Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Έπιασε δουλειά στον ΠΑΟΚ ο Ίβιτς!


Έπιασε δουλειά στον ΠΑΟΚ  ο Ίβιτς

Οι υποχρεώσεις τρέχουν κι έτσι λίγες ώρες μετά το διαζύγιο με τον Ιγκόρ Τούντορ οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνέχισαν την προετοιμασία ενόψει Παναιτωλικού υπό τις οδηγίες του αντικαταστάτη του, Βλάνταν Ίβιτς.

Την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Ίβιτς έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ την Τετάρτη. Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου με τον Ικγόρ Τούντορ, οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» επέστρεψαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, όπου είχαν την πρώτη τους επαφή με τον αντικαταστάτη του Κροάτη.

Ο Ίβιτς συνεχίζοντας την προετοιμασία της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, άρχισε με το «καλησπέρα» να… περνά τη φιλοσοφία του. Μαζί με τον Σέρβο ήταν και οι Θωμαΐδης (βοηθός-αναλυτής), Σνάουτσνερ (βοηθός), Κελπέκης (γυμναστής τερματοφυλάκων), Δανιηλίδης (γυμναστής) και Τσιτιρίδης (ανάλυση δεδομένων), οι οποίοι θα βρίσκονται σίγουρα στο τεχνικό τιμ.

Απόντες από το κανονικό πρόγραμμα ήταν οι τραυματίες Ροντρίγκες, Ζάιρο, Γλύκος, Μπερμπάτοφ, Τσίμιροτ, Χατζηισαΐας και Κωνσταντινίδης , ενώ ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Ρόμπερτ Μακ, που είναι τιμωρημένος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: