Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ακροβατεί για πιστοποιητικό ο Ηρακλής

Σε μια κόκκινη γραμμή ακροβατεί η ομάδα του Ηρακλή που περιμένει σήμερα με αγωνία την ΕΠΟ προκειμένου να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής για την επόμενη σεζόν.
Χθες η εισήγηση της επιτροπής αδειοδοτησης ήταν αρνητική και ζητήθηκε από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης να προσκομίσει σήμερα συμπληρωματικά έγγραφα. Αυτό σήμανε συναγερμό για μια ακόμα φορά στην Μίκρα προκειμένου να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες ώστε να καταφέρει σήμερα να πάρει το πολυπόθητο χαρτί.

Στην ΠΑΕ παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν εκφράζουν την αισιοδοξία τους και ευελπιστούν ότι όλα σήμερα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα υπάρξουν περιπέτειες ανάλογες με τις περσινές.

«Είτε έτσι είτε αλλιώς ο Ηρακλής θα πάρει την αδειοδοτηση» δήλωσε χαρακτηριστικά χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Τάκης. Πολύ πιθανό είναι και σήμερα να βρεθούν στην Αθήνα εκπρόσωποι του  Ηρακλή που μαζί με τους δικηγόρους Γρηγορίου και Βαγγιάτα θα παραδώσουν τα συμπληρωματικά στοιχεία στην επιτροπή.

Την ίδια στιγμή η αγωνία του  κόσμου έχει φτάσει στο κατακόρυφο και περιμένει σήμερα να ακούσει ευχάριστες ειδήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κάλεσμα στον κόσμο

Οι μέρες  του περσινού καλοκαιριού φαίνεται να αναβιώνουν στον Ηρακλη, από την στιγμή που ο ΓΣ καλεί τον κόσμο να παραστεί την Μ. Τετάρτη στο Κατσάνειο στις 20.00.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτου απόφασης που θα λάβει λίγες ώρες νωρίτερα το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ο Ηρακλής, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στην ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου και ώρα 20:00 στο Κατσάνειο με σκοπό την ενημέρωση για τις εξελίξεις της αδειοδότησης του ποδοσφαιρικού τμήματος», αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: