Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Copa Italia: Στη Σικελία θα κριθεί ο φιναλίστ

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς, η Μίλαν έμεινε στο 2-2 με την Παλέρμο στο «Σαν Σίρο» και θα διεκδικήσει την πρόκριση της στον τελικό του κυπέλλου στον επαναληπτικό της Σικελίας.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους «ροσονέρι», οι οποίοι βρίσκονταν συνέχεια έξω από την περιοχή ντου Σιριγκού και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ζλάταν Ιμπαΐμοβιτς έπειτα από σέντρα του Μάσιμο Όντο. Η απάντηση των Σικελών ήταν άμεση, καθώς ο Παστόρε νίκησε στο σπριντ τον Παπασταθόπουλο και εν συνεχεία «εκτέλεσε» τον Αμέλια, στη μοναδική φάση που έκαναν οι γηπεδούχοι στα πρώτα 45 λεπτά.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι και προηγήθηκαν στο 53ο λεπτό με τον Χερνάντεζ. Οι Σικελοί κυνήγησαν κι άλλο γκολ στη συνέχεια, καθώς έβλεπαν πως η άμυνα της Μίλαν δεν βρισκόταν στην καλύτερη βραδιά της. Από το 70’ και μετά οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα και άρχισαν να απειλούν και τα κατάφεραν στο 76ο λεπτό με τον Εμάνουελσον, ο οποίος πέτυχε και το παρθενικό του τέρμα με τη νέα του ομάδα. Στα εναπομείναντα λεπτά τίποτα δεν άλλαξε και όλα πλέον θα κριθούν στον επαναληπτικό…

Δεύτερη η Τσέλσι, «ματσάρα» στο Λονδίνο

Εύκολο απόγευμα είχε η Τσέλσι καθώς επικράτησε άνετα 3-1 της Μπέρμιγχαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Την ίδια ώρα, Τότεναμ και Άρσεναλ ήρθαν ισόπαλες 3-3 σε ένα εξαιρετικό ματς, στα εξ' αναβολής παιχνίδια για την Πρέμιερ Λιγκ.

Σημαντική νίκη πέτυχε η Τσέλσι, που κέρδισε εύκολα σχετικά την Μπέρμιγχαμ και έπιασε στη «δεύτερη» θέση του βαθμολογικού πίνακα, την Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι, προηγήθηκαν με 3-0 χάρη στα τέρματα των Μαλουντά (3΄, 62΄) και Καλού (26΄) και «σφράγισαν» από νωρίς το τρίποντο.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Άρσεναλ όπως όλα δείχνουν, ξεχνά την υπόθεση του τίτλου, μετά την νέα καταδικαστική ισοπαλία στη δύσκολη έδρα του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Χοσέμι-«Είμαι ένας από εσάς…»

Στο πλευρό των οπαδών του Ηρακλή βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Χοσέμι, ο οποίος ήταν παρών στην συγκέντρωση στο Κατσάνειο.
«Είμαι ένας από εσάς…»
"Είμαι ένας από εσάς. Η ομάδα θα μείνει στην πρώτη κατηγορία και εγώ θα είμαι εδώ", δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός και γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του «Γηραιού» που διαμαρτύρονται για την άρνηση της ΕΠΟ να δώσει το σχετικό έγγραφο της αδειοδότησης στην ομάδα τους.

Ψάχνουν τη χρυσή τομή ΠΑΟΚ-Τσιρίλο

Διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας υπάρχει. Μόνο που απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή. Ο λόγος για την υπόθεση παραμονής του Μπρούνο Τσιρίλο στον ΠΑΟΚ.

Η πλευρά της ομάδας θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή και είναι έτοιμη να συζητήσει. Είναι γνωστό ότι στην πρόταση που θα του κατατεθεί θα υπάρχουν μειωμένες απολαβές.

Από την πλευρά του ο Ιταλός παραπέμπει στον μάνατζέρ του (Φρεντερίκο Παστορέλο) για τις όποιες συζητήσεις.

Και οι δυο πλευρές τονίζουν πάντως ότι υπάρχει διάθεση συνεργασίας και απομένει να τα βρουν και στις λεπτομέρειες.
 

Δεν πήρε αδειοδότηση λόγω… Ακαδημιών ο Πανσερραϊκός!!

Ούτε οφειλές σε παίκτες, ούτε άλλα χρωστούμενα, ούτε θέματα που αφορούν την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, ήταν η αιτία που η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δεν πήρε αδειοδότηση.
Δεν πήρε αδειοδότηση λόγω… Ακαδημιών ο Πανσερραϊκός
Το θέμα προέκυψε λόγω κάποιων ασαφειών που προέκυψαν όσον αφορά τις ακαδημίες και συγκεκριμένα το πρόγραμμα εκπαίδευσης της ομάδας Νέων!
Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση, μέσω της οποίας λέει τα εξής: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι η μη έκδοση αδειοδότησης οφείλεται σε τυπικές κι όχι ουσιαστικές παραλείψεις, οι οποίες εντός των επόμενων ημερών θα διορθωθούν και θα κατατεθούν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία".
Πηγή: contra.gr

«Θα κάνουμε ένσταση. Η ΑΕΚ δεν έπεσε…»

Αν και η ΑΕΚ υποβιβάστηκε βαθμολογικά στην Α2 μετά τα σημερινά αποτελέσματα, ο Μπάμπης Καραμανλής έχει αντίθετη άποψη…
«Θα κάνουμε ένσταση. Η ΑΕΚ δεν έπεσε…»
«Η ΑΕΚ δεν έχει πέσει ακόμα. Όταν επικυρωθεί η βαθμολογία θα ξέρουμε. Θα καταθέσουμε ένσταση. Ξέρουμε ποιος είναι ο Τάσος Δελημπαλταδακης... έχει παίκτες σε όλες τις ομάδες.
Θα κάνουμε ένσταση. Θα δείτε την άλλη εβδομάδα», ήταν τα λόγια του προέδρου της Ένωση αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

"Πονάω περισσότερο απ` όλους"...

Περίλυπος εμφανίστηκε ο Άγγελος Κορωνιός μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, που παρά τη νίκη της Ένωσης, σήμανε τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 λόγω της νίκης του Ηλυσιακού επί του Κολοσσού...
"Πονάω περισσότερο απ` όλους"...
«Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη στεναχώρια μου. Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ΑΕΚ. Μια ιστορική ομάδα έπεσε κατηγορία. Θα πρέπει όλοι να αναλάβουμε την ευθύνη μας. Και εγώ το δικό μου μερίδιο. Θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα.
Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Ευχόμαστε να ξαναφέρουμε την ΑΕΚ εκεί που πραγματικά ανήκει. Για το παιχνίδι δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Η νίκη περνά σε δεύτερη μοίρα», δήλωσε ο 42χρονος τεχνικός που απέφυγε να μιλήσει… ανοιχτά για το Κολοσσός-Ηλυσιακός: «Δεν έχω δει το παιχνίδι και δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε. Εγώ ήθελα και φώναζα να μην φτάσουμε να εξαρτιόμαστε από τους άλλους.
Θα μου πείτε και να κερδίζαμε το Μαρούσι θα πέφταμε σε τριπλή ισοβαθμία. Δεν ξέρω τι έγινε στη Ρόδο και ούτε με ενδιαφέρει. Με νοιάζει που η ομάδα έπεσε».
Όσο για το ρίσκο που πήρε ερχόμενος στην ΑΕΚ στα μέσα της σεζόν, σημείωσε: «Στη ζωή αν δεν πάρεις ρίσκο δεν πας μπροστά. Ως παίκτης ξέρετε πως δεν ήμουν loser. Πονάω περισσότερο απ’ όλους γιατί έχω παίξει σε αυτή την ομάδα».

Ξανά στους δρόμους στον Ηρακλή!!

«Συναγερμός» ήχησε στον Ηρακλή μετά την απόφαση της ΕΠΟ, η οποία δεν δίνει το «Ο.Κ. στον «Γηραιό» για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Ξανά στους δρόμους στον Ηρακλή!
Ο κόσμος του Ηρακλή βρίσκεται ξανά στις επάλξεις και όπως ακριβώς και πέρυσι, όταν και πάλι είχαν βγει στους δρόμους μετά την απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης, ξεκινάνε από σήμερα τις διαδηλώσεις.

Ο Γ.Σ. Ηρακλής έχει ήδη καλέσει τον κόσμο να παραστεί σήμερα το βράδυ στις 20.00 στο «Κατσάνειο» προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις και οι επόμενες κινήσεις…

Βάζει "λουκέτο" ο ΟΦΘ!!!

Την κατάργηση τμημάτων από την ιστιοπλοΐα, την κωπηλασία, την κολύμβηση και το πόλο σκέφτεται ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης (ΟΦΘ) Θεσσαλονίκης, μετά την οικονομική στενότητα που βιώνει τους τελευταίους μήνες ο σύλλογος...
Βάζει "λουκέτο" ο ΟΦΘ!
  Με επιστολή που έστειλε στον ΓΓΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή αναφέρει αναλυτικά όλους τους λόγους που ανάγκασαν τη διοίκηση να πάρει αυτές τις αποφάσεις, ενώ χαρακτήρισε άδικα τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν από διάφορες υπηρεσίες του δημοσίου.
«Όπως γνωρίζετε με το Νόμο 3842/2010 περί φόρου εισοδήματος στα ναυταθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία ο ΟΦΘ καλείται να πληρώσει περίπου 42.000 ευρώ αναδρομικά για το έτος 2010. Επί πλέον πληρώνουμε ενοίκιο στην Κ.Ε.Δ. (Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου) για το χώρο που κατέχουμε, πληρώνουμε πρόστιμα (το τελευταίο 16.000 ευρώ) στην Κ.Υ.Δ. (Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου) για παράνομη χρήση του αιγιαλού λόγω της εισόδου των ιστιοπλοϊκών, κωπηλατικών και σωστικών – προπονητικών σκαφών στη θάλασσα, πληρώνουμε παράβολα στο Λιμεναρχείο για τη διεξαγωγή αγώνων στο Θερμαϊκό Κόλπο και θεωρούμε ότι μπορεί να πληρώνουμε πολλά περισσότερα και από ορισμένες ιδιωτικές κερδοσκοπικές εταιρείες.
Η πρόσφατη φορολογία προστιθέμενη στα προγενέστερα έφερε τον Όμιλο σε απελπιστική κατάσταση. Διαπιστώνουμε ότι οι δικές μας δυνάμεις δεν φθάνουν πλέον για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδά μας, έτσι αποφασίσαμε να αναστείλουμε ή και να καταργήσουμε κάποια από τα τμήματα Κωπηλασίας, Ιστιοπλοΐας, Κολύμβησης, Υδατοσφαίρισης και Καταδύσεων από βατήρα, που με τόση συνέπεια καλλιεργούμε μέχρι σήμερα.
Μετά από τα παραπάνω, περιμένουμε τις δικές σας ενέργειες προς την Πολιτεία για να παρακάμψουμε το ανυπέρβλητο εμπόδιο που μας δημιουργήθηκε, προκειμένου να πετύχετε την, εκ μέρους της, ανάκληση του άμεσου και άδικου φόρου που μας επέβαλε, λόγω του μη κερδοσκοπικού – κοινωφελούς έργου που προσφέρουμε και επί πλέον να σας γνωρίσει τις προθέσεις της, σε ότι αφορά τη στήριξή της ή όχι στην επιβίωση του ναυταθλητισμού στη χώρα μας και θα το θεωρούσαμε θετικό να μας επισκεφθείτε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, τις εγκαταστάσεις που διαθέτουμε και το έργο που επιτελούμε».

Σε 140 χώρες ο τελικός Ισπανίας!!

Σχεδόν σε… κάθε γωνιά του πλανήτη θα μεταδοθεί ο βραδινός τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε 140 χώρες ο τελικός Ισπανίας!
Σύμφωνα με τους Ισπανούς 110 τηλεοράσεις θα μεταφέρουν την εικόνα του τελικού σε 140 χώρες!

Το TVE θα χρησιμοποιήσει 38 κάμερες για την κάλυψή του (οι 28 διεθνές και οι υπόλοιπες 10 για την εγχώρια κάλυψη), εκ των οποίων οι 4 θα είναι στην εστία και οι 2 στη γραμμή του τέρματος...

Τουρκικός πειρασμός...!!

Η Τουρκάλα Σίλα Σαχούν φωτογραφήθηκε στο Playboy Γερμανίας, για τον μήνα Μάιο. Φυσικά, η κίνηση της 25χρονης μελαχρινής καλλονής δεν άρεσε στην οικογένειά της, αλλά ευχαρίστησε τους θαυμαστές της.
Χαλάλι της.
Μουσουλμάνα ολόγυμνη στο Playboy! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Οι φαν και η οικογένειά της δηλώνουν σοκαρισμένοι, ενώ η ίδια υποστηρίζει ότι το έκανε «για να αισθανθεί επιτέλους ελεύθερη».


















«Πετυχημένη σεζόν για Ιντερ»

Μπορεί η Ιντερ να έχει αποχαιρετίσει το πρωτάθλημα και το Champions League, όμως σύμφωνα με τον Στάνκοβιτς η σεζόν θα είναι επιτυχημένη με το Κύπελλο και τον... τερματισμό μέσα στην πρώτη τριάδα.
Ο Σέρβος μέσος πέτυχε το μοναδικό γκολ κόντρα στην Ρόμα στο «Ολίμπικο» στο πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia με έναν σουτ σπάνιας ομορφιάς στέλντοντας τους Νερατζούρι με το ένα πόδι στον τελικό. «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Περάσαμε μία δύσκολη περίοδο και τα καταφέραμε επειδή πάνω από όλα είμαστε ομάδα» είπε στο site της Ιντερ ο 32χρονος άσος.

«Υπάρχει πίκρα για το πρωτάθλημα, διότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε να το διεκδικήσουμε στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Δεν μπορούμε, όμως, να πούμε τίποτα κακό για αυτή την ομάδα, επειδή είναι πάρα πολύ μεγάλη και είναι πολύ δύσκολο να κατακτάς τον τίτλο κάθε χρόνο. Θεωρώ ότι αν καταφέρουμε να προκριθούμε στο Champions League και να πάρουμε το Κύπελλο, τότε η χρονιά που διανύουμε μπορεί να χαρακτηριστεί καλή. Αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν, θα πρέπει να θυμηθούμε ότι το Κύπελλο Ιταλίας ήταν πάντα ένας πολύ σημαντικός θεσμός για την Ιντερ» πρόσθεσε.

Επανεμφάνιση Φαγαδάκη!!

Ακαταλαβιστική επιστολή από την εταιρεία Torsor έφτασε στα ΜΜΕ του Ηρακλείου με την οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα με την παρουσία του Θεόφιλου Φαγαδάκη.
Δεν έφτανε στον ΟΦΗ η “ανακατωσούρα” που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό με την παρουσία – παρωδία του υποψήφιου επενδυτή, ήρθε η επανεμφάνιση του με μια επιστολή όπου δεν… καταλαβαίνει κανένας το νόημα της ενώ παράλληλα επιρρίπτει ευθύνες στον ΟΦΗ για την σύναψη συμφωνίας.
Αναλυτικά η επιστολή της εταιρείας Torsor προς τα ΜΜΕ
Περιμέναμε μέχρι την Παρασκευή 15/4  το μεσημέρι να εμφανισθούν  επίσημα έγραφα από την ΠΑΕ ΟΦΗ για την γνησιότητα η μη της εγγυητικής επιστολής (την όποια και ανακαλέσαμε γιατί δεν υπήρχε λόγος να υπάρχει) ,το οποίο και δεν έγινε.
Ήταν  φυσικό να μην γίνει, γιατί ποτέ δεν έγινε από την Τράπεζα της ΠΑΕ ο απαραίτητος έλεγχος, ούτε καν mail εστάλη από την Τράπεζα της  για να απαντήσει η Τράπεζα μας, ενώ αντίθετα κάποιος δημοσιογράφος έστειλε στις 14/4 mail στην Τράπεζα μας, ζητώντας απάντηση για την εγκυρότητα της.
Παραταύτα συνεχίστηκε η λασπολογία.Στο mail που έστειλε το νομικό Τμήμα της ΠΑΕ φαίνεται ότι δεν μπορούσατε να δώσετε εγγυήσεις για το ποσό δανειοδότησης, αλλά ούτε μπορούσε να γίνει δεκτή η δανειοδότηση  ολόκληρου του ποσού, λόγω ενός αθλητικού νόμου.
Εξάλλου πολύ καλά γνωρίζετε ότι, για οποιαδήποτε  τραπεζική συναλλαγή σχετικά με το ποσό της δανειοδότησης, είναι απαραίτητο να  υπάρχουν τα σχετικά εγγραφα που θα νομιμοποιούν και θα αποδεικνύουν την συναλλαγή.Είμαστε πρόθυμοι για την αποκατάσταση της αλήθειας.Την ανακοίνωση την κάνουμε σήμερα επειδή , αν την κάναμε την Παρασκευή, μπορεί να χρεωνόμασταν οποιαδήποτε έκβαση θα είχε ο αγώνας της Κυριακής όπως και ο φιλικός της Τρίτης.
Καλή Ανάσταση σε όλους

Η συγνώμη του Πλατινί!!

Ο Μισέλ Πλατινί ζήτησε συγνώμη για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων για τον φετινό τελικό του Champions League στο «Γουέμπλεϊ» κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης του τροπαίου στο Λονδίνο.
«Ήταν λάθος και δεν πρέπει να επαναληφθεί. Δεν είναι εύκολο να αποφασίσουμε για το πόσο θα κοστίσουν τα εισιτήρια, όμως η αλήθεια είναι πως δεν το χειριστήκαμε σωστά. Αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ γι' αυτό. Λάβαμε 200.000 αιτήσεις για 10.000 εισιτήρια και τώρα αν πάει κάποιος να τα αγοράσει στη μαύρη αγορά, θα τα βρει στη δεκαπλάσια τιμή», ήταν κάποιες από τις δηλώσεις του προέδρου της UEFA.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακριβότερες στην ιστορία του θεσμού, καθώς τα φθηνότερα κοστολογούνται περίπου στα 170 ευρώ συν 30 ευρώ έξοδα κράτησης, ενώ το φθηνότερο οικογενειακό πακέτο για δύο θέσεις τιμάται στα 380 ευρώ...

Ντέντε και Μ' Μπαμί για Ολυμπιακό!!

Δύο νέα ονόματα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρουν ευρωπαϊκά ΜΜΕ τους Πειραιώτες απασχολούν οι Ντέντε και Μ' Μπαμί.
Ο Βραζιλιάνος έμπειρος αριστερός μπακ της Ντόρτμουντ, Ντέντε, αποχωρεί από την γερμανική ομάδα και βάσει των όσων γράφουν στην γειτονική Ιταλία ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που τον θέλουν. Ο 33χρονος άσος είναι εκτός πλάνων και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ντέντε αποτελεί μεταγραφικό στόχο αρκετών ιταλικών ομάδων, όπως της Γιουβέντους, της Ρόμα και της Τζένοα.

Επίσης οι Γάλλοι γράφουν πως στην λίστα που έχει ο Ολυμπιακός για χαφ είναι πέραν του Σάντσες βρίσκεται και ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος της Αλμερία, Μοντέστε Μ’ Μπαμί. Ο 28χρονος παίκτης είναι αναντικατάστατο μέλος της ισπανικής ομάδας.

Η «μαύρη λίστα» του Ψωμιάδη!!

Τη «μαύρη λίστα» με τους ποδοσφαιριστές, που θα αποτελέσουν παρελθόν από την Καβάλα και δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ τις επόμενες δυο ημέρες.

Ήδη εφτά παίκτες έχουν δει την πόρτα της εξόδου από την Καβάλα. Πρώτος απ’ όλους ήταν ο Ζαν Κλοντ Νταρσεβίλ, ο οποίος στην ουσία αποτέλεσε παρελθόν από τους «αργοναύτες» από τον Ιανουάριο. Τον ακολούθησαν οι Ελευθεριάδης, Πετκάκης, Σιόντης, Πφέρτζελ, Γιέσε και Κατεργιαννάκης.

Ωστόσο, οι διοικούντες τη μακεδονική ομάδα δε σκοπεύουν να σταματήσουν εκεί, καθώς ο Σταύρος Ψωμιάδης έχει στα χέρια του τη «μαύρη λίστα». Σύμφωνα με πληροφορίες, το δρόμο της εξόδου θα ακολουθήσουν άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές και πιθανότατα ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα τους καλέσει στα γραφεία μέσα στις επόμενες δυο ημέρες, ώστε να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή οι προπονήσεις

Από εκεί και πέρα, οι Καβαλιώτες συνέχισαν σήμερα το μεσημέρι τις προπονήσεις. Η σημερινή έλαβε χώρα στο γήπεδο του Ζυγού και ο Γιάννης Ματζουράκης έριξε το βάρος, όπως και χθες, σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Τέλος, οι προπονήσεις του συλλόγου θα συνεχιστούν μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τριήμερο ρεπό, που σημαίνει ότι θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς από την Τρίτη του Πάσχα.

Μεστάγια... on fire!!

Συναγερμός στη Βαλένθια μετά την άφιξη 40.000 οπαδών της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, η αστυνομία είναι στο πόδι και το «Μεστάγια» είναι περικυκλωμένο από χιλιάδες αστυνομικούς.
Δεν είναι μόνο τα… ελληνικά ντέρμπι που συγκεντρώνουν χιλιάδες αστυνομικούς, η Βαλένθια είναι σε συναγερμό εδώ και αρκετές ημέρες, όμως μετά την άφιξη 40.000 οπαδών των δυο ομάδων τα μέτρα ασφάλειας έχουν χτυπήσει… κόκκινο! Μπορεί να μην έχουμε τις… ελληνικές υπερβολές, όμως το Μεστάγια είναι «αστακός» από χιλιάδες αστυνομικούς εντός και εκτός. Ολόκληρη η πόλη ζει στο ρυθμό του clasico, ενώ έχουν έρθει αστυνομικοί από Βαρκελώνη και Μαδρίτη να βοηθήσουν στην διεξαγωγή ενός ήρεμου αγώνα.

Αναλυτικά τα νούμερα… συναγερμού για το clasico

2500 Αξιωματικοί της Αστυνομίας

1300
Ομοσπονδιακοί Αστυνομικοί

800 
Αστυνομικοί από τη Βαλένθια

650
Αστυνομικοί από τη Βαρκελώνη που θα είναι υπεύθυνοι για τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα

500
Αστυνομικοί από τη Μαδρίτη που θα είναι υπεύθυνοι για τους οπαδούς της Ρεάλ, αλλά και για την φιέστα σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου

250
Ιδιωτικοί αστυνομικοί υπεύθυνοι για την ασφάλεια κατά την είσοδο

100 μέλη του Ερυθρού Σταυρού

10
Πυροσβεστικά οχήματα

6
ασθενοφόρα

150 εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας

Ο 40χρονος Λιτμάνεν στην Ελσίνκι!!

Τι και αν έκλεισε τα 40; Συνεχίζει ακάθεκτος ο Γιάρι Λιτμάνεν. Μετά την εξαιρετική περσινή του χρονιά με τη Λάχτι, θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στην πρωταθλήτρια της Φινλανδίας, την Ελσίνκι.
Ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του Φιλανδικού ποδοσφαίρου, πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ελσίνκι και θα φοράει το νούμερο 10 στην πλάτη, όπως συνήθιζε. Θα είναι η δεύτερη θητεία του στους πρωταθλητές μετά το 1991 και αισιοδοξεί να επαναλάβει την εκπληκτική του περσινή χρονιά με τη Λάχτι, που παρότι υποβιβάστηκε, ήταν ο καλύτερος παίκτης.

Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος!!

Χωρίς προβλήματα διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου, καθώς ο Γιώργος Δώνης είχε στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Στο γήπεδο του Περιστερίου πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου, με την οποία ξεκίνησε στην ουσία η προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (30/4). Σε αυτή ο Γιώργος Δώνης είχε όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του κι έτσι δεν αντιμετωπίζει προς το παρόν κάποιο πρόβλημα ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα. Τέλος, η προετοιμασία των Περιστεριωτών θα συνεχιστεί αύριο με μια προπόνηση, η οποία θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου.

Αντίο με δάκρυα από Νόιερ!!

Ο Μανουέλ Νόιερ έδωσε συνέντευξη τύπου, στην οποία ανακοίνωσε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Σάλκε το προσεχές καλοκαίρι, ανοίγοντας τον... δρόμο για την Μπάγερν.
Ο τερματοφύλακας της Σάλκε αποφάσισε να δώσει συνέντευξη τύπου, προκειμένου να ανακοινώσει την απόφαση να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Γκελσενκίρχεν, η οποία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012. Ο Νόιερ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για το γεγονός ότι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, στον οποίο βρίσκεται για περισσότερα από 15 χρόνια, ενώ εκδήλωσε και την προτίμησή του στην Μπάγερν, που φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός του το προσεχές καλοκαίρι.

«Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Την πήρα, όμως, χωρίς να επηρεαστώ από εξωτερικούς παράγοντες. Όλες οι φήμες που ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες είναι ανακριβείς, ενώ η απόφασή μου δεν έχει καμία σχέση ούτε με την αλλαγή προπονητή ούτε με την προσέγγισή μου από άλλη ομάδα. Θέλω πάντα να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο, να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο.

Ο Χελντ με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Μπάγερν, όμως έχω συμβόλαιο μέχρι το 2012 και δεν παίρνω μόνος μου τις αποφάσεις. Η προοπτική αυτή πάντως είναι η επιθυμία του για το προσεχές καλοκαίρι, όμως επαναλαμβάνω ότι δεν εξαρτάται μόνο από εμένα», ήταν κάποιες από τις δηλώσεις του Νόιερ.

Ο Χερστ Χελντ, μέλος της διοίκησης της ομάδας επιβεβαίωσε από την πλευρά του το ενδιαφέρον των Βαυαρών για τον 25χρονο τερματοφύλακα, όμως τόνισε ότι η Σάλκε δε θα βιαστεί να πουλήσει τον παίκτη της. «Θα πρέπει να σεβαστούμε και να αποδεχτούμε την απόφασή του Νόιερ. Οι προτεραιότητές, όμως, είναι άλλες αυτή τη στιγμή, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα ημιτελικά του Champions League. Τις επόμενες εβδομάδες, ίσως και μήνες, θα δούμε και την περίπτωση του Νόιερ. Η Μπάγερν μας έχει ζητήσει να συναντηθούμε για το θέμα, όμως απαντήσαμε ότι αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο. Σίγουρα κάποια στιγμή η συνάντηση θα γίνει και τότε θα εξετάσουμε όλους τους παράγοντες», σχολίασε ο Γερμανός παράγοντας.

Τίτλοι τέλους για ALTER;

Δυστυχώς αυτό το Πάσχα οι περίπου 700 εργαζόμενοι του ALTER ζουν τον δικό τους Γολγοθά, καθώς οι διαπραγματεύσεις για την... σωτηρία του καναλιού δεν οδήγησαν πουθενά...
Αργά το απόγευμα ο Κώστας Γιαννίκος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπο των δημοσιογράφων Βασίλη Ζέρβα και του μετέφερε την διαβεβαίωσή του πως από αύριο και μέχρι τις 2 Μαίου, θα καταβάλλονται σταδιακά μισθοί και δώρα στους εργαζόμενους.
Μέχρι τις 2 Μαίου όμως θα είναι πίσω οι μισθοί στους 4,5 μήνες.
Κάτι που απ ότι φαίνεται δεν "ενοχλεί" την ιδιοκτησία.
Αύριο οι εργαζόμενοι έχουν γενική συνέλευση και όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, ενώ ήδη κάποιοι τεχνικοί έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των εκπροσώπων της ιδιοκτησίας.
Την ίδια στιγμή σε 'κρόουλ" του σταθμού περνά μήνυμα με το οποίο το κανάλι ζητά από τις διαφημιστικές εταιρείες να επιστρέψουν τα χρήματα που του έχουν κλέψει, όπως αναφέρει.
Το μήνυμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παρακαλούνται οι διαφημιστικές εταιρείες να επιστρέψουν αμέσως τα δεκάδες εκατομμύρια που παράνομα έχουν αρπάξει από το ALTER, για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι , οι φόροι και να συνεχίσει το κανάλι τη λειτουργία του. Το πάρτι τελείωσε. Θα τα βγάλουμε όλοι στη φόρα».

Κινήσεις της ιδιοκτησίας που κανείς δεν ξέρει τον σκοπό τους, αλλά και που θα οδηγήσουν.
Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι έπαιξαν με 700 ψυχές. Με ανθρώπους που έχουν από πίσω οικογένειες, που περιμένουν με αυτά τα χρήματα από τον κόπο των ανθρώπων τους, να περάσουν αυτές τις άγιες μέρες.
Και το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα!
Θα βρεθεί ένας από μηχανής Θεός την ύστατη ώρα να πράξει αυτό που δεν μπορούν τράπεζες και ιδιοκτήτες;
Μακάρι!
Πηγή: newstoday.gr

Οι «8» των playoffs, έξω ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος έμεινε εκτός playoffs, «χάνοντας» κι αυτός στο κλειστό της Ζωφριάς, με το Περιστέρι να μπαίνει στην 8άδα. Ο Παναθηναϊκός με τους «κυανοκίτρινους», Ολυμπιακός-Κολοσσός, ΠΑΟΚ-Καβάλα και Άρης-Μαρούσι τα ζευγάρια. 
A1 PLAYOFFS - ΘΕΣΕΙΣ 1-8

Πέμπτη 28/4/11
Παναθηναϊκός-Περιστέρι

Σάββατο 30/4/11
Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου
ΠΑΟΚ-Καβάλα
Άρης-Μαρούσι
Περιστέρι-Παναθηναϊκός

Δευτέρα 2/5/11
Παναθηναϊκός-Περιστέρι*

Τετάρτη 4/5/11
Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός
Καβάλα-ΠΑΟΚ
Μαρούσι-Άρης

Σάββατο 7/5/11
Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου*
ΠΑΟΚ-Καβάλα*
Άρης-Μαρούσι*

* Αν χρειαστεί

ΘΕΣΕΙΣ 1-4: 19/5/11-1/6/11
ΘΕΣΕΙΣ 3-4: 4/6/11-18/6/11
ΘΕΣΕΙΣ 1-2: 5/6/11-19/6/11

Επεσε η ΑΕΚ

Την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της έγραψε την Μεγάλη Τετάρτη η ΑΕΚ. Η «Βασίλισσα» του ελληνικού μπάσκετ αν και κέρδισε τον Πανιώνιο εντός έδρας με 76-68, υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2, με τον Ηλυσιακό να επικρατεί του Κολοσσού στην Ρόδο με 58-49, σκορπώντας απογοήτευση στους πάντες, με τους παίκτες να είναι απαρηγόρητοι.  Εκτός πλεί οφ έμειναν οι κυανέρυθροι με αυτή την ήττα, καθώς δεν μπόρεσαν να πάρει τους δύο βαθμούς που ήθελαν για να πλασαριστούν στην πρώτη οκτάδα.

Το ματς:

O αγώνας πήγαινε πόντο-πόντο από το ξεκίνημα του αγώνα, με τις δύο ομάδες να δείχνουν αμέσως τις προθέσεις τους. Με τον Πανιώνιο να έχει καλή κυκλοφορία στην επίθεση και την ΑΕΚ να έχει στην σύνθεση της έναν εξαιρετικό Ντικούδη, το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με την Ένωση μπροστά στο σκορ με 22-17.

Το σκορ άνοιξε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Δύο συνεχόμενα τρίποντα του Μάκη Νικολαΐδη εκτόξευσαν την διαφορά στους 9 πόντους (29-19) στο 12ο λεπτό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέποντας πως η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει κάλεσε τάιμ άουτ. Το κρυφό χαρτί του Έλληνα τεχνικού ήταν οι Παραγιός, Μπατής και Αθηναίου, με τον πρώτο να πετυχαίνει δύο τρίποντα και τους υπόλοιπους να ακολουθούν και έτσι οι κυανέρυθροι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 35-38, ενώ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο ημίχρονο με τον Πανιώνιος να διατηρεί μία διαφορά τριών πόντων (37-40).

Χέρι-χέρι και χαρτάκια

Οι φίλοι της ΑΕΚ που είχαν γεμίσει το κλειστό της Ζωφριάς συνέχισαν να πετούν χαρτάκια στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε ευκαιρία, με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση στον αγώνα, με τον αντίστοιχο του Κολοσσού με τον Ηλυσιακό να ακολουθούν προκειμένου να υπάρχει ισονομία.

Ξέσπασμα...

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν πραγματικό ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες αποφάσισαν να μεταφέρουν την μπάλα κοντά στο καλάθι και συμβάδιζαν στο σκορ, μέχρι ένα λεπτό πριν από το τέλος της περιόδου, όπου ο Δορκοφίκης με τρίποντο έβαλε μπροστά την ΑΕΚ με 56-53, ενώ ο εντυπωσιακός Ντικούδης με ένα ακόμα δίποντο, έκλεισε το σκορ στο 58-53.

Στην τέταρτη περίοδο, η ΑΕΚ έσφιξε την άμυνα της, κράτησε τον Πανιώνιο χωρίς σκορ για 2:30 λεπτά και με σκόρερ τους Δορκοφίκη και Καλλινικίδη, πήγε την διαφορά στην μέγιστη τιμή της δηλαδή στο +9 (62-53). Ο Άντερσον ξεκόλησε τους Νεοσμηρνιώτες με τρίποντο από την γωνία, ενώ ο Κοβίλ με κάρφωμα έκανε το 62-58. Ο Δορκοφίκης έκανε το 64-58, ενώ ο "μπομπέρ" Μάκης Νικολαίδης με τρίποντο από το σπίτι του έβαλε φωτιά στις εξέδρες, κάνοντας το 67-58.

και κηδεία...

 Την στιγμή που η ΑΕΚ έδειχνε να παίρνει μπρος, ο Ηλυσιακός έπαιρνε το προβάδισμα στην Ρόδο με 53-46 και πλέον η Ένωση έχανε την παραμονή. Παρόλα αυτά η διαφορά πήγε στους 10 (70-60), αλλά το αυτί και το μυαλό ήταν στην Ρόδο. Το τελικό 49-58 όμως υπέρ του Ηλυσιακού, καταδίκασε την Ένωση, που από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 37-40,58-53

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Τανατζής, Ψαριανός

ΑΕΚ (Κορωνιός): Καστλ, Κοχαντάρεβιτς 3, Νικολαίδης 18 (4), Μπόιντ 3 (1), Ντικούδης 29 (1), Δορκοφίκης 12 (1), Καλλινικίδης 7, Μάντιτς 4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μπαρτζώκας): Άντερσον 19 (4), Αθανασούλας 2, Τσιάρας 8 (1), Αθηναίου 6 (2), Μπατής 8 (2), Γιάνκοβιτς 1, Ιωάννου, Σαρηκόπουλος 13 Κόβιλ 13, Παραγιός 10 (2)

Έχασε την έφεση για «Ίμπρα» η Μίλαν!!!

Οριστικό είναι πλέον πως η Μίλαν θα πορευθεί για ακόμα δύο αναμετρήσεις χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, καθώς η έφεση που κατέθεσαν δεν έγινε αποδεκτή από την πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας.

Ο Σουηδός σέντερ φορ είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα διότι φέρεται να έβρισε τον βοηθό στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα και από τη στιγμή που το περιστατικό αναφέρθηκε στο φύλλο αγώνος τα πράγματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα…

Ο «Ίμπρα» έχει ήδη εκτίσει το 1/3 της ποινής στο παιχνίδι με τη Σαμπντόρια και από τη στιγμή που οι κάρτες δεν ισχύουν για το Κύπελλο, θα παρακολουθήσει τα ματς με Μπρέσια και Μπολόνια από τις εξέδρες.

«Ξεκουραστείτε, αλλά μην χάσετε την συγκέντρωση σας»

Με δέκα μέρες να απομένουν μέχρι από την σέντρα του τελικού του κυπέλλου, υπό διαφορετικές συνθήκες οι προπονήσεις στην ΑΕΚ θα ήταν χωρίς… σταματημό. Και θα ήταν ζήτημα αν θα υπήρχε έστω και ένα ρεπό. Ωστόσο η μεσολάβηση του Πάσχα, έχει αλλάξει τα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε στους παίκτες του 3,5 μέρες άδεια. Ενώ ο ίδιος ξεκίνησε… πρώτος τις διακοπές του. Σήμερα ο Χιμένεθ έδωσε για τελευταία φορά το παρών στα Σπάτα και στην συνέχεια αναχώρησε για την πατρίδα του. Και έτσι η αυριανή τελευταία προπόνηση, θα γίνει εν τη απουσία του Ισπανού.

Πάντως ο Χιμένεθ αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του με οδηγίες για τον τρόπο που θα πρέπει να διαχειριστούν τις μέρες της άδειας.

«Αύριο δεν θα είμαι μαζί σας. Αλλά θέλω να δουλέψετε με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια σοβαρότητα, σαν να είμαι εδώ. Μετά θα έχετε μπροστά σας αρκετές μέρες να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε. Θέλω να είστε προσεχτικοί και να μείνετε συγκεντρωμένοι ακόμα και τις μέρες που θα είστε σε άδεια.

Δεν σας ζητάω να μην χαλαρώσετε, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πόσο σημαντικό είναι αυτό που έχουμε να κάνουμε από την Δευτέρα. Εύχομαι καλό Πάσχα σ’ εσάς και τις οικογένειες σας» ήταν τα λόγια του Χιμένεθ.

Τυχαίο; Δε νομίζω…

Ελλάδα, η χώρα που γέννησε και εδραίωσε τον όρο «ρουσφέτι». Ο μέγας διδάσκαλος του «μέσου», του «βύσματος», «του δοντιού», ή όπως αλλιώς το έχουμε ονομάσει. Όμως, όπως κάθε δάσκαλος που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και εμείς, έχουμε τους … πιστούς μαθητές μας.

Η είδηση από τη γειτονική Ιταλία ήρθε για να μας κάνει-Μεγαλη Τετάρτη γαρ- να αμαρτήσουμε και να σκεφθούμε πονηρά: Η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι στο διοικητικό συμβούλιο της Μίλαν. Σας θυμίζει κάτι το όνομα; Ναι, πρόκειται για την κόρη του πρωθυπουργού της Ιταλίας  και προέδρου της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Και όχι μόνο.
Μην ξεχνάμε ότι η … κορούλα του μπαμπά διατηρεί σχέση με τον Πάτο!

Προφανώς και όλα τα παραπάνω αποτελούν συγκυρίες. Από ότι μπορεί να δει κανείς στη φωτογραφία του  τρέχοντος κειμένου, τα …διοικητικά και μόνο προσόντα της Μπάρμπαρα την έφεραν στο συμβούλιο της Μίλαν. Οποιαδήποτε σχέση με ονόματα(Μπερλουσκόνι, ας πούμε) και καταστάσεις(«Σε σχέση με τον Πάτο») είναι εντελώς συμπτωματική…

«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Ζαϊρί»

Υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ αποτελεί ο Ζαουάντ Ζαϊρί, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο. Παράλληλα, αναφέρονται και τα ονόματα των Μπρέσια και Λανς. 

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι ο παίκτης δεν έχει τελειώσει ακόμη από τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι τελειώνει το συμβόλαιο του. 

Οι άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ σκέφτονται να του κάνουν πρόταση ανανέωσης και αν γίνει κάτι τέτοιο, μπορεί ο «ζογκλέρ» να παραμείνει στους πρωταθλητές.

 

Ρητές εντολές στις γυναίκες των «παρτενοπέι»!!

Σε μια πολύ ασυνήθιστη κίνηση προέβη ο πρόεδρος της Νάπολι, Ζακλίν ντε Λαουρέντις, ο οποίος κάλεσε σε γεύμα όλες τις γυναίκες ή συντρόφους των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να τους ζητήσει να είναι… ήρεμες, ώστε να μείνουν συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους και να τερματίσουν στην 3αδα.

Ο ισχυρός άντρας των «παρτενοπέι» κάλεσε όλες τις γυναίκες σε ένα πολυτελές εστιατόριο στη Νάπολι, όπου και τους δόθηκαν αναλυτικές οδηγίες για την συμπεριφορά απέναντι στους συζύγους και φίλους τους, όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Η καθεμία έλαβε ένα έγγραφο -γραμμένο στη μητρική γλώσσα της- υπενθυμίζοντάς της τις υποχρεώσεις που έχει απέναντι στον σύντροφό της. «Οι σπουδαίοι παίκτες γίνονται όταν αισθάνονται εγκεφαλικά καλά. Βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας καταφέρνει πάντα να αισθάνονται καλά. Βασιζόμαστε σε σας για αυτά τα τελευταία πέντε παιχνίδια της σεζόν: να αποφευχθούν οι περιττές οικογενειακές εντάσεις» ανέφεραν μεταξύ άλλων οι οδηγίες!

Ρόμενταλ: «Και του χρόνου στον Ολυμπιακό»

Σίγουρός ότι θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν  στον Ολυμπιακό, δήλωσε σε Μέσο της Δανίας ο Ντένις Ρόμενταλ, τονίζοντας πως έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο.

«Δεν με νοιάζει τι γράφει ο Τύπος, εγώ αισθάνομαι πολύ καλά και ξέρω πως θα 'μαι και του χρόνου εδώ. Δεν συνιστά σκάνδαλο το ότι παίζω μόνο ανά ματς. Πλέον γίνομαι μεγαλύτερος και είναι καλό για το σώμα μου να παίζω κάπως λιγότερα ματς», είπε αρχικά ο Ρόμενταλ και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Eχω ακόμα φιλοδοξίες να παίξω σε υψηλό επίπεδο», ενώ παράλληλα μίλησε με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για τον κόσμο του Ολυμπιακού. «Είναι, πραγματικά, το καλύτερο κοινό που είχα ποτέ στην καριέρα μου».

Ρόμπεν: «Μένω στη Μπάγερν»

Να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τη Μπάγερν Μονάχου, παρά το γεγονός ότι πολλές μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του επιθυμεί ο Άριεν Ρόμπεν.

Ο Ολλανδός χαφ-εξτρέμ των Βαυαρών είναι αινιγματικός τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την παραμονή του ή μη στο Μόναχο, αλλά με πρόσφατες δηλώσεις του στην «ΤΖ» τα… γύρισε:

«Ποτέ δεν είπα πως σχεδιάζω να φύγω, όπως και ποτέ δεν είπαν πως θα φύγω αν η ομάδα πάει στο Europa και όχι στο Champions League. Έχω συμβόλαιο με τη Μπάγερν Μονάχου και σκοπεύω να το εξαντλήσω…».

Πρώτος ανάμεσα στα αγγλικά … γατάκια ο Χαλκιάς!!

Το τελευταίο διάστημα, που  η μία «σφαλιάρα» διαδέχεται την άλλη για τη χώρα μας, έχουμε , σαν Έλληνες , την ανάγκη να διακριθούμε. Να νιώσουμε ότι κάπου είμαστε πρώτοι και εμείς. Και ναι λοιπόν! Ο Κώστας Χαλκιάς μας την έδωσε!

Θυμόμαστε φυσικά όλοι το πέρασμά του από τα γήπεδα της Πρέμιερ Λίγκ, με τη φανέλα της Πόρτσμουθ. Ιστορικό, θα μπορούσαμε ,πλέον, να το χαρακτηρίσουμε. Κρατηθείτε. Ο  διεθνής πορτιέρο του Πάοκ είναι και επίσημα ο …χειρότερος τερματοφύλακας στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα offthepost.info.

Μάλιστα, ο προκλητικός αρθογράφος του αφιερώματος αυτού χαρακτηρίζει το… διακριθέντα Έλληνα γκολκίπερ με άκρως υποτιμητικά σχόλια, όπως : ««Ήρθε στην Πρέμιερ Λιγκ από την Πόρτσμουθ, έμεινε για λίγο, απέδειξε ότι ήταν εντελώς τρελός και μετά έφυγε στην Ισπανία, οπού μετά από δυο παιχνίδια έφυγε ξανά, αυτή τη φορά επιστρέφοντας στην Ελλάδα.»

Η …μπάλα πήρε και το Βέλιμιρ Ζάετς, πάντως, καθώς, όυτε ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής γλίτωσε από τα «πυρά» του αυστηρού συντάκτη : ««Έγινε σύντομα η τρίτη επιλογή στους τερματοφύλακες της Πόρτσμουθ και τελικά μεταγράφηκε στην Ρεάλ Μούρθια. Στην πραγματικότητα ο Χαλκιάς ήταν η επιτομή του μάνατζερ Βέλιμιρ Ζάετς στον αγωνιστικό χώρο. Απλά αξιολύπητος.».

Αναλυτικά η  δεκάδα :

 1. Κώστας Χαλκιάς (Πόρτσμουθ)
2. Μάσιμο Ταΐμπι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
3. Άντι Ντιμπλ (Μάντσεστερ Σίτι, Μίντλεσμπρο)
4. Μάικ Πόλιτ (Γουίγκαν)
5. Γκάμπορ Κίραλι (Γουέστ Χαμ, Άστον Βίλα)
6. Ματέο Σερένι (Ίπσουιτς)
7. Άντι Μάριοτ (Μπέρμιγχαμ)
8. Στήβεν Μπαϊγουότερ (Γουέστ Χαμ, Ντέρμπι Κάουντι)
9. Γκούναρ Νίλσεν (Μάντσεστερ Σίτι)
10. Μάικ Χούπερ (Λίβερπουλ, Νιουκάστλ, Σάντερλαντ)

Με διαφορά +70 κέρδισε ο ΠΑΟ!!!!

Με επίδειξη δύναμης και ρεκόρ διαφοράς (+70 πόντους) στην Α1 Ανδρών ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο της Α1 Ανδρών. Οι «πράσινοι», που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, συνέτριψαν 112-42 τον Πανελλήνιο, σε αγώνα για την 26η και τελευταία ημέρα της Α1 Ανδρών. Εκτός πλέι οφ ο σύλλογος των «Ολυμπιονικών», κάτι που ήταν γνωστό από την προηγούμενη αγωνιστική.
Τα δεκάλεπτα: 28-11, 58-20, 88-32, 112-42
Ένα δεκάλεπτο διήρκησε η αντίσταση του Πανελληνίου απέναντι στον… ορεξάτο Παναθηναϊκό. Μετά το 28-11 της πρώτης περιόδου οι «πράσινοι», με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (17/22διπ., 3/5τριπ., 15/18β.), εξαντλητική άμυνα, απόλυτη κυριαρχία στα ριμπάουντ (18-8) και αιφνιδιασμούς, έτρεξαν στο δεύτερο δεκάλεπτο ένα εκκωφαντικό επιμέρους σκορ 30-9(!) και πήραν το δρόμο προς τα αποδυτήρια στο +38 (58-20). Ο Μάριτς κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο κάτω από τα καλάθια (10π.), τη στιγμή που ο Περπέρογλου εκτελούσε άψογα τα περιφερειακά του καθήκοντα (11π.). Στον αντίποδα, ο Κράμπενχοφτ με 2/3 τρίποντα προσπαθούσε -μάταια- να κρατήσει τη διαφορά σε λογικά επίπεδα.
Με τον Πανελλήνιο να έχει παραδοθεί άνευ όρων ο Παναθηναϊκός δεν κατέβασε ταχύτητα και με τη λήξη της τρίτης περιόδου έφτασε τους 88 πόντους. Ο Περπέρογλου συνέχισε να αποτελεί τη μόνιμη απειλή στην επίθεση, ενώ στροφές ανέβασε ο Τσαρτσαρής, ο οποίος στην τρίτη περίοδο έφτασε τους 13 πόντους και ο Καϊμακόγλου με 6 πόντους και 6 ριμπάουντ. Τυπικής διαδικασίας το τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς με τη διαφορά να έχει εκτοξευθεί με τη λήξη της τρίτη περιόδου στους +56 πόντους (88-32) δεν υπήρχε πιθανότητα ανατροπής, από πλευράς Πανελληνίου. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τον αγώνα με ρεκόρ διαφοράς στην ιστορία του (+70, 112-42) και τον Ομπράντοβιτς να έχει δώσει χρόνο και στους Μπόγρη, Ζούμπο, οι οποίοι σημείωσαν 6 και 4 πόντους αντίστοιχα.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 12 (1), Μάριτς 10, Περπέρογλου 17, Φώτσης 9 (1), Σάτο 6, Τσαρτσαρής 13 (2), Διαμαντίδης 8 (2), Βουγιούκας 7, Καλάθης 10, Μπόγρης 6, Καϊμακόγλου 10, Ζούμπος 4.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Παπαμακάριος 2, Μπέιλι 5, Καλαϊτζής 3 (1), Κράμπενχοφτ 8 (2), Σμιθ 12, Καραθανάσης 3 (1), Σκλάβος 1, Φράνσις 2, Οστοϊτς 3, Κομποδιέτας, Τσακαρέλης 3.

Αποχαιρέτησε με ήττα ο Ηρακλής (44-83)

Με βαριά ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Α1 ο Ηρακλής, καθώς ήττηθηκε με 83-44 από τον Ολυμπιακό στο άδειο, λόγω τιμωρίας, Ιβανώφειο. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν αήττητοι το πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας την 26η νίκη τους.
Ο Ίβκοβιτς αντιμετώπισε τον αγώνα ως μια… δυνατή προπόνηση και σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του. Ο Ηρακλής προσπάθησε να φανεί απειλητικός από τα 6.75 και ο Ολυμπιακός φέρνοντας την μπάλα κοντά στο καλάθι. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Γλυνιαδάκη να έχει φτάσει τους 17 πόντους και να είναι ο κυρίαρχος κάτω από τα καλάθια και ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 21-51 (!)
Το ενδιαφέρον ήταν περιορισμένο στα τελευταία λεπτά με τις δυο ομάδες να παίζουν ελεύθερο μπάσκετ και τελικά ο Ολυμπιακός να φύγει νικητής από το Ιβανόφειο με 44-83.
Τα δεκάλεπτα: 12-20, 21-51, 33-69, 44-83.
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής: Δέσπος 10, Δεμερτζής 9 (1), Τζακόπουλος, Αγγελακόπουλος, Ειτουταβίτσιους 7, Πέτροβιτς 10, Τραϊανός 4, Ηλιάδης, Πεταλωτής 4.
Ολυμπιακός: Γκόρντον 7 (1), Μπουρούσης 7, Κέσελ 7 (1) , Παπανικολάου, Τεόντοσιτς 3, Πελεκάνος 2, Μαυροκεφαλίδης 12, Χαλπερίν 11 (3), Γλυνιαδάκης 17 (1), Έρτσεγκ 7, Κατσίβελης 4.

FL: Ο ΟΦΗ ευχαριστεί…!!

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και την ομάδα του ΠΑΟΚ για την διεξαγωγή του φιλικού, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας εξέδωσε, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη της στους φίλους, οι οποίοι είτε ήρθαν στο γήπεδο σήμερα είτε παρευρέθηκαν έμμεσα αγοράζοντας εισιτήριο. Νιώσαμε ιδιαίτερη συγκίνηση πολλές στιγμές με φιλάθλους, οι οποίοι κατέθεσαν χρήματα από το υστέρημα τους.
Για την πραγματοποίηση της σημερινής προσπάθειας ευχαριστούμε:
- Την εταιρεία φύλαξης Σμαραγδής Σοφοκλής
- Το κατάστημα δώρων «Το Τοπάζι» Αλεξάκης Χαράλαμπος
- Τη Τυποκρέτα Καζανάκης Κώστας
- Τη μεταφορική εταιρία History of Transport.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη συμπαράσταση της στους χαλεπούς καιρούς που διαβένουμε, στους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΦΗ, τη τεχνική ηγεσία, το διοικητικό προσωπικό και το προσωπικό του γηπέδου το οποίο δούλεψε αφιλοκερδώς.
Επίσης ευχαριστούμε την ΚΕΔ της ΕΠΣ Ηρακλείου και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για τη συμβολή τους στη πραγματοποίηση του παιχνιδιού.
Η προσπάθεια μας συνεχίζεται. Όπως έχουμε κάνει ήδη γνωστό, τυπώθηκαν 12.000 εισιτήρια.
Μπορούμε και πρέπει ΟΛΟΙ να βοηθήσουμε στην πώληση τους. Ιδιαίτερα καλούμε τον επιχειρηματικό κόσμο να συμμετάσχει και σ’ αυτή την προσπάθεια γιατί έχει σημαντικά αντισταθμιστικά οφέλη.
Ο ΟΦΗ ανήκει σε όλους».

Αναβλήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Μπέου!!

Για την ερχόμενη Τετάρτη (27/4, 18:00) προγραμματίστηκε η συνέντευξη Τύπου του Αχιλλέα Μπέου, η οποία είχε οριστεί αρχικά για τη Μεγάλη Πέμπτη.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:
«Αναβάλλεται για την επόμενη Τετάρτη η προγραμματισμένη, αρχικά, για αύριο συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αχιλλέα Μπέο. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της ορίζεται την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011, στις 18:00, στο ξενοδοχείο Valis, στην Αγριά Βόλου».

Προπόνηση για πλέι οφ ο Άρης

Ο Άρης δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα και επικράτησε εύκολα του Ικάρου Καλλιθέας με 97-74, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου.

Ο Ίκαρος προηγήθηκε με 1-4 στο πρώτο λεπτό και αυτό…ξύπνησε τους παίκτες του Άρη που αντέδρασαν και έτσι άμεσα απάντησαν και προηγήθηκαν με 10-6 στο τέταρτο λεπτό και με  15-8 στο πεμπτο λεπτό. Η διαφορά ξεπέρασε και τους δέκα πόντους (21-10) στο έβδομο λεπτό, με τους Χαραλαμπίδη και Μπάβτσιτς να είναι εξαιρετικοί για τον Άρη. Ο Ίκαρος αντέδρασε προσωρινά και μείωσε σε 26-19 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο και πάλι με τον Χαραλαμπίδη ο Άρης προηγήθηκε με 35-24 στο 13ο λεπτό, αλλά και με 13 πόντους (41-28) στο 16ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν στην πιεστική άμυνα των γηπεδούχων οι οποίοι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 48-38. Οι «κίτρινοι» δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα στην τρίτη περίοδο μιας και προηγήθηκαν με 57-43 στο 25ο λεπτό και με 64-45 στο 27ο λεπτό πριν το 73-53 του 30ου λεπτού που έδειχνε την διαφορά των δύο ομάδων. Στην τέταρτη περίοδο ο Λευτέρης Σούμποτιτς είχε την ευκαιρία να
 ξεκουράσει βασικούς του παίκτες και να  μπορέσει να δοκιμάσει σχήματα με την διαφορά να φτάνει στους 25 πόντους (90-65) στο 35ο λεπτό. Η διαφορά ανέβηκε μέχρι τους 29 πόντους (97-68) με καλάθι του Βεργίνη που έπαιξε μετά από έξι μήνες, πριν το τελικό 97-74. Τα δεκάλεπτα:  26-19, 48-38, 73-53, 97-74.

ΑΡΗΣ: Μπράουν 22 (2), Γουίντερς 9 (2), Ταπούτος 10, Τσαιρέλης 6, Χαραλαμπίδης 11, Κουμπούρας, Μπάβτσιτς 17 (3), Χρυσικόπουλος, Σλούκας 11, Βεργίνης 2, Μποχωρίδης.

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Χάρις 4, Αγαδάκος 11, Καράβουλας 6, Πολυτάρχου 10 (2), Καλαμπόκης 6, Μακαλάρνι 14 (2), Κατουφάς 4, Κερασοβίτης, Πετροδημόπουλος 3, Τουντζιαράκης 1.

«Διπλό» του ΠΑΟΚ στην Καβάλα

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν αδιάφορος βαθμολογικά αλλά με έναν εξαιρετικό Ρόουλ Μάρσαλ ο οποίος πέτυχε 27 πόντους και τερμάτισε στην πρώτη θέση των  σκόρερ, επικράτησε στην Καβάλα της τοπικής ομάδας με 68-73.

Στην Καβάλα το παιχνίδι ξεκίνησε επεισοδιακά μιας και πριν το  τζάμπολ οπαδοί του ΠΑΟΚ που πήγαν στο γήπεδο της Καλαμίτσας ήρθαν σε σύγκρουση με δυνάμεις των ΜΑΤ για μερικά λεπτά, χωρίς η κατάσταση  να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Η Καβάλα θέλησε να ξεφύγει από νωρίς στο σκορ αλλά ο ΠΑΟΚ χάρη στον Μάρσαλ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο ένατο λεπτό (13-14), πριν το 16-15 του δεκάτου. Στην δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους κυρίως χάρη στον Μιλτ Παλάσιο και να κάνουν ένα σερί 10-0 ώστε να ξεφύγουν στο σκορ με 26-15 στο 15ο λεπτό. Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου έμειναν για πέντε λεπτά χωρίς καλάθι και η Καβάλα συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο προηγούμενη με 34-19 στο 16ο λεπτό . Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο τελευταίο τρίλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, όταν
 και μείωσε σε 44-36 στο 20ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην τρίτη περίοδο και κατάφερε να μειώσει σε 47-45 στο 25ο λεπτό με το παιχνίδι να παίρνει… φωτιά με την αποβολή του  Γιώργου Δέδα με ντισκαλιφιέ και την Καβάλα να προηγείται με 52-51 στο 30ο λεπτό. Στην τέταρτη περίοδο ο αγώνας ήταν ντέρμπι αλλά ο ΠΑΟΚ με έναν εξαιρετικό Μάρσαλ έκανε ένα σερί 8-0 για να προηγηθεί με 64-69 στο 37ο λεπτό. Η Καβάλα μείωσε σε 68-69 στο 39ο λεπτό με τους Στίγγερς και Μπουλιάν να έχουν 0/4 βολές. Η Καβάλα όμως έχασε τα ριμπάουντ με τον Μπουλιάν να κάνει το 68-70 15 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, με τον Καραποστόλου να αστοχεί σε δύο βολές και ο Μάρσαλ στην εκπνοή να κάνει το 68-73. 

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 44-36, 52-51, 68-73.

ΚΑΒΑΛΑ: ΜακΊντος 6,  Παλάσιο 13, Κοστόφ, Στεφανίδης 6 (1), Σίμονς 13, Γεωργάκης 4, Γιόροβιτς 9, Καραποστόλου  4 (1), Αγγελόπουλος 13 (1).
ΠΑΟΚ: Μάρσαλ 27 (2), Κρίστμας 8 (2), Αράπης, Αποστολίδης, Δέδας 8 (2), Ντόζιερ 9, Στίγγερς 14 (2), Μπουλιάν 5, Καλλές 2.

Μέχρι την τελευταία ρανίδα αίματος…

Η κατάκτηση του τίτλου της φετινής Premier League δεν αποτελεί όνειρο για τον Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος πιστεύει ακόμη ότι η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να «κόψει» πρώτη το νήμα του τερματισμού.

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων» ζήτησε από τους παίκτες του να καταθέσουν ψυχή τε και σώματι στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για να στεφθούν πρωταθλητές Αγγλίας. 

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να παραμείνουμε στην κορυφαία τετράδα κι, έπειτα, να πλησιάσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να έχουμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Βενγκέρ στον τηλεοπτικό σταθμό  Arsenal TV Online και πρόσθεσε: «Ακόμη πιστεύω ότι είναι απόλυτα απαραίτητο να δώσουμε κάθε ρανίδα αίματος για να το πετύχουμε».

«Ήταν δύσκολο να καταπιούμε την ισοπαλία (σ.σ. 1-1 με τη Λίβερπουλ), όμως κοιτάζεις μπροστά και θέλεις να το κάνεις σωστά στο επόμενο παιχνίδι. Αυτή είναι η δουλειά μας», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός και συνέχισε: «Διατηρούμε ένα αήττητο σερί 15 αγώνων και θέλουμε να το συνεχίσουμε. Ίσως, ποτέ δεν ξέρεις, αποδειχτεί χρήσιμο στο τέλος της σεζόν».

Ο Ζαγοράκης είδε το «αύριο» του ΠΑΟΚ

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης δεν έκρυψε ποτέ την μεγάλη του εκτίμηση και το πόσο υπολογίζει τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, περιμένοντας στο μέλλον να θερίσει από τους καρπούς που θα σπείρουν στην ομάδα. Ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ δεν έχασε την ευκαιρία και βρέθηκε στη Ν. Μεσήμβρια προκειμένου να παρακολουθήσει τους νικηφόρους αγώνες των τμημάτων υποδομής της ομάδας στο τουρνουά ακαδημιών «Παναγιώτης Κατσούρης»,. Μάλιστα έκανε και απονομές.
 
 
Τα εύσημα του Φορτούλα 

Λίγη ώρα αργότερα, ο βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φορτούλα, μίλησε στο «Sport 103 fm» κι αναφέρθηκε στα συμπεράσματα από το τουρνουά αυτό. 
«Είδα ορισμένα παιχνίδια και μου άρεσαν πάρα πολύ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την τρίτη διοργάνωση του τουρνουά ‘Παναγιώτης Κατσούρης’. Μόνο με τέτοιους αγώνες μπορούμε να δούμε τα ταλέντα. Τα… μάτια πολλών ομάδων στρέφονται πλέον στα ταλέντα κι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης», επισήμανε.
 
Σε ό, τι αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι παίρνουν ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, ο Μλάντεν Φορτούλα, είπε: «Οι Έλληνες παίκτες έχουν μεγάλη αξία. Και τις περισσότερες φορές πονούν περισσότερο την ομάδα από ότι κάποιοι ξένοι που έρχονται στην ομάδα και δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα. Οι Αθανασιάδης, Γεωργίου και Τσουκαλάς δείχνουν σπουδαία πράγματα».
 
 
Τα βραβεία…

Βραβεία δόθηκαν στους παρακάτω τερματοφύλακες: Τζούνιορ: Μαβίδης (Ολυμπιακού),Προπαιδικό: Πάντος (ΑΕΚ), Παιδικό: Ανδρούτσος (ΠΑΟ ΡΟΥΦ). Καλύτεροι παίκτες αναδείχθηκαν οι: Τζούνιορ:  Sehari (Partizan),
Προπαιδικό: Αμπντούλ (Παναθηναϊκός), Παιδικό: Τσολακίδης (ΠΑΟΚ).
 
Πρώτοι σκόρερ ήταν οι: Τζούνιορ: Τζιάς με 6 γκολ (ΠΑΟΚ), Προπαιδικό: Παπανικολάου με 7 γκολ (ΑΕΚ), Παιδικό: Κουλούρης με 5 γκολ (ΠΑΟΚ)
 
Οι τελικές τριάδες στις τρεις κατηγορίες έχουν ως εξής: Τζούνιορ: ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παρτιζάν. Προπαιδικό: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός. Παιδικό: ΠΑΟΚ, ΠΑΟ ΡΟΥΦ κι Ολυμπιακός.

ΠΑΕ Ηρακλής : «Θα πάρουμε την άδεια»


Λίγο μετά την απόρριψη του φακέλου αδειοδότησης της ΠΑΕ Ηρακλής , η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση ,  όπου αναφέρεται για το συγκεκριμένο ζήτημα και εκφράζει την αισιοδοξία   ότι  θα δωθει το πιστοποιητικό μετά την διαδικασία της έφεσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει τα εξής :

«Οι επεξηγήσεις και οι διευκρινίσεις, τις οποίες ζήτησε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, σχετικά με το φάκελο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, της παραδόθηκαν και θα δοθούν, διεξοδικά και παραστατικά και στο Δευτεροβάθμιο Οργανο. Η ομάδα θα αδειοδοτηθεί, διότι συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Οποιοι προτρέξουν να πανηγυρίσουν, θα εκτεθούν, για μια ακόμη φορά.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Αποκλειστικό: ΑΕΚ-Ατρόμητος στην ΕΡΤ!

Έστω και (σχεδόν) την τελευταία στιγμή, τα τηλεοπτικά δικαιώματα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας για την ελεύθερης εμβέλειας τηλεόραση έκλεισαν στην ΕΡΤ!

Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες του theplayer, μετά το ναυάγιο των συζητήσεων ανάμεσα σε ΟΤΕ και Alpha. Ο δεύτερος προτίμησε το Σάββατο 30/4 να βγάλει το Greek Idol live και όχι την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.

Τα δικαιώματα, τελικά, πήγαν στην δημόσια τηλεόραση.