Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ελλιπής αλλά αποφασισμένος Ολυμπιακός!! (video & pics)


Ελλιπής αλλά αποφασισμένος Ολυμπιακός (video & pics)

Χωρίς τον Στρόμπερι λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, αλλά με πίστη και αισιοδοξία για το πρώτο «διπλό» μετά από δύο μήνες στην Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Μπάμπεργκ.

Ολυμπιακός και προβλήματα της τελευταίας στιγμής (και όχι μόνο) είναι έννοιες ταυτόσημες. Έτσι ακόμα και πριν από το κρισιμότερο φετινό παιχνίδι για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας κόντρα στη Μπάμπεργκ, προέκυψε ένα ακόμα. Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το www.sportfm.gr, μοναδικό μέσο που βρέθηκε στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων», στο πρόγραμμα δε συμμετείχε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι.

Αποστολή στην Βαμβέργη, Νίκος Ζέρβας

Ο Αμερικανός γκαρντ, έχει ενοχλήσεις στον δεξί αχίλλειο τένοντα λόγω μίας τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί από την Τρίτη το βράδυ και εκφράζονται φόβοι πως δε θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αυριανή αναμέτρηση. Όλα θα κριθούν από την κατάσταση που θα είναι το πόδι του λίγο πριν το τζάμπολ, ενώ το ιατρικό τιμ της ομάδας έχει πέσει πάνω του με θεραπείες και ασκήσεις για να προλάβει. Οι πιθανότητες είναι αυτή τη στιγμή 50-50.

Αν δε τα καταφέρει, τη θέση του στην δωδεκάδα θα πάρει ο Γιάννης Αθηναίου, αφού ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Γερμανία με δεκατρείς παίκτες. Στην προπόνηση, συμμετείχε κανονικά ο Ντάριους Όντομ, ο οποίος ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις που είχε στο στομάχι και τον καθιστούσαν αμφίβολο ακόμα και για τη συμμετοχή του στην αποστολή!

inner

Αύριο το πρωί, οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν χαλάρωμα και σουτ στην «Broze Arena», όπου στις 21:00 (ΣπορFm 94,6 και www.sportfm.gr) θα παιχτεί σε μεγάλο βαθμό η πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού:





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: