Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Την τελευταία στιγμή για Μίλερ!


Την τελευταία στιγμή για Μίλερ

Αμφίβολη παραμένει για τη Μπάμπεργκ η συμμετοχή του Ντάριους Μίλερ στον αυριανό (10/03) αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Την τελευταία στιγμή φαίνεται πως θα κριθεί το αν θα αγωνιστεί ο Ντάριους Μίλερ στον αυριανό κρίσιμο αγώνα Μπάμπεργκ-Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, νιώθει καλύτερα, αλλά ο Αντρέα Τρινκιέρι είναι αμφίβολο αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Αποστολή στην Βαμβέργη, Νίκος Ζέρβας
Στην σημερινή προτελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα, ο Μίλερ δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα και έτσι το τεχνικό τιμ της γερμανικής ομάδας θα περιμένει το αυριανό πρωινό χαλάρωμα, αλλά και την προθέρμανση του αγώνα για να αποφασίσει. Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες, αλλά όπως και να έχει ο παίκτης δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θυμίζουμε, πως στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, ο Μίλερ είχε πετύχει 23 πόντους, κάνοντας ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: