Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Ο Βαλέντσια στο "στόχαστρο" της Μάντσεστερ Γ.


Αντόνιο Βαλέντσια Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταθέσει πρόταση στη διοίκηση της Γουίγκαν για την απόκτηση του Αντόνιο Βαλένσια, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των "λάτικς", Ντέιβ Γουίλαν, με δηλώσεις του στο "Sky Sports": "Βρίσκονται σε επαφή μαζί μας και θα αρχίσουμε διαπραγματεύσεις πολύ σύντομα, φαντάζομαι...", τόνισε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας ο Γουίλαν, υποστήριξε: "Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε επαφή μαζί μας για τον Αντόνιο για τους τελευταίους δύο ή τρεις μήνες, εκφράζοντας ένα ενδιαφέρον και καταθέτοντας στην πράξη χρηματικές προσφορές. Αυτά τα πράγματα πρέπει να τακτοποιηθούν τώρα. Νομίζω ότι περίμεναν να δουν αν ο Ρονάλντο θα πήγαινε στη Ρεάλ, πράγμα που συνέβη".

Ο 23χρονος Βαλένσια, ο οποίος έχει 34 συμμετοχές στην εθνική της χώρας του, αγωνίζεται σε παρόμοια θέση με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν σήμερα ότι το κόστος της μεταγραφής του στη Γιουνάιτεντ θα φτάσει τα 17 εκατομμύρια λίρες. "Τα πράγματα θα εξελιχθούν μέσα στις επόμενες 7-14 ημέρες", συνέχισε ο Γουίλαν, για να καταλήξει:

"Ο μάστερ, Σερ Αλεξ, κάνει τις κινήσεις του, όταν είναι έτοιμος. Εάν μπορώ να κρατήσω αυτόν τον παίκτη, θα τον κρατήσω. Είναι ένας λαμπρός παίκτης. Επομένως, δεν υπάρχει πίεση σε μένα ή τον ποδοσφαιρικό σύλλογό μας για να τον παραχωρήσουμε. Εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θέλει να κάνει γραπτή πρόταση, θα είμαι χαρούμενος και θα τον έχουμε στην ομάδα μας την επόμενη σεζόν. Αν ο Αντόνιο μου πει: "Πρόεδρε, θέλω να πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ" και συμφωνήσουμε στο κόστος, η συμφωνία θα γίνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: