Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

«Βαρύ κλίμα για Λάζαρο και Βύντρα»,

Η «SportDay» αποκάλυψε την οργή Αλαφούζου για Βύντρα Λάζαρο και συζητήθηκε η απομάκρυνσή τους. Στη μαύρη λίστα ακόμα τέσσερις.
«Βαρύ κλίμα για Λάζαρο και Βύντρα», έγραφε χθες στην πρώτη της σελίδα η «SportDay» και στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας αναφέραμε την οργή Αλαφούζου για τους δύο παίκτες και το ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησης.

Χθες από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ. Ο Γιάννης Αλαφούζος φώναξε εκτάκτως τον Χουάν Ρότσα στο γραφείο του με μοναδικό θέμα συζήτησης την τραγική εμφάνιση παικτών και ειδικά την παρατεταμένη κακή κατάσταση κάποιων παικτών και όπως ειπώθηκε την «περίεργη απόδοσή τους».

 «ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ»

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε μεταξύ άλλων στον Ρότσα, ότι ο Βύντρα και ο Χριστοδουλόπουλος τίθενται εκτός ομάδας με απόφαση της διοίκησης λόγω παρατεταμένης κακής απόδοσης και υψηλών απολαβών (600.000 ευρώ ο πρώτος και 450.000 ευρώ ο δεύτερος) και ότι πρόκειται άμεσα να ειδοποιηθούν (αν δεν έχουν ειδοποιηθεί ήδη). Στη συνέχεια συζητήθηκαν και κάποια άλλα ονόματα παικτών που είναι υπό αποχώρηση τώρα τον Ιανουάριο για διαφόρους λόγους. Ο Μπουμσόνγκ, διότι έχει υψηλό συμβόλαιο και «αρνείται να βοηθήσει την ομάδα» (όπως ειπώθηκε), ο Λέτο, διότι δεν μπορεί να προσφέρει φέτος, πιάνει θέση ξένου και είναι δυσβάσταχτο το συμβόλαιό του, ο Φορναρόλι, διότι δεν έχει πείσει κανέναν ότι μπορεί να βοηθήσει (και έχει και αυτός σχετικά μεγάλο συμβόλαιο 350.000 ευρώ, ενώ πιάνει και θέση ξένου), και ο Σπυρόπουλος, διότι το κλίμα είναι βαρύ για αυτόν  και θεωρείται ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω. Φυσικά το ότι υπάρχουν έξι-επτά παίκτες στη μαύρη λίστα δεν σημαίνει ότι όλοι θα φύγουν. Οι πληροφορίες λένε ότι κάποιοι (Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος) θα τεθούν στο περιθώριο έτσι και αλλιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: