ομάδα και οι παίκτες θέλουν να κάνουν το καλύτερο. Στο πρωτάθλημα, με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Σουόνσι, έχουμε συνέπεια. Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν δύσκολη, αλλά και ενδιαφέρουσα. Μέσα από τέτοιες καταστάσεις, βλέπεις ποιος είναι δυνατός. Μπορείς να διαπιστώσεις και αν διατηρείται η ενότητα στην ομάδα και εμείς τα καταφέραμε πολύ καλά.

Σε 16 χρόνια, μόλις μια φορά αποκλειστήκαμε από ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Αν συγκρίνετε αυτή την επίδοση με αυτές των άλλων ομάδων στην Αγγλία, θα δείτε ότι είναι η καλύτερη. Συμφωνώ ότι ήταν οδυνηρό και απογοητευτικό αυτό που συνέβη στο Λιγκ Καπ, αλλά η Μπράντφορντ έπαιξε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπεύθυνος για όσα καλά συμβαίνουν και εγώ είμαι αυτός που πρέπει να δέχομαι την κριτική όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: