Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΟΛΝΤΕΝ

Στη συνάντηση με τον ατζέντη του φάνηκε πως υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό σκέλος, αλλά και συνάμα αμοιβαία διάθεση για συμπόρευση. Ως εκ τούτου στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία πως ακόμα και την επόμενη εβδομάδα ο Τζέι Αρ Χόλντεν θα βάλει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του προτάθηκε και θα καλύψει την κομβική θέση του πλέι μέικερ μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά.
Θετικός ο παίκτης
Ο Αμερικανός είναι θετικός στην (επαγγελματική) επιστροφή του στην Ελλάδα, καθώς έπειτα από επτά χρόνια στη Μόσχα είναι λογικό να είναι κορεσμένος. Την ίδια στιγμή η προσφορά των αδελφών Αγγελόπουλων προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως και δύσκολα μπορεί να βρει κάτι καλύτερο. Εντός των ημερών θα γίνουν νέες επαφές με την πλευρά του, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία και ο 33χρονος γκαρντ να ενταχθεί στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Η άφιξή του θα οριστικοποιήσει την αποχώρηση του Τεόντοσιτς, ο οποίος θα δοθεί δανεικός είτε στη Ρόμα είτε σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκα. Ο Χόλντεν παρά τα χρονάκια του παραμένει ακμαίος και θα φέρει στο λιμάνι το ένστικτο του πρωταθλητή. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή του διαδρομή, που ξεκίνησε στη Λετονία κι έφθασε ως τη Μόσχα, έχει καταφέρει να κερδίσει παντού πρωταθλήματα!
Η περίπτωση Γιασικεβίτσιους
Αν κάτι «στραβώσει» με τον Χόλντεν, στον Πειραιά είναι έτοιμοι να καταθέσουν προσφορά στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Βεβαίως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν θα τινάξουν την μπάνκα στον αέρα για χάρη του, ούτε θα επιχειρήσουν να τον «κλέψουν» από τον Παναθηναϊκό. Ως εκ τούτου και με δεδομένη τη θετική εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τον Χόλντεν είναι πιθανό η πρόταση που του ετοιμάζουν να μείνει στο συρτάρι και να μην τεθεί ποτέ επισήμως στο τραπέζι.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: