Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

«Δένει» τον… άξονα η ΑΕΚ!


«Δένει» τον… άξονα η ΑΕΚ

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Σιμόες για την επέκταση του συμβολαίου του θα έχει η ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα. Ακολουθεί ο Γιόχανσον. Τι δήλωσε ο Σουηδός για το μέλλον του.

Είναι σταθερά από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες της ΑΕΚ, έχουν ήδη προσελκύσει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καμία διάθεση να τους… χάσουν. Αντρέ Σιμόες και Γιάκομπ Γιόχανσον θα κληθούν λίαν συντόμως να υπογράψουν επέκταση στα συμβόλαιά τους.

Πιο άμεσες θα είναι οι εξελίξεις με τον Πορτογάλο μεσοαμυντικό, που δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Ήδη έχουν γίνει οι επαφές με τον μάνατζέρ του και στόχος είναι να έρθει στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (ίσως να δει ακόμη και το ματς με τον Πανθρακικό τη Δευτέρα), προκειμένου να μπουν οι δύο πλευρές στο «ψητό».

Θα ακολουθήσει ανάλογη συζήτηση και με την πλευρά του Σουηδού, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018. Και στις δύο περιπτώσεις οι μέσοι της «Ένωσης» θα έχουν σημαντική αύξηση στις αποδοχές τους, αλλά και στις ρήτρες στα συμβόλαιά τους.

Ο Γιόχανσον μίλησε στην πατρίδα του για το ενδιαφέρον από Άντερλεχτ κι όχι μόνο. «Έχω ακόμα δυόμισι χρόνια συμβόλαιο και δεν μπορώ να επικεντρωθώ σε αυτή τη φήμη. Αν είναι αλήθεια πως υπάρχει ενδιαφέρον, σαφώς είναι κολακευτικό. Αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Δεν έχει νόημα να παίρνεις κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον πριν γίνει απαραίτητο. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ κάτω», ανέφερε, ενώ για τη φετινή του απόδοση είπε: «Έχει πάει καλά. Το φθινόπωρο πέτυχα και μερικά γκολ, ενώ με το νέο έτος έχω ορισμένες διακυμάνσεις στην απόδοσή μου. Αλλά αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται, τα σκαμπανεβάσματα σε μία σεζόν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γερμανικό… πέρασμα πρόκρισης!!


Γερμανικό… πέρασμα πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός παίζει το μεγαλύτερο μέρος των πιθανοτήτων για πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας κόντρα στη Μπάμπεργκ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Top 16.

Η πρώτη… ηλιαχτίδα αντεπίθεσης, ξεπρόβαλε για τον Ολυμπιακό με τη νίκη κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή όμως θα πρέπει να έχει και συνέχεια, ή αλλιώς ήρθε η ώρα οι πρωταθλητές Ελλάδας να επιστρέψουν στα «διπλά».

Οι «ερυθρόλευκοι» με ρεκόρ 4-5 στον 6ο όμιλο του Top 16, αντιμετωπίζουν (21:00, ΣπορFm 94,6, www.sportfm.gr και ΕΡΤ2) στην πανέμορφη γερμανική Βαμβέργη τη Μπάμπεργκ των Νίκου Ζήση και Αντρέα Τρινκιέρι, η οποία παίζει με τη σειρά της (ρεκόρ 3-6) τις τελευταίες αμυδρές ελπίδες που έχει για να είναι στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στα προημιτελικά. Στόχος του Ολυμπιακού ανήμερα των 91ων γενεθλίων του συλλόγου είναι μόνο η νίκη, ώστε τα όνειρά τους για διάκριση και στη φετινή Ευρωλίγκα, να μην… πνιγούν άδοξα στα ορμητικά νερά του ποταμού Ρέγκνιτς, στις όχθες του οποίου είναι χτισμένη η «Brose Arena».

Αποστολή στην Βαμβέργη, Νίκος Ζέρβας

Το πάθημα του πρώτου γύρου με την εντός έδρας ήττα-σοκ 77-72, έχει γίνει πάθημα στους «ερυθρόλευκους» που σε περίπτωση νίκης απόψε θα ισοφαρίσουν την «γκέλα» του ΣΕΦ και ενδεχομένως να τους αρκεί, για το ενδέκατο σερί εισιτήριο στην οκτάδα, να προστατεύσουν την έδρα τους στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του Top 16. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ζήτησε προσήλωση και συγκέντρωση στην άμυνα, έλεγχο του ρυθμού, αλλά και ευελιξία στην επίθεση κόντρα σε μία ομάδα που εντός έδρας έχει ηττηθεί φέτος μόλις δύο φορές σε οκτώ παιχνίδια (από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ) και σκοράρει 84 πόντους μέσο όρο μπροστά στο κοινό της.

Αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός πλην του Λοτζέσκι ο οποίος συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα μετά την ιογενή ίωση που αντιμετώπισε, ενδέχεται να μην έχει στη διάθεσή του και τον Ντι Τζέι Στρόμπερι. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, έχει τενοντίτιδα στον δεξί αχίλλειο δεν προπονήθηκε χθες και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει στο χαλάρωμα που θα γίνει το πρωί. Αν δε τα καταφέρει θέση στη δωδεκάδα θα πάρει ο Γιάννης Αθηναίου. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Όσον αφορά τον Ντάριους Όντομ, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο στομάχι, γυμνάστηκε χθες κανονικά και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Αμφιβολία μέχρι την τελευταία στιγμή υπάρχει και στους γηπεδούχους, καθώς ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν γνωρίζει αν θα χρησιμοποιήσει τον πρώτο σκόρερ του αγώνα του πρώτου γύρου, Ντάριους Μίλερ, λόγω τραυματισμού από το ματ με τη Ζαλγκίρις. Ακόμα και αν είναι στην δωδεκάδα, δύσκολα θα αγωνιστεί για περισσότερο από δέκα λεπτά, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος υποτροπής.

Ο Ολυμπιακός, θα έχει στις εξέδρες συμπαράσταση από αρκετούς Έλληνες οπαδούς που ταξίδεψαν από τις γύρω πόλεις της Γερμανίας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία), Βιθέντε Μπούλτο (Ισπανία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

Δεύτερη φορά

Η προϊστορία των δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα είναι πολύ φτωχή, καθώς έχουν τεθεί αντιμέτωπες μόλις τρεις φορές. Η Μπάμπεργκ μετράει δύο νίκες και ο Ολυμπιακός μία. Στη μοναδική του μέχρι τη σημερινή επίσκεψή του στην γερμανική πόλη ο πρωταθλητής Ελλάδας, έχει γνωρίσει την ήττα με σκορ 73-61 την περίοδο 2010-11.

Τα στατιστικά των δύο ομάδων:

inner

Οι κορυφαίοι παίκτες τους ανά κατηγορία:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Φωτιά» ο Giannis!!


«Φωτιά» ο Giannis

Σε τρομερή φόρμα ο Αντετοκούνμπο, πήρε από το χέρι τους Μπακς και τους οδήγησε στο 114-108 επί του Μαϊάμι με μία ακόμη «γεμάτη» εμφάνιση.

Σταθερός στις εξαιρετικές εμφανίσεις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, φρόντισε ώστε οι Μπακς να επικρατήσουν 114-108 του Μαϊάμι.

Ο 21χρονος φόργουορντ είχε 24 πόντους (6/10 βολές, 9/15 δίποντα), 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 37:29 οδηγώντας το Μιλγουόκι στην 27η φετινή του νίκη.

Τζαμπάρι Πάρκερ με 23 και Κρις Μίντλετον με 22 πόντους ακολούθησαν από κοντά για την ομάδα του Τζέισον Κιντ, που έπαιξε χωρίς Κάρτερ-Γουίλιαμς, Χένσον και Μέιο. Ο Χασάν Γουάιτσαϊντ είχε 23 πόντους και 13 ριμπάουντ για τους ηττημένους, που αγωνίστηκαν ξανά χωρίς τον Κρις Μπος.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Και ο Ερασιτέχνης υπέρ Σαββίδη!!


Και ο Ερασιτέχνης υπέρ Σαββίδη

Όλος ο κόσμος συμπαρίσταται στον Ιβάν Σαββίδη μετά την «επίθεση» που δέχτηκε την Τρίτη από τους κύκλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Έτσι, δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, ο οποίος εξέδωσε την Τετάρτη ανακοίνωση συμπαράστασης στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως οι χυδαίες εκφράσεις προσβάλλουν τον ελληνισμό και πως η Τούμπα είναι το «σπίτι» του ομογενούς επιχειρηματία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ καταδικάζει απερίφραστα τις προκλητικές, αήθεις και ρατσιστικές δηλώσεις "κύκλων" του Ολυμπιακού για το πρόσωπο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επίλεκτου μέλους της οικογένειας του "Δικεφάλου", Ιβάν Σαββίδη.

Οι χυδαίες αυτές δηλώσεις προσβάλλουν ολόκληρο τον απόδημο ελληνισμό και ειδικότερα τον κόσμο της προσφυγιάς, κομμάτι της οποίας είναι ο ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, όταν μοναδικός αυτοσκοπός ενός αθλητικού οργανισμού είναι η, με οποιοδήποτε τρόπο κατάκτηση τίτλων, τότε τέτοια φαινόμενα δεν μας προκαλούν έκπληξη.

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, η Τούμπα είναι το "σπίτι σου" και ο ΠΑΟΚ η οικογένειά σου και, σαν οικογένειά σου, απαιτούμε να δώσεις τον αγώνα για την κάθαρση, έχοντας όλον τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο πλευρό σου.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».

Καραπαπάς κατά Καμμένου!!


Καραπαπάς κατά Καμμένου

Με ανάρτησή του στο Facebook,ο υπεύθυνιος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός,Κ.Καραπαπάς, απάντησε στις αιχμές του Πάνου Καμμένου για τη στάση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη και τους Πόντιους.

Για σκοπιμότητα του Πάνου Καμμένου στο Tweet που έκανε κατά του Ολυμπιακού με αφορμή την επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη, έκανε λόγο ο Κώστας Καραπαπάς. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ τόνισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τον Ποντιακό Ελληνισμό και άφησε αιχμές και πάλι για τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.

Επειδή ορισμένοι έχουν ξεφύγει και μιλούν για προσβολή του Ποντιακού Ελληνισμού απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή τα εξής:

1. Η μητέρα του Προέδρου μας Βαγγέλη Μαρινάκη έλκει την καταγωγή της απο τον Πόντο και απο μια απο τις σπουδαιότερες οικογένειες, την οικογένεια Υψηλάντη της οποίας την προσφορά στο Ελληνικό Έθνος γνωρίζουν οι πάντες! Είναι μια οικογένεια απο τα Ύψηλα της Τραπεζούντας, έχει ιστορία απο το 10ο αιώνα και πέρα απο τους Υψηλάντηδες της Φιλικής Εταιρείας, με την ασύγκριτη προσφορά στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, έδωσε στον ελληνισμό σπουδαίους Έλληνες!

Σε όλη του τη ζωή ο κ. Μαρινάκης τιμούσε τον Ποντιακό Ελληνισμό και τους υπερήφανους Έλληνες του Πόντου!
Και ακόμα και σήμερα ο Πειραιάς τιμά τον Ποντιακό Ελληνισμό με ενέργειες που αποτελούν πρωτοβουλίες του Προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που είναι και πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της πόλης του Πειραιά.

2. Ο Ποντιακός Ελληνισμός δεν είναι "φέουδο" κάποιων που αυτοχρίζονται ως "ηγέτες" των Ποντίων.

3. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τοπίο εκμετάλλευσης πολιτικών όπως ο κ. Καμμένος του οποίου η σχέση με τον Δ. Μελισσανίδη KAI τον Ιβάν Σαββίδη είναι γνωστή σε όποιον μιλάει Ποντιακά ή Ελληνικά.

Θυμόμαστε όλοι τις "προσπάθειες" του να πείσει την κ. Μαρούπα να ψηφίσει στην ΕΕΑ υπέρ Μελισσανίδη! Ας στήσει κάποιο φαιδρό σόου στα στρατόπεδα που το παίζει "στρατιώτης" και ας αφήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Είναι πολύ μικρός για να διαχειριστεί τέτοιο μέγεθος.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Απώλεια με Χάουαρντ!!


Απώλεια με Χάουαρντ

Μεγάλη απώλεια για τη Στρασμπούρ στην περίπτωση του Ματ Χάουαρντ.

Ο Αμερικανός, πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, έσπασε το χέρι του στην προπόνηση της γαλλικής ομάδας και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός παρκέ για τον επόμενο ενάμιση μήνα.

Ο Χάουαρντ έχει μέσο όρο 8.4 πόντους και 5.3 ριμπάουντ τη φετινή χρονιά στην LNB.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ελπίζει η Πέζαρο!!


Ελπίζει η Πέζαρο

Εξακολουθεί να ελπίζει για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού μπάσκετ η Πέζαρο, επικρατώντας με 79-72 της Τρέντο εντός έδρας, σε εξ αναβολής ματς της 21ης αγωνιστικής της Lega Basket.


Αντίθετα, η ομάδα του Τρεντίνο παρέμεινε στην όγδοη θέση που οδηγεί οριακά στα πλέι οφ.

Ο Λέισι με 23 πόντους ήταν ο κορυφαίος της Πέζαρο, ενώ άλλους 20 πόντους πρόσθεσε ο Ντέι. Από την άλλη πλευρά, κορυφαίος ήταν ο Φοράι με 16 πόντους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανεβαίνει η Σεν Τζόνστον!!

Όλο και ανεβαίνει στη βαθμολογία η Σεν Τζόνστον, αφού επικράτησε με 1-0 της Ινβερνές για τη Scottish Premier.

Ανεβαίνει η Σεν ΤζόνστονΗ Σεν Τζόνστον νίκησε 1-0 την Ινβερνές εντός έδρας, σε αγώνα της Scottish Premier και βρέθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας χάσει τις ελπίδες της για την έξοδο στην Ευρώπη και απλά προσπαθώντας για το καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία, ενόψει και των πλέι οφ.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στο +5 από την προτελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ και θα προσπαθήσουν για την αποφυγή οποιασδήποτε περιπέτειας στο μέλλον.

Οι νικητές προσπάθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος για τη νίκη, όμως οι προσπάθειες τους δικαιώθηκαν μόλις στο 84’ με το πλασέ του Κέιν. Σε αυτά, βοήθησε και η αποβολή του Ουόρεν στο 68'.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κόλλησε» η Μαρσέιγ!!


«Κόλλησε» η Μαρσέιγ

Δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της Γκαζελέκ η Μαρσέιγ, αφού με το 1-1 που απέσπασε, στο εξ αναβολής ματς της 28ης αγωνιστικής του Championnat, έμεινε πίσω για την έξοδο στο Europa league.

Η Μαρσέιγ ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της 18ης στη βαθμολογία Γκαζελέκ Αζαξιό, στο εξ αναβολής ματς της 28ης αγωνιστικής του Championnat και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις, από τις οποίες τώρα απέχει έξι βαθμούς, ενώ, σε αντίθετη περίπτωση, θα ήταν στο -4 και θα είχε πολύ περισσότερες πιθανότητες, έχοντας να αντιμετωπίσει τώρα μεγαλύτερο ανταγωνισμό από τους «μνηστήρες» που «εποφθαλμιούν» τη συμμετοχή τους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αντίθετα, η δεύτερη ομάδα της πόλης πήρε ένα πολύτιμο βαθμό και μείωσε στο -2 από τις 17ες Ρεμς και Γκινγκάμπ, ελπίζοντας βάσιμα για την παραμονή της.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1993 είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στη μεγαλύτερη διάρκεια της και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Καμπελά στο 80’ για να δεχτούν, όμως, την ισοφάριση στο 84’ από τον Λαρμπί.


Η σύνθεση της Μαρσέιγ: Μανταντά, Μανκίγιο, Ν' Κουλού, Ρέκικ, Μεντί, Ισλα, Ρομάο (75' Τοβέν), Καμπελά (83' Σίλβα), Ν' Κουντού, Φλέτσερ (65' Σαρ), Μπατσουαγί


Έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν περισσότερο τις προνομιούχες θέσεις οι Μπαστιά και Ναντ μετά το μεταξύ τους 0-0 στο «Φουριανί», στο εξ αναβολής ματς της 27ης αγωνιστικής, που άφησε τα «καναρίνια» στο -3 και τους φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA του 1978 στο -5 από από την πρώτη πεντάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «91 χρόνια δόξας και υπερηφάνειας»


ΠΑΕ Ολυμπιακός: «91 χρόνια δόξας και υπερηφάνειας»

91 χρόνια ιστορίας συμπληρώνει σήμερα (Πέμπτη 10/3) ο Ολυμπιακός και το «γιόρτασε» με μια φορτισμένη ανακοίνωση. «Ποτέ δεν σταµατάµε. Ποτέ δεν το βάζουµε κάτω. Συνεχίζουµε να ονειρευόµαστε» αναφέρουν.

Μια εορταστική και φορτισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός για τα 91α γενέθλιά του. Οι ερυθρόλευκοι γιορτάζουν 91 χρόνια ιστορίας και το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά:
«Συνίσταται εν Πειραιεί υπό τον τίτλον "Ολυµπιακός Σύνδεσµος Φιλάθλων Πειραιώς" Σωµατείον, ούτινος σκοπός είναι η ανάπτυξις της σωµατικής αγωγής παρά τη νεολαία και η κατά πάντα φίλαθλον τρόπον εξύψωσις αυτής».

Είναι άγνωστο αν εκείνη η παρέα που έκανε την ιστορική συνέλευση στην ταβέρνα του Μοίρα, το 1925, και αµέσως μετά εξέδιδε καταστατικό, μέρος του οποίου λίγο πριν διαβάσατε, είχε έστω και την παραµικρή ιδέα ότι έγραφε ιστορία. Στόχος, όπως είπε ο Μιχάλης Μανούσκος, ήταν να δηµιουργηθεί ένας Σύλλογος που θ’ αποτελούσε έµπνευση για όλους τους Έλληνες. «Ολυµπιακός» το όνοµα και ο δαφνοστεφανωµένος έφηβος το έµβληµά του.

Τελικά δεν αποτέλεσε µόνο πηγή έµπνευσης ο Ολυµπιακός. Έγινε κάτι πολύ παραπάνω. Ήταν ο λόγος που οι οικονοµικά ασθενέστεροι περπατούσαν στο δρόµο µε το κεφάλι ψηλά. Περήφανα. ?εν ήταν απλά η οµάδα τους αλλά τρόπος ζωής. Ένας Σύλλογος που προέρχεται από τον κόσµο, πορεύεται µαζί του και καταλήγει σ’ αυτόν. Ο Ολυµπιακός δεν είναι µία, ακόµα, οµάδα. Είναι πάνω από το ίδιο το παιχνίδι. Πιο έντονος και από τον ενθουσιασµό της νίκης. Τρόπος ζωής. Παράδειγµα για τους µαχητές της καθηµερινότητας. ?εν παραδίνεται. Ξεπερνάει τα εµπόδια. Είναι Ολύµπιος. Είναι η ίδια η Ελλάδα. Είναι Ιδανικό. Είναι Θρύλος.

Γεννήθηκε στον Πειραιά, το 2ο µεγαλύτερο λιµάνι της Μεσογείου. Χιλιοτραγουδήθηκε στο: Όσο και να ψάξω δεν µπορώ να βρω άλλο λιµάνι. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσµο τα Ολυµπιακά ιδανικά. Eµπνέει τους Έλληνες. Είναι στο µυαλό κάτι µαγικό.

Η κληρονοµιά είναι µεγάλη. Υποχρέωση να συνεχίσει ο Θρύλος σε ρότα επιτυχιών. Μεγάλη είναι και η ευθύνη για να µεταλαµπαδευτούν στις επόµενες γενιές τα Ολυµπιακά ιδανικά. Ο Ολυµπιακός είναι Θρύλος. Η δική µας Ολυµπιακή οικογένεια. Είµαστε νικητές. Ποτέ δεν σταµατάµε. Ποτέ δεν το βάζουµε κάτω. Συνεχίζουµε να ονειρευόµαστε!
»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Ζλάταν… πενηντάρισε!!


Ο Ζλάταν… πενηντάρισε

Ο 14ος παίκτης που φτάνει τα 50 γκολ στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA έγινε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με το νικητήριό του με τη φανέλα της Παρί απέναντι στην Τσέλσι (1-2).

Σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ, που μέχρι πρότινος αριθμούσε μόλις 13 μέλη, μπήκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με το γκολ που πέτυχε στη νίκη της Παρί επί της Τσέλσι στο Λονδίνο για τους «16» του Champions League (1-2).

Ο Σουηδός φορ έγινε ο 14ος παίκτης με 50 γκολ στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA. Το πρώτο του τέρμα είχε επιτευχθεί το Σεπτέμβριο του 2001, στο 2-0 του Άγιαξ επί του Απόλλωνα Λεμεσού για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA.

Αναλυτικά η λίστα:

93: Κριστιάνο Ρονάλντο (Σπόρτινγκ, Μαν. Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης)
85: Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)
77: Ραούλ (Ρεάλ Μαδρίτης, Σάλκε)
70: Φίλιπο Ιντζάγκι (Πάρμα, Γιουβέντους, Μίλαν)
67: Αντρέι Σεφτσένκο (Ντινάμο Κιέβου, Μίλαν, Τσέλσι)
62: Γκερντ Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου)
62: Ρουντ Φαν Νίστελροϊ (Χέρενφεϊν, Αϊντχόφεν, Μαν. Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Αμβούργο)
59: Τιερί Ανρί (Μονακό, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα)
59: Χένρικ Λάρσον (Φέγενορντ, Σέλτικ, Μπαρτσελόνα, Μαν. Γιουνάιτεντ, Χέλσινγκμποργκ)
56: Εουσέμπιο (Μπενφίκα)
54: Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο (Γιουβέντους)
50: Αλφρέδο Ντι Στέφανο (Ρεάλ Μαδρίτης)
50: Ντιντιέ Ντρογκμπά (Μαρσέιγ, Τσέλσι, Γαλατάσαραϊ)
50: Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν)





*Πηγή: sport-fm.gr*

Το νέο κορίτσι του Τζένσον Μπάτον είναι πρώην Playmate!! (pics)


Το νέο κορίτσι του Τζένσον Μπάτον είναι πρώην Playmate (pics)

O Τζένσον Μπάτον δεν κάθισε να κλάψει για το χωρισμό του επί τη σειρά ετών σύντροφό του, Τζέσικα Μιτσιμπάτα. Βρήκε παρηγοριά στην πρώην Playmate Μπρίτνι Γουόρντ.

Ο Τζένσον Μπάτον εθεάθη με τη νέα του σύντροφο. Πρόκειται για την Μπρίτνι Γουόρντ, 25χρονη Αμερικανίδα που ήταν στο εξώφυλλο του Playboy κατά το παρελθόν και έχει διατελέσει μεταξύ άλλων και… ring girl σε μαχητικά αθλήματα. Ο 36χρονος πιλότος της Formula 1 χώρισε πρόσφατα από την επί σειρά ετών σύντροφό του, Τζέσικα Μιτσιμπάτα.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μέγας είσαι «Ίμπρα»!!


Μέγας είσαι «Ίμπρα»! (video)

Ο Ιμπραΐμοβιτς ήθελε «εκδίκηση» για την περσινή αποβολή και γύρισε στο Λονδίνο για πάρτι. Με μία ασίστ και ένα γκολ οδήγησε την Παρί στη νίκη (1-2) επί της Τσέλσι και στους «8» του Champions League.

Με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο αποδείχθηκε ότι η καλύτερη ομάδα από αυτό το ζευγάρι ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς επικράτησε και μέσα στο Λονδίνο επί της Τσέλσι με σκορ 1-2.

Καλύτερος παίκτης του αγώνα ήταν δίχως άλλο ο ηγέτης των Γάλλων, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο ενώ σημείωσε στο ενεργητικό του μία ασίστ και ένα γκολ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην επόμενη φάση.

Η Τσέλσι έδειξε αντίδραση μετά το πρώτο γκολ των Γάλλων, κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα με τον Ντιέγκο Κόστα που ήταν συγκινητικός, καθώς αγωνιζόταν με πρόβλημα τραυματισμού, αλλά όταν ο Βραζιλιάνος αποχώρησε με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, το ματς έγειρε προς την πλευρά της Παρί. Δημιουργός αυτή τη φορά ήταν ο Ντι Μαρία που πρόσφερε το 1-2 στον Σουηδό επιθετικό που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πώς έπαιξαν

Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα οι δύο ομάδες σε σχέση με όπως τις έχουμε συνηθίσει να αγωνίζονται σε αγγλικό και γαλλικό πρωτάθλημα.

Η Τσέλσι του Γκους Χίντινγκ αγωνίστηκε και πάλι με το 4-2-3-1 με τον Κένεντι αριστερό μπακ, σέντερ μπακ τους Κέιχιλ και Ιβάνοβιτς ενώ στο χώρο της μεσαίας γραμμής αγωνίστηκε στο πλευρό του Φάμπρεγας ο Μίκελ και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ντιέγκο Κόστα, οι Αζάρ, Γουίλιαν και Πέδρο.

Από την άλλη πλευρά, ο Λοράν Μπλαν όπως αναμενόταν άφησε εκτός τον Έντινσον Καβάνι και πιστός στο 4-3-3 επέλεξε τον Μαρκίνιος δεξί μπακ ενώ ο Ραμπιό πήρε θέση δίπλα στους «σίγουρους» Ματουιντί και Μότα. Στην τριάδα της επίθεσης εκτός των Ντι Μαρία και Ιμπραΐμοβιτς, αγωνίστηκε ως βασικός ο Λούκας Μόουρα.

Το ματς

Από τα πρώτα λεπτά του ματς φάνηκε ότι μεγαλύτερο ρόλο θα έπαιζε η θέληση και το πάθος, παρά τα συστήματα και οι τακτικές, αφού μόλις στα πρώτα 6 λεπτά οι δύο ομάδες είχαν από μία κλασική ευκαιρία. Στο 3’ ο Ντιέγκο Κόστα με μια προσποίηση στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Τιάγκο Σίλβα βρήκε λίγο χώρο και σούταρε με το αριστερό, αλλά ο Τραπ απέκρουσε μακριά, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ντι Μαρία κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας της Τσέλσι και πλάσαρε τον Κουρτουά, αλλά πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή απομάκρυνε με προβολή ο Ιβάνοβιτς.

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν με σαφώς λιγότερο άγχος πήρε τα ηνία του ματς και στο 16’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ντι Μαρία με κάθετη πάσα βρήκε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μέσα στην περιοχή και ο Σουηδός με πάσα «πάρε-βάλε» έχρισε σκόρερ τον Ραμπιό που με ένα απλό άγγιγμα της μπάλας δεν είχε πρόβλημα να «γράψει» το 1-0.

inner

Στο 27’ κόντρα στη ροή του αγώνα η Τσέλσι κατάφερε να ισοφαρίσει, αφού ο Πέδρο έκλεψε την μπάλα από τον Μότα στον άξονα του γηπέδου, έπαιξε το «1-2» με τον Γουίλιαν και ο Βραζιλιάνος με κάθετη βρήκε τον Ντιέγκο Κόστα. Ο τελευταίος με ωραία ντρίπλα «απαλλάχθηκε» από το μαρκάρισμα του Τιάγκο Σίλβα και με πλασέ έκανε το 1-1.

Μέχρι το τέλος του α’ μέρους, η Τσέλσι πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αύξησε την ένταση στην άμυνα της Παρί, χάνοντας ευκαιρίες με σουτ των Φάμπρεγας (40’), Αζάρ (42’) και Ντιέγκο Κόστα (45’+1’), αλλά το 1-1 έμεινε ως ιστορία του α’ ημιχρόνου.

inner

Στο β’ ημίχρονο η Τσέλσι συνέχισε να επιτίθεται, αλλά ουσιαστικά όλα κρίθηκαν μέχρι το 65’… Συγκεκριμένα, στο 60’ ο καλύτερος παίκτης της Τσέλσι, Ντιέγκο Κόστα, αποχώρησε τραυματίας ενώ στο 65’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Τραπ να λέει «όχι» σε διαδοχικά σουτ των Γουίλιαν και Αζάρ.

Τότε ήταν που η Παρί μυρίστηκε «αίμα»… Στο 67’ ο Ντι Μαρία έκανε ό,τι ήθελε στην αριστερή πτέρυγα, έβγαλε τη σέντρα και ο Ιμπραΐμοβιτς σε κενή εστία, αφού είχε εξουδετερωθεί ο Κουρτουά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2, προσθέτοντας και το γκολ στο ενεργητικό του, εκτός από την ασίστ.

inner


Τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα ήταν καθαρά διαδικαστικά λεπτά με την Παρί Σεν Ζερμέν να φτάνει όπως αποδείχθηκε σε μια άνετη πρόκριση στους «8» του Champions League επί της Τσέλσι.


All Goals - Chelsea 1-2 Paris Saint Germain - 9... από samozaonekojeznam

Τσέλσι (4-2-3-1): Κουρτουά - Αθπιλικουέτα, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Κένεντι - Φάμπρεγκας, Μίκελ - Πέδρο, Γουίλιαν, Αζάρ (77’ Όσκαρ) - Ντιέγκο Κόστα (60’ Τραορέ)

Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Τραπ - Μαρκίνιος, Νταβίντ Λουίς, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ - Μότα, Ματουιντί (87' Φαν ντερ Βιλ), Ραμπιό - Λούκας Μόουρα (77’ Παστόρε), Ντι Μαρία (82’ Καβάνι), Ιμπραΐμοβιτς
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Σεφτές» στον όμιλο για Αρβανίτη, Καραγκούνη!!


«Σεφτές» στον όμιλο για Αρβανίτη, Καραγκούνη

Η νέα καταπληκτική εμφάνιση των Βίκυς Αρβανίτη και Πέννυς Καραγκούνη έφερε την πρώτη νίκη για την ελληνική ομάδα στον όμιλο του κυρίως ταμπλό του Grand Slam μπιτς βόλεϊ του Ρίο.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες νίκησαν με 2-0 σετ (21-19, 21-15) της Αργεντινές Γκαλάι/ Κλουγκ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής και, παρά την ήττα τους από τις Βραζιλιάνες, Νο 1 του ταμπλό, λίγο νωρίτερα, βρίσκονται μια «ανάσα» από την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το πρωί της Πέμπτης, το ελληνικό δίδυμο αντιμετωπίζει τις Καναδέζες Μπρόντερ/Βάλιας και με νίκη καταλαμβάνει σίγουρα τη δεύτερη θέση στο γκρουπ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φαν Χάαλ: «Να νικήσουμε τη Λίβερπουλ και πέμπτη και έκτη φορά»


Φαν Χάαλ: «Να νικήσουμε τη Λίβερπουλ και πέμπτη και έκτη φορά»

Στη συνέχιση της εξαιρετικής παράδοσης που έχει ως προπονητής της Μαν. Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λίβερπουλ προσβλέπει ο Λουίς Φαν Χάαλ στην αυριανή αναμέτρηση για το Europa League στο «Άνφιλντ».

Ένα για τα λίγα πράγματα που μπορεί να καυχιέται ο Λουίς Φαν Χάαλ για τη θητεία του στον πάγκο της Μαν. Γιουνάιτεντ είναι η εξαιρετική παράδοση που έχει δημιουργήσει απέναντι στη Λίβερπουλ. Υπό τον Ολλανδό τεχνικό οι «διάβολοι» μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις απέναντι στους «κόκκινους» και ο ίδιος φιλοδοξεί να γίνουν πέντε ή έξι στα παιχνίδια που έρχονται για τους «16» του Europa League.

«Θέλουμε να νικήσουμε και στα δύο παιχνίδια. Αυτή η κόντρα έχει ιστορία, έχει μεγάλη παράδοση και είναι δύο ομάδες που αυτή τη στιγμή μάχονται για το Europa League. Έχει μεγάλη σημασία και για τις δύο αυτή η προσπάθεια πρόκρισης. Είναι... περίεργο που έχουμε νικήσει τέσσερις φορές τη Λίβερπουλ μ' εμένα στον πάγκο και μακάρι να φτάσουμε και σε πέμπτη κι έκτη νίκη απέναντί τους. Όταν νικάμε αντιπάλους του μεγέθους της Λίβερπουλ, τότε αυξάνεται και η εκτίμηση που απολαμβάνεις από τον κόσμο», είπε ο Ολλανδός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Το ποδόσφαιρο στη ζωή των Άγγλων έχει μεγάλη βαρύτητα και είναι τεράστιο κομμάτι της ζωής των πολιτών. Είναι φανταστικό να βιώνεις μια τέτοια εμπειρία και ν' αντιλαμβάνεσαι όλο αυτό το πάθος για την ομάδα και το άθλημα. Αισθάνεται ότι όλοι είναι στο πλευρό σου και είναι πάντοτε θετικό για τους παίκτες και τον προπονητή όταν όλα πηγαίνουν καλά στην ομάδα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σοκαριστικός τραυματισμός για Κόβινγκτον!! (video)


Σοκαριστικός τραυματισμός για Κόβινγκτον (video)

Ο Ντι Τζέι Κόβινγκτον, που είχε αγωνιστεί και στην Κηφισιά, υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό στον αγώνα της Χάγης με την Μπάμπεργκ για το γερμανικό πρωτάθλημα. Πολύ σκληρές οι εικόνες.

Συμπαίκτες, αντίπαλοι, κοινό και τηλεθεατές κρατούσαν το κεφάλι τους ή προσπαθούσαν να τραβήξουν αλλού το βλέμμα τους.

Τόσο σοκαριστικός ήταν αο τραυματισμός του Ντι Τζέι Κόβινγκτον στον αγώνα της Χάγης με την Μπάμπεργκ. Ο Αμερικανός άσος, που είχε περάσει και από την Κηφισιά, είδε το γόνατό του να διαλύεται και το πόδι του να αιωρείται σε μια ανύποπτη φάση, καθώς επέστρεφε στην άμυνα της ομάδας του.

O 24χρονος άσος υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις και οι ευχές όλων είναι να επιστρέψει στα γήπεδα γερός. Ακολουθούν οι πολλοί σκληρές εικόνες από τον τραυματισμό του.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Επέστρεψαν Σπυρόπουλος, Τσαμπουρής!!


Επέστρεψαν Σπυρόπουλος, Τσαμπουρής

Από την επιστροφή των Τάκη Σπυρόπουλου και Σάββα Τσαμπουρή σημαδεύτηκε η προπόνηση της Καλλονής την Τετάρτη.

Ο τελευταίος, πάντως, συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες κόντρα στη SKODA Ξάνθη και θα χάσει τις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Ατρόμητο.

Εκτός παρέμειναν οι Ελλακόπουλος, Χιντασέλι, ενώ το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Βαλιός.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης σε τέσσερα γκρουπ, αγωνιστικά τετράγωνα με τρεις ομάδες, ενώ ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το post πρόκρισης από τον Σάμαρη!! (pic)


Το post πρόκρισης από τον Σάμαρη (pic)

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League», έγραψε στο Instagram ο Ανδρέας Σάμαρης μετά το 2-1 της Μπενφίκα στην Αγία Πετρούπολη απέναντι στη Ζενίτ.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Επιστρέφει στη δράση στα 45 του ο Φαν Ντερ Σάαρ!!


Επιστρέφει στη δράση στα 45 του ο Φαν Ντερ Σάαρ

Ο Έντβιν Φαν Ντερ Σάαρ βγαίνει από τη σύνταξη για λίγο και θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας που τον ανέδειξε στην Ολλανδία, τη Νόορντβαϊκ που παίζει στην τέταρτη κατηγορία.

Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους γκολκίπερ όλων των εποχών, με μεγάλη καριέρα σε Άγιαξ, Γιουβέντους, Φούλαμ και Μαν. Γιουνάιτεντ. Τώρα, στα 45 του, επιστρέφει στη δράση για ένα ματς...

Ο λόγος για τον Έντβιν Φαν Ντερ Σάαρ, ο οποίος για ένα παιχνίδι θα αγωνιστεί ξανά με τη Νόορντβαϊκ, ομάδα που τον ανέδειξε και πλέον αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Ολλανδίας.

Ο βασικός γκολκίπερ της ερασιτεχνικής ομάδας τραυματίστηκε και ο 130 φορές διεθνής με την Ολλανδία Φαν Ντερ Σάαρ κλήθηκε να καλύψει το κενό και απάντησε θετικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εκτός άλλοι δύο στη Βέροια!!


Εκτός άλλοι δύο στη Βέροια

Οι Οστοϊτς και Εντζεγκουέλε προστέθηκαν στα προβλήματα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στη Βέροια στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ο πρώτος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ ο δεύτερος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι.

Εκτός προγράμματος παρέμειναν οι Μπατιόν, Λόπεθ που ακολούθησαν ατομικό, όπως και οι Βεργώνης, Κόλα και Νάστος που συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το πρόγραμμα του Έλληνα τεχνικού περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τρία προβλήματα για Χατζηνικολάου!!


Τρία προβλήματα για Χατζηνικολάου

Με τρία προβλήματα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προπόνηση του Πανθρακικού στο ΔΑΚ.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν υπολόγιζε τους Μελίσση, Χρήστου, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό, και Τζάνη, ο οποίος ακολούθησε ξανά θεραπεία.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ και για τους υπόλοιπους ασκήσεις τεχνικής και δουλειά στην επιθετική τακτική.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απαιτεί συγνώμη στον Ιβάν Σαββίδη ο Πάνος Καμμένος!!


Απαιτεί συγνώμη στον Ιβάν Σαββίδη ο Πάνος Καμμένος!

Πολιτικές διαστάσεις παίρνει η κόντρα του Ιβάν Σαββίδη με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δείτε τι έγραψε ο Υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ στο twitter.

Θέση σχετικά με την χθεσινή διαρροή του Ολυμπιακού, μέσω της οποίας οι ερυθρόλευκοι επιτέθηκαν στον Ιβάν Σαββίδη, πήρε και ο Πάνος Καμμένος. Ο Υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ τόνισε, με ανάρτησή του στο twitter, πως οι χαρακτηρισμοί των Πειραιωτών αποτελούν προσβολή για τον Ποντιακό Ελληνισμό και το αφεντικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Ελλιπής αλλά αποφασισμένος Ολυμπιακός!! (video & pics)


Ελλιπής αλλά αποφασισμένος Ολυμπιακός (video & pics)

Χωρίς τον Στρόμπερι λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, αλλά με πίστη και αισιοδοξία για το πρώτο «διπλό» μετά από δύο μήνες στην Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Μπάμπεργκ.

Ολυμπιακός και προβλήματα της τελευταίας στιγμής (και όχι μόνο) είναι έννοιες ταυτόσημες. Έτσι ακόμα και πριν από το κρισιμότερο φετινό παιχνίδι για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας κόντρα στη Μπάμπεργκ, προέκυψε ένα ακόμα. Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το www.sportfm.gr, μοναδικό μέσο που βρέθηκε στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων», στο πρόγραμμα δε συμμετείχε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι.

Αποστολή στην Βαμβέργη, Νίκος Ζέρβας

Ο Αμερικανός γκαρντ, έχει ενοχλήσεις στον δεξί αχίλλειο τένοντα λόγω μίας τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί από την Τρίτη το βράδυ και εκφράζονται φόβοι πως δε θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αυριανή αναμέτρηση. Όλα θα κριθούν από την κατάσταση που θα είναι το πόδι του λίγο πριν το τζάμπολ, ενώ το ιατρικό τιμ της ομάδας έχει πέσει πάνω του με θεραπείες και ασκήσεις για να προλάβει. Οι πιθανότητες είναι αυτή τη στιγμή 50-50.

Αν δε τα καταφέρει, τη θέση του στην δωδεκάδα θα πάρει ο Γιάννης Αθηναίου, αφού ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Γερμανία με δεκατρείς παίκτες. Στην προπόνηση, συμμετείχε κανονικά ο Ντάριους Όντομ, ο οποίος ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις που είχε στο στομάχι και τον καθιστούσαν αμφίβολο ακόμα και για τη συμμετοχή του στην αποστολή!

inner

Αύριο το πρωί, οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν χαλάρωμα και σουτ στην «Broze Arena», όπου στις 21:00 (ΣπορFm 94,6 και www.sportfm.gr) θα παιχτεί σε μεγάλο βαθμό η πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού:





*Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς ρήτρα το συμβόλαιο του Βάρντι!!


Χωρίς ρήτρα το συμβόλαιο του Βάρντι

Καμία ρήτρα αποδέσμευσής δεν προβλέπεται στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα με τη Λέστερ ο Τζέιμι Βάρντι.

Ο Τζέιμι Βάρντι υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με τη Λέστερ, διάρκειας μέχρι το 2019. Στο Νησί υπήρχε η φημολογία πως στη καινούρια συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών.

Πάντως το «Skysports» μετέδωσε πως αυτό δεν αληθεύει και πως δεν προβλέπεται καμία ρήτρα, κάτι που σημαίνει πως το μέλλον του 29χρονος φορ, που είναι πρώτος σκόρερ στην Premier League, εξαρτάται από τις «αλεπούδες».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βασιλειάδης στο… φουλ!!


Βασιλειάδης στο… φουλ!

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ξανά ο Κώστας Βασιλειάδης, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές του για να αγωνιστεί στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Μόνο ευχάριστα ήταν τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, με τον Κώστα Βασιλειάδη να γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο πέλμα και έτσι να θέτει υποψηφιότητα για να συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα.

Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα προπονείται χωρίς προβλήματα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κλοπ: «Για τέτοια ντέρμπι αγαπάμε το ποδόσφαιρο»


Κλοπ: «Για τέτοια ντέρμπι αγαπάμε το ποδόσφαιρο»

Με ρομαντική διάθεση αντιμετωπίζει το ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ και Μαν. Γιουνάιτεντ για το Europa League ο Γιούργκεν Κλοπ.

Για κάτι τέτοια παιχνίδια ο κόσμος λατρεύει το ποδόσφαιρο και ο Γιούργκεν Κλοπ το ξέρει καλά. Έτσι πέρα από σκοπιμότητες, ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε για το... ρομαντισμό που έχει για τους φιλάθλους ένα σούπερ ντέρμπι σαν κι αυτό της Πέμπτης με τη Μαν. Γιουνάιτεντ για το Europa League στο «Άνφιλντ».

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πεις σε κάποιον να είναι συγκεντρωμένος γι' αυτό το παιχνίδι... Είναι η μητέρα των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων! Είμαστε και οι δύο ομάδες σε καλή κατάσταση και υπάρχει μια ισορροπία στην ποιότητα που έχουμε και οι δύο στο ρόστερ.

Δεν πιστεύω στους... εχθρούς στο ποδόσφαιρο, γιατί μιλάμε για άθλημα. Πιστεύω όμως στους σημαντικούς αντιπάλους, όπως είναι για εμάς αυτή τη στιγμή η Γιουνάιτεντ. Στο παιχνίδι που παίξαμε και στο οποίο ήμουν εγώ προπονητής στη Λίβερπουλ, δεν ήμασταν καλοί και σίγουρα δεν θέλω να δω τον Φαν Χάαλ να νικάει ξανά. Είναι ένα από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στον κόσμο.

Πρέπει να τους νικήσουμε πάση θυσία! Πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές μου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά να τα δώσουν όλα και οι οπαδοί μας. Πιστεύω πολύ στην επιρροή που μπορεί ν' ασκήσει ο κόσμος στο γήπεδο. Μακάρι να το πάνε σε... άλλο level την Πέμπτη. Το να πάρεις ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς ίσως και να είναι καλό, αλλά σε τέτοια ματς θα είναι και πάλι πολύ αμφίρροπη η κατάσταση. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι στην άμυνα και δημιουργικοί στην επίθεση. Πρέπει να σκοράρουμε.

Για εμένα αυτό το παιχνίδι είναι από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο που θα μπορούσα να φανταστώ. Γι' αυτό αγαπάμε όλοι αυτό το άθλημα... Γιατί μας χαρίζει τέτοια σπουδαία παιχνίδια...

Βρισκόμαστε σε μια πολύ διαφορετική κατάσταση από αυτή του Ιανουαρίου, όταν και ξαναπαίξαμε με τη Γιουνάιτεντ και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πολύ καλό μομέντουμ που έχουμε
», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έδιωξαν Μπάτλερ για να πάρουν Μάρτιν οι Σπερς!!


Έδιωξαν Μπάτλερ για να πάρουν Μάρτιν οι Σπερς

Οι Σπερς αποφάσισαν να αποδεσμεύσουν τον Ράσουαλ Μπάτλερ για να ενισχυθούν με τον Κέβιν Μάρτιν.

Έχοντας συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον Κέβιν Μάρτιν, οι Σπερς είχαν να αποφασίσουν μεταξύ του Ματ Μπόνερ και του Ράσουαλ Μπάτλερ για το ποιος εκ των δύο θα άδειαζε μια θέση στο ρόστερ.

Τελικώς προτιμήθηκε να μείνει ο «παλιός» Μπόνερ, που έχει παίξει 10 από τα 12 χρόνια του στο ΝΒΑ στο Σαν Αντόνιο, και την πλήρωσε ο «νέος» Ράσουαλ Μπάτλερ. Ο 36χρονος άσος είχε φέτος 2,7 πόντους και 1,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 46 εμφανίσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απέμειναν 4.500 εισιτήρια για το ντέρμπι!!


Απέμειναν 4.500 εισιτήρια για το ντέρμπι

Μόλις 4.500 εισιτήρια απέμειναν για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού και είναι δεδομένο πως το sold out είναι θέμα χρόνου.

Σε κατάμεστο «Καραϊσκάκη» θα υποδεχτεί, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (19:30).

Όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, έχουν απομείνει 4.500 εισιτήρια, τα οποία και θεωρείται θέμα χρόνου να εξαντληθούν και να καταγραφεί ένα ακόμη sold out τη φετινή περίοδο.

Άλλωστε, μετά τη ματαίωση του Κυπέλλου, δεν υπάρχουν και πολλά ακόμη παιχνίδια που να αποτελούν τόσο μεγάλο πόλο έλξης για τους φίλους των Πειραιωτών μέχρι το τέλος της σεζόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Original 21: «Η εγκληματική οργάνωση εξαγοράζει πρωταθλήματα και κλέβει τις Κυριακές μας»


Original 21: «Η εγκληματική οργάνωση εξαγοράζει πρωταθλήματα και κλέβει τις Κυριακές μας»

Φουλ επίθεση από τον μεγαλύτερο σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ. Η Original 21 εκτός από τον Ολυμπιακό ρίχνει ευθύνες για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου σε ΕΠΟ, Κοντονή και ομάδες «δορυφόρους».

Ανακοίνωση με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέδωσε η «Original 21».

Σε αυτή ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, επιτίθεται στον Ολυμπιακό ενώ αποδίδει ευθύνες για την κατάσταση τόσο στην ΕΠΟ, όσο και στους δικαστικούς λειτουργούς αλλά και στις ομάδες «δορυφόρους». Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στον Σταύρο Κοντονή, που «βλέπει το δέντρο και όχι το δάσος».

Τέλος, η Original προαναγγέλλει κινητοποιήσεις, με στόχο την αλλαγή σκηνικού στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Διαβάστε το μεγαλύτερο απόσπασμα :

Η σαπίλα που διαχρονικά κυβερνάει το ποδόσφαιρο συνεχίζει απτόητη τη δράση της και έτσι για ακόμα μία φορά γίναμε θεατές στο ίδιο έργο. Ένα έργο που εδώ και είκοσι χρόνια συντονίζει μία ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που έχει στήσει το παιχνίδι στηριζόμενη σε γερές βάσεις και αποτελείται από :

• Μία ποδοσφαιρική ομοσπονδία με αναλώσιμους προέδρους τύπου ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ,ΣΑΡΡΗ, ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ που στηρίζεται σε εξαγορασμένες ψήφους ποδοσφαιρικών ενώσεων και η οποία ελέγχει την ΚΕΔ έτσι ώστε να ορίζονται διαιτητές πακέτο με παρατηρητές οι οποίοι φροντίζουν πάντα να βάζουν το «σωστό» βαθμό σε «σφυρίχτρες καμικάζι» σαν τους ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ,ΣΠΑΘΑ, ΓΙΑΧΟ (και οι 3 υπόδικοι και όμως ακόμα σφυρίζουν) ώστε να παραμένουν στους πίνακες και να κάνουν τη δουλειά του «αφεντικού».

• Δικαστικούς λειτουργούς τύπου Τζιμπλάκη που ενώ έχουν στα χέρια τους αδιάσειστα στοιχεία, απαλλάσσουν από κατηγορίες για τους στημένους αγώνες το «αφεντικό» και σπεύδουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους στην ομάδα του λιμανιού και να κλείσουν ραντεβού με το «αφεντικό» με μεσολάβηση προφυλακισμένων υπαλλήλων του.

• Ομάδες δορυφόρους που διοικούνται από προέδρους με ένα τόμο ποινικό μητρώο ο καθένας και οι οποίοι δέχονται παίχτες δανεικούς από την ομάδα του «αφεντικού», ομάδες δορυφόρους που προσλαμβάνουν κατ’ εντολή «ελπιδοφόρους» νέους προπονητές που πρέπει να ψηθούν στους πάγκους τους και έτσι να είναι πάντα διαθέσιμοι να προσφέρουν βαθμούς στους αγώνες τους με την ομάδα του λιμανιού για να μην κουραστεί αυτή καθώς πρέπει να μας «εκπροσωπήσει» και στην κορυφαία διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ (εκεί που έχουν γίνει η χαρά του κάθε πικραμένου).

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μικρό μέρος ενός καλοδομημένου συστήματος διαφθοράς που ονομάζεται ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Εδώ και είκοσι χρόνια φυσικά το γνώριζαν αυτό και οι εκάστοτε υφυπουργοί αθλητισμού αλλά έκλειναν πάντα τα μάτια. Ο σημερινός υφυπουργός βέβαια είναι διαφορετικός και «χτυπάει» τη διαφθορά με το κλείσιμο θυρών ,τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, τις κάρτες φιλάθλων, τις αναβολές διοργανώσεων και άλλες άστοχες αποφάσεις. Αποδεικνύει έτσι ότι είναι ανίκανος να αντιληφθεί ότι τα αίτια της οπαδικής οργής (που ξεσπάει πάντα προς μια και μόνη ομάδα), προέρχονται από τη λειτουργία της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ που εξαγοράζει πρωταθλήματα και κλέβει τις Κυριακές μας. Συνέχισε ΚΟΝΤΩΝΗ να βλέπεις το δέντρο και να χάνεις το δάσος, είσαι σε καλό δρόμο , κρύψου κι άλλο πίσω από το δάχτυλό σου ,ανέβαλε κι άλλους τελικούς κυπέλλου γιατί έτσι θα βγεις και από τη δύσκολη θέση να διαχειριστείς ένα μεγάλο ματς με την παρουσία αντιπάλων οπαδών.

Σε όλο αυτό το σκηνικό, φυσικά, ενεργό ρόλο έχουμε και εμείς οι οπαδοί. Εξαιρούνται βέβαια οι υπάλληλοι- δήθεν οπαδοί της ομάδας του «αφεντικού» που ξεφτιλίζουν την οπαδική ιδιότητα πηγαίνοντας τσάμπα εκδρομές για να φορέσουν το γιλεκάκι του σεκιουριτά και εισπράττοντας μεροκάματο δουλεύοντας για τον πρόεδρο. Οι υπόλοιποι οπαδοί κατατασσόμαστε σε δύο κατηγορίες, σ’ αυτούς που έχουν αποδεχτεί η ομάδα τους να είναι πιόνι στο παιχνίδι του «αφεντικού» αφήνοντας να τους διοικούν πρόεδροι τσάτσοι και υιοθετούν συμπεριφορά προβάτου και σ’ αυτούς που οργίζονται με όλη αυτή τη βρωμιά αλλά πολλές φορές συμπεριφέρονται αυτοκαταστροφικά βάζοντας σε κίνδυνο την ελευθερία τους και τιμωρώντας την ομάδα που αγαπάνε. Οι οπαδοί της ΑΕΚ ευτυχώς ποτέ δεν ανήκαν στην πρώτη κατηγορία.

Εμείς στην ORIGINAL 21 είμαστε αποφασισμένοι να τα βάλουμε με όλο αυτό το βρώμικο σκηνικό το οποίο δεν πρόκειται να αλλάξει μόνο με πανό και συνθήματα και θα αναλάβουμε δράσεις που θα είναι στοχευμένες ενάντια σε όλους αυτούς που γ@μ@νε τις Κυριακές μας και ότι ποιο αγνό αγαπάμε από παιδιά, την ΑΕΚ. Όσο για τους κακεντρεχείς που θεωρούν ότι οι όποιες ενέργειες μας σκοπεύουν στο να πάρει η δική μας ομάδα τα ηνία της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ τους λέμε ότι σκοπός της ORIGINAL 21 είναι το ποδόσφαιρο να ξαναγίνει καθαρό , τα αποτελέσματα των αγώνων να διαμορφώνονται από την απόδοση των ποδοσφαιριστών και να μην τα διαμορφώνει ο διαιτητής , τα παιχνίδια να τελειώνουν στο γήπεδο και εκεί να κερδίζονται ή να χάνονται και ο πρωταθλητής ή αυτός που θα υποβιβάζεται να είναι αντίστοιχα ο αγωνιστικά καλύτερος και ο αγωνιστικά χειρότερος. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε και αυτό θα πάρουμε πίσω.

ORIGINAL 21

Υ.Γ.: Οι απαγορεύσεις φυσικά και δεν μας πτοούν , ήμασταν στην Τρίπολη και θα συνεχίσουμε να είμαστε παντού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Έκλεισε» ψηλό από την Κίνα η Γαλατά!


«Έκλεισε» ψηλό από την Κίνα η Γαλατά

Στο πρόσωπο του Μπέρναρντ Τζέιμς φέρεται να βρήκε ο Εργκίν Αταμάν τον ψηλό που έψαχνε για τη φροντ λάιν της Γαλατασαράι, σύμφωνα με τους Τούρκους.


Ο Μπέρναρντ Τζέιμς φέρεται να είναι ο παίκτης που έκλεισε η Γαλατασαράι για τη φροντ λάιν της.

Ο Αμερικανός σέντερ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κίνα και τους Σανγκάη Σαρκς και μάλιστα σύμφωνα με τους Τούρκους αναμένεται την Πέμπτη (10/3) στη γειτονική χώρα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Φέτος, στο πρωτάθλημα της Κίνας ο 31χρονος είχε κατά μέσο όρο 14,1 πόντους και 10,9 ριμπάουντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φιλική νίκη για Απόλλωνα Πατρών!!


Φιλική νίκη για Απόλλωνα Πατρών

Φιλική νίκη για τον Απόλλωνα Πατρών κόντρα στο συντοπίτη Προμηθέα της Α2 την Τετάρτη.

Οι «μελανόλευκοι» επικράτησαν σε ματς κεκλεισμένων των θυρών με 98-84 στο κλειστό της Περιβόλας.

Ο Κώστας Μέξας βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά σχήματα για τους νικητές, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο στην Πυλαία για την 22η αγωνιστική της Basket League.


Τα δεκάλεπτα: 25-15, 52-38, 71-65, 98-94
*Πηγή: sport-fm.gr*