Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Αποθεώθηκε ο Κονέ

Την αποθέωση γνώρισαν ο Παναγιώτης Κονέ και ο Ντανιέλε Πορτανόβα κατά την επιστροφή του στη Μπολόνια, μετά τη νίκη επί της Νάπολι.


Αποθεώθηκε ο Κονέ
Μετά από τους 16 πρώτους αγώνες του Καμπιονάτο, η Μπολόνια είχε καταφέρει να φύγει νικήτρια από εκτός έδρας παιχνίδι μία μόνο φορά. Ήταν στον αγώνα του Ολίμπικο με αντίπαλο τη Ρόμα, όταν κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη με 3-2. Η 17η αγωνιστική επιφύλαξε άλλη μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, αφού κατάφερε να επιβληθεί με το ίδιο σκορ της Νάπολι στο Σαν Πάολο.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα αυτού ήταν ο Παναγιώτης Κονέ και ο Ντανιέλε Πορτανόβα. Ο Έλληνας μέσος πέτυχε ένα ανεπανάληπτο γκολ, ισοφαρίζοντας προς στιγμήν τους «παρτενοπέι», ενώ ο Ιταλός αμυντικός με κεφαλιά «χάρισε» τη νίκη στην ομάδα του.

Κατά την επιστροφή της αποστολής της Μπολόνια στη βάση της, περισσότεροι από 200 οπαδοί της βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μαρκόνι» για να υποδεχτούν τους θριαμβευτές. Αν και το ρολόι έδειχνε 3 το πρωί, οι φίλοι της ομάδας ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, αποθεώνοντας τους αγαπημένους τους παίκτες.

Εκείνοι που ήταν στο επίκεντρο των εκδηλώσεων ήταν ο Κονέ και ο Πορτανόβα, αφού οι οπαδοί της ομάδας τους επιφύλαξαν υποδοχή «ηρώων», ζητώντας τους να επαναλάβουν την επιτυχία και στο ματς του Κυπέλλου Ιταλίας, που θα γίνει στο Σαν Πάολο την Τετάρτη. Οι δύο παίκτες έδειχναν να απολαμβάνουν τις μεγάλες στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: