Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Αποθέωσαν τον Κετσπάγια



Ο Τιμούρ Κετσπάγια κατά την παρουσιάσή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Την αποθέωση γνώριζε ο Τιμούρ Κετσπάγια σε εκδήλωση της Θύρας 7 που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό. Περίπου 500 φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" ζητούσαν από τον Γεωργιανό τεχνικό να κατακτήσει το νταμπλ και παράλληλα να οδηγήσει τους πρωταθλητές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κετσπάγια ετοιμάζεται για να έρθει στην Ελλάδα στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, καθώς στις 19/6 ξεκινάει η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν, ωστόσο στις αρχές αναμένεται να μην έχει όλους τους παίκτες που θα ήθελε. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές και συνεχίζει το σαφάρι για την εύρεση ποδοσφαιριστών που θα τον ενισχύσουν την επόμενη σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι είναι αισιόδοξοι για την απόκτηση του Ντραγκουντίνοβιτς, αλλά οι Ισπανοί έχουν αντίθετοι άποψη, καθώς σε δημοσιεύματα τους αναφέρουν ότι οι ετήσιες απολαβές που προτείνουν οι πρωταθλητές στον ποδοσφαιριστή απέχουν κατά 500.000 ευρώ από αυτές που παίρνει αυτή τη στιγμή από τη Σεβίλλη, με την οποία έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: