Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

«Βόμβα» από τον ... Άρη!

nasouti.jpgΔεύτερη μεταγραφή... αεροδρομίου ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Άρη αφού ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της Ρίβερ Πλέιτ Κριστιάν Χαβιέρ Νασούτι προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» και φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σενάρια αναφέρουν ότι ο Λάμπρος Σκόρδας μπορεί να μετάσχει στις εκλογές της Λέσχης.

Ένα ακόμα... μπαμ ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Άρη καθώς έχουν βάλει στο...μάτι τον Κριστιάν Χαβιέρ Νασούτι της Ρίβερ Πλέιτ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος παίκτης δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμα και την Δευτέρα. Ο Νασούτι είναι κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου και έχει πλούσιο βιογραφικό αφού έχει αγωνιστεί σε αρκετές μεγάλες ομάδες. Συγκεκριμένα ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Πλατένσε (ομάδα Β΄Κατηγοράς) το 1999 όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Οι καλές του εμφανίσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες και το 2002 έκανε το μεγάλο «άλμα» παίρνοντας μεταγραφή στην Ρίβερ Πλέιτ όπου αγωνίστηκε για τρεις σεζόν. Το 2005 πήρε την πρώτη μεταγραφή του στο εξωτερικό όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μεξικάνικης Μορέλια. Το 2006 επέστρεψε στην Ρίβερ Πλέιτ ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός με την Μπάνφιλντ.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νασούτι έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα της Κλαουσούρα (2004 και 2008) με την Ρίβερ Πλέιτ. Τέλος, ο Νασούτι είχε φτάσει μια ανάσα από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2007 ωστόσο η μεταγραφή «ναυάγησε» την τελευταία στιγμή.

Φήμες για Σκόρδα
Την είσοδο του στον Άρη από άλλο πόστο φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Λάμπρος Σκόρδας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να πάρει μέρος στις εκλογές της Λέσχης των «κίτρινων». Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος του Άρη κρατά κλειστά τα χαρτιά του ωστόσο το σίγουρο είναι ότι το «Μέτωπο» θα έχει στο ψηφοδέλτιο τον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαϊδη καθώς και τους πρώην παράγοντες Γιάννη Γρανούζη και Γιάννη Δεσπύρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: