Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΑΕΚ του Πογέτ vs ΑΕΚ Μανωλά!!

Φιλικό με την Κ20 του Στέλιου Μανωλά θα δώσει η ΑΕΚ το μεσημέρι της Τετάρτης, για να βγάλει ο Γκουστάβο Πογέτ συμπεράσματα για όλους τους παίκτες του.

ΑΕΚ του Πογέτ vs ΑΕΚ Μανωλά
Ο Γκουστάβο Πογέτ προϊδέασε τους παίκτες της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης (0-1) που τους περιμένει σκληρή δουλειά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και δεν έμεινε στα λόγια.

Ο Ουρουγουανός προπονητής θέλοντας να τεστάρει τα πράγματα στα οποία έχει αρχίσει να δουλεύει, αλλά και να βγάλει συμπεράσματα για όλο το ρόστερ και παίκτες που έχουν περιορισμένο ή μηδαμινό χρόνο συμμετοχής, έκλεισε φιλικό την Τετάρτη με την Κ20 του… προκατόχου του, Στέλιου Μανωλά. Ο «Γκας» θα βγάλει συμπεράσματα και για τους μικρούς της ΑΕΚ, από τους οποίους σκοπεύει μακροπρόθεσμα να τροφοδοτήσει με παίκτες και την πρώτη ομάδα.

Σε αυτό δεν αναμένεται να αγωνιστεί ο Ντίντακ Βιλά, που συνεχίζει θεραπεία, ενώ χρόνο θα πάρουν οι Ράφικ Τζεμπούρ και Μιχάλης Μπακάκης που προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς. Χαλαρό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε και ο Πέτρος Μάνταλος. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30 το πρωί στα Σπάτα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: