Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΚΟ τρολάρισμα των οπαδών της Λίβερπουλ σ’ εκείνους της Γιουνάιτεντ!! (pic)

Φωτογραφία… ΕΠΟΣ κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους οπαδούς της Λίβερπουλ να καλούν εκείνους της Γιουνάιτεντ να πάνε στο Άνφιλντ για να δουν την κούπα που σήκωσαν το 1999 στη Βαρκελώνη!

ΕΠΙΚΟ τρολάρισμα των οπαδών της Λίβερπουλ σ’ εκείνους της Γιουνάιτεντ! (pic)Εντάξει.

Το τερμάτισαν…

Αλλά όταν η μπάλα είναι… αυτό που είναι, δηλαδή διασκέδαση και αφορμή για υγιή χαβαλέ, εδώ φτάνουμε.

Πού;

Στην ΕΠΙΚΗ φωτογραφία που έφτιαξαν οπαδοί της Λίβερπουλ, με αφορμή την αυριανή (πρώτη στην Ευρώπη) παραδοσιακή «μάχη» του αγγλικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στους «κόκκινους» και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όπως μπορείτε να δείτε, σ’ αυτήν απεικονίζεται ο Στίβεν Τζέραρντ να σηκώνει το Champions League, μετά τον μυθικό τελικό του 2005 με τη Μίλαν στην Κωνσταντινούπολη, με τη Λίβερπουλ να παίρνει… σπίτι της την κούπα, καθώς συμπλήρωσε, τότε, πέντε κατακτήσεις. Το ίδιο τρόπαιο, δηλαδή, που είχε σηκώσει η Γιουνάιτεντ, έπειτα από τον εξίσου μυθικό τελικό με την Μπάγερν το 1999 στη Βαρκελώνη!

Γράφουν, δε: «ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ / Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε το τρόπαιο του Champions League που κατακτήσατε το 1999. Τώρα, βρίσκεται ΜΟΝΙΜΑ στο μουσείο της Λίβερπουλ», ενώ κάτω δεξιά υπάρχει και η τιμή του εισιτηρίου για να μπει κάποιος στο μουσείο!

ΕΠΟΣ, πραγματικά…

inner





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: