Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν χρειάζεται τον Λεβαντόφσκι η Μπάγερν»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν θα μπορούσε να βρει χώρο στο σημερινό ρόστερ της Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον επίτιμο πρόεδρο των Βαυαρών, Φραντς Μπεκενμπάουερ.

«Δεν χρειάζεται τον Λεβαντόφσκι η Μπάγερν»
Οι πληροφορίες που φτάνουν από τη Γερμανία και αφορούν στο μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραμένουν αντικρουόμενες. Από τη μία ο μάνατζερ του παίκτη που επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν τον πελάτη του να αποχωρεί από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, από την άλλη οι άνθρωποι της ομάδας του Πολωνού, οι οποίοι επαναλαμβάνουν πως στα γραφεία του συλλόγου δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για τον ποδοσφαιριστή.

Σε κάτι που οι περισσότεροι συμφωνούσαν, ήταν πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Λεβαντόφσκι θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Μπάγερν Μονάχου. Αν και τώρα θα πρέπει να το ξανασκεφτούν, αν ληφθούν υπόψη οι τελευταίες δηλώσεις του επίτιμου προέδρου των Βαυαρών, Φραντς Μπεκενμπάουερ.

«Στην παρούσα φάση ο Λεβαντόφσκι δεν θεωρείται απαραίτητος για τη Μπάγερν. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που καλύπτουν το ρόλο του Πολωνού και η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό για ένα ποδοσφαιριστή που δεν χρειαζόμαστε άμεσα. Επιπλέον, θα ήταν άδικο για την αξία του Ρόμπερτ να βρίσκεται σε μια ομάδα όπου θα έχει μικρή συμμετοχή. Για αυτούς τους λόγους θεωρώ πως το μέλλον του παίκτη δεν συνδέεται με τη Μπάγερν Μονάχου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπεκενμπάουερ.

Τα τελευταία λόγια, πάντως, του πρώην Ομοσπονδιακού τεχνικού της Γερμανίας, αφήνουν ανοικτό ένα… παραθυράκι. «Όσα είπα ισχύουν για την παρούσα φάση. Στο μέλλον ίσως οι ανάγκες μας αλλάξουν, οπότε και θα μελετήσουμε διαφορετικά την υπόθεση του Πολωνού. Απλά τώρα δεν τον χρειαζόμαστε», πρόσθεσε με νόημα ο Φραντς Μπεκενμπάουερ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: