Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Καλαϊτζίδης:«Το μυαλό μας σε Άρη και ΟΦΗ»

Για την ήττα της Βέροιας από τον Πανθρακικό, αλλά και τα επόμενα παιχνίδια με Άρη και ΟΦΗ στο πρωτάθλημα έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα κυπέλλου ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

"Δύο αγώνες κυπέλλου μας δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε πολλούς παίκτες που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Το μυαλό μας είναι στα δύο προσεχή παιχνίδια του πρωταθλήματος με Άρη και ΟΦΗ, δύο παιχνίδια που αν τα πάρουμε, εξασφαλίζουμε κατά 90% την παραμονή μας στην κατηγορία. Όπως είδατε σήμερα ξεκινήσαμε το παιχνίδι με εννιά στους έντεκα καινούργιους παίκτες.

Όπως είπε και ο συνάδελφός μου οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και η πρόκριση θα κριθεί στην επανάληψη, η οποία θα γίνει μετά και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Εύχομαι και οι δύο ομάδες μέχρι τότε να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους".

«Για να πληρώνουμε πρέπει να είμαστε στη Σούπερ Λιγκ»

Μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" ο νομικός εκπρόσωπος του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος, αναφέρθηκε στο πλάνο αποπληρωμής προς πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας και την στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Άρης μετά και την δεύτερη… άτυπη συνάντηση που είχαν οι κίτρινοι με τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ.

«Η ΠΑΕ Άρης προσδοκά να βρει μία λύση που θα καθιστά βιώσιμη την συνέχιση της ιστορίας του Άρη. Αν καταφέρουμε να έχουμε μια συμφωνία, με τους παίκτες, που θα μπορεί να είναι συνεπής η ΠΑΕ, με τα βέβαια έσοδα που προσδοκά να έχει, τότε, θα είναι η ιδεατή λύση, γιατί θα προχωρήσουμε από κοινού με τους ποδοσφαιριστές», υποστήριξε και πρόσθεσε:

«Θα αρχίσουμε μια σειρά επαφών προκειμένου να δούμε τις προθέσεις τους. Υπάρχει μια κατ? αρχήν θετική διάθεση. Έχουν συνειδητοποιήσει και οι ίδιοι οι παίκτες ότι ο Άρης δεν μπλοφάρει. Η ΠΑΕ θα μπορεί να πληρώσει μόνο εάν υποσχεθεί κάποια από τα βέβαια έσοδα, τα οποία είναι μόνο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα».

Για τη λύση της εκχώρησης τηλεοπτικού συμβολαίου στους παίκτες που έχουν λαμβάνειν, σημείωσε:

«Η πρόταση μας, λοιπόν, είναι να εκχωρήσουμε τα δικαιώματα στους Φορείς (ΠΣΑΠ) ώστε με την σειρά τους αναλογικά και συμμέτρως να πληρώνουν τα χρήματα στους παίκτες που οφείλουμε. Ο Άρης δεν μπορεί να ακολουθήσει τις 45 δόσεις από τη στιγμή που δεν έχει έναν επενδυτή να τον διευκολύνει οικονομικά κάθε μήνα.

Ο Άρης καθορίζεται από χρήματα που εισπράττει από τον ΟΠΑΠ τα οποία πηγαίνουν κατευθείαν στο Δημόσιο, από την Σουπερ Λιγκ, από τα τηλεοπτικά και από τις χορηγίες που έχουν μειωθεί αισθητά αλλά και από τις εισπράξεις των εισιτηρίων. Αυτή είναι η ρευστότητα της ΠΑΕ. Τα τηλεοπτικά, λοιπόν, είναι να μόνα που μπορούμε να τα διαθέσουμε για την αποπληρωμή των οφειλών μας.

Εμείς θεωρήσαμε τίμιο να εκχωρήσουμε το τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά βρήκαμε την απροθυμία των φορέων που δεν θέλουν να εμπλακούν σε όλο αυτό. Προσπαθούμε να βρεθεί κάποιος μεσεγγυούχος να εκχωρήσουμε τα χρήματα. Αυτό δείχνει ότι έχουμε την καλή πίστη, ότι αυτά που θα συμφωνήσουμε αυτά θα δώσουμε».

Παράλληλα, έστειλε και ένα μήνυμα προς τους φορείς:

«Εμείς θέλουμε να πληρώσουμε. Δώστε μας όμως τη δυνατότητα να πληρώσουμε βάσει της πραγματικής δυνατότητας που έχουμε με την χρηματοροή της ΠΑΕ, διαφορετικά δεν θα πληρωθεί κανείς. Όχι γιατί δεν το θέλουμε αλλά γιατί δεν μπορούμε».

Για το ποια είναι τελικά η λύση, απάντησε:

« Ενώ επεξεργαζόμαστε τη λύση με μεσεγγυούχο, θα ξεκινήσουμε κάποιες προσωπικές επαφές με παίκτες. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε, το κάνουμε. Η πρόθεση μας είναι να υπάρχει βιώσιμη λύση και μακάρι να τα βρούμε με όλους. Κι αν υπάρχει δεν θα χρειαστεί να πάμε και στη λύση του άρθρου 99, όσο αφόρα τους ποδοσφαιριστές τουλάχιστον. Αυτή τη στιγμή, όμως, ο κόσμος του Άρη πρέπει να επικεντρωθεί στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος και τα υπόλοιπα να τα αφήσουμε λίγο γιατί δεν χρίζουν δημοσιότητας αυτή τη στιγμή. Αποπροσανατολίζουν. Άλλωστε, αν δεν υπάρχει… αγωνιστική εξυγίανση της ομάδας δεν μπορεί να υπάρχει και συνέχεια στα υπόλοιπα ζητήματα».


Επίσης αναφέρθηκε και στο θέμα των 45 δόσεων:

«Συνειδητά είπαμε ότι δεν μπορούμε να μπούμε στις 45 δόσεις, αφού δεν εξυπηρετούν τον Άρη, δεν αποτελούν βιώσιμη λύση. Μόνο μια λύση με 60 δόσεις επί των δεδουλευμένων, όμως, θα είναι λύση. Η εκχώρηση τηλεοπτικών είναι βέβαιη καταβολή, είναι πιο σίγουρη πιθανότητα καταβολής. Γι? αυτό και εμείς κάνουμε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση».

Ολοκληρώνοντας ο κ. Γρόλλιος είπε:

«Τα τηλεοπτικά είναι μόνο για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Προτιμώ, λοιπόν, σαν Αρειανός να είμαι στην Σούπερ Λίγκα και να παλεύω να βρω τρόπους για εξοικονόμηση χρημάτων». Για το αν όμως η… παρτίδα δεν σωθεί; « αυτό είναι θεωρητικό. Επανασυστήνεται νέα ΠΑΕ, επομένως οι πιστωτές χάνουν τα χρήματά τους. Αν δεν είναι βιώσιμη στην Σούπερ Λίγκα όμως, στη Β? εθνική το ποσό δεν φτάνει ούτε για το ρόστερ της ομάδας,. Δεν υπάρχει αντικείμενο για συζήτηση. Σε αυτό το ενδεχόμενο υπάρχει καταστροφή. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας γιατί απλά πιστεύουμε ότι θα είμαστε στην Σούπερ Λίγκα».







πηγή: metrosport.gr

Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή!

Πολύ ευχάριστη είδηση από την σημερινή προπόνηση της ομάδας. Ο Ολίσε ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό του πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι στο τέλος της εβδομάδας θα μπορέσει να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων με τους συμπαίκτες του. Αυτό σημαίνει πώς μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του που πιθανώς να γίνει στο ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό την προσεχή εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, σήμερα στην προπόνηση που έγινε στην Τούμπα είχαμε ένα τελευταίο χαλάρωμα, με ασκήσεις σωματικής αποφόρτισης πριν η ομάδα καταλύσει στο ξενοδοχείο. Το πρόγραμμα περιείχε ζέσταμα με “5-2″ και διπλό μικρής χρονικής διάρκειας στο μισό γήπεδο. Ο Γιώργος Κατσικάς και ο Γιώργος Γεωργιάδης ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ο Κώστας Σταφυλίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο.


πηγή: metrosport.gr
 

«Ασπρόμαυρο» το ντέρμπι των Κ17!

Καταιγιστική η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη η οποία κέρδισε με 4-2 και παραμένει «σταθερά» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το εξ' αναβολής παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 3ου γύρου του Πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μία φορά πίσω στο σκορ και μία φορά ισοφαρίστηκε, κατάφερε όμως να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Για τον ΠΑΟΚ σκόραρε τρία γκολ ο Πούφλης και ένα ο Πόζογλου.


πηγή: metrosport.gr
 


Η αποστολή της Τούμπας!

Με μια προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Λεβαδειακού για την αυριανή αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά στην επιθετική και αμυντική λειτουργία στις στημένες φάσεις.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, αυτοί είναι οι Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Ροζέριο, Καγιεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου.

Πέλλιος: «Θέλουμε απλά να μας γνωρίσει ο Σαββίδης»

Για το ραντεβού που έχει ζητήσει ο Σύλλογος Βετεράνων του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη, μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Φιλώτας Πέλλιος, στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα".
"Για δεύτερη φορά ήρθε ο Ζήσης Βρύζας στην κοπή πίτας. Ο Ζαγοράκης δεν είχε τύχει να έρθει. Έχουμε ζητήσει ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Βρύζας μας έχει υποσχεθεί πως θα έχουμε ένα ραντεβού μαζί του σύντομα. Θέλουμε να μας γνωρίσει ουσιαστικά, να μάθει την δράση των βετεράνων του ΠΑΟΚ. Δεν έχει οριστεί ακόμη το ραντεβού, θα επικοινωνήσουμε με τους αρμόδιους και θα το κανονίσουμε σύντομα ελπίζω. Δεν ζητάμε τίποτα, απλά να τον γνωρίσουμε και να τον ενημερώσουμε. Το μόνο πράγμα που θέλουμε είναι ένας χώρος δικός μας στο γήπεδο της Τούμπας" ήταν τα λόγια του βετεράνου ποδοσφαιριστή του "δικεφάλου".


πηγή: metrosport.gr
 


«Κανείς δεν πιστεύει ότι τον πρόδωσα»

Για πολιτική δίκη και για καταδίκη του χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο κάνει λόγο ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος με ανακοίνωσή του λίγη ώρα αφότου οδηγήθηκε στις φυλακές Διαβατών.

«Χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και ενώ αποδεδειγμένα ο επίορκος υπάλληλος υπεξαιρούσε πολλά χρόνια πριν αναλάβω δήμαρχος, μου επέβαλαν ποινή ισόβια. Είναι φανερό ότι η δίκη εξελίχθηκε σε πολιτική δίκη και με αποκλειστικό κριτήριο την ικανοποίηση ενός κλίματος που ζητά αίμα πολιτικών. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ενδόμυχα κανένας Θεσσαλονικιός και κανένας Έλληνας δεν πιστεύει ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος τους πρόδωσε. Θα περιμένω την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου. Κάποιοι θα πεθάνουν με τις τύψεις τους», τονίζει στην δήλωσή του ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Κούτσης: «Η θέση του Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ»

Την ευχή ο Ηρακλής να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιώργος Κούτσης.

Αρχικά σημείωσε:

«Παίζαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα. Παρόλο που ήμασταν πιο πειθαρχημένοι και πιο αγωνιστικοί, χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια του αντιπάλου. Θεωρώ ότι χάσαμε από το πουθενά», είπε και συνέχισε:

«Δημιουργήσαμε την πρώτη κλασική ευκαιρία, αν είχαμε πετύχει το γκολ νομίζω ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά και από δύο ολιγωρίες και ειδικά το δεύτερο γκολ. Κάναμε δύο δώρα στον αντίπαλο. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ηρακλή. Εύχομαι να σημειώσει το στόχο του. Η θέση της ομάδας είναι μόνο στη Σούπερ Λίγκα. Εχει ταλαιπωρηθεί η Παναχαϊκή με όλα τα προβλήματα από το ξεκίνημα της σεζόν. Με την προετοιμασία και με το γηπεδικό, αλλά και με τις αλλαγές των ποδοσφαιριστών. Βιώνουμε μία κατάσταση καθόλου ευχάριστη».

«Τα παιδιά χρειάζονται στήριξη τώρα»!

Προβληματισμένος, παρά την τρίτη διαδοχική του Ηρακλή, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα του Καυτανζογλείου, ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιάννης Χατζηνικολάου, που ζήτησε στήριξη προς τους ποδοσφαιριστές. Ο κόουτς των "κυανολέυκων" τόνισε:

«Παρόλο που περιμένατε να μας δείτε ευχαριστημένους για την νίκη είμαστε πάρα πολύ προβληματισμένοι και ο λόγος είναι ότι η ομάδα φαίνεται ότι και αγωνιστικά, αλλά και οργανωτικά έχει προβλήματα. Πρέπει να λυθούν γρήγορα. Το γεγονός ότι κερδίσαμε θέσεις και κάναμε νίκες να μην το πάρουμε πάνω μας. Τα προβλήματα παραμένουν. Να αναφέρω ένα παράδειγμα. Εχει 15-20 μέρες που πέρασαν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και το γήπεδο σήμερα ήταν χειρότερο από τότε. Δεν είναι δυνατόν να είσαι Ηρακλής και να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Πρέπει κάτι να γίνει. Σας τα λέω τώρα που είμαστε καλά και ψηλά. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο αρνητισμός στην ομάδα.

Υπερβολικός αρνητισμός. Θα υπάρχει και κούραση, θα υπάρξει και λάθος, όλοι τους πυροβολούν τους παίκτες, εμείς, εσείς ο κόσμος. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα τώρα τα παιδιά θέλουν την βοήθεια. Αν είμαι εγώ το πρόβλημα φεύγω σήμερα. Το είπα για να προχωρήσει η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και ενότητα. Θέλουμε ηρεμία. Και γκολ θα χάσουμε και λάθος πάσα θα κάνουμε. Σε οκτώ μέρες θα δώσουμε τρία παιχνίδια και πήγαμε στην Αθήνα με το λεωφορείο. Κάποιοι παίκτες ήταν κουρασμένοι, κάποιοι ήταν σε κακή μέρα. Δεν είναι αποκλειστικά θέμα γηπέδου. Ξέρουμε ποια είναι η ευθύνη μας και θα το συζητήσουμε».

Στήριξη ΠΟΕ στον Απόλλωνα!

Με ανακοίνωσή της η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας εξέφρασε τη στήριξή της στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, χαρακτηρίζοντάς τον διαχρονικό πυλώνα της ποντιακής ιδέας στον αθλητικό στίβο της χώρας, ενώ ανακοίνωσε και τη διοργάνωση φιλικού αγώνα μεταξύ της εθνικής του 2004 και μιας μεικτής ομάδας Ποντίων παλαιμάχων παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοινώνει με αισθήματα χαράς και μεγάλης ικανοποίησης, την έναρξη μιας μακράς και εποικοδομητικής συνεργασίας με το ιστορικό σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Καλαμαριάς, το οποίο είναι παγκοίνως γνωστό, ότι αποτελεί το διαχρονικό πυλώνα της ποντιακής ιδέας στον αθλητικό στίβο της χώρας .

Η ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. να στηρίξει ολόθερμα με τα 412 σωματεία μέλη της «Το αθλητικό οικογενειακό σπίτι» όλων των Ποντίων, αποτελεί μια κατ? ελάχιστο πράξη χρέους προς τη μνήμη όλων των προηγούμενων γενιών των προσφύγων, που ήδη από το 1926 έχοντας ως σύμβολο αγώνα τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ κατακτούσαν σκαλί σκαλί όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, οικονομικής , επιστημονικής και πολιτικής καταξίωσης στην νέα κοινωνία υποδοχής στην μητροπολιτική Ελλάδα, μετά τα τραγικά γεγονότα του ξεριζωμού και της Γενοκτονίας.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ αποτελούσε, στις δύσκολες δεκαετίες της μεταπολεμικής Ελλάδος, το καμάρι των Ποντίων, το οποίο μαχόταν με υψηλά αισθήματα ευ αγωνίζεσθαι, στα σκληρά και χωματένια γήπεδα με τις πέτρινες εξέδρες, που χτίστηκαν με το αίμα και τον ιδρώτα των απλών Ποντίων προσφύγων.

ΑΠΟΛΛΩΝ και λαός ήταν ένα σώμα και μια ψυχή σε σημείο που οι αγνοί φίλαθλοι και υποστηρικτές του να το αποκαλούν με αγάπη σε θαυμάσια ποντιακά «Το Μωρόν». Ήταν δηλαδή το παιδί όλων των Ποντίων, που τα μεγάλα ταλέντα του, είχαν όλα την τύχη να έχουν επίθετα σε «ίδης», να ξεδιπλώνουν τις αρετές τους, θαμπώνοντας με το αθλητικό τους ήθος και τις ικανότητές τους, φίλους και αντιπάλους .

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος θεωρεί τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ τον αθλητικό αδελφό της, γεννημένη από τη ίδια μάνα που δεν είναι άλλη από την ιερή γη του Πόντου.

Καλούμε κάθε σωματείο μέλος μας, σε όλη την Ελλάδα, να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την περηφάνια και την αρχοντιά στους αθλητικούς χώρους , που εκπέμπει ο αδερφός μας, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ. Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ , να επιστρέψει εκεί που ανήκει και μαζί να προχωρήσουν στα δύσκολα αλλά αληθινά μονοπάτια της Διεθνούς Αναγνώρισης της Γενοκτονίας των 353.000 Ποντίων. Για το σκοπό αυτό εξάλλου συνδιοργανώνουμε με πυρετώδεις ρυθμούς, μεγάλο ποδοσφαιρικό αγώνα, την Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 στο γήπεδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μεταξύ των Ποντίων παλαιμάχων και της τροπαιούχου Εθνικής Ελλάδος του ΕURO 2004.

Mε επικεφαλής και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής την μεγάλη ποδοσφαιρική δόξα του παρελθόντος, Πόντιο αδερφό μας Αντώνη Αντωνιάδη, ο αγώνας θα τελεσθεί και θα αφιερωθεί στην ιερή μνήμη των 353.000 αθώων θυμάτων της Γενοκτονίας και εντάσσεται στις μεγάλες επετειακές εκδηλώσεις της Π.Ο.Ε. με αποκορύφωμα τις δύο πανελλαδικές συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα την Κυριακή 19 Μαΐου 2013".

Απειλή αφαίρεσης βαθμών για 5 ομάδες της Football League!

Με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών απειλούνται 5 ομάδες της Football League, εφόσον δεν εξοφλήσουν άμεσα οφειλές τους προς ποδοσφαιριστές!

Σύμφωνα με αποφάσεις του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, σε δυσχερέστερη θέση βρίσκονται:

► η ΠΑΕ Θρασύβουλος, που πρέπει να εξοφλήσει ποσό 18.252,42 ευρώ προς τον Κώστα Ανδριόλα, 4.828,00 ευρώ προς τον Γιώργο Νικλητσιώτη, 6.762 ευρώ προς τον Ρόμπερτ Σταμπολζίεβ και 7.365,47 ευρώ προς τον Γιώργο Βαλεριάνο.

► η ΠΑΕ Λάρισα που θα πρέπει να καταβάλει άμεσα ποσό 12.766,00 ευρώ στον Γιόχαν Λάζιμαν

► η ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών για 7.496,50 ευρώ στον Αντώνη Γιόνδη και 12.192,50 ευρώ στον Κώστα Σιδηρόπουλο

► η Αναγέννηση Επανομής για 16.169,05 ευρώ στον Απόστολο Παπαδόπουλο

► η ΠΑΕ Νίκη Βόλου για 4.956 ευρώ στον Ανδρέα Χρυσοβαλάντη Τσεκούρα.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των 5 ομάδων, οι αγώνες τους θα κατακυρώνονται υπέρ αντιπάλου και θα τους επιβάλλεται αφαίρεση δύο βαθμών.

Ταραλίδης: «Ηρακλής και Δόξα θα έπρεπε να είναι στην πρώτη κατηγορία»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαριστής της Δόξας Δράμας, Γιάννης Ταραλίδης, ο οποίος μίλησε για τη νίκη με τον Πανσερραϊκό, αλλά και τον Ηρακλή.

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανσερραϊκό είπε: «Το γκολ ήταν στο τελευταίο πεντάλεπτο και ουσιαστικά όλη η ομάδα το έβαλε. Κάνουμε προπόνηση σε κάποια χωριά τριγύρω, λόγω της βροχής».

Για την πορεία της Δόξας Δράμας στη φετινή Football League:«Εμείς δεν έχουμε βάλει στόχο την άνοδο, απλά να είμαστε καλοί σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε η μοναδική ομάδα πιστεύω πως έχουμε κρατήσει χαμηλούς τόνους και ανεβαίνουμε στην βαθμολογία. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Έχουμε κρατήσει για δέκατο σερί παιχνίδι το αήττητο, ήταν μεγάλη νίκη αυτή κόντρα στον Πανσερραϊκό. Να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα για να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε ενδεχόμενες γκέλες των άλλων».

Για τον Ηρακλή και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, τόνισε: «Ο Ηρακλής προσπαθεί κι αυτός να ανέβει. Αυτός όπως και εμείς θα έπρεπε να είναι στην πρώτη κατηγορία, είναι κρίμα να είναι στη Football League. Θα είναι μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, θα μπορούσε να πάρει και την απευθείας άνοδο. Είναι όλα πολύ ρευστά στο πρωτάθλημα Εμείς από την άλλη, ίσως ήταν δύσκολα για εμάς αν ήμασταν στην πρώτη κατηγορία, να μην τα καταφέρναμε γιατί είμαστε μία πολύ νεανική ομάδα».


πηγή: metrosport.gr