Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Τελεσίγραφο στους Ρώσους από την IAAF!!

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι ρώσοι πρέπει να πάρουν θέση στις κατηγορίες που τους αποδίδει η WADA για το σκάνδαλο ντόπινγκ που έχει ξεσπάσει σήμερα.

Τελεσίγραφο στους Ρώσους από την IAAF

Όμως δεν έμεινε εκεί, αλλά τους έδωσε και τελεσίγραφο για το μέχρι πότε μπορούν να το κάνουν.

Όπως τόνισε πρέπει οι ρώσοι υπεύθυνοι να έχουν απαντήσει στο ζήτημα μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εάν δεν το κάνουν τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η τιμωρία που πρότεινε η WADΑ, δηλαδή, ο αποκλεισμός όλων των ρώσων αθλητών από τους αγώνες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γερμανίας!!

Την παραίτησή του από την προεδρία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γερμανίας ανακοίνωσε την Δευτέρα ο Βόλφγκανγκ Νίρμπαχ, έπειτα από την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της ανάθεσης του Μουντιάλ του 2006.

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γερμανίας
Καζάνι που βράζει… θυμίζει η Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία της Γερμανίας, καθώς από το απόγευμα της Δευτέρας έμεινε «ακέφαλη».

Ο πρόεδρος, Βόλφγκανγκ Νιρσμπαχ, ανακοίνωσε στο πλαίσιο της συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην Φρανκφούρτη, την παραίτησή του. Αιτία, αποτελεί η ανάμιξη του ονόματός του στο σκάνδαλο της ανάθεσης του Μουντιάλ του 2006.

«Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, τα οποία με ανάγκασαν να το κάνω. Κατάλαβα ότι είχε έρθει η στιγμή να αναλάβω την πολιτική ευθύνη για όσα συνέβησαν», φέρεται να είπε κατά την διάρκεια της συνέλευσης ο 64χρονος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα αντικατάσταση χλοοτάπητα στην Τούμπα!!

Στη διακοπή της συνεργασίας της με την εταιρεία που τοποθέτησε τον χλοοτάπητα στο γήπεδο της Τούμπας προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πρόκειται να προχωρήσει σε νέα αντικατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Νέα αντικατάσταση χλοοτάπητα στην Τούμπα
Απόλυτα δυσαρεστημένοι από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας έμειναν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δύο μήνες μετά την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η διακοπή της συνεργασίας με την εταιρεία που τον τοποθέτησε.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει το συμβόλαιο των δύο πλευρών, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πληρώσει την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και επιπλέον η εταιρεία αναμένεται να αποζημιώσει την ΠΑΕ.

Η διοίκηση του «Δικεφάλου» έχει αρχίσει ήδη την αναζήτηση εταιρείας που εδρεύει στο εξωτερικό και στόχος είναι να επιτευχθεί άμεσα η αντικατάσταση του χλοοτάπητα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σκότωσε προπονητή επειδή δεν έβαλε την κόρη του να παίξει!!

Απίστευτη, αλλά δυστυχώς αληθινή ιστορία στο Μεξικό! Πατέρας ενός κοριτσιού 12 ετών πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ προπονητή, επειδή δεν χρησιμοποίησε την κόρη του σε ματς μπάσκετ!

Σκότωσε προπονητή επειδή δεν έβαλε την κόρη του να παίξει!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πριν το τραγικό συμβάν οι δύο άνδρες είχαν έναν έντονο διάλογο, όπου κάποιοι κάνουν λόγο ακόμη και για χειροδικία, με τον θύτη στη συνέχεια να βγάζει ένα πιστόλι και να πυροβολεί εν ψυχρώ το θύμα πέντε φορές, στο κεφάλι και στο στήθος. Ο θάνατος του άτυχου 33χρονου προπονητή ήταν ακαριαίως, όπως διαπίστωσε αργότερα το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε στο σημείο.

Από ‘κει και πέρα, ο πατέρας-δολοφόνος αναζητείται από την μεξικανική αστυνομία, καθώς αμέσως μετά την πράξη του μπήκε σε ταξί και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Λίγο αργότερα, ο οδηγός του ταξί συνελήφθη, ενώ υποστήριξε πως δέχθηκε απειλές για τη ζωή του, αφού ο καταζητούμενος κρατούσε το όπλο στα χέρια του.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Συμμετέχουν κανονικά στα διεθνή τουρνουά οι ρώσοι αθλητές»

Ο υπουργός αθλητισμού της Ρωσίας φρόντισε να καθησυχάσει τους αθλητές της χώρας.

«Συμμετέχουν κανονικά στα διεθνή τουρνουά οι ρώσοι αθλητές»
Να καθησυχάσει τους ρώσους αθλητές φρόντισε ο υπουργός αθλητισμού της χώρας. Ο Βιτάλι Μϊκτο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για να τοποθετηθεί στο μεγάλο σκάνδαλο ντόπινγκ και επεσήμανε ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος μέχρι τώρα.

Ο Μίτκο επεσήμανε ότι οι ρώσοι αθλητές θα συνεχίσουν να συμμετέχουν κανονικότατα στα διεθνή τουρνουά καθώς δεν υπάρχει καμία τιμωρία. Μάλιστα, ευχαρίστησε τη WADA για τις έρευνες που έχει κάνει και για το συμπέρασμα που έφτασε αλλά υπογράμμισε ότι πλέον η Ρωσία είναι αυτή η οποία πλέον θα αναλάβει να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει.

«Θα μελετήσουμε τα στοιχεία τα οποία έχει συγκεντρώσει. Θα τα εξετάσουμε με τη σειρά μας και θα πάρουμε μέτρα εάν κρίνουμε ότι χρειάζονται», τόνισε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τρομερή απώλεια με Παγιέ!!

Νοκ – άουτ για τους επόμενους τρεις μήνες ο Ντιμίτρι Παγιέ, με τη Γουέστ Χαμ να χάνει έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της, τη φετινή σεζόν!  
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός που έχει κάνει... παπάδες την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο Λονδίνο και είναι ένας απο τους κυριότερους λόγους της θετικής πορείας των «σφυριών» στο πρωτάθλημα, αναγκάζεται πλέον να επιστρέψει από... Φλεβάρη και βλέπουμε.
Όπως ενημέρωσε μέσω social media ο Τζακ Σάλιβαν, γιος του εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου, Ντέιβιντ Σάλιβαν, ο ποδοσφαιριστής θα μείνει για τρεις μήνες εκτός δράσης έπειτα από το πρόβλημα που ακόμισε στην ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση με την Έβερτον, το περασμένο Σάββατο.
*Πηγή: England365.gr*

Υποδοχή με... φίδια στον Ντελφ!! (pics)

Ο τρόπος που άφησε την Άστον Βίλα δεν ήταν καθόλου τιμητικός, ούτε για τον ίδιο, αλλά ούτε και για τον σύλλογο του Μπέρμιγχαμ. Ο Φαμπιάν Ντελφ, επιστρέφοντας στο «Βίλα Παρκ», ως εχθρός πλέον, έγινε υποδεκτός με... φίδια από τους οπαδούς της Άστον Βίλα που τον βλέπουν πλέον να φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.  
Ο Άγγλος χαφ, βλέποντας πόσο τον ήθελαν οι «πολίτες» το φετινό καλοκαίρι, δεν ήξερε πως να διαχειριστεί την κατάσταση...
Αρχικά με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε λόγο για επιθυμία να σεβαστεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού και το ρόλο που είχε στην Άστον Βίλα για να συνεχίσει ν' αποτελεί καθοδηγητή της ομάδας, αλλά τελικά... υπέκυψε στο δέλεαρ του πρωταθλητισμού και της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σίτι.
Δεν μετάνιωσε για την απόφασή του, όμως, ήξερε ότι δεν έφυγε σαν φίλος από το Μπέρμιγχαμ.
Του το έδειξαν αυτό οι οπαδοί της πρώην ομάδας του, στο Κυριακάτικο ματς...



*Πηγή: England365.gr*

Οριστικό φινάλε για Μόγιες!!

Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν στέριωσε ούτε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και απομακρύνθηκε έπειτα από έναν χρόνο παρουσίας στον πάγκο του ισπανικού συλλόγου.  
Το κλίμα είχει γίνει... βαρύ κι ασήκωτο, η κατάσταση μη αναστρέψιμη και η ήττα (2-0) από τη νεοφώτιστη Λας Πάλμας την Παρασκευή για την 11η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν, έφερε το τέλος.
Εξάλλου, σε αυτά τα 11 παιχνίδια της φετινής σεζόν, είχαν έρθει μόλις δύο νίκες.
Ο Μόγιες, έναν χρόνο μετά την πρόσληψή του, αποτελεί παρελθόν από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στη δεύτερη απόλυσή του μετά από αυτή του 2014 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...
*Πηγή: England365.gr*

Αμερικανοί απέκτησαν μετοχές της Μπόρνμουθ!!

Η εταιρεία PEAK6 Investments L.P. με έδρα το Σικάγο, επισημοποίησε την απόκτηση του 25% των μετοχών της Μπόρνμουθ, κάνοντας μάλιστα σημαντική επένδυση στον σύλλογο!
Οι νεοφώτιστοι στην Πρέμιερ Λιγκ, ανακοίνωσαν ότι οι Αμερικανοί επενδυτές απέκτησαν το συγκεκριμένο ποσοστό των μετοχών, με τον συνιδρυτή της εταιρείας, Ματ Χόλσιζερ να ηγείται αυτής της εισόδου στα μετοχικά της Μπόρνμουθ.
Ο ισχυρός άνδρας της Μπόρνμουθ, Μαξίμ Ντεμίν έκανε λόγο για πολύ σημαντική εξέλιξη για το μέλλον του συλλόγου και για την εδραίωσή του στο υψηλότατο επίπεδο.
Ο Χόλσιζερ υποστήριξε ότι πρώτη φορά είχε έρθει σε επαφή με την αγγλική ομάδα πριν από δύο χρόνια και έκτοτε παρακολουθούσε τις εξελίξεις και την άνοδο της Μπόρνμουθ μέχρι την αναρρίχηση στην Πρέμιερ Λιγκ.
*Πηγή: England365.gr*

Συλλήψεις οπαδών στο Λονδίνο!!

Στη σύλληψη οκτώ οπαδών, που κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών, επίθεση και διατάραξη της δημόσιας τάξης, προέβησαν οι αστυνομικές Αρχές του Λονδίνου μετά το ντέρμπι της Άρσεναλ και Τότεναμ!  
Σύμφωνα με πληροφορίες του «SkySports», οι δύο σύλλογοι συνεχίζουν να συνεργάζονται με την αστυνομία για τον εντοπισμό και άλλων δραστών. Σύμμαχο στην προσπάθεια αυτή θα έχουν και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, η οποία έχει αποδείξει πολλές φορές την ευαισθησία σε τέτοιου είδους ζητήματα.
Εκτός των άλλων έχουν καταγραφεί καταστροφές στις τουαλέτες του γηπέδου (εικόνες έχουν κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου), ενώ αναζητείται και οπαδός που έριξε βεγγαλικό και χτύπησε στον Μεσούτ Εζίλ!
*Πηγή: England365.gr*

Κέιν: «Παίζουμε στα ίσα τους μεγάλους»!

Άλλη Τότεναμ, πιο δυνατή και ικανή να κοντράρει τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες της Αγγλίας βλέπει φέτος ο Χάρι Κέιν!  
Ο επιθετικός των Λονδρέζων μίλησε για το ανταγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει φέτος η ομάδα στα «δυνατά» παιχνίδια, ενώ έκανε… προσπέραση όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου!
«Η ισοπαλία ενάντια στην Άρσεναλ έδειξε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στα ίσα τις μεγάλες ομάδες. Ίσως να αξίζαμε τη νίκη στο «Emirates» και ενάντια στη Λίβερπουλ, ενώ πήραμε το τρίποντο με 4-1 σε βάρος της Σίτι. Όσον αφορά τα δύο πρώτα ματς που ανέφερα, δεν παίξαμε για την ισοπαλία. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και γενικώς παίξαμε καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε ακριβώς έτσι, αφού ακολουθούν άλλα δύο ντέρμπι. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε διεκδικητές του τίτλου, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Βρισκόμαστε σε εξαιρετική θέση, έχοντας παίξει με πολύ δυνατούς αντιπάλους», ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνούς στράικερ, που συνέχισε:
«Πρέπει να προσέξουμε τελευταία ματς του έτους, διότι συνήθως δεν τα πηγαίνουμε καλά στην περίοδο της πρωτοχρονιάς. Στόχος μας λοιπόν είναι να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους σε αυτό το διάστημα».
*Πηγή: England365.gr*

«Δεν πάει πουθενά ο Σιμεόνε»

Σε αντίθεση με το ρεπορτάζ της «Daily Mirror» που έκανε λόγο για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι από τον Ντιέγκο Σιμέονε, ο γνωστός δημοσιογράφος, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, τόνισε πως οι «ροχιμπλάνκος» σχεδιάζουν το μέλλον του με τον Αργεντινό στον πάγκο.  
Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν φαίνεται να έχει το δημοσίευμα της «Daily Mirror» που αποκάλυπτε την πρόθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε να είναι από το ερχόμενο καλοκαίρι ο νέος τεχνικός της Τσέλσι.
Ο ειδικός σε μεταγραφικά ζητήματα και δη, στην Ισπανία, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, φρόντισε μετά από επαφές που είχε με ανθρώπους των «ροχιμπλάνκος» να ξεκαθάρισε ότι ο Αργεντινός κόουτς θα παραμείνει στην ισπανική πρωτεύουσα.
«Ήμουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης την περασμένη εβδομάδα και με διαβεβαίωσαν ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι στο ''Βιθέντε Καλντερόν'' για να μείνει. Το πλάνο λέει ότι θα μείνει για μεγάλο διάστημα και με το νέο συμβόλαιο υπάρχει η εγγύηση ότι θα μείνει για ακόμα κάποια χρόνια. Ο Σιμεόνε δεν έχει προετοιμάσει ακόμα τον εαυτό του για να πάει στην Αγγλία. Στην Ατλέτικο είναι σίγουροι ότι θα μείνει», έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του στήλη στο «Sky Sports». 
*Πηγή: England365.gr*

Γουίλιαμς: «Όλοι μαζί, ενωμένοι»!

Σύνθημα ανασύνταξης από τον αρχηγό της Σουόνσι, Άσλεϊ Γουίλιαμς, ο οποίος παραδέχτηκε μεν ότι η ομάδα έχει μπει σε δύσκολο σταυροδρόμι, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι όλοι μαζί θα μπορέσουν να αντιστρέψουν την κατάσταση.
Ο έμπειρος αμυντικός ρωτήθηκε για την τραγική, φετινή πορεία των Ουαλών (14η θέση) και χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, παραδέχτηκε το… πρόβλημα.
«Υπάρχει πίστη ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Το μήνυμά μας προς τον κόσμο είναι ότι θα μείνουμε ενωμένοι! Έχω ζήσει δύσκολες στιγμές και αυτή είναι ακόμη μία. Δεν βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε, ούτε παίζουμε όμως θα περιμέναμε. Δεν παίρνουμε πολλές νίκες, ενώ αδυνατούμε να κρατήσουμε απαραβίαστη την εστία μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουαλός σέντερ μπακ και πρόσθεσε:
«Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε από τους εαυτούς μας και να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι προσωπικό το θέμα, αλλά συνολικό. Πρέπει να συζητήσουμε όλοι ορισμένα πράγματα, γιατί πάντα δουλεύουμε σκληρά. Δεν χωρά αμφιβολία για αυτό. Πρέπει να βρούμε  τι φταίει».
*Πηγή: England365.gr*

Πάει Μπάρνσλεϊ ο Τόνεϊ!!

Στην Μπάρνσλεϊ θα συνεχίσει την καριέρα του για τον επόμενο μήνα, ως δανεικός από τη Νιούκαστλ, ο νεαρός στράικερ, Άιβαν Τόνεϊ.
Παίκτη της Μπάρνσλεϊ θα είναι για περίπου έναν μήνα ο Άιβαν Τόνεϊ.
Ο 19χρονος, ο οποίος μετακόμισε στη Νίουκαστλ το περασμένο καλοκαίρι από την Νορθάμπτον, έχει καταφέρει να αγωνιστεί τρεις φορές, όλες ως αναπληρωματικός στην πρώτη ομάδα.
Έτσι λοιπόν θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμό του Μπάρνσλεϊ, παίρνοντας έτσι σαφώς περισσότερα λεπτά συμμετοχής στα πόδια του.
*Πηγή: England365.gr*

Φόβοι για Σακό!

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μαμαντού Σακό περιμένουν στις τάξεις της Λίβερπουλ για να διαπιστώσουν αν όντως ο τραυματισμός που αποκόμισε στο πόδι στο ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, είναι τόσο σοβαρός, όσο φοβούνται.
Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι άνθρωποι της Λίβερπουλ.
Ο Μαμαντού Σακό αποχώρησε τραυματίας στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, έχοντας αποκομίσει έναν τραυματισμό στο δεξί πόδι, μετά από εναέρια «μονομαχία» που είχε με τον Γιανίκ Μπολάσι.
Ο Γάλλος διεθνής αναμένεται σήμερα να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, με το ιατρικό τιμ να έχει φόβους για σοβαρή ζημιά. Αυτό βέβαια θα διαπιστωθεί μετά τις ακτινογραφίες που θα κάνει ο παίκτης.
*Πηγή: England365.gr*

Φούλαμ και ΚΠΡ για Πίρσον!!

«Μάχη» στο δυτικό Λονδίνο για το ποια εκ των Φούλαμ και ΚΠΡ, οι οποίες αμφότερες βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, θα καταφέρει να εξασφαλίσει πρώτη το «ναι» του Νάιτζελ Πίρσον. 
«Μήλον της έριδος» για τις Φούλαμ και ΚΠΡ είναι ο Νάιτζελ Πίρσον.
Μετά τις αποχωρήσεις των Κιτ Σίμονς και Κρίς Ράμσεϊ αντίστοιχα, αμφότεροι οι σύλλογοι του δυτικού Λονδίνου έχουν βγει στην... αγορά αναζητώντας τους διαδόχους.
Σύμφωνα λοιπόν με τη «Daily Mirror» και οι δύο ομάδες έχουν καταλήξει στον πρώην τεχνικό της Λέστερ, με τους «κότατζερς» να έχουν και την εναλλακτική λύση του Πολ Λάμπερτ.
*Πηγή: England365.gr*

Αντέδρασε ο πρόεδρος ομοσπονδίας στίβου της Ρωσίας!!

Ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας στίβου υπογράμμισε ότι θα πρέπει να δοθεί μια ευκαιρία στους αθλητές της χώρας να καθαρίσουν το όνομά τους.

Αντέδρασε ο πρόεδρος ομοσπονδίας στίβου της Ρωσίας
Να δοθεί μια ευκαιρία στους ρώσους αθλητές να αποδείξουν την αθωότητα τους . Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας στίβου της Ρωσίας το σκάνδαλο της καταστροφής δειγμάτων των αθλητών της χώρας το οποίο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις τις τελευταίες ώρες.

«Το ενδεχόμενο της τιμωρίας θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της IAAF τον Νοέμβριο. Θα πρέπει να αποδειχθεί ότι οι παραβιάσεις –εάν αυτές έχουν γίνει- ήταν λάθη της ομοσπονδίας και όχι μεμονωμένων αθλητών. Θα πρέπει να μας δοθεί μια ευκαιρία για να καθαρίσουμε τα ονόματά μας», ήταν η δήλωση του Βαντίμ Ζελέτσενοκ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στην έξοδο της Άρσεναλ ο Ντεμπισί!!


Συνειδητοποιημένος ότι είναι πιθανό να αναζητήσει σε άλλη ομάδα την τύχη του παρουσιάζεται ο Ματιέ Ντεμπισί, καθώς οι ελάχιστες παρουσίες του στη βασική ενδεκάδα της Άρσεναλ, τον οδηγούν στην έξοδο.

Στην έξοδο της Άρσεναλ ο Ντεμπισί
Όλο και κερδίζει πόντους το σενάριο να αποχωρήσει από την Άρσεναλ ο Ματιέ Ντεμπισί, καθώς ο Γάλλος μπακ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αρσέν Βενγκέρ 1,5 χρόνο μετά τη μεταγραφή του από τη Νιούκαστλ.

Ο 30χρονος έχει αγωνιστεί μόλις 6 φορές ως βασικός τη φετινή σεζόν, με τον Έκτορ Μπεγιερίν να είναι αυτός που έχει κερδίσει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, εξέλιξη που έχει απογοητεύσει τον Ντεμπισί.

«Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Προσπαθώ να μείνω δυνατός. Θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι τον Δεκέμβριο και μετά θα δούμε», ανέφερε στην Daily Mirror ο έμπειρος αμυντικός που φαίνεται να ενδίδει τις πιέσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ να αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες» ώστε να βρει μια ομάδα να παίζει βασικός.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γαλλίας του έχει ξεκαθαρίσει ότι αν θέλει να παραμείνει στο ρόστερ των «τρικολόρ», πρέπει να αγωνίζεται βασικός και μάλλον αυτό στην Άρσεναλ δεν μπορεί να συμβεί.

Η Ρόμα είναι μία από τις ομάδες που φέρεται να εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Ντεμπισί, αλλά όλα θα κριθούν κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Νew York City ο Βιεϊρά!

Στον πάγκο της New York City θα κάτσει από την 1η Ιανουαρίου και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Πατρίκ Βιεϊρά, που αφήνει την ομάδα νέων της Μάντσεστερ Σίτι.

Στη Νew York City ο Βιεϊρά
Τα ηνία της New York City θα αναλάβει από τη νέα σεζόν στο MLS ο Πατρίκ Βιεϊρά. Ο Γάλλος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου και την Δευτέρα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Στον πάγκο θα κάτσει από την 1η Ιανουαρίου 2016, όταν και ξεκινάει και η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έτσι, ο Βιεϊρά θα αφήσει τον πάγκο της ομάδας νέων της Μάντσεστερ Σίτι.

«Είμαι ενθουσιασμένος για τον ρόλο που θα έχω στη New York. Να δουλέψεις με αυτούς τους παίκτες αλλά και με τους Κλαούντιο Ρέινα (αθλητικός διευθυντής) και Ρομπ Βαρτουχιάν (προπονητής τερματοφυλάκων) είναι ένα συναρπαστικό πρότζεκτ. Οι φίλοι της ομάδας είναι πιστοί και μάλιστα σε μία ιδιαίτερη πόλη, την οποία γνωρίζω καλά. Δεν μπορώ να περιμένω», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μαυροειδής: «Από την αρχή ήθελα να έρθω στην ΑΕΚ»

Ως μία ανταμοιβή και παράλληλα δικαίωση της σκληρής δουλειάς που έχει κάνει, χαρακτήρισε ο Δημήτρης Μαυροειδής τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Μαυροειδής: «Από την αρχή ήθελα να έρθω στην ΑΕΚ»
Πανευτυχής που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ο Έλληνας σέντερ, μιλώντας στην ιστοσελίδα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, τόνισε πως αυτό αποτελεί μία δικαίωση για τη σκληρή δουλειά που κάνει, ενώ αποκάλυψε πως το «φλερτ» ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι που πέρασε.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Μαυροειδή στο aekbc.gr:

-Δημήτρη, πως νιώθεις που ανήκεις και επίσημα πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ;

«Είναι μία μεγάλη στιγμή δικαίωσης για μένα μετά από όλα αυτά που τράβηξα με τον τραυματισμό μου. Με πολλή δουλειά επιστρέφω στο υψηλότερο επίπεδο, σε μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και καλή πορεία στην Ευρώπη. Πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, ώστε, να επιτευχθούν και οι προσωπικοί μου στόχοι και της ομάδας».

-Τι ήταν αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να πεις το «ναι» και να συνεχίσεις την καριέρα σου στην ΑΕΚ;

«Δεν ήταν δύσκολη επιλογή. Από την αρχή ήθελα να έλθω στην ΑΕΚ. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις το καλοκαίρι, δεν προχώρησε, ωστόσο, τώρα βρέθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες, το σωστό timing και συμφωνήσαμε».

-Η γνώμη σου για τον προπονητή Σάκοτα;

«Είχα μιλήσει με τον κόουτς και του είχα πει ότι θέλω να έλθω στην ΑΕΚ. Θα είμαι στρατιώτης του. Είμαι παίκτης του προπονητή. Θα δώσω το 100% και γι’ αυτόν και για την ΑΕΚ».

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ;

«Θέλω ο κόσμος να έλθει στο γήπεδο και να μας βοηθάει. Να ξέρουν ότι και εγώ και η ομάδα θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να τους ευχαριστήσουμε και να πάμε την ομάδα ψηλά. Να ξέρουν ότι κάθε στιγμή θα πολεμάμε γι' αυτούς».

Οι 14 καλλονές που αλλάζουν τους ποδοσφαιριστές σαν τα πουκάμισα!! (pics)

Η αδυναμία των γυναικών στους ποδοσφαιριστές είναι δεδομένη. Δείτε τις 14 καλλονές που έχουν δείξει την συμπάθειά τους για τους... γόηδες των γηπέδων με παραπάνω από μια γνωστές σχέσεις.

Οι 14 καλλονές που αλλάζουν τους ποδοσφαιριστές σαν τα πουκάμισα (pics)

Άιντα Γιέσπικα


inner
Η παρουσιάστρια από την Βενεζουέλα τρέλανε τον Μεσούτ Οζίλ -με κάποιους να υποστηρίζουν πως αυτή είναι ο λόγος που έφυγε από την Ρεάλ Μαδρίτης- ενώ είναι γνωστή και για την σχέση της με τον –τότε παίκτη της Ρόμα- Ματέο Φεράρι

Τζένι Τόμσον


inner
Η εκρηκτική συνοδός πολυτελείας έγινε ο λόγος που απίστησε ο Γουέιν Ρούνεϊ όταν ήταν έγκυος η σύζυγός του, ενώ μετά απ’ αυτό είχε μπλεξίματα και με τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος λίγο αργότερα χώρισε με την Ραφαέλα Φίκο.

Ντανιέλ Λόιντ


inner
Η 31χρονη καλλονή έβγαινε με τον Τέντι Σέρινχαμ για ένα χρόνο, ενώ για μικρότερο διάστημα ήταν γνωστή η σχέση της με τον Μάρκους Μπεντ το 2007. Τον ίδιο χρόνο την… απολάμβανε ο Τζερμέιν Ντεφόου μέχρι το 2007, όταν γνώρισε τον Τζέιμι Οχάρα, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2012 και χώρισε δύο χρόνια αργότερα.

Ίμοτζεν Τόμας


inner
Όταν στέφθηκε Μις Ουαλία τα φώτα έπεσαν πάνω της. Τότε την… τσέκαρε ο Ράιαν Γκιγκς, με τον οποία έμεινε για ένα διάστημα, ενώ αργότερα έβγαινε με τον Τζερμέιν Ντεφόου.

Ελιζαμπέτα Κανάλις


inner
Η πιο γνωστή σχέση του καλλίγραμμου μοντέλου ήταν με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Αυτό αυξάνει ακόμα περισσότερο την επιτυχία του Κριστιάν Βιέρι, με τον οποίο έβγαινε για τέσσερα χρόνια και τον Ρετζινάλντο που αποτέλεσε την επόμενη σχέση της.

Τζέμα Άτκινσον


inner
Η πρώτη γνωστή σχέση της Αγγλίδας καλλονής ήταν με τον πρώην επιθετικό της Έβερτον Μάρκους Μπεντ, όμως αυτή που έκλεψε τα βλέμματα ήταν η σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πριν αρχίσει την μακριά λίστα με τις κατακτήσεις, όταν ακόμα ήταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος σταρ έβγαινε με την Άτκινσον, μέχρι που… βαρέθηκαν ο ένας το άλλον.

Άλις Γκούντγουιν


inner
Μια ακόμα γνωστή σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι η κούκλα απ’ την Αγγλία, το 2009, ενώ πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε με τον πρώην φορ της Άρσεναλ, Ζερμέν Πέναντ.

Νερέιντα Γκαλάρντο


inner
Γνωρίστηκε με τον Σέρχιο Ράμος σε κλαμπ το 2007, ενώ λίγο αργότερα μπήκε στην λίστα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μελίσα Σάτα


inner
Η Ιταλίδα παρουσιάστρια είχε σχέση με τον Κριστιάν Βιέρι απ’ το 2006 έως το 2011, ενώ μόλις χώρισαν άρχισε να βγαίνει με τον Κέβιν Μπρινς Μπόατεγκ.

Αλέσια Τεντέσκι


inner
Μια ακόμα κατάκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν κράτησε για πολύ. Οι δυο τους έδειχναν να διασκεδάζουν παρέα, όμως σύντομα λύθηκε ο δεσμός τους. Όπως έγινε και με τον Μπλερίμ Τζεμαϊλί που έβγαινε με την Ιταλίδα ηθοποιό λίγο αργότερα.

Φάνι Νεγκουέσα


inner
Ήταν η γυναίκα που προσπάθησε να τιθασεύσει τον Μάριο Μπαλοτέλι. Αρραβωνιάστηκαν πριν το Μουντιάλ της Βραζιλίας και χώρισαν λίγο αργότερα. Η καλλονή από το Βέλγιο βρήκε τον αντικαταστάτη του στον Σεικού Κουγιατέ.

Ραφαέλα Φίκο


inner
Η πρώτη γνωστή της σχέση ήταν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως η πιο εκρηκτική ήταν με τον Μάριο Μπαλοτέλι. Οι δύο τους έλυσαν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, αφού ο Ιταλός στράικερ αρνήθηκε να αναγνωρίσει το παιδί τους, όμως το τεστ DNA δεν του άφησε άλλη επιλογή,

Ανάρα Ατάνες


inner
Η καυτή σύντροφος του Σαμίρ Νασρί στο παρελθόν έβγαινε με τους Φρέντι Λιούνμπεργκ, Κεϊράν Ρίτσαρντσον, Ντάρεν Μπέντ και Ζερμέν Πέναντ.

Αναλίσια Τσάβες


inner
Όλα ξεκίνησαν με την σχέση της με τον Άλεξ Γουίτσελ, που διήρκησε τρία χρόνια, ενώ η αδυναμία του μοντέλου απ’ την Πορτογαλία στους ποδοσφαιριστές συνεχίστηκε με τον Καρίμ Μπενζεμά, αμέσως μετά τον χωρισμό τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Καμπάνα σε Ντράξλερ!!

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Μπουντεσλίγκα ο Τζούλιαν Ντράξλερ της Βόλφσμπουργκ, για την… καρατιά στον Γκονσάλο Χάρα της Μάιντς στο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Καμπάνα σε Ντράξλερ
Τις υπηρεσίες του Τζούλιαν Ντράξλερ θα στερηθεί στα δύο πρώτα παιχνίδια μετά τη διακοπή της Μπουντεσλίγκα η Βόλφσμπουργκ. Ο Γερμανός μέσος αποβλήθηκε στο 13ο λεπτό της τελευταίας αναμέτρησης με τη Μάιντς για την… καρατιά στον Γκονσάλο Χάρα και επί της ουσίας καταδίκασε την ομάδα του, που υπέστη την τρίτη φετινή της ήττα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή τιμώρησε τον 22χρονο άσο με δύο αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος στα παιχνίδια με Βέρντερ Βρέμης (εντός) και Άουγκσμπουργκ (εκτός).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έρευνα σε παγκόσμια κλίμακα από την Interpol για το ντόπινγκ!!

Η Interpol παρακολουθεί στενά τις αποκαλύψεις για το ντόπινγκ και συνεργάζεται ήδη με χώρες για την αντιμετώπιση των θεμάτων.

Έρευνα σε παγκόσμια κλίμακα από την Interpol για το ντόπινγκ
Συγκλονίζει τον παγκόσμιο αθλητισμό το πόρισμα της WADA για το ντόπινγκ, με τον Ντικ Πάουντ να ζητά τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Παράλληλα η Interpol ανακοίνωσε ότι δουλεύει στενά με χώρες μέλη για τη διεξαγωγή μίας παγκόσμιας έρευνας για το θέμα.

«Από το 2009 η Interpol και η Wada υπέγραψαν συμφωνητικό συνεργασίας που περιλαμβάνει ένα καθαρό πλαίσιο αντιμετώπισης του ντόπινγκ.

Η κλήση για βοήθεια που έκανε η ανεξάρτητη επιτροπή που έφτιαξε το πόρισμα, είναι μέρος των κοινών προσπαθειών που γίνονται για συγκέντρωση στοιχείων, ανταλλαγή πληροφοριών στο θέμα του εμπορίου αναβολικών ουσιών» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Interpol.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αναλαμβάνει δράση και η IAAF για το σκάνδαλο με τη Ρωσία!!

Την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία εξετάζει η IAAF, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο ντόπινγκ.

Αναλαμβάνει δράση και η IAAF για το σκάνδαλο με τη Ρωσία
Άμεση ήταν η αντίδραση της IAAF στις αποκαλύψεις του Ντικ Πάουντ εκ μέρους της WADΑ για το σκάνδαλο ντόπινγκ στο οποίο εμφανίζεται να εμπλέκεται η ρωσική ομοσπονδία.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως με την συγκατάθεση των μελών του συμβουλίου της εξετάζει την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία.

Ο πρόεδρος της IAAF, Σεμπάστιαν Κόου αναγνώρισε πως «οι πληροφορίες της WADA είναι ανησυχητικές» και διαβεβαίωσε πως «θα γίνει οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται για να προστατεύσουμε τους καθαρούς αθλητές και να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη στον αθλητισμό»

Καταλήγοντας επισήμανε πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα συνδράμει την προσπάθεια των Αρχών στην έρευνά της. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Θόρντον από τον Κόροιβο!!


Ο Κέλλεν Θόρντον δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στον Κόροιβο και έτσι η ομάδα της Αμαλιάδας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.

Τέλος ο Θόρντον από τον Κόροιβο
Παρελθόν αποτελεί από τον Κόροιβο ο Κέλλεν Θόρντον, με την ομάδα της Αμαλιάδας να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας τους. Ο Αμερικανός φόργουορντ πρόλαβε να αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια στην Α1, έχοντας κατά μέσο όρο 3,5 πόντους και 4,5 ριμπάουντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό αθλητή Κέλλεν Θόρντον.

Η διοίκηση και η ομάδα τον ευχαριστούν για την προσφορά του και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του
».

Ελεύθερος ο Μίτσου!!


Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Μίτσου ανακοίνωσε την Δευτέρα η Σουόνσι. Το συμβόλαιο του 29χρονου επιθετικού έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ελεύθερος ο Μίτσου

Η Σουόνσι ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του 29χρονου επιθετικού, που ανήκε στο ρόστερ της ομάδας από το 2012, όταν αποκτήθηκε από την Ράγιο Βαγεκάνο. Στο διάστημα αυτό σημείωσε 28 τέρματα σε 67 συμμετοχές με την φανέλα των «κύκνων».

Από την περσινή σεζόν δεν μπορούσε να βρει θέση στην βασική ενδεκάδα και γι’αυτό είχε παραχωρηθεί –δανεικός- στη Νάπολι, ωστόσο, οι συνεχείς τραυματισμού δεν τους επέτρεψαν να πάρει ματς στα πόδια του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επιστροφή με πολλά προβλήματα για Ατρόμητο!!

Με τη διακοπή να αποτελεί «βάλσαμο» για την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες του Ατρόμητου, το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στις προπονήσεις και τα προβλήματα που υπάρχουν είναι πολλά.

Επιστροφή με πολλά προβλήματα για Ατρόμητο
Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Ατρόμητου μετά το χθεσινό ρεπό και ο Τραϊανός Δέλλας έχει αρχίσει ήδη τη δουλειά προκειμένου η ομάδα του να αλλάξει τα δεδομένα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Όσοι αγωνίστηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού έκαναν αποθεραπεία και spa ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με πιεστικά τετράγωνα. Εκτός έμειναν οι Μπίτολο και Ναπολεόνι που ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Μόνος του γυμνάστηκε ο Φυτανίδης ενώ ο Ούμπιντες έκανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης στην πισίνα. Από σήμερα απουσιάζει ο Μπάρκας που ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων. Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.

*Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γοδόι και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με την Καλλονή (14η αγωνιστική). *Πηγή: sport-fm.gr*

Κλοπ: «Ένιωσα ότι είμαι μόνος μου»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε οπαδούς της Λίβερπουλ να αποχωρούν νωρίτερα από το γήπεδο στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας. Απογοητεύτηκε και τους το είπε!

Κλοπ: «Ένιωσα ότι είμαι μόνος μου»

«Το τέρμα το δεχθήκαμε στο 82ο λεπτό. Είχαμε πολλά λεπτά μέχρι και τη λήξη (οκτώ λεπτά ήταν οι καθυστερήσεις) αλλά παρόλα αυτά είδα ανθρώπους να αποχωρούν από το γήπεδο. Γύρισα προς τις κερκίδες και τους είδα να φεύγουν. Ναι, εκείνη την στιγμή ένιωσα πραγματικά μόνος μου», τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος συνέχισε φέρνοντας ένα παράδειγμα από την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο της Ντόρτμουντ από τους οπαδούς της ομάδας.

«Όταν περπατάς στη φυσούνα του γηπέδου και βγαίνεις στον αγωνιστικό χώρο, νιώθεις ότι τα πάντα εκρήγνυνται. Είναι σαν να γεννιέσαι, η μόνη διαφορά είναι ότι συνήθως στις γεννήσεις δεν υπάρχει τόσο πολλά άτομα», τόνισε ο Κλοπ.

Οι δηλώσεις αυτές δεν έμειναν έτσι... Φαίνεται ότι πίκαραν αρκετούς οπαδούς της ομάδας με τους δημοσιογράφους να ζητούν από ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί για την Λίβερπουλ να ερμηνεύσουν τις δηλώσεις του...

«Νομίζω ότι όλοι πρέπει να είναι εκεί και να βλέπουν την ομάδα μέχρι και το τέλος. Ειδικά στην Πρέμιερ Λιγκ γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι στα παιχνίδια της πετυχαίνονται πολλά γκολ στα τελευταία λεπτά», ανέφερε ο παλιός άσος των κόκκινων, Φιλ Τόμσον και κατέληξε:

«Νομίζω ότι προσπαθεί να πει στους οπαδούς ότι «ε, είμαστε μαζί, ένα, και εσείς οι οπαδοί μπορείτε να παίξετε τεράστιο ρόλο σε ένα παιχνίδι», και έτσι την επόμενη φορά να μην συμβεί. Ίσως πλέον να το σκεφτούν περισσότερο για να αποχωρήσουν νωρίτερα από ένα παιχνίδι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πάνοπλος» στην Τουρκία ο Άρης!!


Απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση με την Μπάνβιτ είναι ο Άρης, καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Τουρκία.

«Πάνοπλος» στην Τουρκία ο Άρης
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάνβιτ. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έτσι οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν πλήρεις για την Τουρκία, το βράδυ της Δευτέρας (9/11).

Συγκεκριμένα, απόψε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, όπου την Τρίτη (10/11) θα πραγματοποιήσει μία μεσημεριανή προπόνηση και στη συνέχεια θα αναχωρήσει με πλοίο για την Μπαντίρμα, ενώ το πρωί της Τετάρτης (12/11) και λίγες ώρες πριν το ματς με την Μπάνβιτ οι παίκτες του Άρη θα πραγματοποιήσουν άλλη μία προπόνηση.

Αναλυτικά, την αποστολή των «κίτρινων» αποτελούν οι: Βασίλης Ξανθόπουλος, Τάσος Δήμας, Μιχάλης Πελεκάνος, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Οκάρο Ουάιτ, Ντομινίκ Ουότερς, Θόδωρος Ζάρας, Τζαμέλ Χάγκινς, Τζέικ Κοέν, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ και Τζερέλ ΜακΝίλ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Χάνει Βέροια ο Μπεργκ!!

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Μάρκους Μπεργκ στο Περιστέρι κι όπως γνωστοποίησε ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Βέροια.

Χάνει Βέροια ο Μπεργκ
Στο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Βέροια, στις 6 Δεκεμβρίου για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, θα απουσιάσει ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο Περιστέρι, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε το περασμένο Σάββατο με σκορ 2-1, και θα εκτίσει στην Ημαθία την ποινή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κοντά σε συμφωνία με Κάκο ο ΠΑΟΚ!!

Πάνω του παίρνει ο Ιβάν Σαββίδης την υπόθεση του Τάσου Κάκου, με τις τελευταίες ενδείξεις να δείχνουν πως ο Κερκυραίος πρώην διαιτητής θα αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού στον ΠΑΟΚ.

Κοντά σε συμφωνία με Κάκο ο ΠΑΟΚ

Η υπόθεση φαίνεται να προχωράει, αφού ο Ιβάν Σαββίδης θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την προσθήκη του Κάκου.

Οι δύο πλευρές ουσιαστικά έχουν δώσει τα χέρια από την χθεσινή συνάντησή τους στην σουίτα του ιδιοκτήτη του «δικέφαλου του Βορρά» στην Τούμπα, ωστόσο, η τελική απόφαση για ενεργοποίηση της συμφωνίας από το αφεντικό του ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμη παρθεί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Προβλήματα στον Ηρακλή μετά τον Ολυμπιακό!!


Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν κόντρα στον Ολυμπιακό οι δύο Αργεντινοί του Ηρακλή, Ρομάνο και Μπαρτολίνι και η τεχνική ηγεσία αποφάσισε σε ποια ματς θα εκτίσουν την ποινή τους.

Προβλήματα στον Ηρακλή μετά τον Ολυμπιακό
Δύο προβλήματα προέκυψαν στον Ηρακλή μετά το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού οι Ντιέγκο Ρομάνο και Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι αντίκρισαν την 4η κίτρινη κάρτα τους στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να χάσουν ένα από τα επόμενα ματς του «Γηραιού».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποφάσισε ο έμπειρος χαφ της ομάδας να μείνει εκτός από το ματς της 13ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην πόλη της Αρκαδίας ενώ ο κεντρικός αμυντικός δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθρακικό μέσα στο «Καυτανζόγλειο».

Εξάλλου, στη σημερινή προπόνηση όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό, συμμετείχαν σε ασκήσεις ειδικής αντοχής σε μικρούς χώρους, ενώ οι βασικοί στο χθεσινό ματς, έκαναν αποκατάσταση.

Εκτός έμειναν οι Τσιλιανίδης και Καρλίτος που έχουν ενσωματωθεί με τις εθνικές τους ομάδες ενώ απόντες ήταν και οι Ρομάνο, Περόνε, Λουκίνας στους οποίους δόθηκε ολιγοήμερη άδεια. *Πηγή: sport-fm.gr*