Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πικέ: «Θα πάρουμε το κύπελλο του Βασιλιά σας!»

Το κλίμα προσπάθησε να δυναμητίσει όπως φαίνεται με τα όσα έλεγε σε ανθρώπους της Ρεάλ, παραμονές του τελικού του Copa del Rey, ο Ζεράρ Πικέ.
«Στους 8 βαθμούς, στους 8 βαθμούς! Μικροί Ισπανοί, σας έχουμε ήδη κερδίσει το δικό σας ισπανικό πρωτάθλημα, δείτε μας!», φώναζε ο άσος της Μπαρτσελόνα, στον οποίον την… έπεσαν μετά το τέλος του αγώνα οι Ράμος, Κασίγιας, Καρβάλιο, Πέπε και Αντεμπαγιόρ απαντώντας στα σχόλιά του.
Ένας από τους βοηθούς του Ζοσέ Μουρίνιο που ήταν παρών στο περιστατικό ζήτησε από τον Πικέ να πάει γρήγορα στα αποδυτήρια της ομάδας του και να σταματήσει τις προκλήσεις, αλλά ο Ισπανός δεν πτοήθηκε!
Μάλιστα, συνέχισε το… βιολί του, προκαλώντας τους αντιπάλους του ενόψει του τελικού του Copa del Rey. «Μικροί Ισπανοί, τώρα θα κερδίσουμε το Κύπελλο του Βασιλιά σας», είπε, λαμβάνοντας την απάντηση: «Για να δούμε αν θα αντιδράς έτσι όταν θα είσαι στην Εθνική Ισπανίας».
Από την πλευρά τους, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα καταγγέλλουν ότι ο Πέπε τους… έφτυσε στο τούνελ, αν και ο Πορτογάλος το διαψεύδει.
Όπως και να έχει, οι παίκτες έδωσαν ραντεβού για τον τελικό του Μεστάγια και όλα δείχνουν ότι το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα θερμό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: