Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Γκουαρντιόλα: «Όλα μπορούν να συμβούν»

Λίγες ώρες πριν το El Clasico No2, για τον τελικό του Copa Del Rey ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για την «μάχη» της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης και εξήγησε ότι σε τέτοια παιχνίδια όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά.

Ο τεχνικός των «Μπλαουγκράνα» είπε αρχικά: «Όλα μπορούν να συμβούν. Είμαστε δύο σπουδαίες ομάδες. Θα υπάρξει μια φανταστική ατμόσφαιρα και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Όσο για τον Μέσι και την αντιαθλητική του ενέργεια να πετάξει την μπάλα στον κόσμο της Ρεάλ, ο Γκουαρντιόλα είπε: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του για αυτό το πράγματα, αλλά η συμπεριφορά του ήταν κακή Αν κάποιος έπαθε κάτι ζητώ συγγνώμη».

Για την πορεία της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ στο Κύπελλο: «Το ότι φτάσαμε εδώ είναι ένα δώρο για εμάς. Έχουμε μιλήσει για το τι έγινε στο ματς του Σαββάτου. Κάποια πράγματα τα κάναμε καλά, κάποια όχι και τόσο. Και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε τώρα για να κερδίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε πιο θαρραλέοι και τολμηροί και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες παίζοντας πιο γρήγορα. Η Μπαρτσελόνα έχει κάποιες αρετές που δεν έχει η Ρεάλ, και η Ρεάλ κάποιες που δεν έχουμε εμείς. Αλλά υπάρχουν και κάποια απρόβλεπτα στοιχεία».

Τέλος στάθηκε και στην αμυντική τακτική που επέλεξε ο Μουρίνιο στο ματς του πρωταθλήματος: «Δεν θα κρίνω εγώ την προσέγγιση του Μουρίνιο. Ο συνάδελφος μου ξέρει την ομάδα του πολύ καλύτερα από ό,τι εγώ. Είναι σπουδαίος τεχνικός, έχει κερδίσει όλους τους τίτλους και νιώθω σεβασμό για αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: