Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Προτιμάει Καστίγιο ο Τσιώλης

Την έγκρισή του για την παραμονή του Νέρι Καστίγιο στον Άρη έδωσε ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ενώ για την περίπτωση του Μπομπαντίγια, τόνισε ότι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα για να μπορέσει να μείνει στην ομάδα.
Ο 24χρονος φορ θα πρέπει να αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς και νοοτροπία. Από την άλλη το μόνο εμπόδιο για τον Καστίγιο είναι η Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στους «κίτρινους», αλλά το συμβόλαιό του με την ουκρανική ομάδα λήγει το 2012.
Το πιθανότερο είναι ο παίκτης να λύσει το συμβόλαιό του με τους Ουκρανούς κι έτσι ο Άρης δεν θα χρειαστεί να πληρώσει ώστε να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.
Όσον αφορά τις υπόλοιπες κινήσεις, ο Τσιώλης θα έχει συνεχείς συναντήσεις με τη διοίκηση της ομάδας. Πρώτα θα τρέξουν τα θέματα με τους δανεικούς και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν. Από τις εισηγήσεις του Έλληνα τεχνικού θα κριθεί η τύχη των Καστίγιο, Μπομπαντίγια, Ντανίλο, Χουάνμα και Ρονάλντο.
Οριστικοποιείται το πλάνο προετοιμασίας
Την επόμενη εβδομάδα θα οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες της προετοίμασίας του Άρη στο εξωτερικό, με τον Γιώργο Χερίδη να ταξιδεύει σε Ιταλία και Αυστρία για να κλείσει το αθλητικό κέντρο. Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει τον Ιούνιο, ενώ πριν από την αποχώρηση στο εξωτερικό η ομάδα θα ταξιδέψει πιθανόν στο Καρπενήσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: