Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η «μαύρη λίστα» του Ψωμιάδη!!

Τη «μαύρη λίστα» με τους ποδοσφαιριστές, που θα αποτελέσουν παρελθόν από την Καβάλα και δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ τις επόμενες δυο ημέρες.

Ήδη εφτά παίκτες έχουν δει την πόρτα της εξόδου από την Καβάλα. Πρώτος απ’ όλους ήταν ο Ζαν Κλοντ Νταρσεβίλ, ο οποίος στην ουσία αποτέλεσε παρελθόν από τους «αργοναύτες» από τον Ιανουάριο. Τον ακολούθησαν οι Ελευθεριάδης, Πετκάκης, Σιόντης, Πφέρτζελ, Γιέσε και Κατεργιαννάκης.

Ωστόσο, οι διοικούντες τη μακεδονική ομάδα δε σκοπεύουν να σταματήσουν εκεί, καθώς ο Σταύρος Ψωμιάδης έχει στα χέρια του τη «μαύρη λίστα». Σύμφωνα με πληροφορίες, το δρόμο της εξόδου θα ακολουθήσουν άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές και πιθανότατα ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα τους καλέσει στα γραφεία μέσα στις επόμενες δυο ημέρες, ώστε να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή οι προπονήσεις

Από εκεί και πέρα, οι Καβαλιώτες συνέχισαν σήμερα το μεσημέρι τις προπονήσεις. Η σημερινή έλαβε χώρα στο γήπεδο του Ζυγού και ο Γιάννης Ματζουράκης έριξε το βάρος, όπως και χθες, σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Τέλος, οι προπονήσεις του συλλόγου θα συνεχιστούν μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τριήμερο ρεπό, που σημαίνει ότι θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς από την Τρίτη του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: