Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Στενό μαρκάρισμα στον Πίρλο η «Κυρία»

Οι ιθύνοντες της Γιουβέντους, μετά την φετινή αποτυχημένη χρονιά είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι είναι δυνατό για να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο του χρόνου.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η «μεγάλη κυρία» έχει αρχίσει ήδη διαπραγματεύσεις με τον Αντρέα Πίρλο, ενώ γλυκοκοιτάζει και τον Ρικάρντο Μοντολίβο της Φιορεντίνα.

Ο γενικός διευθυντής της «Γιούβε», Μπέπε Μαρότα, υπογράμμισε πως θα προστεθούν δυο-τρεις παίκτες με μεγάλη ποιότητα στο κέντρο της ομάδας. Ο ένας, μάλλον θα είναι ο Πίρλο, ο οποίος βολεύει μια και μένει ελεύθερος. Μάλιστα, ιταλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως οι διαπραγματεύσεις έχουν ήδη αρχίσει και βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ο έτερος χαφ, ενδεχομένως να είναι ο Μοντολίβο ο οποίος αρέσει. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει πει από την Τρίτη στους δημοσιογράφους πως περιμένει προτάσεις για τον αθλητή του. Ο μέσος των «βίολα» αρνήθηκε να υπογράψει νέο ανανεωμένο συμβόλαιο με την Φιορεντίνα και σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» η «Γιούβε» προτίθεται να προσφέρει μετρητά στους «Βιόλα», αλλά και τον Μανουέλ Τζιαντονάτο ως

Δεν υπάρχουν σχόλια: