Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

«Ο πρωταθλητής Γερμανίας στην Ευρωλίγκα»


«Ο πρωταθλητής Γερμανίας στην Ευρωλίγκα»

Στις ομάδες που θα συμμετέχουν απευθείας στους ομίλους της Ευρωλίγκας από τη νέα σεζόν συγκαταλέγεται και ο πρωταθλητής Γερμανίας, σύμφωνα με την «Equipe».

Το χάρτη της νέας Ευρωλίγκας συμπλήρωσε η «Equipe». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτός από τις γνωστές έντεκα ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο, θέση στους 16 θα έχει και ο πρωταθλητής Γερμανίας.

Ήδη η κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση έχει υπογράψει έντεκα εγγυημένα συμβόλαια και συγκεκριμένα με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Φενερμπαχτσέ, Αναντολού Εφές, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αρμάνι Μιλάνο, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Λαμποράλ Κούτσα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ζαλγκίρις, ενώ απευθείας συμμετοχή θα έχουν οι κάτοχοι των Eurocup, Αδριατικής Λίγκας, VTB League, καθώς επίσης και ο πρωταθλητής Γερμανίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Equipe» θα δοθεί και μία wild card (άρα σημαίνει πως δεν υπάρξει προκριματικός γύρος όπως αρχικά λεγόταν), η οποία θα αφορά τον πρωταθλητή Ισπανίας, πλην φυσικά των ομάδων που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο, αλλά υπάρχουν και μερικές φήμες από την άλλη πως αυτή είναι πολύ πιθανό να δοθεί στη… ζάμπλουτη Νταρουσάφακα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: