Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Copa Italia: Στη Σικελία θα κριθεί ο φιναλίστ

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς, η Μίλαν έμεινε στο 2-2 με την Παλέρμο στο «Σαν Σίρο» και θα διεκδικήσει την πρόκριση της στον τελικό του κυπέλλου στον επαναληπτικό της Σικελίας.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους «ροσονέρι», οι οποίοι βρίσκονταν συνέχεια έξω από την περιοχή ντου Σιριγκού και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ζλάταν Ιμπαΐμοβιτς έπειτα από σέντρα του Μάσιμο Όντο. Η απάντηση των Σικελών ήταν άμεση, καθώς ο Παστόρε νίκησε στο σπριντ τον Παπασταθόπουλο και εν συνεχεία «εκτέλεσε» τον Αμέλια, στη μοναδική φάση που έκαναν οι γηπεδούχοι στα πρώτα 45 λεπτά.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι και προηγήθηκαν στο 53ο λεπτό με τον Χερνάντεζ. Οι Σικελοί κυνήγησαν κι άλλο γκολ στη συνέχεια, καθώς έβλεπαν πως η άμυνα της Μίλαν δεν βρισκόταν στην καλύτερη βραδιά της. Από το 70’ και μετά οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα και άρχισαν να απειλούν και τα κατάφεραν στο 76ο λεπτό με τον Εμάνουελσον, ο οποίος πέτυχε και το παρθενικό του τέρμα με τη νέα του ομάδα. Στα εναπομείναντα λεπτά τίποτα δεν άλλαξε και όλα πλέον θα κριθούν στον επαναληπτικό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: