Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Συμεωνίδης: «Θεωρώ ότι η νίκη δόθηκε στα χαρτιά»

«Ο παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης ΚΑΟΔ – Άρης, Στέλιος Συμεωνίδης Φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι ο διαιτητής έκανε λάθος και δεν έπρεπε να δώσει τεχνική ποινή.


Για το παιχνίδι και τη διαιτησία:

«Μέχρι το 39' βλέπαμε μια καλή διαιτησία χωρίς λάθος. Άλλωστε ο Άρης ήταν αρκετές φορές πίσω στο σκορ και μπήκε πάλι στο παιχνίδι. Ο Άρης ήταν ο νικητής του αγώνα, στα χαρτιά σημείωσα ότι το παιχνίδι τελείωσε 80-81, δεν μπόρεσα να δω όντως τον Πάσαλιτς να πηγαίνει να βρίζει.
Όποια ομάδα και να ήταν θα είχε παράπονα και αν ήταν άλλη ομάδα ίσως να γινόταν και χειρότερα. Ότι, όμως και να έγινε, μίλησα με τον διαιτητή και μου εξέφρασε την άποψή του, ήταν λάθος του διαιτητή να δώσει τη νίκη στην άλλη ομάδα».

Συνεχίζοντας τόνισε:

«Τα παιχνίδια όντως κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έχουμε το εξής διφορούμενο. Η πράξη σαν πράξη έγινε, το ότι ο Πάσαλιτς πήγε και έκανε τις χειρονομίες αυτές, τις έκανε. Όποια ομάδα κι αν ήταν στην θέση του Άρη, θα ήταν παραπονούμενη. Μπαίνει το πνεύμα του αγώνα, θεωρώ ότι η νίκη δόθηκε στα χαρτιά. Θεωρώ ότι ήταν λάθος στην ψυχολογία του διαιτητή και σας λέω ότι τον πιστεύω, είναι από τους ακέραιους διαιτητές, ήταν λάθος δεν ξέρω γιατί το έκανε. Δε θα ήθελα εγώ να είμαι πρωταγωνιστής».

Τέλος, για το ότι δεν έπρεπε να δοθεί η τεχνική ποινή:

«Σαν πράξη μπορεί να έγινε, αλλά στην εξέλιξη του παιχνιδιού στα 2 δευτερόλεπτα, δεν έπρεπε να το δοθεί. Δεν έπρεπε να δώσει τεχνική ποινή σε μια ομάδα που δεν είχε καταλάβει καν ότι είχε κερδίσει δύο βολές, δεν έπρεπε να κατοχυρώσει τη νίκη σε μια ομάδα. Κανένας μας δεν κατάλαβε από την πρώτη στιγμή τι έγινε, νομίζαμε ότι έδωσε από μία τεχνική ποινή, στο τέλος καταλάβαμε ότι ήταν μία τεχνική ποινή».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: