Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Ζερεμί Ματιέ - Βαλένθια από Τουλούζ
Στέφανο Σορεντίνο - Κιέβο από ΑΕΚ
Χουσεΐν Καρτζά - Τζένοα από Σιένα
Λεάντρο Καρούσο - Ουντινέζε από Γοδόι Κρους
Κακά - Ρεάλ από Μίλαν
Πρινς Ταγκόε - Χόφενχαϊμ από Αλ-ΙτιφάκΕρνάν
Κρέσπο - Τζένοα από Ίντερ*
Μάουρο Σάρατε - Λάτσιο από Αλ Σαντ***
Μπρούνο Αγκουϊάρ - Ομόνοια από Χαρτς
Μπερνάρντο Κοράντι - Ουντινέζε από Ρετζίνα*
Μάριο Γκόμες - Μπάγερν από Στουτγκάρδη
Αντρέα Καμπανιόλο - Κατάνια από Ρετζίνα
Αλεχάντρ Λικατά - Οσέρ από Μονακό
Έρικ Άντο - Ρόντα από Αϊντχόφεν***
Χοάν Βερντού - Εσπανιόλ από Ντεπορτίβο
Μίχαελ Ντελούρα - Αρμίνια από Πανιώνιο
Κρίστιαν Μπενίτες - Μπέρμιγχαμ από Σάντος Λαγκούνα
Ζούκα - Ντεπορτίβο από Παρτιζάν Βελιγραδίου
Γκάρετ Μπάρι - Μάντσεστερ Σίτι από Άστον Βίλα
Ματσέι Ζουράφσκι - Ομόνοια από Λάρισα
Φάμπιο Κουαλιαρέλα - Νάπολι από Ουντινέζε
Κάριμ Χάγκουϊ - Ανόβερο από Λεβερκούζεν
Πάμπλο Μπαριέντος - Κατάνια από FC Μόσχας
Γιοάν Γκουρκούφ - Μπορντό από Μίλαν***
Ερέν Ντερντιγιόκ - Λεβερκούζεν από Βασιλεία
Τόμας Κάλενμπεργκ - Βόλφσμπουργκ από Οσέρ
Λούκας Βιάτρι - Σιένα από Μπόκα Τζούνιορς
Μαϊκόσουελ - Χόφενχαϊμ από Μποταφόνγκο
Ντιέγκο - Γιουβέντους από Βέρντερ
Άαρον Μοκοένα - Πόρτσμουθ από Μπλάκμπερν
Νικολάς Μπερτόλο - Παλέρμο από Μπάνφιλντ
Σέρτζιο Φλοκάρι - Τζένοα από Αταλάντα
Ρόμπερτ Ακουαφρέσκα - Τζένοα από Ίντερ****
Ντιέγκο Μιλίτο - Ίντερ από Τζένοα
Τιάγκο Μότα - Ίντερ από Τζένοα
Ραμίρες - Μπενφίκα από Κρουζέιρο
Φάμπιο Καναβάρο - Γιουβέντους από Ρεάλ*
Σάμι Χίπια - Λεβερκούζεν από Λίβερπουλ*
Σερτζιάο - ΑΕ Λεμεσού από Δόξα
Χρήστος Πατσατζόγλου - Ομόνοια από Ολυμπιακό*
Χρήστος Καρυπίδης - Ομόνοια από Χαρτς
Ίβιτσα Όλιτς - Μπάγερν από Αμβούργο
Ανατόλι Τίμοστσουκ - Μπάγερν από Ζενίτ
Λούκας Ποντόλσκι - Κολωνία από Μπάγερν

Ευτυχής πατέρας ο Πουρσανίδης

Στις 09:05 σήμερα, Σάββατο 13/06/2009, συνέβη ένα εξαιρετικά χαρμόσυνο γεγονός για τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, Ηλία Πουρσανίδη και την οικογένειά του. Η σύζυγός του, Αγγελική, έφερε στον κόσμο ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι και ο ίδιος, από την μια στιγμή στην άλλη, έγινε ένας τρισευτυχισμένος πατέρας.

Ολοι στον ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ εύχονται στον Ηλία και στην Αγγελική να χαίρονται και να καμαρώνουν την κορούλα τους και σε εκείνη, υγεία και ευτυχία!

Επιμέλεια : Κώστας Ιακώβου

ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!!!!!!!!!

Αν η Μαδρίτη προστατευόταν από τείχη, τότε το αργότερο στις 30 Ιουνίου οι ίδιοι οι κάτοικοί της θα τα γκρέμιζαν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε χθες αποδεκτή την προσφορά -παγκόσμιο ρεκόρ για τα ποδοσφαιρικά ιστορικά- των 94 εκατ. ευρώ που έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι προ των πυλών. «Antes Portas» που έλεγαν και οι Λατίνοι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι προ των πυλών της «βασίλισσας» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τον πρόεδρο αυτής, Φλορεντίνο Πέρεθ, να κάνει πράξη όσα υποσχόταν στις προγραμματικές δηλώσεις προ της έναρξης της δεύτερης θητείας του στον προεδρικό θώκο της.
«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδέχεται την προσφορά-παγκόσμιο ρεκόρ για τον Ρονάλντο. Λόγω της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει απ' το σύλλογο και έπειτα από συζήτηση με τον ατζέντη του, επιτρέπουμε στη Ρεάλ Μαδρίτης να μιλήσει μαζί του» αναφερόταν στην ανακοίνωση που «ανέβασε» χθες το πρωί στην επίσημη ιστοσελίδα της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ετσι απλά.
Αν, τώρα, όλα πάνε καλά στις διαπραγματεύσεις του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα αποτελέσει πραγματικότητα μέχρι τις 30 Ιουνίου η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο γράφημα που δημοσιεύουμε. Μεταγραφή που θα μας κάνει να σταματήσουμε να αναρωτιόμαστε (ένεκα των ισοτιμιών) αν η ακριβότερη μεταγραφή είναι αυτή του Κακά, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες ή αυτή του Ζινεντίν Ζιντάν το 2001 και θα κάνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον καλύτερα αμειβόμενο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη. Οι ετήσιες απολαβές του απ' την ισπανική ομάδα αναμένεται να ξεπεράσουν τα 13 εκατ. ευρώ.
Οχι και άδικα, αν σκεφτούμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης αποκτά τον νικητή της Χρυσής Μπάλας, του βραβείου της FIFA για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς και του Χρυσού Παπουτσιού, που απονέμεται στον κορυφαίο σκόρερ της σεζόν. Ολα αυτά τα κατέκτησε (όπως και το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα Αγγλίας) ο Κριστιάνο Ρονάλντο το 2008.
Το καλύτερο δε για τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ότι υπάρχει και συνέχεια. Ο Κακά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελούν τις πρώτες δύο κινήσεις του Φλορεντίνο Πέρεθ. Τις μεγάλες. Τώρα έρχεται η πλαισίωση αυτών με τον επιθετικό της Βαλένθια Νταβίδ Βίγια και τον αμυντικό των «νυχτερίδων» Ραούλ Αλμπιόλ σε συμφωνία «πακέτο» που θα πλησιάσει τα 55 εκατ. ευρώ, ενώ δεν πρέπει να αποκλείεται τίποτα και για τον Γάλλο αριστερό χαφ της Μπάγερν Μονάχου, Φρανκ Ριμπερί. «Σας λέω σίγουρα ότι δεν θα πάει στην Μπαρτσελόνα» είπε χθες ο Πέρεθ για τον Γάλλο. To be continued (συνεχίζεται), που λένε και οι Αγγλοι.
ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΓΥΡΑΙΟ

Φθηνά... την γλίτωσε το ελληνικό βόλεϊ για όσα «ευτράπελα» δημιούργησαν οι οπαδοί του Ηρακλή και του Παναθηναϊκού στα φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, αντίστοιχα. Μετά την απολογία της ΕΟΠΕ και τις προτάσεις της κατά της βίας, η πειθαρχική επιτροπή της CEV αποφάσισε να μην τιμωρήσει «βαριά» την ελληνική ομοσπονδία.
Ωστόσο, στην έκθεσή της τονίζει πως οι ελληνικές αρχές, παρά τις συστάσεις και τις παρατηρήσεις από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσουν τη βία στα γήπεδα. Επίσης, προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που δεν εφαρμοστούν τα μέτρα που κατατέθηκαν, μέσω της ομοσπονδίας, στο υπόμνημα των ελληνικών ομάδων (Παναθηναϊκός, Ηρακλής, Ολυμπιακός, ΕΑΠ) για την αποφυγή φαινομένων βίας στο μέλλον, ο εμπλεκόμενος σύλλογος ή ακόμα και όλες οι ομάδες της χώρας μας μπορούν να αποβληθούν από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση από ένα έως τρία χρόνια.
Από εκεί και πέρα, για τις καταστροφές που προκάλεσαν οι οπαδοί του Ηρακλή στο «O2 Arena», η ΕΟΠΕ θα πληρώσει πρόστιμο 50.000 ευρώ, ενώ ο «γηραιός» θα δώσει 30.000 ευρώ για το πλήγμα που προκλήθηκε στο κύρος του βόλεϊ. Επίσης, στον φιναλίστ Ηρακλή επιβλήθηκε τιμωρία της έδρας για ένα ματς και έτσι, στην πρεμιέρα του στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας τη νέα σεζόν, η ελληνική ομάδα θα παίξει χωρίς κόσμο. Ακόμα, ο Ηρακλής θα αναλάβει την κάλυψη των εξόδων ενός ουδέτερου παρατηρητή, ο οποίος θα εποπτεύει όλα τα εντός και εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας.
Μάλιστα, η CEV προειδοποιεί πως θα «παρακολουθεί» την πορεία των... οπαδών του Ηρακλή, αλλά και όλων των ελληνικών συλλόγων.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΟΛΝΤΕΝ

Στη συνάντηση με τον ατζέντη του φάνηκε πως υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό σκέλος, αλλά και συνάμα αμοιβαία διάθεση για συμπόρευση. Ως εκ τούτου στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία πως ακόμα και την επόμενη εβδομάδα ο Τζέι Αρ Χόλντεν θα βάλει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του προτάθηκε και θα καλύψει την κομβική θέση του πλέι μέικερ μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά.
Θετικός ο παίκτης
Ο Αμερικανός είναι θετικός στην (επαγγελματική) επιστροφή του στην Ελλάδα, καθώς έπειτα από επτά χρόνια στη Μόσχα είναι λογικό να είναι κορεσμένος. Την ίδια στιγμή η προσφορά των αδελφών Αγγελόπουλων προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως και δύσκολα μπορεί να βρει κάτι καλύτερο. Εντός των ημερών θα γίνουν νέες επαφές με την πλευρά του, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία και ο 33χρονος γκαρντ να ενταχθεί στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Η άφιξή του θα οριστικοποιήσει την αποχώρηση του Τεόντοσιτς, ο οποίος θα δοθεί δανεικός είτε στη Ρόμα είτε σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκα. Ο Χόλντεν παρά τα χρονάκια του παραμένει ακμαίος και θα φέρει στο λιμάνι το ένστικτο του πρωταθλητή. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή του διαδρομή, που ξεκίνησε στη Λετονία κι έφθασε ως τη Μόσχα, έχει καταφέρει να κερδίσει παντού πρωταθλήματα!
Η περίπτωση Γιασικεβίτσιους
Αν κάτι «στραβώσει» με τον Χόλντεν, στον Πειραιά είναι έτοιμοι να καταθέσουν προσφορά στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Βεβαίως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν θα τινάξουν την μπάνκα στον αέρα για χάρη του, ούτε θα επιχειρήσουν να τον «κλέψουν» από τον Παναθηναϊκό. Ως εκ τούτου και με δεδομένη τη θετική εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τον Χόλντεν είναι πιθανό η πρόταση που του ετοιμάζουν να μείνει στο συρτάρι και να μην τεθεί ποτέ επισήμως στο τραπέζι.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ψιθυροι......................

  • Πλάκα τούς κάνει ο Κόντης... Τη στιγμή που οι ΠΑΟΚτσήδες άρχισαν να πιστεύουν ότι ο Αμπρέου έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά από τον Δικέφαλο, ανακοίνωσε την απόκτησή του για λογαριασμό του Αρη
  • Η καρδιά του ελληνικού βόλεϊ (πέραν των παικτών της εθνικής, που έχουν υποχρεώσεις) χτυπάει σήμερα (13/6) στη Νάξο, όπου ο Βασίλης Κουρνέτας παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία.
  • A.E.K-Εξετάζει Γκιονέα και Άμο

    gionea.jpgΣε Ρουμανία και Ισπανία έχουν απλώσει τα δίχτυα τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ προκειμένου να ενισχύσουν τα μετόπισθεν με τον Σορίν Γκιονέα της Στεάουα Βουκουρεστίου και τον 31χρονο Πάμπλο Άμο της Λα Κορούνια να βρίσκονται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας. Παράλληλα στο προσκήνιο υπάρχουν και τα ονόματα των Ντουάρτε και Αλιούι για την θέση του δεξιού μπακ. Στο στόχαστρο βρίσκονται και οι Γάλλοι Καραμπουέ και Μπαϊς.

    Τέλος στις φήμες για τράμπα Ιμπραΐμοβιτς-Ετό

    zlatan_ibrahimovic.jpgΔεν πρόκειται τελικά να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Μπαρτσελόνα με αντάλλαγμα τον Σάμουελ Ετό. Ο πρόεδρος της Ίντερ δήλωσε στο Sky Sport Italia ότι συναντήθηκε με τον Ζουάν Λαπόρτα και συμφώνησαν να μην προχωρήσουν τη μεταγραφή.



    «Δειπνήσαμε μαζί και μιλήσαμε για διάφορα πράγματα, καθώς είχαμε ακούσει ότι ο Ιμπραΐμοβιτς θα πάει στην Μπαρτσελόνα. Θέλαμε να δούμε το ενδιαφέρον μας και αυτό της Μπαρτσελόνα για το θέμα. Στο τέλος και οι δύο, εγώ και ο Λαπόρτα, είπαμε μεταξύ μας ότι είναι το καλύτερο να κρατήσει ο καθένας τους παίκτες του», ανέφερε ο Μοράτι για να συνεχίσει λέγοντας για τον Σουηδό.

    «Μιλήσαμε για τους παίκτες και πόσο καλά τα πήγαν και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο. Ο Λαπόρτα είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και το δείπνο έληξε καλά. Η συζήτηση γι’αυτό το θέμα έκλεισε. Υπάρχει πάντα η συζήτηση με τον Ιμπραΐμοβιτς, αλλά νομίζω ότι θα μείνει», συμπλήρωσε.

    Σε ό,τι αφορά τον Ντέκο, ο Μοράτι ανέφερε: «Ο Ντέκο; Είναι ένας καλός παίκτης, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα για αυτόν αν και ξέρω τι έχει πει ο Μουρίνιο σχετικά με τον παίκτη».

    Στον Ατρόμητο ο Κηπουρός


    Ο Φώτης Κηπουρός Παίκτης του Ατρόμητου είναι από το Σάββατο ο Φώτης Κηπουρός. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό και αμέσως δέχτηκε την πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα του Περιστερίου, στην οποία και θα αγωνίζεται πλέον για την επόμενη τουλάχιτον χρονιά.

    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φώτη Κηπουρό. Ο τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του συλλόγου και παρουσία του τεχνικού διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

    Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη. Πριν έρθω στον Ατρόμητο είχα μιλήσει με τον προπονητή, τον κ. Δώνη, έμαθα από όλους πόσο καλό κλίμα υπάρχει στην ομάδα και φυσικά πόσο οργανωμένος είναι ο σύλλογος. Η ομάδα θα έχει φέτος μεγάλους στόχους. Ολοι ξέρουμε ποιος είναι ο Ατρόμητος και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει σε αυτόν, διότι πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο με φανατικό κοινό. Εκανα την καλύτερη επιλογή και υπόσχομαι ότι θα βοηθήσω από τη μεριά μου με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας".

    HΡΑΚΛΗΣ:ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΜΑ ΤΗΣ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ.


    Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


    Ο Τούμα είναι αμυντικός χαφ!Εντονη φημολογία αναπτύχθηκε μέσα στην ημέρα οτι ο Ηρακλής ενδιαφέρεται για τον Τούμα της Γκλάντπαχ!.Εχει περάσει από ομάδες όπως οι:Τβέντε,Halmstads BK,Djurgårdens IF,Syrianska FC Jönköping,Borussia Mönchengladbach
    AIK Stockholm.

    ΑΡΗΣ:ΑΜΠΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!


    Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
    ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ Ο ''LOCO''ΑΜΠΡΕΟΥ....................................!

    Ανακοίνωσε Αμπρέου ο Άρης

    Ανακοίνωσε Αμπρέου ο Άρης

    Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Sebastian Abreu για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός απέστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ το μεσημέρι του Σαββάτου και αναμένεται στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουνίου.
    O Sebastian Abreu έχει γεννηθεί στις 17 Οκτωβρίου του 1976 στην Minas Lavalleja της Ουρουγουάης, έχει ύψος 1.93 και βάρος 84 κιλά. Την περίοδο 1995-96 με την φανέλα της Defensor σε 24 παιχνίδια πέτυχε 13 γκολ. Από το 1996 μέχρι το 1998 αγωνίστηκε στην San Lorenzo όπου σε 43 συμμετοχές πέτυχε 26 γκολ. Μεταγράφηκε την ίδια χρονιά στην Deportivo La Corunia στην Ισπανία, όπου αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια και βρήκε δίχτυα 3 φορές. Μετά από έξι μήνες πήγε δανεικός στην Gremio, έπαιξε σε 7 αγώνες και σκόραρε 1 φορά. Την σεζόν 1999-2000 φόρεσε την φανέλα της μεξικάνικης UAG με την οποία σε 35 αγώνες πέτυχε 29 γκολ. Την σεζόν 2000-2001 αγωνίστηκε σε 25 αγώνες με την San Lorenzo σκοράροντας σε 11 παιχνίδια. Το 2001 αγωνίστηκε στη Nacional όπου σε 18 συμμετοχές πέτυχε 17 γκολ! Τις σεζόν 2001-02 (δεύτερο εξάμηνο) και 2002-03 βρέθηκε στο Μέξικο και με την Cruz Azul σε 52 αγώνες που συμμετείχε σκόραρε 46 φορές! Το 2003 αγωνίστηκε και σε 7 παιχνίδια με την Nacional πετυχαίνοντας 8 γκολ. Το 2003-04 πήγε δανεικός στην America του Μέξικο το πρώτο εξάμηνο όπου σε 16 παιχνίδια πέτυχε 3 γκολ, ενώ στο δεύτερο εξάμηνο έπαιξε στην UAG όπου σε 17 αγώνες σκόραρε 5 φορές. Τη σεζόν 2004-05 φόρεσε και πάλι την φανέλα της Nacional όπου σε 31 παιχνίδια πέτυχε 20 γκολ. Την περίοδο 2005-06 με την φανέλα της Dorados αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια και πέτυχε 22 γκολ. Την σεζόν 2006-07 στο πρώτο εξάμηνο με την Monterrey αγωνίστηκε σε 18 αγώνες και σκόραρε 8 φορές, ενώ στο δεύτερο με την San Luis έπαιξε σε 14 και πέτυχε 6 γκολ. Την περίοδο 2006-07 στο πρώτο εξάμηνο με την Tigres σε 15 αγώνες είχε 7 γκολ και στην συνέχεια με την φανέλα της River Plate σε 24 παιχνίδια σκόραρε 9 φορές. Πέρσι στο ξεκίνημα της χρονιάς μεταγράφηκε στην Beitar Jerusalem χωρίς όμως να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα (μόνο δύο συμμετοχές στο Championw League) για να επιστρέψει στην River Plate και να παραχωρηθεί στην Real Sociedad όπου σε 17 παιχνίδια βρήκε δίχτυα 10 φορές. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης. Έχει συνολικά 48 συμμετοχές και έχει σκοράρει 22 φορές! Έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Ουρουγουάης, 2 πρωταθλήματα Αργεντινής, ενώ 5 φορές έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ! Αγαπημένο του νούμερο είναι το 13 και το παρατσούκλι του είναι το loco που στα ισπανικά σημαίνει τρελός! Έχει προσωπική ιστοσελίδα στο ίντερνετ (www.loco13abreu.com)

    Πλήρες όνομα: Washington Sebastian Abreu Gallo
    Ημ. Γέννησης: 17-10-1976
    Χώρα: Ουρουγουάη
    Ύψος: 1.93
    Βάρος: 84 κιλά

    Abreu; «Ο ΑΡΗΣ καλύπτει αυτά τα οποία θέλω»
    Το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.gr επεσήμανε: «Είμαι ικανοποιημένος που ολοκληρώθηκε το θέμα της μεταγραφής μου στον ΑΡΗ. Είναι μία ομάδα που κάλυψε όλα όσα ζήτησα και για αυτό και εγώ κράτησα τον λόγο μου. Είχα πολλές προτάσεις τόσο από το εξωτερικό, αλλά και την Ελλάδα, αλλά επέλεξα τον ΑΡΗ γιατί είναι ο σύλλογος που έδειξε ότι με ήθελε πιο πολύ. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω και να δώσω χαρά στον κόσμο της ομάδας που ήδη έχω μάθει ότι βρίσκονται με πάθος δίπλα στον ΑΡΗ».

    Ψιθυροι..........................

    • Ενα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η σύζυγος του Ιεροκλή Στολτίδη, Ελενα, κάνοντας για δεύτερη φορά... χαζομπαμπά τον "Ιέρο", αφού μετά την κόρη ήρθε και ο... διάδοχος!
    • Πολύ έντονα ακούγεται στα ποδοσφαιρικά στέκια της Τούμπας, πως ένας ακόμη παίκτης του Πανσερραϊκού, μετά τον Αμπουμπακαρί θα ντυθεί στα "ασπρόμαυρα". Πρόκειται για τον επιθετικό απο την Γουινέα Σάμι Μπανγκουρά, που πιθανότατα θα αποτελέσει τον αντί-Μπακαγιόκο

    • Δηλαδή ο νέος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μάριο Γκόμεζ είναι ο... Τεν Κάτε της Αργεντινής; Πάντως από την χώρα του τανγκό δεν λένε και τα καλύτερα για τις προπονητικές ικανότητες του πρώην βοηθού του Κούπερ...

    Δεν πάει πουθενά!

    saras.jpgΤο πιο σύντομο σίριαλ του καλοκαιριού δείχνει να βαδίζει στο τέλος του, πριν καν αρχίσει, καθώς ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.


    Από τη μέρα που τελείωσε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει το πέμπτο του συνεχόμενο double και δεύτερο triple crown μέσα σε τρία χρόνια, ένα θέμα κυριαρχεί στις συζητήσεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και εσχάτως του Ολυμπιακού. Μένει η φέυγει ο Σάρας;


    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Λιθουανός Μίδας βρίσκεται μια... βόλτα μακριά από το νέο του
    συμβόλαιο. Η βόλτα απέχει τόσο όσο η απόσταση από το σπίτι του Σάρας στην Κηφισιά μέχρι τα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ στη Βαρυμπόμπη. Οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν συμφωνήσει -σχεδόν- σε όλα με τον Ομπράντοβις να κάνει σαφές ότι θέλει τον Γιασικεβίτσιους στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και τον ίδιο τον Σάρας να δείχνει με κάθε τρόπο ότι το μέλλον του βρίσκεται στο Τριφύλλι.

    Σειρήνες για Ζιλμπέρτο

    zilberto_silva2.jpgΦωτιές ανάβει στον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της χώρας του για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα η «Corriere dello Sport» βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους.

    «Οι άνθρωποι της Γιουβέντους θα τον παρακολουθήσουν με την εθνική καθώς πρόκειται για έναν σημαντικό παίκτη. Αφήστε να δούμε τι θα συμβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, που φιλοξενεί και δηλώσεις του Ζιλμπέρτο.

    «Υπήρχαν επαφές στο παρελθόν με την Γιουβέντους», παραδέχτηκε ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Θα ήθελα να αγωνιστώ στη Γιουβέντους και στο πρωτάθλημα σας».

    Αυτό το δημοσίευμα έρχεται να αλλάξει τα μέχρι στιγμής δεδομενα στον Παναθηναϊκό. Μια ενδεχόμενη απόκτηση των Κατσουράνη και Ένχελαρ θα σήμαινε την αποχώρηση ενός εκ των Μάτος και Σιμάο. Παρόλα αυτά αν επιβεβαιωθεί και επίσημα το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, οι «πράσινοι» ενδεχομένως και να μην έλεγαν όχι στην παραχώρηση του αρχηγού της εθνικής Βραζιλίας.

    Ο Μαλντίνι μίλησε με την Τσέλσι


    Ο Πάολο Μαλντίνι με τον Κάρλο Αντσελότι Σε συνομιλίες με την Τσέλσι βρίσκεται ο Πάολο Μαλντίνι, ώστε να ακολουθήσει τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της, σαν "τιμ μάνατζερ".
    Ο θρύλος πια της Μίλαν, που σταμάτησε το ποδόσφαιρο, έχει δηλώσιε ότι δνε θέλει να γίνει προπονητής, έχοντας ζήσει τα όσα πέρασε ο πατέρας του, Τσέζαρε.
    Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν λέει όχι σε μια πιθανή συνεργασία με τον Αντσελότι, που ανέλαβε την Τσέλσι και γνωρίζονται χρόνια.

    Ο Μαλντίνι πέταξε από το Μαϊάμι στο Λονδίνο την Παρασκευή και συναντήθηκε με τον νέο προπονητή της Τσέλσι και διοικητικό παράγοντα.
    Τα αγγλικά του Μαλντίνι είναι πολύ καλά, σε αντίθεση με αυτά του Αντσελότι αι αυτό μπορεί να λύσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία με τους παίκτες.
    Ηδη έχει απορρίψει προτάσεις της Μίλαν και δεν είναι απίθανο να αναλάβει τη θέση, που από τότε που έφυγε ο Στιβ Κλαρκ για τη Γουέστ Χαμ, δεν έχει καλυφθεί στο Στάμφορντ Μπριτζ.
    Παράλληλα θα αναλάβει και ειδική προπόνηση στους αμυντικούς, εφόσον συμφωνήσει.

    Ο Βαλέντσια στο "στόχαστρο" της Μάντσεστερ Γ.


    Αντόνιο Βαλέντσια Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταθέσει πρόταση στη διοίκηση της Γουίγκαν για την απόκτηση του Αντόνιο Βαλένσια, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των "λάτικς", Ντέιβ Γουίλαν, με δηλώσεις του στο "Sky Sports": "Βρίσκονται σε επαφή μαζί μας και θα αρχίσουμε διαπραγματεύσεις πολύ σύντομα, φαντάζομαι...", τόνισε χαρακτηριστικά.

    Συνεχίζοντας ο Γουίλαν, υποστήριξε: "Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε επαφή μαζί μας για τον Αντόνιο για τους τελευταίους δύο ή τρεις μήνες, εκφράζοντας ένα ενδιαφέρον και καταθέτοντας στην πράξη χρηματικές προσφορές. Αυτά τα πράγματα πρέπει να τακτοποιηθούν τώρα. Νομίζω ότι περίμεναν να δουν αν ο Ρονάλντο θα πήγαινε στη Ρεάλ, πράγμα που συνέβη".

    Ο 23χρονος Βαλένσια, ο οποίος έχει 34 συμμετοχές στην εθνική της χώρας του, αγωνίζεται σε παρόμοια θέση με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν σήμερα ότι το κόστος της μεταγραφής του στη Γιουνάιτεντ θα φτάσει τα 17 εκατομμύρια λίρες. "Τα πράγματα θα εξελιχθούν μέσα στις επόμενες 7-14 ημέρες", συνέχισε ο Γουίλαν, για να καταλήξει:

    "Ο μάστερ, Σερ Αλεξ, κάνει τις κινήσεις του, όταν είναι έτοιμος. Εάν μπορώ να κρατήσω αυτόν τον παίκτη, θα τον κρατήσω. Είναι ένας λαμπρός παίκτης. Επομένως, δεν υπάρχει πίεση σε μένα ή τον ποδοσφαιρικό σύλλογό μας για να τον παραχωρήσουμε. Εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θέλει να κάνει γραπτή πρόταση, θα είμαι χαρούμενος και θα τον έχουμε στην ομάδα μας την επόμενη σεζόν. Αν ο Αντόνιο μου πει: "Πρόεδρε, θέλω να πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ" και συμφωνήσουμε στο κόστος, η συμφωνία θα γίνει".

    Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με Βαλένθια για Βίγια


    Δύο φορές σκόραρε από την άπσρη βούλα ο Βίγια Ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή φαίνεται ότι "έκλεισε" η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς, αν αληθεύει το σημερινό δημοσίευμα της "Marca", οι άνθρωποι της "βασίλισσας" έφτασαν χθες βράδυ σε συμφωνία με τους διοικούντες τη Βαλένθια για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια έναντι ενός ποσού κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

    Η ισπανική εφημερίδα, η οποία επικαλείται πηγές στους «μερένχες» και τις "νυχτερίδες", επισημαίνει ότι δεν βιάζεται κάποιος από τους δύο συλλόγους να ανακοινώσει επίσημα τη μεταγραφή, για την ολοκλήρωση της οποίας απομένουν ακόμη να ρυθμιστούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Ο Ισπανός διεθνής στράικερ, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο EURO 2008, αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό "χτύπημα" της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τους Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις συγκεκριμένες κινήσεις οι Μαδριλένοι θα διαθέσουν περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ (37 για τον Βίγια, 96 για τον Ρονάλντο και 65 για τον Κακά).

    Τρεις επιλογες...ΤΕΝΟRIO ! ΣΤΟΙΧΗΜΑ

    Επιμελεια-ΤΕΝΟRIO !

    Καλησπερα στη παρεα.

    Πρωτη σταση στη β΄ Νορβηγιας για τον ασσο της ΧΟΝΕΦΟΣ
    .
    Με 4 νικες στα τελευταια 6 η γηπεδουχος, με 2 νικες στα 6 τελευταια
    η Χαμ-καμ και με 2 σερι ηττες, δεν νομιζω να ειναι το φαβορι
    στο συγκεκριμενο αγωνα, αφου στα ματια μου λογο της γενικοτερης
    καταστασης των δυο ομαδων φαβορι για μενα προσωπικα ειναι
    η ΧΟΝΕΦΟΣ.

    Επομενο σημειο το διπλο της ΛΑΝΟΥΣ.

    Χωρις βαθμολογικο κινητρο η Αρσεναλ-σαραντι,
    φουλ για τον τιτλο η ΛΑΝΟΥΣ με πολυ καλη φορμα
    και κοντα στους 5,000 οπαδους μαζι της, νομιζω
    εχει τον πρωτο λογο για την νικη.

    Η γηπεδουχος Αρσεναλ χωρις νικη σε 12 ματς,
    η φιλοξενουμενη ΛΑΝΟΥΣ με 8 νικες στα τελευταια 12.

    Παραδοση κινητρο λαος και φορμα με την ΛΑΝΟΥΣ
    μαζι της και εμεις.


    Και κλεινω την αναφορα μου στα σημερινα με το διπλο
    της ΣΑΝΤΟΣ.

    Χωρις νικη ακομη η γηπεδουχος Μποταφονγκο με πολυ κακη
    επιθεση αφου εχει πετυχει μονο 3 γκολ σε 5 αγωνες χωρις
    να εχει σκοραρει σε 3 απο αυτα.

    Φωτια η επιθεση της ΣΑΝΤΟΣ με 15 τερματα και αηττη
    σε 5 ματς, με 3 σερι νικες παραδοση κατε με εχει πρoβαδισμα
    νικης στο σημερινο παιχνιδη.



    αυτα τα ολιγα, καλα να περνατε τα σεβη μου ΤΕΝΟRIO !

    Αθλητικός Τύπος 13/6/2009

    Εξέδρα Ώρα των σπορ Score Σπορ του Βορρά Πατρίς Sport

    Αθλητικός Τύπος 13/6/2009

    Sportday
    Goal news
    Εξέδρα

    Φως
    Φίλαθλος
    Ώρα των σπορ

    Πρωταθλητής
    Πράσινη
    Score

    Η Γάτα
    Metrosport
    Σπορ του Βορρά

    Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης
    The Match
    Πατρίς Sport

    Αποθέωσαν τον Κετσπάγια



    Ο Τιμούρ Κετσπάγια κατά την παρουσιάσή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Την αποθέωση γνώριζε ο Τιμούρ Κετσπάγια σε εκδήλωση της Θύρας 7 που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό. Περίπου 500 φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" ζητούσαν από τον Γεωργιανό τεχνικό να κατακτήσει το νταμπλ και παράλληλα να οδηγήσει τους πρωταθλητές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

    Ο Κετσπάγια ετοιμάζεται για να έρθει στην Ελλάδα στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, καθώς στις 19/6 ξεκινάει η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν, ωστόσο στις αρχές αναμένεται να μην έχει όλους τους παίκτες που θα ήθελε. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές και συνεχίζει το σαφάρι για την εύρεση ποδοσφαιριστών που θα τον ενισχύσουν την επόμενη σεζόν.

    Οι ερυθρόλευκοι είναι αισιόδοξοι για την απόκτηση του Ντραγκουντίνοβιτς, αλλά οι Ισπανοί έχουν αντίθετοι άποψη, καθώς σε δημοσιεύματα τους αναφέρουν ότι οι ετήσιες απολαβές που προτείνουν οι πρωταθλητές στον ποδοσφαιριστή απέχουν κατά 500.000 ευρώ από αυτές που παίρνει αυτή τη στιγμή από τη Σεβίλλη, με την οποία έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο.

    Θέλει Τεν Κάτε ο Ένχελααρ


    Ο Ορλάντο Ενχελααρ με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας Οι συζητήσεις και η ύπαρξη πρότασης για τον Ορλάντο Ένχελααρ, όπως αποκάλυψαν οι Γερμανοί, είναι δεδομένα. Οι "πράσινοι" μετά από εισήγηση του Τεν Κάτε ασχολούνται με τον Ολλανδό άσο της Σάλκε. Κι αυτό ακριβώς είναι το ατού που έχει το "τριφύλλι" στην ιστορία αυτή. Δηλαδή ο προπονητής του. Ο ύψους 1.97 χαφ, τρέφει τεράστια εκτίμηση στον Τεν Κάτε, ο οποίος και ουσιαστικά τον ανακάλυψε την εποχή που ήταν στην Μπρέντα.

    Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος του 30χρονου με δηλώσεις του σε αθλητικές εφημερίδες ξεκαθάρισε ότι οι επαφές είναι προχωρημένες και το πιθανότερο είναι να βρεθεί η "χρυσή τομή"! "Ξέρω τα τελευταία νέα και γνωρίζω ότι υπήρξε επαφή της ελληνικής ομάδας με την Σάλκε. Ο παίκτης φυσικά και δεν έχει πρόβλημα να έρθει στον Παναθηναϊκό.

    Ο Ορλάντο έχει συνεργαστεί με τον Τεν Κάτε και έχει πολύ καλά πράγματα να θυμάται", δήλωσε ο Έντουαρντ Μπούρλεσον και συνέχισε: "Είναι πιθανό να έχει μιλήσει και ο ίδιος μαζί του (ο Τεν Κάτε στον Ένχελααρ). Φυσικά και θα θέλαμε να συμφωνήσουμε, αφού ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος με καλή παρουσία στην Ευρώπη. Θα έλεγα ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά και η μεταγραφή είναι εφικτή".

    Τα δύο... κανόνια!
    Από εκεί και πέρα, μετά και την σύσκεψη κορυφής που έλαβε χώρα στον Παναθηναϊκό, έχει αποφασιστεί να "τρέξουν" οι υποθέσεις των επιθετικών. Όσον αφορά τα ονόματα, τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο Κρουζ παραμένει πρώτος στόχος. Την Δευτέρα αναμένεται να δώσει την απάντησή του στην πρόταση που του έχει γίνει και στο "πράσινο" στρατόπεδο αισιοδοξούν ότι αυτή θα είναι θετική.

    Οι άλλες περιπτώσεις που απασχολούν το "τριφύλλι" όπως προέκυψε από τη χθεσινή σύσκεψη, είναι αυτές των Μπομπό, Αλμέιδα και Μπάριος. Ένας από αυτούς θέλουν στο "τριφύλλι" να πλαισιώσει τον Αργεντινό άσο που έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ. Αντίθετα, η υπόθεση του Σαντ μάλλον... μπαίνει στο συρτάρι.

    Ανανέωσε ο Καφές, προτάθηκε ο Πάμπλο Aμο


    Ο Πάμπλο Αμο σε προσπάθειά του... Τη φανέλα της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια θα φοράει ο παντελής Καφές. Ο διεθνής μέσος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της "Ενωσης" και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια.

    Για ότι αφορά τον Ιορντάκε, ο Ρουμάνος αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας τη Δευτέρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας.

    Μπορεί η μετεγγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ να έχει κολλήσει με την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου, όμως οι προτάσεις παικτών δεν σταματούν να φτάνουν στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων». Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και του Πάμπλο Aμο. Ο 33χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και δεν αποκλείεται να απασχολήσει την Ένωση στο μέλλον, αν αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που να καλύπτει τόσο δεξί άκρο της άμυνας, όσο και το κέντρο της. Μάλιστα για τον Ισπανό υπήρχε δημοσίευμα την Παρασκευή στην εφημερίδα «La Voz De Galica».

    Από εκεί και πέρα, για ακόμη μία φορά ο Εντίνιο εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους». Αυτή τη φορά όμως προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω, καθώς αποκάλυψε πως για την απόκτησή του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ, η Παρί Σεν Ζερμέν.

    «Ο πρόεδρος της ΑΕΚ με έχει ενημερώσει πως η Παρί έχει καταθέσει επίσημη πρόταση. Εκείνοι θέλουν να με κρατήσουν, αλλά εγώ θέλω να φύγω. Είμαι δυσαρεστημένος με την κατάσταση αυτή, γιατί πριν υπογράψω πέρυσι με ήθελε η Μπενφίκα, αλλά τελικά δεν προχώρησε». Βέβαια το ερώτημα που γεννάτε είναι αν η προσφορά των Γάλλων ικανοποιεί τους «κιτρινόμαυρους» που αξιώνουν τουλάχιστον 1,5, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι με 200-300.000 λιγότερα θα πουν όχι.

    Όσον αφορά τον Σορεντίνο. Η συμφωνία της Κιέβο με την ΑΕΚ επήλθε τελικά, χωρίς να υπάρχει καμία αλλαγή στα όσα προέβλεπε το συμβόλαιο του δανεισμού του παίκτη. Οι Ιταλοί θα καταβάλουν στην Ένωση το ποσό των 600.000 σε δύο ισόποσες δόσεις, του Ιουλίου και του Ιανουαρίου. Επίσης η ΑΕΚ θα έχει και 20% από την επόμενη μεταγραφή του Ιταλού. Η ανακοίνωση της Κιέβο: «Η Κιέβο Βερόνα ανακοινώνει ότι έκανε χρήση του δικαιώματός της για την απόκτηση με κανονική μεταγραφή του γκολκίπερ Στέφανο Σορεντίνο από την ΑΕΚ. Ο παίκτης με το Νο 1 στους τζαλομπλού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε συνολικά 32 συμμετοχές συνεισφέροντας, μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ, στο να επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας»

    «Βόμβα» από τον ... Άρη!

    nasouti.jpgΔεύτερη μεταγραφή... αεροδρομίου ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Άρη αφού ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της Ρίβερ Πλέιτ Κριστιάν Χαβιέρ Νασούτι προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» και φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σενάρια αναφέρουν ότι ο Λάμπρος Σκόρδας μπορεί να μετάσχει στις εκλογές της Λέσχης.

    Ένα ακόμα... μπαμ ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Άρη καθώς έχουν βάλει στο...μάτι τον Κριστιάν Χαβιέρ Νασούτι της Ρίβερ Πλέιτ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος παίκτης δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμα και την Δευτέρα. Ο Νασούτι είναι κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου και έχει πλούσιο βιογραφικό αφού έχει αγωνιστεί σε αρκετές μεγάλες ομάδες. Συγκεκριμένα ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Πλατένσε (ομάδα Β΄Κατηγοράς) το 1999 όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Οι καλές του εμφανίσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες και το 2002 έκανε το μεγάλο «άλμα» παίρνοντας μεταγραφή στην Ρίβερ Πλέιτ όπου αγωνίστηκε για τρεις σεζόν. Το 2005 πήρε την πρώτη μεταγραφή του στο εξωτερικό όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μεξικάνικης Μορέλια. Το 2006 επέστρεψε στην Ρίβερ Πλέιτ ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός με την Μπάνφιλντ.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νασούτι έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα της Κλαουσούρα (2004 και 2008) με την Ρίβερ Πλέιτ. Τέλος, ο Νασούτι είχε φτάσει μια ανάσα από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2007 ωστόσο η μεταγραφή «ναυάγησε» την τελευταία στιγμή.

    Φήμες για Σκόρδα
    Την είσοδο του στον Άρη από άλλο πόστο φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Λάμπρος Σκόρδας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να πάρει μέρος στις εκλογές της Λέσχης των «κίτρινων». Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος του Άρη κρατά κλειστά τα χαρτιά του ωστόσο το σίγουρο είναι ότι το «Μέτωπο» θα έχει στο ψηφοδέλτιο τον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαϊδη καθώς και τους πρώην παράγοντες Γιάννη Γρανούζη και Γιάννη Δεσπύρη.

    Μπάσιμο για Αμπρέου o ΠΑΟΚ

    abreou.jpgΟ Ουρουγουανός φορ Σεμπάστιαν Αμπρέου όπου ενδιαφέρει τον Άρη, είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης του «δικέφαλου του Βορρά». Ο Μπρούνο Τσιρίλο επισήμανε ότι πήγε για τίτλους στους «ασπρόμαυρους» ενώ ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο ΠΑΟΚ συνεχώς μεγαλώνει.


    «Σφήνα» για την μεταγραφή του Σεμπαστιάν Αμπρέου φαίνεται ότι μπήκε ο ΠΑΟΚ , σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΞΕΔΡΑ και οι Θεσσαλονικείς καταβάλουν προσπάθειες ώστε να εντάξουν τον 33χρονο φορ στο έμψυχο δυναμικό τους. Ο Φερνάντο Σάντος αναγνωρίζει την αξία του Ουρουγουανού στράικερ και σε συνεργασία με τους ιθύνοντες του συλλόγου ζητούν κοινό σημείο επαφής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Αμπρέου ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Πανιώνιος ωστόσο δεν φαίνεται να έχουν βρει την χρυσή τομή μαζί του. Ο Αμπρέου έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε :Σαν Λορέντσο, Λα Κορούνια, Γκρέμιο, Τέκος, Νασιονάλ Μοντεβιδέο, Κρους Αζούλ, Κλαμπ Αμέρικα, Μοντερέι, Σεντ Λιούις, Ρίβερ Πλέιτ και Μπειτάρ.

    Θέλει τίτλο ο Μπρούνο

    Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα GOAL ο Μπρούνο Τσιρίλο τόνισε «Οι στόχοι μου στον ΠΑΟΚ όπως είναι και κάθε ποδοσφαιριστή είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα και να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Φέτος θα παλέψουμε για να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και του χρόνου θα κυνηγήσουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ».


    Ζαγοράκης «Ο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει και άλλο»


    Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξη του στην εφημερίδα SPORTDAY και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης όπου τόνισε ««Δεν είμαι μόνος μου. Είμαστε πολλοί. Ο κόσμος και όλοι οι συνεργάτες. Μπήκαμε με αυτόν τον στόχο. Επειτα από μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Φυσικά και ο ΠΑΟΚ δεν έχει βγει από το αδιέξοδο. Φυσικά και έχουν γίνει μερικά από τα βήματα που απαιτούνται. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει. Δεν πρέπει, όμως, να μας παρασύρει το κλίμα μίας πολύ καλής χρονιάς που είχαμε. Ο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, εφόσον σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις και στις διεκδικήσεις μεγάλων στόχων».

    ΗΡΑΚΛΗΣ:ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ-ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ Η ΤΕΤΑΡΤΗΣ!


    Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

    Μέτα το οριστικό ναυάγιο στην περίπτωση του Όπερ ο Ηρακλής κινήθηκε με αστραπιαίες προσπάθειες και έκλεισε παίκτη στην επιθετική γραμή ο οποίος έχει πολύ καλό βιογραφικό και κατά πάσα πιθανοτητα θα ανακοινωθεί από τον κ.Ρέμο στην συνέντευξη τύπου.Ο Ηρακλής θέλει να δώσει και πολά χρήματα για την θέση του κεντρικού αμυντικού καθώς φέτος η άμυνα πόνεσε πάρα πολύ στο ψηλό παιχνίδη και στις κάθετες μπαλιές.Η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για τον Ηρακλή σε όλλα τα επίπεδα(μεταγραφές,νέα μέλη στο Δ.Σ της ΠΑΕ)κ.α.Ο Ηρακλής βρίσκεται σε συζητήσεις και με δεξιό κοινοτικο δεξί χαφ και είναι πολύ κοντα και σ'αυτόν τον παίκτη ο οποίος έχει παίξει και με την Εθνική του ομάδα.Το παλεύει για να πάρει τον Πίτου από την Ούνιόν με νέα πρόταση!Εξτρα προετοιμασία ετοιμάζει για μερικούς παίκτες ο νέος γυμναστής του Ηρακλή Καρύδας,αφου μερικά από τα εργομετρικά που είχαν οι παίκτες ηταν πολύ άσχημα!Οσο αναφορά την περίπτωση Μάρκες ο Ηρακλής είναι σε συζητήσεις για την αποδέσμευση του καθώς ο παίκτης σκέφτεται και την περοσφυγή ώστε να πάρει την ελευθέρας του!

    Συνέντευξη Τύπου
    Ολλοι οι φίλαθλοι του Γηραιού περιμένουν με αγωνία την συνέντευξη της ΠΑΕ για να μίλησει για πολλά θέματα.Οι ερωτήσεις θα είναι για πολλά θέματα και ιδιαιτέρος το οικονομικό κομμάτι της ομάδας.Μπορεί κάλιστα να έχουμε όχι μόνο ανακοινώεις παικτών αλλά και νέα μέλη στο Δ.Σ της ΠΑΕ Ηρακλής.Εκτός από αυτές τις ανακοινώσεις θα υπάρχει και παρουσία των νέων διαρκείας.

    Ψίθυροι-Ψίθυροι
    *Αλήθεια ο παίκτης που έκλεισε ο Ηρακλής στην επίθεση είναι πολύ καλύτερος του Οπερ?Απ οτι φένεται και μάλιστα πολύ!
    *Κουράζει πολύ το θέμα Μάρκες όσο και των αποδεσμεύσεων,τελειώνεται καμιά φορά γιατί έρχεται σιγά σιγά και η προετοιμασία!
    *Καλό χρήμα θα ρίξει ο Ηρακλής και στην θέση του κεντρικού αμυντικού για να δουμε τι θα γίνει και σε εκείνη την θέση.
    *Κλείνη και ο δεξιός κοινοτικ'ος με θητεία στην Εθνική του ομάδα ποιός να είναι?
    *Πολλά ερωτήματα αναμένονται στην συνέντυξη τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής.Θα ρωτήσει κάποιος γιατί καθυστερούνται τα ωφειλόμενα προς του παίκτες που είναι να πάρουνε άλλο δρόμο?
    *Απ οτ φένεται η πρεμιέρα θα είναι εντός έδρας σύμφωνα με τον κλειδάριθμο που έχει στην Σούπερλιγκα.
    *Ο Οπερ ήθελε το 50% του συμβολαίου του?Με το 10% έδινες προκαταβολή στον Νεκάτι και έρχονταν!
    *Επιτέλους ο Λε -Κα στον μπασκετικό πάγκο του Ηρακλή.Πολύ καλη κίνηση που θα δυναμόσει πολύ το μπάσκετ!Η άνοδος είναι ο στόχος και πρέπει να παρθούνε και οι ανάλογοι παίκτες!

    Ειπε..........................

    "Δεν ήταν ο βασικός λόγος που απάντησα θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ"

    Μπρούνο Τσιρίλο

    (... ο ιταλός αμυντικός ερωτηθείς για την παρουσία του Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ άφησε την αιχμή του για τον πορτογάλο τεχνικό, με τον οποίο είχαν συγκρουστεί κατά την παρουσία τους στην ΑΕΚ)

    Πάει για τον Μίετσελ!

    Το μπαμ με την απόκτηση του Μάρτσιν Μίετσελ από την Μπόχουμ προσπαθεί να κάνει ο Απόστολος Παπουτσάκης φέρνοντας στο Ηράκλειο και την ομάδα του Εργοτέλη τον πολωνό επιθετικό!




    ισχυρός άνδρας των "κιτρινόμαυρων" της Κρήτης θέλει ένα ηχηρό όνομα για την γραμμή κρούσης της ομάδας και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία που έχει θέσει και ο τεχνικός Νίκος Καραγεωργίου.

    Με τον πολωνό άσο "φλερτάρει" και η νεοφώτιστη Καβάλα, ενώ το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του είναι η Λέγκια Βαρσοβίας, μια και ο Μίετσελ θα ήθελε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και να κλείσει την καριέρα του εκεί.

    Ωστόσο, ο Παπουτσάκης είναι διατεθειμένος να βάλει για μια ακόμη φορά γερά το χέρι στο τσέπη, προκειμένου να τον πείσει και να τον φέρει στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες το "αφεντικό" του Εργοτέλη σκοπεύει να προσφέρει στον Μίετσελ ένα ποσό που να αγγίζει τις 450.000€ και δεν αποκλείεται αν όντως το πράξει να πάρει θετική απάντηση απο τον Πολωνό επιθετικό.

    Εχει προταθεί ο Χαριστέας

    Την ίδια ώρα ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες περί ενδιαφέροντος του Εργοτέλη για τον σέντερ φορ της Εθνικής μας ομάδας, αλλά και της Νυρεμβέργης, Αγγελο Χαριστέα! Ο έμπειρος επιθετικός έχει προταθεί στους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωσή του...

    Τι συμβαίνει με Ντιέγκο

    buonannote2.jpgΤ' όνομα του Ντιέγκο Μπουονανότε της Ρίβερ Πλεϊτ βγήκε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Πόσο εφικτό είναι όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας να κλείσουν έναν τέτοιο παίκτη; Και τι ισχυρίζεται απ' την μεριά της η αργεντίνικη ομάδα σχετικά με τα σενάρια που φέρνουν τον Αργεντίνο άσο στον Πειραιά;



    Τι λέει η Ρίβερ Πλεϊτ

    Το πιο σημαντικό σ' αυτήν την περίπτωση είναι το τι ισχυρίζεται η ομάδα, στην οποία ανήκει η Ρίβερ Πλεϊτ. Η αργεντίνικη ομάδα στην οποία ο Ντιέγκο Μπουονανότε λατρεύεται σαν... Θεός επισημαίνει πως δεν έχει τίποτα επίσημο σχετικά μ' αυτήν την υπόθεση. Όπως ανέφεραν σήμερα οι ιθύνοντες του συλλόγου το μόνο που γνωρίζουν και είναι σε θέση να πουν είναι πως είναι αρκετές οι ομάδες, που κοιτάζουν τον συγκεκριμένο παίκτη, τον οποίο παράλληλα χαρακτηρίζουν εξαιρετικό.

    Επίσης ξεκαθαρίζουν πως μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκαθαριστεί τίποτα. Μ' άλλα λόγια τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Ο κοντός αλλά χαρισματικός διεθνής επιθετικός μέσος, που εκτός των άλλων είναι και χρυσός Ολυμπιονίκης με την Αργεντινή στους Αγώνες του 2008, είναι ένας παίκτης που δεν κοστολογείται χαμηλά. Τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά του είναι από 6,5 έως 7,5 εκατ. ευρώ.

    Ένα ανεκτίμητο ταλέντο...

    Ο πρόεδρος της Ρίβερ, Χοσέ Μαρία Αγκιγιάρ είναι ο άνθρωπος που έχει χαρακτηρίσει τον Μπουονανότε ως ένα ανεκτίμητο ταλέντο. Στο ανεκτίμητο βάλτε δίπλα πολλά εκατομμύρια ευρώ. Σημειώστε δε πως φέτος τ' όνομά του ακούστηκε για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες αλλά δεν έκλεισε πουθενά.

    Από εκεί και πέρα πάντως ο Μπουονανότε θεωρείται αλλά και είναι σαφώς ανώτερος παίκτης απ' τον Σεμπαστιάν Λέτο. Πρόκειται για ένα... μηχανάκι. Έναν ποδοσφαιριστή, που θα ήθελε κάθε ομάδα στο ρόστερ της.

    Πολύ δύσκολη περίπτωση

    Καταλήγοντας το συμπέρασμα είναι πως ο ικανότατος αυτός άσος είναι μία δύσκολη περίπτωση. Για να τον αγοράσει μία ομάδα θα πρέπει να δώσει ένα μεγάλο ποσό ενώ θα πρέπει να πειστεί και η Ρίβερ, που στο έμψυχο δυναμικό της δεν έχει και πολλούς καλούς παίκτες. Τώρα αν γίνει προσπάθεια ν' αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού είναι ένα άλλο ζήτημα.

    Ερχεται για τις υπογραφές ο Μπάλαμπαν


    Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Πανιώνιου. Ο Κροάτης επιθετικός, φαίνεται πως βρήκε την άκρη με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την λύση του συμβολαίου του και το μόνο που απομένει είναι να έρθει στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις.

    Στο μεταξύ, ο Αλβαρο Ρεκόμπα, λίγες ημέρες μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του και την επόμενη χρονιά στην Νέα Σμύρνη, παραχώρησε συνέντευξη στον "Πανιώνιο Κόσμο που θα κυκλογφορήσει το Σάββατο. Ο Ουρουγουανός μίλησε για τους στόχους της νέας περιόδου, αλλά και γι αυτή που πέρασε.

    Κοιτάζει Νασούτι ο Αρης


    Ο Κριστιάν Χαβιέρ Νασούτι O Κριστιάν Χαβιέρ Νασούτι έρχεται στο προσκήνιο για τον Αρη. Ο Αργεντίνος αμυντικός που αγωνίστηκε στη Ρίβερ Πλέιτ ως δανεικός από την Μπάνφιλντ, είναι ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο έγινε συζήτηση τις τελευταίες μέρες και για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν οι "κίτρινοι" προκειμένου να καλύψουν τα κενά στην αμυντική τους γραμμή.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού της Ρίβερ Πλέϊτ, είναι υπόθεση χρόνου. Θα έρθει δανεικός στη Θεσσαλονίκη και ο Αρης, με αυτόν τον τρόπο θα καλύψει την απώλεια του Αλεχάντρο Λέμπο. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια.

    "Το γεγονός ότι με αυτή τη μεταγραφή ανοίγει ο δρόμος για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, το οποίο ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Και ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ σημαντική ομάδα στη χώρα του, με συνεχή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και από ό,τι έμαθα παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα", είχε δηλώσει σε συνέντευξή του το 2007, αλλά, τελικά δεν πέρασε ποτέ τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

    ΠΑΝΕΤΟΛΙΚΟΣ:ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΓΚΟΓΚΙΤΣ.


    Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

    Εκλεισε νέο τεχνικό τον Σίνισα Γκόγκιτς!

    ΑΡΗΣ ΒΟΛΕΥ:ΠΗΡΕ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ!


    Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

    Σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του Άρη ήρθε ο Νίκος Ρουμελιώτης για να συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη την καριέρα του. Ο 31χρονος διαγώνιος μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και τις τελευταίες ημέρες αναζητούσε τον νέο σταθμό της καριέρας του. Ο νταμπλούχος Ελλάδος είχε επαφές και με την ΑΕΚ, όμως η πρόταση των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης ήταν καλύτερη. Ο Άρης προσφέρει στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού 100 χιλιάδες ευρώ. Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Άρης αναμένεται να κλείσει και τον Φιλανδό ακραίο, Ούρμπο Σιβούλα.

    ΤΕΠΙΤΣ''ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ''


    Περήφανος για τη σύγκριση με τον Δημήτρη Διαμαντίδη δήλωσε ο Μίλενκο Τέπιτς που δεσμεύθηκε να δουλέψει για να επαναλάβει η ομάδα του φετινούς θριάμβους.
    Για την επιθυμία του να διατηρηθεί η αντιστοιχία τίτλων ανάμεσα σε Παρτίζαν και Παναθηναϊκό, είπε στην εφημερίδα "Πράσινη": "Στα τρία χρόνια που έπαιξα στην Παρτίζαν κατάφερα να κερδίσω 8 τίτλους, τώρα ελπίζω να συνεχίσω και με τον Παναθηναϊκό στον οποίο η μεταγραφή ήταν το όνειρό μου. Στην Παρτίζαν έμαθα και κέρδισα πολλά, αλλά όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν". "Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η καριέρα μου είναι όπως την ονειρευόμουν με αποκορύφωμα και τη μεταγραφή μου στο Παναθηναϊκό, τον οποίο θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του". Για το αρκετά συχνό δρομολόγιο παικτών, που ξεκινά από το Βελιγράδι και καταλήγει στην Αθήνα, τόνισε: "Είναι συνηθισμένο πλέον το δρομολόγιο Παρτίζαν-Παναθηναϊκός και αυτό σε μεγάλο βαθμό δείχνει και πόσο καλή δουλειά γίνεται στη ομάδα του Βελιγραδίου. Τόσο ο Βουγιόσεβιτς όσο και ο Ομπράντοβιτς έχουν μία φιλοσοφία που μοιάζει αρκετά". "Άλλωστε ο Ομπράντοβιτς είχε προπονητή τον Βουγιόσεβιτς κι αυτό νομίζω είναι κάτι που θα βοηθήσει στην προσαρμογή μου. Σίγουρα ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και είναι διαφορετική, αλλά αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα πλεονέκτημα για 'μένα". Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραδέχθηκε: "Έχω μιλήσει μαζί του και μου εξήγησε τις προοπτικές μου για την ομάδα. Ήταν ο άνθρωπος που μ' έπεισε να έρθω. Μου τηλεφώνησε, μου εξήγησε και κατάλαβα πως στον Παναθηναϊκό μπορώ να εξελιχθώ, να βοηθήσω την ομάδα και να συνεργαστώ με σπουδαίους ανθρώπους". "Ο Ομπράντοβιτς είναι μεγάλος προπονητής, έχει τα περισσότερα τρόιπαια στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ και θα είναι μεγάλη τιμή για 'μένα να δουλέψω μαζί του αλλά και να συνεργαστώ με όλους τους σπουδαίους παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός". Για τη σύγκρισή του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος: "Είμαι περήφανος που με συγκρίνουν με τον Διαμαντίδη. Έχω παίξει μερικές φορές αντίπαλος του Παναθηναϊκού και ξέρω πόσο μεγάλος παίκτης και αστέρι είναι. Έτσι τον αντιμετωπίζουν όλοι. Είναι πολύ δύσκολο να παίξω σαν αυτόν, αλλά είναι πολύ σπουδαίο για μένα να με συγκρίνουν μαζί του". Για το τι του είπαν οι συμπατριώτες του, Νίκολα Πέκοβιτς και Ντούσαν Κέτσμαν, παραδέχθηκε: "Μού είπαν τα καλύτερα, ότι όλα είναι τέλεια και τους είπα αστειευόμενος ότι δεν γίνεται να είναι όλα έτσι... Μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους νέους μου συμπαίκτες, όλα τα μέλη της ομάδας και τον κόσμο. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω στον Παναθηναϊκό. Χαίρομαι που θα αγωνιστώ και πάλι μαζί τους και είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ και στην ομάδα και στον τρόπο ζωής της πόλης". Για τους στόχους της νέας σεζόν, ξεκαθάρισε: "Είναι πολύ δύσκολο του χρόνου να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από φέτος. Ο Παναθηναϊκός τα πήρε όλα. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε τα φετινά αποτελέσματα. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να πάιξουμε σε υψηλό επίπεδο". Τέλος, για τον δεδομένο ανταγωνισμό που θα υπάρξει με άλλους παίκτες για την συμμετοχή του στους αγώνες δεν έδειξε να φοβάται: "Ξέρω ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν σπουδαίους παίκτες. Έτσι πρέπει να είναι. Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά στη σεζόν και για να παίζουμε συνέχεια σε υψηλό επίπεδο θα πρέπει να υπάρχουν πολλές λύσεις. Αυτό άλλωστε νομίζω είναι και το ''κλειδί'' των επιτυχιών για τον Παναθηναϊκό. Η ομαδική δουλειά".

    ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΧΑΛΟΥΛΟΣ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ


    Στο Λεβαδειακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Χαλούλος, ο οποίος υπέγραψε για 4 χρόνια.
    Ο πρώην αμυυντικός της Ρόδου, συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Λεβαδειακού και θα φοράει την πράσινη φανέλα μέχρι το 2013. Η διοίκηση δε σταματάει μόνο στην απόκτηση του Χαλούλου και θα κινηθεί και για άλλους ποδοσφαιριστές, ρίχνοντας το βάρος στη γραμμη κρούσης, αλλά και στο χώρο του κέντρου. Στο μεταξύ, συνεχίζονται τα έργα κατασκευής του σκεπάστρου στο Δημοτικό Στάδιο, ενώ ξεκίνησε η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων που απαιτούνται προκειμένου να φιλοξενήσουν το νέο σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου και κάρτας φιλάθλου που προβλέπονται για όλες της ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
    ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ Ο ΤΙΜΟΥΡ


    Αποθέωση του Τιμούρ Κετσπάγια στην Κύπρο σε "ερυθρόλευκη" εκδήλωση οπαδών.
    Αποθέωση Κετσπάγια... στα λημέρια του Την αποθέωση γνώρισε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Τιμούρ Κετσπάγια σε εκδήλωση της "Θύρας 7" στη Λεμεσό. Περίπου 500 φίλοι των νταμπλούχων Ελλάδος, γνωρίζοντας από την πορεία του στην Κύπρο και την Ανόρθωση, τον Γεωργιανό τεχνικό, τον υποδέχτηκαν θερμά και με ενθαρρυντικά συνθήματα τον έκαναν να νιώσει πιο καλά ενώ παράλληλά του ζήτησαν να πάρει και πάλι το νταμπλ. Προτάθηκε ο Μπουονανότε Η κουβέντα που έκανε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Χρυσικόπουλος με τον ατζέντη του Κριστιάν Λεντέσμα ανέδειξε έναν ακόμα εν δυνάμει μεταγραφικό στόχο των "ερυθρολεύκων". Ο Αργεντίνος ατζέντης έβαλε στο τραπέζι και το όνομα του Ντιέγκο Μπουονανότε (το όνομά του στα ιταλικά σημαίνει... "καληνύχτα"!), ενός 21χρονου ιδιαίτερα ταλαντούχου αριστεροπόδαρου χαφ της Ρίβερ Πλέιτ, που έχει εξαιρετικές συστάσεις. Την ίδια ώρα οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο κοντά στον Ντραγκουτίνοβιτς όσο εμείς πιστεύουμε. Ο Αντριάν Καστεγιάνο άκουσε από το στόμα του Γιάννη Χρυσικόπουλου πως αν ο πελάτης του, ο Κριστιάν Λεντέσμα, βρει ομάδα, τότε θα μπορέσει να αποδεσμευθεί από τον Ολυμπιακό. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας των "ερυθρολεύκων". Πάνω λοιπόν που γινόταν αυτή η κουβέντα, ο Καστεγιάνο έριξε μία ακόμα ιδέα στον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέροντας το όνομα του Ντιέγκο Μπουονανότε, που επίσης είναι πελάτης του. Κι εκτός αυτού, είναι ένας 21χρονος νεαρός αριστεροπόδαρος, πολλά υποσχόμενος, που αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ και στις "μικρές" εθνικές ομάδες της Αργεντινής. Στοιχεία που από μόνα τους αποτελούν εξαιρετικές συστατικές επιστολές και ήδη τον έχουν βάλει στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Δύσκολη περίπτωση Ένας 21χρονος Αργεντίνος διεθνής, έστω και με τις "μικρές" εθνικές, σημαίνει ότι έχει ιδιαίτερα υψηλό κασέ. Κι αυτό είναι μια πρώτη δυσκολία για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, αν και ο Ολυμπιακός έχει μάθει πια να διαπραγματεύεται και επί τη βάσει συνιδιοκτησίας. Άλλωστε έχει ανοίξει δουλειές κι έχει καλές σχέσεις με την Ρίβερ Πλέιτ μετά το deal με τον Μπελούτσι. Το οικονομικό, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα στην περίπτωση Μπουονανότε. Ο νεαρός αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά, εκεί δηλαδή όπου παίζει ο Λέτο, ο οποίος αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Και μέχρι να ξεκαθαρίσει η περίπτωσή του, οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις. Ποιος είναι ο Μπουονανότε Στην Αργεντινή του έχουν κολλήσει την ταμπέλα "ο γιος του Μαραντόνα" και όχι μόνο επειδή έχει το ίδιο όνομα με τον... πατέρα του (Ντιέγκο). Το αριστερό του πόδι είναι εξαιρετικό, με την μπάλα στα πόδια είναι ασυναγώνιστος και έχει όλα τα φόντα να κάνει σπουδαία καριέρα. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2005, σε ηλικία 17 ετών. Βασικό στέλεχος της ομάδας, ωστόσο, έγινε πριν δύο χρόνια, όταν ο Φερνάντο Μπελούτσι έφυγε για να έρθει στον Ολυμπιακό. Ο Μπουονανότε έχει συμμετοχές και στην Εθνική ελπίδων της Αργεντινής. Διαφορά με Ντραγκουτίνοβιτς Στην Ελλάδα η αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς είναι διάχυτη, μάλιστα είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Σέρβος αμυντικός πρόκειται να έρθει εντός της ημέρας στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τις υπογραφές των συμβολαίων. Στη Σεβίλλη πάντως δεν συμμερίζονται αυτή την αισιοδοξία και διατυπώνουν διαφορετική άποψη επί του θέματος. Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Diario de Sevilla φιλοξενεί δημοσίευμα βάσει του οποίου η διαφορά ανάμεσα στα χρήματα που προτείνει ο Ολυμπιακός και σε αυτά που παίρνει τώρα ο Σέρβος είναι αρκετά μεγάλη. Ο "Ντράγκο" υπέγραψε πρόπερσι συμβόλαιο με τη Σεβίλλη, το οποίο λήγει σε δύο χρόνια. Βάσει αυτού, αναφέρει το δημοσίευμα, οι ετήσιες αποδοχές του ανέρχονται σε 1,4 εκατομμύρια Ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός του προτείνει 900.000. Η διαφορά ανέρχεται στο μισό εκατομμύριο και είναι σημαντική, ωστόσο η ίδια η εφημερίδα σημειώνει πως ο Ντραγκουτίνοβιτς είναι ένας άνθρωπος που δίνει σημασία και σε άλλες πτυχές μιας συμφωνίας και όχι μόνο την οικονομική. Οι διαπραγματεύσεις πάντως συνεχίζονται, ενώ στο τέλος θα πρέπει να αποζημιωθεί και η Σεβίλλη, καθώς το συμβόλαιό της με τον Σέρβο είναι σε ισχύ.

    ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΚΑΚΙΟΥΣΗΣ


    Επειτα από αρκετές ημέρες συζητήσεων ο Λευτέρης Κακιούσης επέστρεψε στο "σπίτι" του και την μεγάλη του αγάπη. Οπου σπίτι του βάλτε το "Ιβανώφειο" και όπου μεγάλη του αγάπη βάλτε τον Ηρακλή!
    Ο Κακιούσης ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του "Γηραιού" και το βράδυ της Παρασκευής (12/6) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα, με σκοπό την άμεση επιστροφή της στην Α1, μετά απο δύο χρόνια.

    ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ....


    Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια ξεκίνησε το πιο όμορφο και απίστευτο παραμύθι στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενα παραμύθι που όπως συνηθίζεται είχε και... happy end.
    Ηταν 12 Ιουνίου του 2004 όταν η παρέα του Θοδωρή Ζαγοράκη, του Αγγελου Μπασινά, του Γιώργου Καραγκούνη και των άλλων παιδιών εμφανιζόταν στον αγωνιστικό χώρο του "Ντραγκάο" για τον εναρκτήριο αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος απέναντι στους οικοδεσπότες πορτογάλους, τους οποίους και υπέταξαν με 2-1.
    Σκόρερ εκείνου του αλησμόνητου παιχνιδιού ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης, που άνοιξε το σκορ, προκαλώντας… ντελίριο σε εκατομμύρια ελλήνες ανά την υφήλιο, και ο Αγγελος Μπασινάς που διπλασίασε τα τέρματά μας, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.
    Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Ρονάλντο. Ηταν η πρώτη νίκη σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης και ο Οτο Ρεχάγκελ με τους... 11 θεούς του Ολύμπου έμπαιναν στην ελίτ της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής.

    ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ